Community Status Updates
zoro77 → Zem@c
χαχα ωραίος με το zori. Λοιπόν στην εικόνα εκτός από τις διαστάσεις του να κοιτάς και το μέγεθος μνήμης της (σε Kilobite). Σου επιτρέπει μέχρι 200 KB. Το δικό μου είναι 110 KB.
Jan 28 2011 02:24
iristella → Zem@c
Zω και βασιλεύω και τον κόσμο κυριεύω. :P
Με οp αφήνω να ασχοληθούν οι mods που το παρακολουθούν μιας και είναι πιο κατάλληλοι για το όλο θέμα ;) Στα περισσότερα άλλα threads/subfora θα με δείς κανονικά. ^^
Jan 27 2011 21:41
Zem@c → zoro77
ρε ζορι77 να σε ρωτησω κατι?...πως εβαλες για προφ. φωτο αυτο το βιντεακι του λουφφυ?...γιατι βρηκα και εγω ενα τετοιο αλλα οταν το ανεβαζω δνε ιναι βιντεο ειναι μια χζη παγωμενη εικονα :(
Jan 27 2011 21:38
Portgas D. Spark → Zem@c
:P
Οκ...μερικες φορες καταλαβενεις...αλλα εκεινο το ποστ...δεν εβγαζε νοημα :S :P
Jan 26 2011 00:07
zoro77 → Zem@c
τώρα είδα τι μου έφραψες πριν για το γεγονός ότι άνοιξα thread. Στειλαμε και οι δύο ταυτόχρονα μήνυμα!
Όντως συμφωνώ να ανοιχτεί ένα thread με προβλέψεις και υποθέσεις. Αν και μερικές φορές κολλάνε και με το κύριο thread τις περισσότερες φορές ξεφεύγουμε.
Jan 25 2011 01:38
zoro77 → Zem@c
Ο whitebeard πήγε να το χρησιμοποιήσει αλλά γονάτισε επειδή ήταν τραυματίας. Επίσης το έχει και η Hancock! Αρα μάλλον δε θα σχετίζεται με τους D. Αλλά όπως είπες θα δείξει!!!
Jan 24 2011 23:57
Zem@c → zoro77
δεν ξερω.πιστευω οτι το kings haki ειναι ενα μεγαλο κεφαλαιο στο ο.π. πολυ μυστηριωδες που θα παιξει τεραστιο ρολο. δεν ειναι τυχαιο που μονο οι δυνατοτεροι ολων, εχουν αυτο το χακι. απλα αυτο που δεν εχω καταλαβει ειναι αν το εχουν μονο οι D. για τον ρέϋ δεν ξερουμε το πραγματικοτου ονομα. αλλα πως γινεται ο wb να ειχε k.haki και να μην το χρησιμοποιησε?...... +οταν ειδε τον λουφφυ με αυτο το χακι σχολιασε για του D. Aρα σχετιζεται με αυτους αμεσα. θα δειξει ομως
Jan 24 2011 23:51
Zem@c → zoro77
μολις ειδα οτι ανοιξες το θρεντ. well done.
τωρα χρειαζομαστε αλλο ενα θρεντ με τιτλο "υποθεσεις- προβλεψεις για το επομενο κεφαλαιο (μανγκα σποιλερς)"
Jan 24 2011 23:39
zoro77 → Zem@c
κι σε μένα μ αρεσε υπερβολικά. Όχι μόνο γιατί πάω τον whitebeard αλλά και γιατί είχαμε καιρό να δούμε μια μάχη της προκοπής..
Είδα μια συζήτηση με τον didimakia που μιλάγατε για το haki. Εγώ πιστεύω ότι το king's haki όσο διαρκεί δεν δίνει την δυνατότητα σε devil fruit user να χρησιμοποιήσει το φρούτο του. Γιατί αλλιώς οι admirals δε θα τον φοβόντουσαν τόσο μετά την γνωστή επική σκηνή. Επίσης αν δεν ισχύει αυτο σίγουρα θα αποσυντονίζει τον αντίπαλο(για τους δυνατούς μιλάω πάντα γιατί οι αδύναμοι λιποθυμούν) στο ποια κίνηση θα κάνει ή στον να χρησιμοποιήσει τα άλλα colors of haki!!!
Jan 24 2011 23:38
Zem@c → zoro77
me too...... απλα ανακαλυψα την μαυρη τρυπα και μπαινω στα διαλειματα και λιωνω. πολυ διαβασμα ομως + καθολου διαθεση. αστα να πανε. θα πατωσω στο επομενο μαθημα. ειναι απο τα χειροτερα μου.
thnks για την εικονα. οπως καταλαβαινεις για εναν fan tou WB οπως εγω το τελευταιο επεισοδιο ηταν το απολυτο λιωσιμο. δεν ηξερα ποια εικονα να πρωτοβαλω. οποτε εβαλα στο αβαταρ εικονα απο το preview. σε υπογραφη την τελεια εικονα με την καταστροφη του marineford και σε προφιλ φοτο αυτην με τον θεο-χαρο πισω απο τον μαλ@κα! το απολαυσα οσο δεν φανταζεσαι το τελευταιο επεισοδιο
Jan 24 2011 23:29
zoro77 → Zem@c
Άσε τώρα πήζω στο διάβασμα.(άσχετα αν με βλέπεις συχνά στο φόρουμ)
Όσον αφορά για το σετ μου είπα να κάνω μια ανανέωση! Αν και μόνο τον rayleigh λέω να τον κρατήσω καιρό. Στο άβαταρ ψάχνομαι ακόμα.
Και μόλις τώρα είδα την εικόνα με τον Whitebeard να είναι πίσω από τον akainu. Φίλε άπαιχτη..
Jan 24 2011 22:51
Zem@c → zoro77
βλεπω ριζικες αλλαγες στις εικονες! πανω που σε συνήθιζα χεχε
διαβασα αυτο που εγραψες σημερα "παω να ξαπλωσω διαβαζοντας" χαχαχα πλεον και εγω αυτο κανω λιγες μερες πριν δωσω δν την παλευω να διαβαζω σαν νορμαλ φοιτητης! λολ
Jan 24 2011 22:42
Zem@c → iristella
ζεις? ολα οκ?........ που χαθηκες?....δεν σε εχω δει καθολου προς τα μερη που συχναζω (εννοω τα θρεντς ο.π.) :p :hahaha:
Jan 24 2011 22:36
Zem@c → Lord Leon
κοιτα....περα απο την πλακα το καλυτερο θα ηταν να φτιαχτουν τα παρακατω θρεντς:
1. Προβλεψεις για το επομενο κεφαλαιο (μανγκα σποϊλερς)
2. σχολιασμος φιλλερς
θεωρω οτι με αυτα τα 2 λυνονται τα προβληματα και στο ανιμε (που ΠΑΝΤΑ ανοιγονται συζητησεις για αυτα και στο μανγκα που παντα γινονται υποθεσεις και ουριαζει καθε φορα η Ιριστελλα να σταματησουμε.
Jan 24 2011 22:35

This status update has reached the maximum number of replies allowed