Community Status Updates
Zem@c → croco~boy
και εγω! τον φρανκυ δν το παω.... γενικα θεωρω οτι μπρουκ και φρανκυ ειναι too much τηα επρεπε αφου εβαλε εναν αστειο χαρακτηρα να βαλει και εναν σοβαρο για ισοροπια
May 30 2010 23:56
croco~boy → Zem@c
Κ εγω ετσι πιστευω!! Εγω καταχαρηκα που ειδα ναμι, μονο ναμι γτ δεν τον πολυ παω τον φρανκυ!
May 30 2010 22:49
Zem@c → croco~boy
κοιτα..στο εξωφυλλο του μανγκα μου εδωσε την εντυπωση οτι εγινε με την "θεληση του"...ΟΜΩΣ αν δεις το preview το ανιμε 454 δειχνει τον σαντζι να τον εχουν ντυσει και να δινει και ξυλο!....ας περιμενουμε και να δουμε... παντως σημερα χαρηκα παρα πολυ που ειδα την ναμι! :)
May 30 2010 22:41
Zem@c → croco~boy
lol ναι! εσυ εισαι ο croco-boy ενω ο Σαντζι ειναι ο gay-boy :p
xaxaxaaxaaxa
May 30 2010 20:26
croco~boy → Zem@c
xaxa Οντως ειναι πολυ αστεια η Photo! Θα ριξουμε αρκετο γελιο στο επομενο επεισοδιο!
May 30 2010 19:06
Zem@c → Bachatron
σιγα το πραγμα...
υ.γ. και εγω συμφωνω οτι θα ηταν καλο να γινει ενα τοπικ για γενικη συζητηση που να επιτρεπονται τα σποιλερσ...αλλα απο την στιγμη που οι υπευθυνοι δν θελουν, εμεις δν μπορουμε να κανουμε τπτ...
προσεχε πως τουσ μιλας γενικα...εισαι πολυ "φρεσκοσ" εδω και σου φαινονται περιεργοι αυτι οι "περιορισμοι" αλλα θα συνιθισεις ..και εγω το ιδιο προβλιμα ειχα στην αρχη.. :s
May 30 2010 14:44
Zem@c → D.Dragon
παλι καλα γιατι αυτο το βιντεο που ειδα ηταν αθλιο!..ασχετο, απο οσο καταλαβα εδινες πανελλαδικεσ ε?...σε κοβω για θετικη ή τεχνολογικη... σου ευχομαι καλα αποτελεσματα (αν οντως εδινεσ :) )
May 30 2010 14:41
D.Dragon → Zem@c
Δεν έχει νέο opening φίλε...:wis:πιστεύω πρέπει να τεελειώσουν τα Straw Hats επεισοδια πρώτα..
May 30 2010 14:30
Bachatron → Zem@c
Γειαα! Σε ευχαριστω για την φιλια!! [IMG]http://www.anime.gr/forums/images/icons/icon10.gif[/IMG]
Εισαι ο πρωτος μου φιλος... :laugh:
May 30 2010 14:30
Zem@c → D.Dragon
To opening ειναι για κλαματα στο one piece!...ελπιζω να ειναι fake γτ αλλιως ειναι μεγαλη αποτυχια! :(
May 30 2010 14:09
Zem@c → croco~boy
exeis dikaio..pigaine gia ton apo panw alla patisa lathos :-s
to diorthwsa twra .. thnks
May 13 2010 19:23
croco~boy → Zem@c
[url]http://www.anime.gr/forums/showthread.php?t=4896&page=73[/url] τελευταιο ποστ~
May 13 2010 11:59

This status update has reached the maximum number of replies allowed