Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

meidei → iristella

Χαχα. Μα κι εγώ κάνω πολλά ορθογραφικά. Αλλά συνήθως μετά τα διορθώνω :P
Αύγ 27 2010 14:21
Φωτογραφία

iristella → meidei

[QUOTE=meidei;420996] Δυστυχώς από αντίδραση [B]πολύ [/B]γκέι χαρακτηρίζουν τους πάντες έτσι, άδικα..[/QUOTE] Πάει μας χάλασες και εσύ. :P [spoiler]/πειραχτήρι mode [/spoiler]
Αύγ 27 2010 14:16
Φωτογραφία

iristella → meidei

Ι know. I m just messing with you. :P
Αύγ 11 2010 22:35
Φωτογραφία

meidei → iristella

Λόγω του context έπρεπε να το αναφέρω.
Αύγ 11 2010 22:34
Φωτογραφία

iristella → meidei

[QUOTE=meidei;417506]Τα χιραγκάνα δεν είναι ιδεογράμματα :yellowcard:[/QUOTE] μυγάκια τα μεν, μυγάκια τα δε
Αύγ 11 2010 22:25
Φωτογραφία

meidei → Kenny

Τελικά θα έπρεπε να σε άκουγα όταν έγραφες σε διάφορα νήματα για "hide your power level". Γιατί μετά βλέπεις κάτι [URL="http://answers.yahoo.com/question/index;_ylt=AgRuS334uRGT8roRm_Fqop3sy6IX;_ylv=3?qid=20100807170646AA0wDi2"]τέτοια[/URL] και ξέρεις ποιος τα έγραψε :sigh2:. [SIZE=1][URL="http://tvtropes.org/pmwiki/pmwiki.php/Main/TVTropesWillRuinYourLife"]I blame tvtropes[/URL]. Παλιά δεν θα ανάλυα τόσο πολύ τα μηνύματα που περνά το Χ άνιμε. [/SIZE] Ουφ, τόπα, νιώθω ένα απέραντο fail αλλά θα μου περάσει.
Αύγ 08 2010 18:52
Φωτογραφία

Kenny → meidei

[QUOTE=meidei;416816]Έχω ίσως το απόλυτο παράδειγμα ότι έχεις ξεπεράσει τα όρια, αλλά δεν το βάζω εδώ, είναι μικρός ο κόσμος. :unlucky:[/QUOTE]Μια ψυχή που είναι να βγει, ας βγει. Ρίχ' το να πάνε τα φαρμάκια κάτω.
Αύγ 08 2010 18:11
Φωτογραφία

acid black cherry → meidei

ισως να μην ειναι το καλυτερο μερος αλλα ας φιλοξενηθει εκει και αν υπαρξει προβλημα τοτε ας γινει και ξεχωριστο νήμα!
Αύγ 08 2010 17:49
Φωτογραφία

meidei → acid black cherry

Ναι, δεν είναι το συμβατικό manga, και έχει φτάσει στο τέλος του ήδη (δεν νομίζω να υπάρξει 3). Δεν υπάρχει ούτε μετάφραση/scanlation, οπότε δύσκολα θα σταθεί το νήμα... Υποθέτω δεν υπάρχει πρόβλημα να αναφέρουμε το manga στο νήμα του drama....
Αύγ 08 2010 17:29
Φωτογραφία

acid black cherry → meidei

δεν ξερω αν αξιζει να γινει απο την αποψη πως ειναι μονο 2 που εχουν κυκλοφορησει και δεν γνωριζω αν προκειτε να αποτελεσουν κομματι μιας σειρας manga(αμφιβαλλω ομως) απο την αλλη αυτα τα δυο κανουν παρα πολυ καλες πωλησεις στην Ιαπωνια! υ.γ. προς το παρον απλα το εχω ξεφυλλισει γιατι δεν ειμαι σε θεση ν καταλαβω τι γραφει!
Αύγ 08 2010 17:23
Φωτογραφία

meidei → acid black cherry

Σχετικά με το 日本人の知らない日本語, νομίζεις ότι αξίζει να φτιάξουμε και νήμα για το manga; Σε ρωτώ γιατί απ' ότι κατάλαβα το διαβάζεις κι εσύ.
Αύγ 08 2010 17:11
Φωτογραφία

mono → meidei

Heh obvious troll was obvious from the beginning...:P Απλά θέλεις λίγη εξάσκηση ακόμα :hihi2:
Αύγ 06 2010 21:08
Φωτογραφία

meidei → Melkor

Διασταύρωσα επίσης τον χρήστη και δεν είναι αυτός που του πρότεινα τα σάιτ. Συμβαίνουν κι αυτά. Ας αφήσουμε τώρα την κοινότητα να επιλέξει την τύχη του. Χαίρομαι που ανάλυσες τις θέσεις σου με αυτό το μήνυμα πάντως. Μπορώ να καταλάβω καλύτερα τι εννοούσες πλέον.
Αύγ 03 2010 19:15
Φωτογραφία

Melkor → meidei

[QUOTE]Στα μάτια των πολλών ίσως. Δεν σημαίνει ότι ισχύει και αντικειμενικά.[/QUOTE]ακριβώς. γι'αυτό συνήθως δεν δίνω δεκάρα τι νομίζει ο κόσμος για μένα. [QUOTE]Σωστό. Σε κρίνω [I]για[/I] την συμμετοχή σου σε ένα συγκεκριμένο νήμα. [/QUOTE]εννοούσα οτι συνήθως κάνω πολύ χειρότερα... Μια συμβουλή. όχι μόνο το φόρουμ, αλλά το ίντερνετ ολόκληρο χωράει τους πάντες και τα πάντα. Μάλιστα, λόγω ανωνυμίας, βγαίνουν πιο ακραίες συμπεριφορές στην επιφάνεια, όπως είμαι σίγουρος οτι γνωρίζεις. Απλά μην δίνεις τόση πολύ σημασία σε μένα, και σε καθένα σαν και μένα. τα δικά σου νεύρα θα σώσεις. πάντως, μάλλον δεν κατάλαβες οτι το πρόβλημα μου ήταν κυρίως η έλλειψη συγκεκριμένου θέματος, παρά οτιδήποτε άλλο. και όπως βλέπεις με το σημερινό, ένα άλφα δίκιο το είχα...
Αύγ 03 2010 18:16
Φωτογραφία

Nighteyes → meidei

Nαι, όντως.
Αύγ 02 2010 20:45