Community Status Updates
Nighteyes → DarkElf
Nαι όντως πολύ καλή δουλειά. (Ναι, το κτίσιμο των σχέσεων των χαρακτήρων και η ανάπτυξη χαρακτήρων στην παροδο του χρόνου ήταν απο τα καλύτερα κομμάτια)
Δυστυχώς δεν την έχουν δει πολλοί εδώ. Τέτοιες σειρές θέλουν μεταφραση που είναι και για όλες τις ηλικίες (που οι μικρότερες ηλικίες δεν ξερουν και καλά αγγλικά) και που προσφέρουν όντως κάτι κι όχι κάτι highscholl of the dead κτλ. Λες και θέλει μεταφραση με τόσο βρακί.:P
Πρέπει να το πάρω απόφαση και να το πιάσω εγώ μου φαίνεται... (όλο ελπίζω μηπως το αναλάβει αλλος και την γλιτώσω, αλλά δεν το βλέπω.:P Είναι και ζόρι η συγκεκριμένη σειρά στη μεταφραση. Μετά το Gintama μπορεί να είναι η δυσκολότερη σειρά για μεταφραση.)
May 18 2011 18:05
DarkElf → Night Wizard Seal
Το κατάλαβα βρε,αλλά εννοούσα ότι ο Atsushi και ο Takahiro δεν έχουν κάποια συγγένεια,απ'όσο ξέρω δηλαδή.Είναι απλή συνωνυμία.
May 18 2011 17:31
Night Wizard Seal → DarkElf
Το bakeneko ναι, στο Ayakashi japanese classic horror είναι. Όλα τέλεια.
Επίσης, εννούσα [I]και[/I] τον Sakurai των BUCK-TICK. :P Τα δύο καλύτερα σετ μου, έχουν συγγένεια.
[B]Medicine Seller[/B][my previous avatar] ->[his seiyuu - [B]Sakurai[/B] Takahiro] ->[B]Sakurai[/B] Atsushi[the avatar i have now]
Τίποτα δεν είναι τυχαίο :P
May 18 2011 16:55
DarkElf → Night Wizard Seal
Αν υπήρχε κάποια συγγένεια θα μπορούσε να ερμηνευτεί το γεγονός!Είναι και οι 2 απίστευτοι!Το θυμάμαι το προηγούμενο set σου,πολύ καλό.Σκέφτομαι κι εγώ ό....ταν βρω χρόνο και αααααν την παλέψω με το photoshop να φτιάξω ένα με τον medicine seller.Στο ayakashi έχει την ιστορία με το bakeneko?Αν είναι κάτι άλλο,να το κατεβάσω να το δω.Δεν συμπληρώθηκε η ημερίσια δόση μου από Sakurai.:hehehe:
May 18 2011 16:20
Night Wizard Seal → DarkElf
[QUOTE=DarkElf;498783]Μόλις τελείωσα το Mononoke.Πραγματικά υπέροχο!!Γενικά μου αρέσουν τα anime με ιαπωνική μυθολογία (ayakashi,mononoke,yokai) αλλά αυτό ήταν ξεχωριστό. Artwork,story telling,soundtrack και φυσικά [B]ο υπέροχος medicine seller[/B]:lovulovu: (γι'αυτό λέω ότι ο [B]Sakurai[/B] είναι από τους καλύτερους seiyuu!!).Μου φάνηκε βέβαια λίγο.Άλλη μια σεζόν θα την ήθελα.:hehehe:[/QUOTE]
[SIZE=1]Hint: τωρινό και προηγούμενο σέτ[/SIZE]
Τυχαίο; Δε νομίζω. :P
May 18 2011 16:11
DarkElf → Nighteyes
Εμένα??Να μου άρεσε??Μα πώς οδηγήθηκες σ'αυτό το συμπέρασμα?!?!:hehehe:
Η αλήθεια είναι ότι το λάτρεψα.Ο Akira και ο Hikaru είναι αξιολάτρευτοι..!!!:awww:Ειδικά όταν είναι μαζί!(πολύ γέλιο οι τσακωμοί τους!)Θα μπορούσε βέβαια να συνεχιστεί.Και μακάρι κάποια στιγμή να υπάρξει συνέχεια.[SPOILER]Μα να χάσει ο Hikaru από τον Κορεάτη???I want a rematch!!!:mador2:[/SPOILER]Πολύ δυνατό manga,και από άποψη σεναρίου και character development.
May 18 2011 14:13
Nighteyes → DarkElf
Μόλις πρόσεξα το avatar σου.
Φαίνεται ότι σου άρεσε το hikaru no go.:D
May 18 2011 14:02
DarkElf → shinigami94
Arigatoooo!!!Όντως μ'ενδιαφέρει,αλλά εκείνο το hiatus πολύ μ'έχει εκνευρίσει.
Apr 24 2011 17:50
shinigami94 → DarkElf
Παρεπιπτόντως,επειδή είδα οτι σε ενδιαφέρει το Tokyo Babylon,θα κυκλοφορήσει και το X σε omnibus edition απο τη Viz
[URL]http://www.animenewsnetwork.com/press-release/2011-03-03/viz-media-manga-acquisitions-slated-for-release-the-second-half-of-2011[/URL]
Apr 24 2011 17:13
DarkElf → Shihama-ru
Παρηγορήσου...πρέπει να'μαι εντελώς άχρηστη..Ή που θα καταφέρω να το βρω ή που θα περιμένω να το ανεβάσουν στο mangatraders.:hehehe:
Apr 13 2011 19:48
Shihama-ru → DarkElf
[SIZE=1]Α καλά το έχω χάσει εντελώς,το ποσταρα στο δικό μου Profile αντι στο δικό σου.....:wallbash:
[/SIZE][QUOTE]Ναι δυστυχώς έχει close membership,για δοκίμασε [URL="http://community.livejournal.com/takanaga_hinako/"]εδώ[/URL][/QUOTE]
Apr 13 2011 19:34
DarkElf → Shihama-ru
Χμμ...δε μου επιτρέπει να το δω...κάτι θα κάνω...thanks πάντως!
Apr 13 2011 19:17
DarkElf → Nighteyes
Να κάνουν τότε αυτοί τις εργασίες μου για να δω το Hikaru no Go με την ησυχία μου!
Αυτόν τον Ochi...θέλω να το βάλω κάτω και να τον πατάω μέχρι να πιαστούν τα πόδια μου!!!:madtodeath:
Apr 11 2011 21:19

This status update has reached the maximum number of replies allowed