Jump to content

Community Status Updates

Photo

Zem@c → Lord Leon

εμενα μου φιανεται ανοικτο το ματι του . για να πω την αληθεια θα ξενερωσω αν εχει χασει το ματι του χωρις λογο... και οκ οπως ειπα ας αφησουμε το ματι... ο σαμουραϊ με τον ζορο ειναι ιδιοι.... αυτο κανεις δν το προσεξε μαλλον.
Jun 15 2011 21:19
Photo

Zem@c → D.Dragon

Τσεκαρε μια το τελευταιο μου ποστ στο ο.π. περιμενω να ακουσω την γνωμη σου
Jun 15 2011 18:10
Photo

Zem@c → iristella

hi! οπως που ζητησες πριν μηνες εκανα ενα ποστ με θεμα ny-anime/manga στο thread "one piece - γενικη συζητηση" ... κερνας καφε για τον κοπο μου :p XD
Jun 10 2011 18:47
Photo

Zem@c → iristella

okkkkkk! thnksssss :)
Apr 08 2011 23:15
Photo

iristella → Zem@c

Oh haiz. Όλα καλά από εδώ. Καλό ταξίδι εύχομαι και καλά να περνάς. Δυστυχώς δεν έχω κάποια επαφή με το τι συμβαίνει από anime/manga shops στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Δεν μπορώ να σου πω περισσότερα από ότι μπορεί να σου πει το google στην συγκεκριμένη περίπτωση. Είμαι σίγουρη όμως ότι θα βρεις αυτό που ζητάς. Παίζει να είναι και απέραντα κιόλας και πανέμορφα. Post pics in the forum όταν γυρίσεις με το καλό.
Apr 08 2011 00:41
Photo

Zem@c → iristella

πως παει κοπελια? ολα καλα?..... :-) θελω να σε ρωτησω κατι, ...... θα παω νεα υορκη σε λιγεσ μερες και θα ηθελα να βρω κανενα μαγαζι με μανγκα... εχω ανει ηδη την ερευνα μου αλλα ενδιαφερομαι πολυ να εχει απο ο.π. πραγατα οπως κοντομανικα κτλ εψαξα αλλα δεν βρηκα κατι το ιδιαιτερο.. ειδικα με ενδιαφερει να βρω μια μπλουζα με το συμβολο του Whitebeard (βασικα εχω λυσαξει, και το θελω απεγνωσμενα)....ξερεις κανενα που να εχει αυτο που θελω?..... αν μπορεις ρωτα καποιον π να ξερει...
Apr 08 2011 00:30
Photo

zoro77 → Zem@c

ευχαριστω!!!!
Mar 31 2011 20:53
Photo

Zem@c → zoro77

γαματη η προφ. πικ σου!
Mar 31 2011 20:50
Photo

Zem@c → RiDeLub

ok. no problem.
Feb 25 2011 20:08
Photo

RiDeLub → Zem@c

Εφόσον έγινε τέτοια υπόδειξη από κάποιο άλλο μέλος του forum δεν μπορούσα να το αγνοήσω. Δεν ξέρω πως έχουν πασάρει το όλο arc αλλά είναι δεδομένο ότι αν κάποιος πιστεύει ότι μπορεί να συνεχίσει κάπως (ανεξαρτήτως war) δεν θα ήθελε κανείς να"χαλαστεί" αυτή η ιδέα του.
Feb 25 2011 19:56
Photo

Zem@c → RiDeLub

δν θεωρω οτι ειχε σποιλερ αφου ο τιτλος του επομενου ειναι "The Ultimate War Ends at Last" ..... :s
Feb 25 2011 19:35
Photo

FireFistAce → Zem@c

Κοιτα δεν το εχω δει το μανγκα καθολου σε αυτο το αρκ αλλα απο αυτο που μου εδειξες με το μισο προσωπο του wb εχεις δικιο οτι ειναι σκοτεινο
Feb 19 2011 15:22
Photo

Zem@c → FireFistAce

απλα το συγκεκριμενο αρκ στο μανγκα ητανε πολυ καλυτερο γιατι ειχε πιο "σκοτεινο χαρακτηρα" ισως επειδη ητανε ασπρομαυρο....
Feb 19 2011 14:18
Photo

FireFistAce → Zem@c

Μετα απο αυτο το επισοδειο πιστευω να καταλαβες γιατι δεν διαβαζω το manga οπως σου ειχα πει. Τωρα θα ηξερα για την εμφανιση του Law και δεν θα ενθουσιαζομουν τοσο.
Feb 18 2011 21:46
Photo

zoro77 → Zem@c

θα το ψαξω τοτε
Feb 15 2011 16:03