Jump to content

Community Status Updates

Photo

Nicktheartist → animestarling

Ε νταξει,σκεφτικα οτι αμα δωσω ξανα φετος λογω ποιο ελευθερου χρονου εφοσων δεν εχω σχολειο,σκεφτικα οτι αμα διαβασω και χαναδωσω μπορω να γραψω πολυ καλυτερα και να περασω σε μια καλυτερη σχολη στην Αθηνα.
Oct 05 2011 14:31
Photo

animestarling → Nicktheartist

Ευχαριστω πολυ!!!!! Ναι αρχιζω και εγω επιτελους.. Θελω να μπω σε μια καθημερινοτητα γιατι εχω βαρεθει να μην κανω κατι... Τωρα με το διαβασμα οχι δεν στο συνιστω.. Πρεπει βεβαια να εισαι πιο χαλαρος απο περυσι... Αληθεια ομως πως και το αποφασισες..;;
Oct 05 2011 14:19
Photo

Ναι για αυτο σκεφτικα να ξαναδωσω,ευχαριστω απο δυναμη θελω μπολικη φετος.10/10 αντε οπου ναναι αρχιζεις και εσυ ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ!!!!!!Το μανγκα θελω να το τσεκαρω εδω και καιρο και επειδη διαβαζα καποια αλλα δεν το ειχα αρχισει ακομα,τωρα το ποτε θα το αρχισω κι αυτο δεν ξερω,διαβαζω απειρα βλεπεις για αυτο.
Oct 05 2011 14:15
Photo

Να το διαβασεις... Φαντασου ενθουσιαστηκα... Μου το προτεινε και εμενα ενα παιδι απο το forum... Κοιτα.. Να σου πω καλυτερα ετσι.. Κανε αλλη μια προσπαθεια, δεν εχεις να χασεις τιποτα.. Ενω παλι αν πηγαινες στη σχολη ισως και να το μετανιωνες σε καποια φαση... Αντε καλη δυναμη!!!! Εγω αρχιζω 10/10..
Oct 05 2011 14:11
Photo

Το breaker το γνωριζω αλλα δεν το εχω διαβασει.Την σχολη δεν την αρχισα γιατι τελικα αποφασισα να ξαναδωσω και να προσπαθισω να παω πολυ καλυτερα απο περσι και να περασω σε καλυτερη σχολη.Οποτε καθε μερα τωρα το πρωι για μια ακομα(και τελευταια) φορα αρχισα φροντ:sadist::sadist::sadist:κλαιω,αλλα ειναι ποιο ευκολα απο περσι μπορω να πω εχω εμπειρια τωα ποια.Εσυ αρχισες την σχολη σου ή εχετε καταλυψη?
Oct 05 2011 13:16
Photo

Εγω διαβαζω το The breaker.. Ειναι manhua και εχει να κανει με τις πολεμικες τεχνες... Ειναι πολυ ενδιαφερον... btw αρχισες σχολη;;
Oct 05 2011 09:22
Photo

Nicktheartist → HakunaMatata

Τιποτα και ευχαριστω και για το friend request!!!
Oct 04 2011 16:44
Photo

HakunaMatata → Nicktheartist

Mille merci :)
Oct 04 2011 16:37
Photo

Πολυ καλα παει.Δεν το εχω τελιωσει ακομα ειναι περιπου στην μεση γιατι αργισα να το αρχισω.Μου φενεται πολυ ενδιαφερον και αυτη η ικανοτητα του Toa να ψυχολογει τους αλλους μετραει.Εσυ ασχολησε με τιποτα αυτες τις μερες?
Oct 04 2011 15:29
Photo

Nicktheartist → HakunaMatata

Λοιπον για το Air Gear εδω ειναι το τhread του [URL="http://www.anime.gr/forums/showthread.php?t=7189&highlight=Air+Gear"]manga[/URL] και εδω του [URL="http://www.anime.gr/forums/showthread.php?t=859&highlight=Air+Gear"]anime[/URL].
Oct 04 2011 14:05
Photo

Πως παει το One Outs???
Oct 02 2011 21:57
Photo

Nicktheartist → jiohnis

Επιτελους με τα απο απειρες ωρες και πονο στο δεξι μου χερι καταφερα και την τελιωσα την ζωγραφια:8):.Την ανεβασα στο profil μου.Τσεκαρε την και πες μου γνωμη.
Sep 18 2011 07:45
Photo

Night Wizard Seal → Nicktheartist

Τίποτα. :)
Sep 12 2011 19:22
Photo

Nicktheartist → Night Wizard Seal

:hi: thanks για το friend request!
Sep 12 2011 19:14
Photo

Ευχαριστω και σε σενα το ιδιο ευχομαι.