Jump to content

Community Status Updates

Photo

DarkElf → Fallen_Mpougatsa

Κοίτα,το Loveless δεν επικεντρώνεται στο shounen ai κομμάτι...όπως το βλέπω εγώ δεν έχει τόσο να κάνει με ερωτισμό αλλά με δεσμούς.Έχει πολύ όμορφο σχέδιο,γερή πλοκή και ακόμα έχει πολύ δρόμο.Στο anime έκαναν αρκετά καλή δουλειά αλλά το έκοψαν πάνω στο καλό και επιπλέον έχουν κάνει τον Soubi (τον έναν εκ των 2 πρωταγωνιστών) πολύ πιο πιεστικό απ'όσο ήταν στο manga.Δεν ξέρω αν σε ψήνουν ή σε αποτρέπουν όλα αυτά..είναι γενικά περίεργο manga...ή θα το λατρέψεις ή θα το μισήσεις.
May 31 2011 16:42
Photo

Fallen_Mpougatsa → DarkElf

Me too...:sigh2: Loveless ε? Έχω ακούσει πολλά γι αυτό, δεν ήξερα ότι ήταν shounen ai; τώρα μου κίνησες το ενδιαφέρον...ακόμα περισσότερο. Θα τα κοιτάξω τα άλλα. Άντε να δούμε. Όχι τίποτα άλλο αλλά αν αρχίσω κι εγώ να διαβάζω shounen ai μπορώ από τώρα να δω την φάτσα της Zura::if:
May 31 2011 16:23
Photo

Ισχύει.Ούτε που θυμάμαι πόσες φορές μου έχουν πει "Μήπως έχεις καεί λίγο?":sadist: Από shounen ai έχω λατρέψει το Seven Days (complete) και το Hana wa Saku ka,το οποίο είναι ongoing.Θα σου έλεγα για το Loveless,αλλά επιφυλάσσομαι γιατί αγγίζει οριακά αρκετά taboo.
May 31 2011 16:17
Photo

Ha ha, νομίζω είναι έτσι για όλους. Αν σκεφτείς το ίδιο είναι και η otaku community στο γενικότερο κοινό! xD Nα σε πω, δε μπορώ να πω ότι τρελαίνομαι αλλά αν ξες κανα καλό shounen ai πέτα το από δω να το δω. Το μόνο που έχω διαβάσει με ευχαρίστηση ήταν ένα one shot(?) που λεγόταν 21st century boys αν δεν κάνω λάθος κι ήταν πολύ ενδιαφέρον. Κάτι τέτοιο -άντε, και λίγο πιο χαρούμενο, μην πέσω σε αντικαταθλιπτικά- θα το διάβαζα ευχαρίστως! Αλλά ναι, όχι yaoi, μην πέσω στα βαριά, ειδικά τόσο απότομα! XD
May 31 2011 16:08
Photo

Η αλήθεια είναι οτι οι fujoshi του club αντιμετωπίζουμε την κριτική των ομοφοβικών αρσενικών μας στα meetings,αλλά στην τελική είναι καθαρά θέμα γούστου.Ο,τι και να λένε,τους αγνοούμε και τελειώνει η υπόθεση. Αν ενδιαφέρεσαι να διαβάσεις κάτι "ελαφρύ",shounen ai δηλαδή,μπορώ να σου προτείνω...μην πέσεις σε κανένα hardcore και χάσεις μαλλιά,φωνή,κλπ...:kakaka:
May 31 2011 15:57
Photo

