Community Status Updates
meidei → unagi
Απλά έβλεπα στο νήμα για yaoi άνιμε που έλεγε ότι είναι seme· μάλλον δεν έκανες την σύνδεση :P
Sep 26 2010 00:01
meidei → unagi
Και φυσικά υπάρχουν και straight fangirl που προσδιορίζονται ούτως.
Sep 25 2010 23:29
unagi → meidei
Κοπέλα και σέμε... Υπάρχουν στις λεσβίες top και bottom; Δεν ξέρω αν θέλω να φανταστώ τι ακριβώς εννοείς...
Sep 25 2010 23:17
meidei → Kenny
Έχω δει διάφορα αποσπάσματα λίγο πιο παλιά, πλάκα έχει, αλλά για τώρα δεν με βλέπω να ξεκινώ κάτι :/
Sep 25 2010 01:40
Kenny → meidei
Αλήθεια, εσύ έχεις δει Gaki No Tsukai; Θυμάμαι κάποτε που έψαχνες για anime με Kansai-ben, και γενικά διαλέκτους. Δες Gaki No Tsukai (κι ας μην είναι anime), να χορτάσεις Kansai-ben και να κάνεις και τα γέλια της ζωής σου (ειδικά με τα batsu games).
Sep 25 2010 01:38
unagi → meidei
:terror2: Δεν πας καλά... βέβαια φοιτητής τώρα πια, μπορώ να βρω χρόνο:P
Sep 23 2010 21:37
meidei → unagi
Όχιιιιιιιι!!!! Και με κορίτσι θα ήταν ukeeeeeeeee. Λίγο υπερκινητικός βέβαια, αλλά uke.... (πω, ή denial ή έχω πολύ περίεργες απόψεις για το πώς θα έπρεπε να είναι ένας uke).
Sep 23 2010 21:03
unagi → meidei
Άμα το Detective Conan ήταν yaoi πιστεύω ότι ο Hattori θα ήταν ο seme, βλεποντας τον από τις pic που έχεις στο προφίλ σου:P, δεν έχει τελείωσει το ανιμέ ακόμα έτσι; Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει στο τέλος, κρίνοντας και από το βίντεο που μου έστειλες:hihi2:
Sep 23 2010 20:36
Anelis → meidei
Χαχαχαχα
Oh noes! Και νόμιζα ότι οι μέρες τις φιλοσοφικής ήταν ένα ένοχο, θαμμένο λάθος του παρελθόντος!!
Κάτσε να βγάλω το κόκκινο στυλό και αρχίζουμε xD
Sep 23 2010 19:09

This status update has reached the maximum number of replies allowed