Community Status Updates
Zem@c → Portgas D. Spark
done! το διορθωσα ειχες δικαιο. δεν το ξαναδιαβασα και ειδα οτι ειχα κανει πολλες πατατιες.
Jan 23 2011 16:57
Zem@c → Amaranth
στο επομενο θα γινει χαμος. πολυ σημαντικο επεισοδιο γενικα το ο.π. cu
Jan 23 2011 16:55
Zem@c → Fingolfin
+1 για το "περι καπνισματος" και εγω αυτα που εγραφες θα τα εγραφα αν δεν βαριομουνα να εξηγω. πλεον εχω αποκτησει την λογικη του "οποιος δν θελει να δει απλα ας συνεχισει ετσι,... εγω απο την στιγμη που λεω τι ισχυει ειμαι καλυμενος."
αυτο οπως ειπα μας το παρουσιασαν σε εργασια για την στεφανιαια νοσο και καπνισμα στην μοριακη καρδιολογια. και εχω την εργασια. δν καθομαι ομως να ψαχνω. σπυδαζω ιατρικη. δεν λεω πιπες. οταν λεω κατι και μαλιστα γραφω 100% σημαινει οτι ισχυει .... ή το δεχεσαι ή οχι.
well done παντως. με γλυτωσες απο κοπο
Jan 23 2011 03:28
Zem@c → didimakia
[QUOTE=didimakia;465133]Καλο το chapter.
Κριμα για τον καβουροπαττυ.Ειχε κουλ εμφανιση ^^[/QUOTE]
xaxaxz ταιριαζει και με τα παττυ-ανεκδοτα απο το black hole:p
Jan 21 2011 02:04
didimakia → Zem@c
Δεν νομιζω. Πιστευω πως σε μια μαχη με Haki users αυτο με το kings θα υπερισχυσει αν και οντως δεν εχεν αναφερθει..
Jan 19 2011 19:55
Zem@c → didimakia
ok. απλα επειδη αν απαντησω θα συνεχιστει η συζητηση για το χακι...σου γραφω εδω: το βασιλικο χακι περα απο τις λιποθυμιες δν νομιζω να κανει τπτ αλλο, αν εκανε θα το ειχε αναφερει ο ρεϋ οταν εξηγουσε στον λουφφυ τα περι χακι.,.... :orly:
παντως θελω να δω τον λουφφυ να τα βαζει με καποιον δυνατο! να δω πανω κατω σε τι επιπεδο ειναι.. δηλαδη θα με ξενερωνε τρελα αν στην μαχη με τον "αδερφο του αρλονγκ" (:p) φτασει στα ορια του οπως ειχε κανει με μορια/ λουτσι :deadga6: :emptyonexg1:
Jan 19 2011 17:22
zoro77 → Zem@c
κι εγώ το ίδιο πιστεύω. Απλά μου κάνει εντύπωση που την λέξη determination την βάζει έτσι ''_______''
Jan 16 2011 18:11
Zem@c → zoro77
πιστευω οτι το εννοει αλλιως..... θα το κοιταξω ομως .οπως και αν εχει διαβαζω αυτες τις μερες παλι το αρκ του πολεμου στο μανγκα! ΧD
Jan 16 2011 18:08
zoro77 → Zem@c
α τωρα το πιασα. Δες εκει που αποκαλει τον luffy ''determination''... και στο επόμενο chapter γίνεται αναφορά για will of the d!
Jan 16 2011 17:59
Zem@c → zoro77
[url]http://anime.gr/forums/showthread.php?t=7440&page=6[/url] το ποστ σου στο τελος
Jan 16 2011 17:56

This status update has reached the maximum number of replies allowed