[QUOTE]Τώρα που το σκέφτομαι...εκτός από τα ongoing Naruto,Bleach και D.Gray-man πλέον διαβάζω μόνο yaoi...δεν πειράζει,ε?:canthelp:[/QUOTE] I lol'd. Kακό αν σ'αρέσουν δεν είναι, ίσα ίσα...! Απλώς με το αντρικό κοινό κάπως θα τα σπας εφόσον δεν τυγχάνουν αποδοχής -πιο πολές γυναίκες βλέπουν yuri παρά άντρες yaoi-... Εμένα προσωπικά δε μ'αρέσει αλλά δε με ενοχλεί κιόλας...! Αν είναι καλόγραμμένο...:gotit: Πω πω,, αυτά είναι να πηγαίνεις στη σχολή και να φεύγεις up-to-date σε manga/anime. Αχ καλέ ναι...κι εγώ συγκινήθηκα πάρα πολύ...ο καημένος αυτός που τον έριξε α άλλος ο Tae Woon Ho ή κάτι τέλος πάντων -κι εγώ δεν τα πολύ θυμάμαι μωρέ τα Κορεάτικα ονόματα- τον οποίο Tae ήθελα να πνίξω με το που άρχισε το flashback γιατί την μυρίστηκα τη δουλειά, (τον απαίσιο! Τι μαμάκας). Ήταν πολύ συναισθηματική στιγμή όταν έκλαιγε που δεν έζησε τη ζωή του και μετά άρχισε να κλαίει κι ο άλλος και εν τέλη ο νεκρός(!) του συμπαραστάθηκε. Ανατρίχιασα ολόκληρη...κρίμα που δε μπορούσενα σωθεί, ήταν τόσο άδικο. Αλλά τουλάχιστον ο άλλος ο απαράδεκτος, ο κομπλεξικός ο ηλίθιος επιτέλους πήρε αυτό που του άξιζε!:kakaka: ΚΑι με ύπουλο τρόπο έτσι μόνο και μόνο για να είναι μεγαλύτερο το σοκ στο τέλος. :hiding_something:
May 31 2011 15:48
Photo

Κοίτα,αν σκεφτείς φάσεις του στυλ να μπαίνω στο γραφείο φοιτητών να βγάλω φωτοτυπίες και να καταλήγω να βλέπω bleach με 3-4 μαντράχαλους (και κατά συνέπεια να μη μπαίνω καν για μάθημα).. Ρε,δεν ήταν πολύ συγκινητικό το τέλος της προηγούμενης ιστορίας,με τον μαθητή που έσπρωξαν από το σχολείο (δε μπορώ με τίποτα να θυμηθώ τα ονόματα)?Προσωπικά,με πήραν τα ζουμιά.Αυτά τα 2 είναι τα μόνα manwa που διαβάζω αυτή την περίοδο,αλλά θα κοιτάξω τις προτάσεις σου.Ευχαριστώ!:ureshii: Τώρα που το σκέφτομαι...εκτός από τα ongoing Naruto,Bleach και D.Gray-man πλέον διαβάζω μόνο yaoi...δεν πειράζει,ε?:canthelp:
May 31 2011 15:32
Photo

Lol. Εδείκνυται ε? Εγώ πάλι απ'τη σχολή μπααααα (Πολιτικές Επιστήμες, άσε, άλλο χτύπημα εκεί). E he he...είμαι ήδη up-to-date σ'αυτό! Για την ακρίβεια, εχθές το βρήκα εχθές το διάβασα όλο! Φοβερό timing κοπελιά πάντως! :D Κάτσε να κάνω κι εγώ τώρα recommendations: Black Wind; μάγισσες αλλά σ'αυτήν την εποχή, σαν το SID και Serendipity; είναι ιστορικό και slice of life αλλά είναι πολύ ωραίο οπότε αν σ'αρέσει το είδος να το διαβάσεις! Kαι δεν ξέρω γιατί αλλά κι εγώ όλο manhwa διαβάζω τώρα τελευταία on line!
May 31 2011 15:15
Photo

Πριν αρχίσω να κάνω παρέα με παιδιά του forum δεν είχα σχεδόν κανένα φίλο που ν'ασχολείται.Μετά ανακάλυψα κόσμο στη σχολή μου(το αντικείμενο ευνοεί το κάψιμο,μηχ. Η/Υ).Στο ίδιο στυλ(παρουσίασης) με το noblesse είναι το supernatural inverstigation department.Είναι αρκετά καλό.Ρίξε του μια ματιά.
May 31 2011 14:47
Photo

