Community Status Updates
D.Dragon → Zem@c
Κοιτα φίλε είναι και ο πύχης που έχει θέσει το One Piece, συγκριτικά με τα προηγούμενα επικά chapter δεν το θεωρώ και τόσο καλό, αν ήταν κάποιο άλλο manga μπορεί να το έλεγα άψογο αλλά όχι για το One Piece.
Aπλα έχω περισσότερες προσδοκίες, η αποψή μου βέβαια μπορεί να αλλάξει μόλις βγουν οι εικόνες.
[IMG]http://apforums.net/images/smilies/ipb/wink.png[/IMG]
Mar 31 2010 00:47
Zem@c → iristella
να σε ρωτησω κατι?...την εικονα π εχεις και το signature σου, απο ποιο μανγκα ειναι?
Mar 31 2010 00:42
Zem@c → D.Dragon
δλδ δν αξιζει να περιμενω να το δω ε?...γτ τη πρωτη φορα π με το ζορι κρατηθηκα να μην δω σποιλερς ηταν το επεισοδιο π ο ασπρος αποφασισε να μεινει πισω...δλδ τπτ το ιδιαιτερο..αδικα περιμενα...δν ξερω τωρα..το σκεφτομαι να δω ή να μην δω...οπως και να εχει thnks
Mar 31 2010 00:38
Zem@c → D.Dragon
για αλλη μια φορα δν θα δω σποιλερσ....απλα πεσ μου με αριστα το 10 ποσο βαζεισ??
Mar 30 2010 21:01
Nozomu → Zem@c
κ εγω αυτο νομιζα στην αρχη μεχρι που ειδα τα bubbles καλυτερα... :P
Mar 30 2010 15:59
Zem@c → Nozomu
aaaaaaaaaa σωστα!εχεισ δικαιο1...ετσι οπως το ειδα το περασα και καλα: οτι παει ο αρκουδος να τους πιασει και τελικα την πατησε :)))))) χαχαχα σορρυ
Mar 30 2010 15:50
Zem@c → Mad_Hatter
σιγα ρε.... αφου συζηταμε ολοι για ο.π.,,,, το freind request ειναι ενα βημα πιο περα :ρ :))))))
Mar 30 2010 13:06
Zem@c → D.Dragon
ακομα να βγουν σποιλερσ για το επομενο κεφαλαιο στο ο.π. ..... το break τηα ειναι για την αλλη εβδομαδα ετσι..?...οχι για αυτην..!?
Mar 30 2010 13:05
Zem@c → Nighteyes
ειδα το ποστ σου ...ετσι μπαινει μια ταξη τουλαχιστον και δν θα γινονται παρεξηγησεις...
φιλικα-zemac
+++++++
απλα για να ξεκαθαρισω την κατασταση.... τοσο και ρο στο συγκεκριμενο μεροσ του site γινονται υποθεσεισ..και γενικα μπαινει καποιοσ απο εσας και σβηνει...κανεις δν ειχε πει "ξερετε κατι...ΟΧΙ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ.".... τοσοοοοο καιρο ομως....τωρα που το εκανες ξεκαθαρο ειναι οκ....ελπιζω να καταλαβαινεις τι θελω να σου πω...δν ηταν προσωπικο ολο αυτο...αλλα αν και εσεις δν λετε γτ σβηνετε, οι αλλοι εκνευριζομαστε...και ειναι λογικο,,, :blurah5:
φιλικα παντα,
ΖΕΜΑC
Mar 30 2010 01:51
Zem@c → Nighteyes
αν διαβασεις απο την αρχη ολη την συζητηση για ολα τα ποστ θα δεις οτι πανω απο το 30% ειναι υποθεσεις...ολη την ωρα θα πει καποιοσ κατι σε στυλ υποθεσεις και οι αλλοι σχολιαζουν...και ακομα και ετσι να ειναι μπορεις να το πεις πιο ευγενικα...το να γραφεις "πανηγυρι" κτλ ειναι προσβλητικο...λες και το κανουμε επιτηδες..δν ειναι ετσι ομως...αλλη φορα λιγο πιο ευγενικα...δν ειναι τπτ το να πεις "καποια ποστ σβηστηκαν γτ θεωρουνται εκτος θεματος"...αλλα το να βλεπει την αλλη μερα ο αλλος "ασ σταμτησει το πανηγυρι" ...του ερχται καπως...καταλαβες πως "βγηκε πως τα εξω" αυτιο π εγραψες?...και επαναλαμβανω αν κοιταξεις τισ σελιδες γινονται υποθεσεις...τσπ... εγω δν θα ξανακανω καμια υποθεση γτ τελικα τον μπελα μ θα βρω οπως και να εχει το πραγμα...
