Community Status Updates
Hanzo → meidei
Πολυ καλο το Sakon.Χθες το αρχησα και ειμαι στη δευτερη υποθεση atm και οκ ειναι εθιστικοτατο.Σαπιοι χαρακτηρες,εργαστρυμηθος πρωταγωνιστης και υποθεσεις που βασιζονται περισσοτερο σε motives παρα σε πολυπλοκα tricks(προς το παρον τουλαχιστον).Ωραιο opening/ost και ατμοσφαιρα επισης.
Αντε να μεταφραστει και το Kindaichi καποια στιγμη να συμπληρωθει το αγαπημενο αυτο ειδος.
Oct 11 2010 18:57
meidei → iristella
Disappointed δεν θα μ' έλεγα, αλλά surprised ναι. Δεν του το 'χα.
Oct 09 2010 21:34
iristella → meidei
On your Togainu No chi question λίγα spoilers για ένα από τα paths του παιχνιδιού.
[spoiler=Togainu no chi visual novel ending] [youtube]vbXawb75lc0[/youtube]
Btw he is seme to Akira in every scene. XD Did I disappoint you>[/spoiler]
Oct 09 2010 20:42
meidei → Tea-chan
Γενικά κι εγώ αυτό διαβάζω· για γλωσσολογία προτείνονται των Ιωαννίνων και το ΑΠΘ. Και διαβάζω δημοσιεύσεις των εκεί διδασκόντων και μου φαίνονται λίγο πιο σοβαροί από τους Αθηναίους.
Oct 07 2010 22:24
Tea-chan → meidei
Δυστυχώς όχι. Μια δασκάλα μου είχε αποφοιτήσει από Ιωαννίνων πάντως, και θυμάμαι ότι μας είχε πει ότι των Ιωαννίνων είναι αν και πιο δύσκολη, πολύ πιο ικανοποιητική για αυτούς που νοιάζονται να βγουν πιο εξειδικευμένοι. Νομίζω επειδή έχει πιο πολλά χρόνια ειδίκευσης, ή επειδή είναι ΦΠ (Φιλολογικό-Παιδαγωγικό) και όχι ΦΠΨ (και Ψυχολογικό).
Oct 07 2010 20:18
meidei → Tea-chan
Ναι, έχω την Αγγλική φιλολογία στα υπόψιν (μ' αρέσει η αγγλική πράγματι) και αφού στην ελληνόφωνη σφαίρα καθαρή γλωσσολογία, χωρίς φιλολογία, δεν μπορείς να σπουδάσεις το σκέφτομαι αρκετά.
Έχω διαβάσει ότι υπάρχει διαφορετική αντίληψη στην γλωσσολογία Θεσσαλονίκης/Ιωαννίνων σε σχέση με την πιο συντηρητική της Αθήνας. Ξέρεις κάτι για αυτό;
Oct 07 2010 19:39
Tea-chan → meidei
Αγγλική Φιλολογία ΑΠΘ. Σε αντίθεση με τη γενικευμένη άποψη, δε κάνουμε Shakespeare και αρχαία κείμενα όλη την ώρα. Από μαθήματα γλωσσολογίας μέχρι πολιτισμού και μετάφρασης, υπάρχει μεγάλη ποικιλία. Εάν έχεις κλίση στα Αγγλικά (που πιστεύω ότι έχεις), σου τη προτείνω ανεπιφύλακτα.
Oct 07 2010 19:26
meidei → Tea-chan
Ώστε γλωσσολόγος; Κι εγώ ενδιαφέρομαι να ακολουθήσω τον συγκεκριμένο κλάδο. Ποιας σχολής είσαι;
Oct 07 2010 17:29
red pyramid → meidei
Ααα, ναι, τώρα σε έπιασα. Ναι, το νομικό και το κοινωνικό σχολιάζει και υπάρχει στο youtube και η κατάθεση που είχε δώσει στη Γερουσία για την νομιμοποίηση του γάμου στη πολιτεία της Μιννεσότα.
[url]http://www.youtube.com/watch?v=OTaKG96xDWk[/url]
Είναι ένα καλό δείγμα Αμερικανικής επιχειρηματολογίας υπέρ του γάμου. Ελπίζω να σου φανεί χρήσιμο. Καλή συνέχεια και καλά ποστ.
Oct 07 2010 15:18
meidei → red pyramid
Με μια ματιά που είδα, ο Carpenter γράφει από νομικής πλευράς, ή κατάλαβα λάθος;
Εννοώ ότι μέχρι τώρα δεν διάβαζα πολύ για αυτή την όψη των θεμάτων των LGBT, αλλά κυρίως για το media representation.
Oct 07 2010 15:14
Strange Loop → meidei
για το αμερικάνικο μιλούσα και εγώ, είναι καλύτερο απο το british one.
Παρουσιάζει ωραία το θέμα , απο όλες τις πλεύρες, αξίζει πραγματικά. ^^
Oct 07 2010 15:12
red pyramid → meidei
[QUOTE]Καλή η ανάλυση της ποπ κουλτούρας γύρω από το ζήτημα, αλλά πράγματι υπάρχουν πιο σημαντικά πράγματα γύρω του.[/QUOTE]
Τι εννοείς, μπερδεύτικα...
Oct 07 2010 15:12
meidei → red pyramid
Γεια. Φαίνεται αρκετά ενδιαφέρον· θα τον διαβάσω με την πρώτη ευκαιρία. Καλή η ανάλυση της ποπ κουλτούρας γύρω από το ζήτημα, αλλά πράγματι υπάρχουν πιο σημαντικά πράγματα γύρω του. Ευχαριστώ για το λινκ :)
Oct 07 2010 15:02
meidei → Strange Loop
Έχω δει 1~2 επεισόδια του αμερικάνικου ριμέικ παλιά, αλλά λόγω διαφόρων συγκυριών δεν την συνέχισα. Ίσως σε κάποια φάση να την αναζητήσω ξανά για να δω πώς παρουσιάζει το θέμα. Ευχαριστώ για την πρόταση.
Oct 07 2010 14:59

This status update has reached the maximum number of replies allowed