Θα συμφωνήσω απολύτως μαζί σου σε όλα! Επίσης όχι μόνο δίνει μια νέα σκοπιά αλλά είναι κι αρκετά προτότυπο και δεν πέφτει σε πολλά cliche και σε όσα πέφτει τα κάνει με πάρα πολύ καλό, ενδιαφέρον και επίσης προτότυπο τρόπο. Αλλά εγώ έχω ήδη βάλει στο τρυπάκι μια φίλη μου -λέγε λέγε το άρχισε και μάντεψε αγαπημένο χαρακτήρα της: Μ-21- όπως έχω καταφέρει και λίγο τον αδερφό μου..βέβαια είναι πολύ απολύτος αλλά πάει στο καλό, θα τον τουμπάρω! xD Aλλά καλά είσαι εσύ, εμένα οι φίλοι μου φίλου μου, δηλαδή πριν γνωρίσω παιδιά απ'το forum ή οτιδήποτε, δεν διαβάζουν/βλέπουν εκτός από λίγα άτομα οπότε...σνιφφφφφφφφφφφφφφφφ...
May 31 2011 14:11
Photo

Η αλήθεια είναι ότι χρειάζεται περισσότερη αναγνώριση το Noblesse.Όταν το ξεκίνησα,το ξέραμε μόνο η Nighteyes,o Νight Wizard κι εγώ.Δίνει μια τελείως διαφορετική εικόνα για τους βρυκόλακες,απ'ότι έχει κυκλοφορήσει μέχρι τώρα.Παρακαλάω φίλους μου να το αρχίσουν και με γράφουν...:unlucky:
May 31 2011 14:05
Photo

E he he...δεν είσαι η μόνη! Εμένα με άρεζε έτσι κι αλλιώς αλλά μόλις είδα και το μαλλί κάτω, ήμουν "fave character NOW!" xD Αλλά εντάξει, δεν παίζεται αυτός ο χαρακτήρας. Για την ακρίβεια εμένα μ'αρέσει πάρα πολύ που κάθε φορά που αφήνει το μαλλί κάτω ή το ξαναπιάνει όλοι ρωτάνε "Wait, who is that?" Αλλα ναι, δε λέει να χαλάσουμε το άλλο thread μιας που για πρώτη φορά γράφουν πολλοί κι όχι μόνο δύο! Seriously! xD
May 31 2011 14:01
Photo

Επειδή είναι κρίμα να χαλάσουμε το noblesse thread...seriously,himekawa?!!?!Και νόμιζα πως ήμουν η μόνη που της άρεσε!:kakaka:Με το μαλλί κάτω είναι όντως bishie αλλά το'χα προσέξει πριν καν το δω!
May 31 2011 13:50
Photo

DarkElf → Nighteyes

Εγώ σου'χω ακόμη πιο δύσκολο...το Bakumatsu....το οποίο ακόμα ν'αποφασίσω να δω ολόκληρο.:hehehe: Βασικά είμαστε και οι 2 απαράδεκτες σ'αυτό το θέμα. Ισχύει πάντως ότι θέλει προσεγμένη μετάφραση.Σε πολλά σημεία πατούσα pause και διάβαζα και ξαναδιάβαζα. Είμαι σίγουρη πως σειρές είδους HofD και raw να μένανε το ίδιο θα έκανε.[SPOILER]Το παίζω και καλά ψαγμένη που κατακρίνει το ωμό fanservice αλλά λιώνει σαν παγωτό βλέποντας/διαβάζοντας smutty και σιροπιαστά yaoi:hehehe:[/SPOILER] Κρίμα πάντως που δεν το'χει προσέξει ο κόσμος.Φαντάζομαι θα βλέπουν Go και θα λένε "βαρετό θα'ναι" (Damn them!:mador2:)Μόνο μια κοπέλα μου'χει πει ότι το είδε (και ξετρελάθηκε προφανώς).Προσπαθώ να πείσω τα παιδιά στο club να το δουν (με δημοκρατικές μεθόδους...μαστίγια,χειροπέδες,ξυράφια,βραστά αυγά κάτω από τις μασχάλες...)....που θα πάει,θα τους καταφέρω!
May 18 2011 20:01
Photo

Night Wizard Seal → DarkElf

Ναι, απλά αυτή η συνωνυμία μας αρκεί :P
May 18 2011 19:08