Jump to content

Community Status Updates

Photo

Giorgosdbz → meidei

εβιρσα?? τι ύβρη ξεστομισα? ζητησα συγνωμη οκ? απλα πεταχτηκατε ολοι και λεγατε αστατα πραματα...απλα εγραψα κοινα στοιχεια χωρις να εννοω οτι ισχυουν
Sep 26 2010 21:02
Photo

meidei → Giorgosdbz

Κανένα θάψιμο. Δημόσια λέχθηκαν όσα λέχθηκαν και αφορούσαν τις πράξεις σου, αυτό που έδειξες στο συγκεκριμένο νήμα. Αντίθετα, εσύ ύβρισες άλλα μέλη που διαφώνησαν μαζί σου επειδή απλά δεν δέχεσαι ότι μπορούν να έχουν άποψη για αυτό που βλέπουν.
Sep 26 2010 21:00
Photo

Giorgosdbz → meidei

και εσυ φυσικα θεωρησες σωστο να πας και να με θαψεις σε αλλους χρηστες
Sep 26 2010 20:53
Photo

meidei → Giorgosdbz

Είμαι απόλυτα εντάξει με την συνείδηση μου Γιώργο· προσπάθησα πολλές φορές με τα μηνύματά μου στο νήμα σου να σε βοηθήσω να δεις πως χειρίζεσαι λάθος τη συζήτηση. Επιμένεις όμως να μην φτάνεις στην ουσία των απαντήσεων που έλαβες. Λίγα μπορούμε να κάνουμε για αυτό, αν ο ίδιος δεν το θέλεις.
Sep 26 2010 20:45
Photo

Giorgosdbz → meidei

Αν εχεις να πεις κατι....να το πεις σε μενα..απλα τα πραματα...συγχαρητηρια σε ολους τους μαγκες του ανιμε.γρ (σαν εσενα)
Sep 26 2010 20:41
Photo

meidei → Kenny

Κένι, μήπως να φωνάζατε κανένα παπά, να κάνατε κανέναν εξορκισμό, τώρα τελευταία πολλοί χρήστες βλέπουν φαντάσματα :kowai:
Sep 26 2010 20:29
Photo

meidei → unagi

Κι εγώ αυτό ελπίζω. Αν και έχω γνωρίσει μαθητές γυμνασίου με περισσότερη διάθεση να μπουν σε διάλογο :/
Sep 26 2010 20:09
Photo

unagi → meidei

Τα λόγια είναι περιττά, θέλω να πιστεύω ότι ο δημιουργός το θρεντ είναι μικρής ηλικίας και δεν έχει μάθει να επιχειρηματολογεί.
Sep 26 2010 20:08
Photo

meidei → unagi

Ο Κένι είναι όντως ήρωας· τέτοιες καταστάσεις αντιμετωπίζει πολύ συχνά στο φόρουμ επειδή είναι και συντονιστής αλλά διατηρεί πάντα την ψυχραιμία του, το παρατήρησα από όταν πρωτοήρθα. Εγώ όμως εκνευρίζομαι με τους ανθρώπους που πεισματικά δεν θέλουν να σκεφτούν.
Sep 26 2010 19:56
Photo

unagi → meidei

Κάτι τέτοιες στιγμές θαυμάζω την υπομονή σας, εσένα και του kenny.
Sep 26 2010 19:49
Photo

meidei → unagi

Ξεπέρασε τις προσδοκίες μου. Άκου 6 κυβερνήσεις...
Sep 26 2010 14:27
Photo

unagi → meidei

[QUOTE=meidei;431633][URL="http://vimeo.com/15049808"]Do you want to know more about Belgium?[/URL] Ξαφνικά η διζωνική δικοινοτική ομοσπονδία μοιάζει πολύ πιο απλή.[/QUOTE] Είχα μια ιδέα περί αυτού, αλλά δεν ήξερα οτι η το πολιτικό τους σύστημα ήταν τόσο mindfuck.
Sep 26 2010 13:50
Photo

unagi → meidei

Hmmm χρησιμοποιείς msn?
Sep 26 2010 00:34
Photo

meidei → unagi

Εσύ θα χρησιμοποιούσες αυτούς τους όρους για να προσδιοριστείς btw? Γιατί μετά από εκείνα τα ποστ που διάβασα, θέλω να δω πώς βλέπει κανείς αυτούς τους όρους irl.
Sep 26 2010 00:19
Photo

unagi → meidei

:hihi2: Τώρα το είδα.
Sep 26 2010 00:16