Community Status Updates
Nicktheartist → Theodore :D
Yo!Mπορεις να μου πεις απο ποιο anime/manga ειναι η υπογραφη σου?
Jan 19 2012 18:18
Nicktheartist → animestarling
Δεν λεω το ΣΚΑΙ ειναι πολυ καλο.Τα ντοκιμαντερ ειναι απιστευτα.Απλα εγω μιλαγα γενικα οχι για το ΣΚΑΙ.
Oct 06 2011 20:48
animestarling → Nicktheartist
Πραγματικα... Και αληθεια το wipe out και τα συναφη δεν πιανει μια μπροστα του... Βασικα εδω που τα λεμε το ΣΚΑΙ ειναι καλο καναλι· βαζει και κανενα ντοκιμαντερ της προκοπης...
Oct 06 2011 20:46
Ηταν μια αξια εκμπομπη να παρακολουθησεις.Οχι οπως εχει γινει σημερα η τηλεοραση που δεν εχει τιποτα αξιο παρακολουθησεις.
Oct 06 2011 20:43
Μα και εγω το ιδιο πραγμα να σκεφτομαι καθε φορα.. Τελειως εκμεταλλευση των παιχτων αλλα ειχε γελιο... :) Long live Τakeshi's castle... :p
Oct 06 2011 12:37
Αυτη ειναι μια απο την ποιο αστεια δοκιμασια:hihi2::hihi2::hihi2:.Εμενα μου αρεσε πολυ και η κρεμαστη γεφυρα.Το μονο παραπονο που εχω απο την εμπομπη ειναι οτι στο τελος ειναι πολυ αδικη.Ειναι απειρη εχθροι εναντιον το πολυ 8 ατομων και καλα περιμενουν να κερδισουν?Το εχω καημο που δεν εχω πετυχει καποιον να κερδιζει.
Oct 05 2011 20:45
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=_zFqW77mxfI&feature=related[/YOUTUBE]
Oct 05 2011 20:39
Κι εγω κριμας ρε γαμοτω,την λατρευα αυτη την εκμπομπη.
Oct 05 2011 20:35
οντως..!!!!!:hihi2::kakaka:
Αλλα εχω πανω απο χρονο να το πετυχω στο ΣΚΑΙ... Μια σωικη εκπομοη υπηρχε και αυτη την σταματησαν...
Oct 05 2011 20:33
Και βεβαια το εβλεπα αυτο το show ηταν επικο.Εριχνα τρελο γελιο κυριως στα replay που σχολιαζαν οι αλλο,ακομα το θυμαμαι και γελαω χαχαχαχαχαχαχααχ!!!!
Oct 05 2011 20:30
Το εβλεπες και εσυ;;;;!!!!!! Ηταν θεεικο..... Εσκαγα στα γελια, ειδικα με την περιγραφη....
Oct 05 2011 20:27
Thanks girl your the best,I will put my all this time to succed οποτε GANBARIMASU!!!!Οπως λενε και στο καστρο του Takeshi :kakaka::kakaka::kakaka:.
Oct 05 2011 20:20
Μια χαρα!:)
Σημασια εχει να σ'αρεσει... Πραγματικα σου ευχομαι να πετυχεις...!!!
Oct 05 2011 20:09
Κοιτα να δεις εγω κλασσικα ο πρωτος μου στοχος ειναι στρατιωτικες ή πληροφορικη.Φετος ομως ακομα θα παω κανα γραψω οσο καλυτερα μπορω και βλεπω μετα αναλογα και με τα αποτελεσματα που θα βγαλω σε ποια σχολη θα μπω.
Oct 05 2011 19:54
Ναι σιγουρα... Παντως ηθελε οσο να ΄ναι μια αποφασιστικοτητα... Αθηνα, ε;;; Κλασικα... Και για που σκεφτεσαι;;
Oct 05 2011 14:53

This status update has reached the maximum number of replies allowed