Jump to content

Community Status Updates

Photo

Nicktheartist → animestarling

:hbd:ΧΡΟΝΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΕΠΥΘΗΜΕΙΣ:hbd:!!!!
Aug 25 2011 22:19
Photo

Απο διακοπες σε διακοπες ειμαι αυτο το καλοκαιρι.Ασε πολυ κουραση:kakaka:.Απο Uverworld το πρωτο τραγουδι που ακουσα ηταν το [URL="http://www.youtube.com/watch?v=tuvAct9qhsE"]D-Tecnolife[/URL],ενα απο τα αγαπημενα μου ειναι το [URL="http://www.youtube.com/watch?v=3z7E_r6tIFU"]Core Pride[/URL] που στο σεινυστω ανεπυφυλακτα.
Aug 25 2011 22:16
Photo

animestarling → Nicktheartist

Διακοπες πας παλι..;;!!! Αχ! Τυχερε..!! Οχι δεν τους ξερω.. Για πες κανενα τραγουδι να ακουσω... Τοσο προβλεψιμη ειμαι πια...:bahhh:...:)
Aug 12 2011 14:05
Photo

To ηξερα πως θα ελεγες το evolution.Αυτο ειναι και εμενα το αγαπημενο μου τραγουδι απο αυτους.Με βαση αυτα που ακους ακουω και εγω τα ιδια ακριβως ομως αλλα βαριομουν να τα γραψω ολα:kakaka:(γιατι ετοιμαζομαι ταυτοχρονα κατι πραγματα που φευγω σε μια ωρα και παω στο εξοχικο μου για αυτο) και εγραψα τα δυο ποιο συνιθησμενα.Εγω τωρα τελευταια εγω πωρωθει με ενα j-band τους UVERworld τους ξερεις?
Aug 12 2011 13:40
Photo

Λοιπον εγω ακουω jazz, blues,rock, soul, alternative rock, jazz fusion, prog rock, metal, j-rock,k-pop και κλασικη αμα λαχει... Και εγω δεν μπορω τα σκυλαδικα. Μια φορα πηγα σε doggy night τα επαιξα, ηθελα να φυγω.. Mε το Evolution...!!!
Aug 12 2011 13:17
Photo

Κυριως ακουω μονο ξενα.Τα ελληνικα δεν μου αρεσουν τοσο(ειδικα τα σκυλαδικα μακρια).Ακουω rock,metal.Και τωρα και απο τα ιαπωνικα ακουω j-pop,j-rock τετοια φαση.Εσυ τι μοθσικη ακους?.Α,και βεβαια γνωριζω τους Korn ειναι πολυ καλο συγκροτημα.Με ποιο τραγουδι τους κολλησες?
Aug 12 2011 13:10
Photo

Οτι δε λεει δε λεει.. Αμα εισαι αρρωστος ουτε θαλασσα πας, ουτε ξενυχτας, τπτ.... Καθεσαι στο σπιτι σου.. Ασχετο, τι μουσικη ακους.;;.. Χτες πετυχα ενα τραγουδι ενα τραγουδι των Korn και εχω κολλησει... Τους ξερεις;;
Aug 12 2011 12:36
Photo

Καπου εκει κοντα πιστευω και εγω θα βγουν.Το ποιο πιθανο ειναι στις 25(να μην ξεχασω να σου ευχηθω και happy b-day).Hooray:yahoo: και για την αναρωση σου.Δεν λεει να εχουμε καλοκαιρι και να εισαι αρωστη.
Aug 12 2011 11:36
Photo

Παντα γυρω εκει βγαινουν, 20 με 25(στα γενεθλιακια μου:P) οποτε απο Οκτωβριο αρχιζουν και επισημα.. Παει το κρυωμα περασε... Ειμαι περδικι..:)...
Aug 11 2011 18:41
Photo

Περαστικα σου.Το να ειναι κανεις αρωστος καλοκαιριατικα ειναι σπανιο.Τωρα για το ποτε αρχιζει η σχολη δεν ξερω ακομα.Εδω δεν εχουν βγει τα αποτελεσματα ακομα.Λενε μετα τησ 20 αυγουστου θα βγουν,αρα κατα τον σεμπτεβριο πιστευω.
Aug 09 2011 17:21
Photo

jiohnis → Nicktheartist

Έλα ρε man τι γίνεται ? Μπες 1 msn να τα πούμε !!!
Aug 09 2011 00:01
Photo

Nicktheartist → jiohnis

Πως εισαι ρε συ τι κανεις?Καιρο εχουμε να τα πουμε.Γυρισα σημερα απο διακοπες at last.
Aug 08 2011 20:56
Photo

Ζεστη δεν λες τιποτα...:burningbe3: Εμενα μ'αρεσει η βορεια Ελλαδα το καλοκαιρι για αυτο το λογο... Ειναι δροσια.. Δεν σκας απο τη ζεστη ουτε κρυωνεις... Καλα τωρα εγω πως τα καταφερα με 37 βαθμους θερμοκρασια να παθω φαρυγγιτιδα ειναι αλλο θεμα...:ill2: Ποτε αρχιζει η σχολη...;;
Aug 02 2011 21:44
Photo

Τωρα που θα πας σε μεγαλυτερη πολη θα σκασεις απο τη ζεστη:heat:(οπως ειμαστε κι εμεις εδω στην Αθηνα:nanana:).Συνιθησα στην δροσια που ειχε η Καστορια βλεπεις(το βραδακι ηθελε ζακετα οπωσδηποτε)και μου φενεται καπως τωρα παλι στη ζεστη.
Aug 01 2011 23:31
Photo

Και εγω βρηκα στο Ρεθυμνο... Μεγαλουτσικο ειναι... Τουλαχιστον αμα απελπιζομαι απο την πολη και δεν εχω που να παω να μενω σπιτι μου....
Aug 01 2011 23:22