Community Status Updates
meidei → Nighteyes
Εξήγηση για αυτό είναι επειδή μάλλον τα Ιαπωνικά έχουν οικείους ήχους και φωνοτακτική με τα ελληνικά, ενώ τα Κορεάτικα και τα κινέζικα (ταϊβανέζικα έχω ακούσει) είναι πιο ξένα στον φυσικό ομιλητή της ελληνικής.
Aug 02 2010 19:14
Nighteyes → meidei
[QUOTE]Πράγματι αυτό έκαναν οι Κορεάτες, που ήταν στην ίδια θέση με τους Ιάπωνες. Το δε κορεάτικο αλφάβητο, το Χανγκούλ, θεωρείται από τα τελειότερα αλφάβητα φυσικής γλώσσας. Εγώ το βρίσκω ευχάριστο στην όψη επίσης.[/QUOTE]Σώπα!
Σαν εμφανιση κι εμένα μου αρέσουν τα Κορεατικα, αλλά δεν με τραβανε στο άκουσμα. Ενώ τα Ιαπωνικά μου αρέσουν να τα ακούω. Δεν υπάρχει τίποτα τέλειο τελικά.:P
Aug 02 2010 19:03
meidei → LethalMike
Ίσως βέβαια ο pink boy τελικά να ήταν hit 'n' run, αλλά δεν ήταν σωστό να τον προδικάσουμε από το πρώτο του μήνυμα.
Ευχαριστώ για το request.
Aug 01 2010 23:00
LethalMike → meidei
σου εκανα friend request επειδη μου αρεσαν οι απαντησεις που εδωσες στο θρεντ με το πινκ boy, so take care
Aug 01 2010 22:16
meidei → Melkor
[QUOTE]meidei, παντού και πάντα, οι παλιότεροι έχουν μεγαλύτερο κύρος.[/QUOTE]
Στα μάτια των πολλών ίσως. Δεν σημαίνει ότι ισχύει και αντικειμενικά. ;)
[QUOTE]απλώς είπα οτι δεν με έχεις δει εν δράσει, γιαυτό και δεν με ξέρεις.[/QUOTE]
Σωστό. Σε κρίνω [I]για[/I] την συμμετοχή σου σε ένα συγκεκριμένο νήμα.
[QUOTE]for the bloody record, η αφέντρα μου η Λίζα μέχρι τώρα θα σε είχε ρωτήσει αν τον έχεις γκόμενο και κόπτεσαι τόσο πολύ...[/QUOTE]
Ίσως να είναι παράλογο που στηρίζω κάποιον άγνωστο χωρίς να έχω προηγούμενα δείγματα του χαρακτήρα του, το παραδέχομαι. Απλά όπως θέλω να μου δίδουν μια πρώτη ευκαιρία, έτσι δίνω κι εγώ στους άλλους.
Όπως και να 'χει, είναι φανερό ότι αντιλαμβανόμαστε τα πράγματα διαφορετικά. Το φόρουμ ωστόσο είναι αρκετά ευρύχωρο για να χωράει όλους μας, παλιούς και νέους.
Jul 30 2010 16:39
meidei → QueenofHearts
Να 'χα μόνο το κρύο σου... Αϋπνία και διάβασμα έχω κι εγώ... Και ζέστη.
Jul 28 2010 23:27
QueenofHearts → meidei
Να σου πω την αλήθεια, τώρα που το βλέπω ούτε κι εγώ!! χαχαχαχα!!! Μάλλον με πείραξε το κρύο , η αϋπνία και το διάβασμα! χαχαχα!!!
Jul 28 2010 23:19
meidei → QueenofHearts
Με τον όρο αγοραστικό κοινό εννοούσα τους ιδίους. Αποτυχημένη μεταφορική χρήση του όρου...
Jul 28 2010 23:11
QueenofHearts → meidei
Μα οι gay είναι άντρες, το αγοραστικό κοινό δεν έχει σχέση! Το quote είναι out of context οπότε και χάνει την ουσία του.
Jul 28 2010 23:09
meidei → QueenofHearts
[QUOTE]Απλά θέλουμε τους άντρες, άντρες, τους gay, gay και τις okama, okama.[/QUOTE]Το consensus, στο αγοραστικό κοινό που αφορά το θέμα, θέλει και τους gay, άντρες. Κάτι τέτοιο έχω ακούσει τουλάχιστον.
Ευχαριστώ για το friend request. よろしく :gotit:
Jul 28 2010 13:25
meidei → iristella
Προβληματικές διατυπώσεις κυρίως. Αλλά το βρίσκω ενδιαφέρον να μελετώ το πώς προκύπτουν. Ως θεωρητικός, μου είναι δεύτερη φύση.
Jul 27 2010 21:50
iristella → meidei
Νah most of the times πρόκειται για παρανοήσεις παρεξηγήσεις και λάθος διατυπώσεις. Η τουλάχιστον αυτό θέλω να πιστεύω.
Jul 27 2010 21:46
meidei → iristella
Δεν το κάνω σαν γλωσσικό πόλεμο ([URL="http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%95%CF%85%CE%B1%CE%B3%CE%B3%CE%B5%CE%BB%CE%B9%CE%BA%CE%AC"]έμμεσα συσχετιζόμενο γεγονός[/URL]), αλλά ίσως τελικά να είμαι Grammar Nazi in denial :unsure:
Και ναι, το anime.gr μου άνοιξε νέους ορίζοντες σε ότι έχει να κάνει με το πώς σκέφτεται ο κόσμος.
Jul 27 2010 21:42

This status update has reached the maximum number of replies allowed