Community Status Updates
Nicktheartist → animestarling
Θα το τσεκαρω και αμα μου αρεσει η υποθεση θα το δω.
Aug 28 2011 21:56
animestarling → Nicktheartist
Nc!!! Αμα σ'αρεσουν τα sports anime δες το.. Παρ'ολα αυτα δεν ειναι συνιθισμενο... Παιζει και psycological factor πολυ...
Aug 28 2011 21:53
Το ακουσα και μπορω να πω πως ηταν κομματαρα:burningbe3:.Αμα ειναι τοσο καλο και το anime στο οποιο παιζει θα ηθελα να το δω.
Aug 28 2011 21:47
Δεν το εχω δει το anime,αλλα παω να τσεκαρω το κομματι.
Aug 28 2011 21:39
Mission accomplished!!!:P
Το Dress ειναι αδυναμια παντως... Αχ!! χαρηκα τωρα..:) Γτ μπορω να υποθεσω οτι τα γουστα μας μοιαζουν αλλα δεν ημουν σιγουρη αν θα σ΄αρεσουν... Εντωμεταξυ, βλεποντας το One Outs(δεν ξερω αν το εχεις δει- φοβερο anime αν θες στεκαρε το- βρηκα ενα ιαπωνικο συγκροτημα.. Τραγουδαει βεβαια μονο αγγλικο στιχο.. Ακου το pay money to my pain...
Aug 28 2011 20:59
Λοιπον,ακουσα αυτα που μου προτεινες μεχρι στιγμης.Μπορω να πω πως μου αρεσαν ολα,αλλα λιγο λιγοτερο το dress.Ολα τα αλλα ομως ηταν κορυφη.Θα αρχισω να ακουω και BUCK-TICK τωρα ποια.
Aug 28 2011 20:44
Το πρωτο και το αγαπημενο μου συγροτημα... Ακου το Dress, Romance, Kain, Kuchizuke, Kagerou.. Αυτα ειναι τα αγαπημενα μου απο αυτους.. Ακου τα και πες μου ειλικρινα!!!!
Aug 28 2011 20:10
Οχι.Αλλα θα τους ακουσω.Για να μου τουσ προτεινεις κατι θα ξερεις.Κανα τραγουδι απο αυτους εχεις να μου προτεινεις?
Aug 28 2011 20:06
Οι UVERworld ειναι παρα πολυ γαματοι καλα εκανες και τους εβαλες στην λυστα σου.Εχεις να μου προτεινεις κανα καλο συγροτημα ιαπωνικο?
Aug 28 2011 19:59
Welcome!!!!
Mε σκλαβωνεις... Btw, ακουσα το Core pride και ειναι ηδη μεσα στα αγαπημενα μου.. Εβαλα τους UVERworld στην λιστα μου...!!!!!
Aug 28 2011 19:48
Δεν ηταν μεχρι να το συνειδητοποιησω,απλα επειδη στο pc ενως φιλου μου που μπικα δεν ειχε καλη συνδεση και αργισε να μου βγαλει την καρτελα με τα emoticons με το happy b-day για αυτο εχουν 3 λεπτα διαφορα.Ετσι και αλλιως εκεινη την μερα ειχα μπει μονο και μονο για να σου πω χροννια πολλα γιατι θυμαμαι που μου το ειχες πει για αυτο δεν νομιζω να το ξεχναγα.Αλλα τεσπα,NOW I AM BACK TO ACTION AGAIN.HELL YEAH:burningbe3:!
Aug 28 2011 17:55
Την καλύτερη δουλεια κάνεις!!!! Οκ!!! Θα το κοιτάξω... Ευχαριστώ πολύ!!!! Να'σαι καλα και εσυ οτι επιθυμεις!!!!!!! (Μ'αρεσει οτι το πρωτο σου post απεχει απο το αλλο 3 mins, μεχρι να το συνειδητοποιησεις!!!!:P)...
Aug 26 2011 20:09

This status update has reached the maximum number of replies allowed