Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

Zem@c → Pirate Luffy

ti ennoeis me auto: Nami can feel weather but Akainu can feel Nami. ???
Μάρ 11 2010 15:02
Φωτογραφία

iristella → Zem@c

It's ok ρε συ μην αγχώνεσαι. Απλά είχε πλάκα η χαρά με την οποία ορμήξατε να ποστάρετε τα νέα spoilers. Τώρα για την σελίδα χμμμ. Λες να είχε κανά glitch το thread? Εγώ πάντως το έβλεπα κανονικά το post του. Οh well better luck next time.
Φεβ 15 2010 12:32
Φωτογραφία

Zem@c → iristella

τσεκαρα την σελιδα και δεν ειδα το ποστ του ντ.ντραγκον ... τσπ... σορρυ... αλλη φορα θα κοιταζω πιο προσεκτικα
Φεβ 15 2010 12:30
Φωτογραφία

Faraw → Zem@c

Μην ζητας συγνωμη δν ειπες και τπτ κακο το εαν επιμενουν καποιοι ειναι αλλο θεμα αυτο και δν χρειαζετε να εκνευριζεσε η να τα παιρνεις εαν καποιος εχει καταλαβει διαφορετικα καποιο πραγμα και ουτε χρειαζετε να του αλλαξεις γνωμη οταν επιμενη εξαλου ειναι anime και δν ειναι καλο να χαλαμε καρδιες αλλονων :).Απλως και εγω βαριομουν να το κοιταξω καλα και γιαυτο δν ειμουν σιγουρος
Φεβ 11 2010 02:09
Φωτογραφία

Zem@c → Faraw

ναι ρε συγγνωμη...ετσι οπως το εγραψα ειχε ενα περιεργο "υφος"..το ειδα το "ισωσ κανω λαθος" και το εκτιμησα ιδιαιτερα γτ καποιοι επιμενουν μεχρι αηδιας.. :)
Φεβ 10 2010 13:39
Φωτογραφία

laraska → Zem@c

alla kai epishs within temptation , sirenia , therion, elis ( ...) tristania , epica .... kai kati alla pou den thumamai
Φεβ 07 2010 17:57
Φωτογραφία

Zem@c → laraska

ακουσ και εσυ Nightwish e?...Nice..και αλλος"nightwisher" :)
Φεβ 07 2010 16:13
Φωτογραφία

iristella → Zem@c

Το progress bar δείχνει το πόσο ενεργό είναι ένα μέλος στην κοινότητα. Όσο ανεβαίνει ο αριθμός των post τόσο ανεβαίνει και η progress bar μέχρι που κάποια στιγμή φτάνει εκατό τοις εκατό. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι για να την γεμίσει κάποιος πρέπει να καταφύγει σε spam marathons. Τα post τα οποία δεν είναι on topic σβήνονται. Οπότε πάρε τον χρόνο σου και σιγά σιγά θα γεμίσει. :)
Ιαν 05 2010 03:13
Φωτογραφία

Zem@c → iristella

αυτο που γραφει progress 10% πανω απο την εικονα μου..τι ειναι? και οπωσ μπορω να το κανω 100% ?
Ιαν 05 2010 03:06