Mar 29 2010 14:08
Nighteyes → Zem@c
Όχι, το να γίνονται υποθέσεις δεν είναι το θέμα του thread. Το να γίνεται συζήτηση πάνω στο latest chapter (και στα τελευταία γεγονότα) είναι το θέμα και η συζήτηση πάνω στα spoiler που βγαίνουν. Όλα τα υπόλοιπα είναι εκτός θέματος. Δεν έφτιαξα εγώ τους κανόνες.
Το ποστ σου σβήστηκε γιατί ήταν υπόθεση στην οποία θα απαντούσαν (όπως απάντησε κάποιος ήδη) με άλλες υποθέσεις.
Οι θεωρίες δεν είναι του θέματος. Όποιος θέλει να μιλήσει για δικά του σενάρια και όχι του Oda, υπάρχει το irc.
Ξέρω ότι δεν θα δώσεις σημασία...Αλλά ελπίζω να κατάλαβες 2 πράγματα...
Mar 29 2010 10:19
Zem@c → Nighteyes
συγγνωμη αλλα που το ειδες το "πανηγυρι"?...το θεμα ειναι "One Piece latest chapter discussion" ή μηπως κανω λαθος...?....το να γινονται υποθεσεις και να γινεται συζητηση ειναι το πιο λογικο πραγμα πιστευω....! το να γραφω "λετε ο μπαγκι να προσπαθησει να σκοτωσει τον σανκσ" ειναι εκτος θεματοσ?...θα μασ τρελανετε!...με το παραμικρο αρχιζετε και σβηνετε!...ειναι απαραδεκτο αυτο. ελεος!.....να σβησεις τοσα αλλα πιο πριν παει στα κομματια..αλλα το να σβηνεις τετοια ποστ ειναι τρελο!...δν μπορουμε να μιλησουμε να πουμε τπτ γτ στην τελικη θα πεταχτει απο το πουθενα ενας moderator και θα αρχιζει να διαμορφωνει την συζητηση οπως γουσταρει και να σβηνει ποστ οποτε του καπνισει!...δλδ τι ειναι αυτα τα πραγματα?...νομιζα οτι προσπαθητε να βαζετε μια ταξη , αλλα εσεισ τελικα σβηνετε οτι σας ερθει...και οσο για το "πανηγυρι",...δν θα τι σχολιασω γτ και μονο π το βλεπω μ ανεβαινει το αιμα στο κεφαλι.!ΟΙ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΑΝΗΚΟΥΝΕ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ!....τωρα αν νομιζεις το αντιθετο τι να πω.,...να ηταν κατι τελιως ακυρο και ασχετο να πω μαλιστα...αλλα ε οχι!καθε φορα θα πεταχτει ενας μοντερεϊτορ να κανει οτι του καπνισει..και δν ειναι μονο για δικα μ ποστ αλλα και για αλλων γτ για το συγκεκριμενο κομματι του forum εχω αφιερωσει πολυ ωρα και γινονται συζητησεις οι οποιες την αλλη μερα "εξαφανιζονται" απο "πρασινα μελη" που εχουν το δικαιωμα να σβηνουν οτι θελουν!...ρωτα και τους αλλους πριν αρχιζεισ να σβηνεις!..και εχω παρατηρησει οτι γινονται παραπονα και απο αλλα μελη π δν θεωρουν οτι τα ποστ τους ειναι εκτοσ θεμετος!
ξερω οτι δεν θα δωσεις σημασια..στην τελικη το σβηνεις και αυτο το ποστ και κανεις σαν να μην το ειδες..αλλα ελπιζω να καταλαβες 5 πραγματα...
Mar 29 2010 02:18

This status update has reached the maximum number of replies allowed