Jump to content

Community Status Updates

Photo

Zem@c → D.Dragon

aa asxeto.. pws ta piges me tis panelladikes?..ola ok?akousa oti itan duskola fetos oi bathmologies xamiles...
Jul 08 2010 02:21
Photo

Zem@c → D.Dragon

καλα... φιλε.. μιλαμε για πολυ γ@μ@το κεφαλαιο... επιτελουσ!!!!!
Jul 07 2010 23:53
Photo

D.Dragon → Zem@c

Αρκετά καλό με μια εντυπωσιακή σκηνή.
Jul 07 2010 19:09
Photo

Zem@c → D.Dragon

καλο το κεφαλαιο του ο.π.?????? ακουω γενικα καλα σχολια...
Jul 07 2010 16:16
Photo

D.Dragon → Zem@c

Ναι σε γενικές γραμμές +φωνώ.
Jul 01 2010 17:34
Photo

Zem@c → D.Dragon

ΔΕΣ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ ΣΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ! ΘΑ ΒΓΩ ΑΠΟ ΤΟΝ Η/Υ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΔΩ ΑΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ!
Jul 01 2010 15:01
Photo

Zem@c → D.Dragon

παντως στο ανιμε εδειξε οτι η ναμι γυριζει πισω με την βοηθεια του γερου μαγου.. και καλα το νησι κινειται με τον ανεμο και θα παει προσ το αρχιπελαγο... το θεμα ειναι οτι π.χ. ο ussopp πωσ στο διαολοθα βρει τροπο να γυρισει? :s
Jul 01 2010 01:38
Photo

D.Dragon → Zem@c

Ναι ρε συ εντάξει, η επικότητα του marineford ήταν εξωπραγματική. Χρειάζονται όμως τέτοια κεφάλαια για να φανεί και η αλλαγή στην προσωπικότητα του Luffy, αλλά δεν θα μπορούσε να δείξει όλους του Straw Hats αμέσως και να αρχίσει η περιπέτεια, θα ήταν πολύ απότομο. Πιστεύω τα επόμενα μπορεί να είναι αφιερωμένα σε αυτούς εξολοκλήρου.
Jun 30 2010 23:53
Photo

Zem@c → D.Dragon

οντως ειναι πολυ καλο το κεφαλαιο.... απλα δν ξερω ρε συ... μου εχει αυτο το αποθημενο απο τον πολεμο.. που ολη την ωρα ετρεμα οταν διαβαζα και δν μπορουσα να κοιμηθω το βραδυ γτ προσπαθουσα να κανω ενα σωρο υποθεσεις για την συνεχεια... για ΑΥΤΟ δν με ενθοθσιαζει τπτ πλεον..αλλα οντως ηταν πολυ καλο κεφαλαιο! 8,5/10 απο μενα :)
Jun 30 2010 23:48
Photo

D.Dragon → Zem@c

Τα σπάει.....
Jun 30 2010 12:33
Photo

rath → Zem@c

Δυστυχώς λόγω περιορισμένου προσωπικού χρόνου όντως δεν μπορώ να στείλω.... αλλά αν ψάξεις στο google για goldrake κάτι θα βρεις ;)
Jun 11 2010 20:57
Photo

Zem@c → rath

KALISPERA, ΕΜΑθα οτι εχεις το γκρενταϊζερ με αγγκλικους υποτιτλους... καταλαβαινω απολυτα οτι δν εχεις ορεξη ουτε να στελνεις ουτε τπτ.. αλλα αν ξερεις καποιο σάϊτ για να τα κατεβασω σε παρακαλω να μου το πεις :)
Jun 07 2010 00:46
Photo

Zem@c → Phantom Duck

[COLOR="Navy"]NA ρωτησω κατι?...παλια υπηρχε ενα τοπικ για κατι βιντεακια γκρεντάϊζερ....ειχε γινει κατι σαν αλυσιδα κτλ.. γενικα υπαρχει αυτο ανεβασμενο σε ραπιντ ?..γτ τα θελω και εγω... ειναι το πρωτο ανιμε που ειδα..και τα σπαει φυσικα[/COLOR]
Jun 05 2010 01:36
Photo

croco~boy → Zem@c

xD και ομως δεν ειναι τυχαιο !! :D
Jun 03 2010 10:20
Photo

Zem@c → croco~boy

to ploio tou ntragkon exei mprosta san sima enan drako!tuxaio?..dn nomizw :-p
Jun 03 2010 00:13