Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
meidei → Night Wizard Seal
[QUOTE]Τελικά, ακριβή ημερομηνία για Ελλάδα γνωρίζουμε;[/QUOTE]
Για τις Black & White ρωτάς; Δεν βγήκαν πανευρωπαϊκά αυτόν τον μήνα;
Μάρ 23 2011 23:22
red pyramid → meidei
1) Κοινή πολιτική σε ποια θέματα;
Περισσότερες απόψεις σε σχέση με τι; Τόσο στις ΗΠΑ όσο και στην Ευρώπη έχουμε τέτοια ποικιλία απόψεων σε κάθε ζήτημα που ίσως έχει καταντήσει και προβληματική αυτή η κατάσταση στο να ληφθούν οι καλύτερες δυνατές αποφάσεις σε σοβαρότατα ζητήματα, τόσο σαν αυτό της Λυβύης όσο και στα εσωτερικά των χωρών (π.χ. το πως θα αντιμετωπιστεί η κρίση).
3) Δυστυχώς δεν είμαι νομικός για να μπορώ να ερμηνεύσω ολόκληρο το κείμενο στα λινκ που μου έδωσες, νομίζω όμως ότι παρατήρησες και εσύ ότι όπου δεν επαναλαμβάνει την αποφασισικότητα τους για ελευθερία δίνει παραδείγματα από ήδη υπάρχοντες νόμους (από τις ΗΠΑ και την Βόρεια Ευρώπη κυρίως). Δυσκολεύομαι να δώ πως αυτό είναι ένα καινούργιο είδος ελευθερίας ή πως γίνεται κάτι που δεν μπορείς να το βρείς σε άλλες χώρες.
Μάρ 23 2011 03:03
Από παιδί έπαιζα. Από την Red & Blue. Το άνιμε το έβλεπα στο πρώτο airing του στην Κύπρο (κάθε πρωί στις 7~8 στο Sigma). Στην αρχή της εφηβείας είχα υποκύψει στο peer pressure που έλεγε ότι αυτά είναι για μωρά και I should grow up. Δεν ήταν μόνο τα pokemon, πολλά ωραία παιχνίδια έχασα μέχρι που ξεπέρασα την εξωτερική πίεση και αγκάλιασα την φύση μου.
Μάρ 23 2011 00:04
Night Wizard Seal → meidei
Μπα εγώ δεν έχω τέτοια κολλήματα. Ποτέ δεν είχα και ούτε πρόκειται.
Για πες τι λογοκρίθηκε;
Επίσης, πότε πρωτοάρχισες τα Πόκεμον; Εγώ ήμουν από μικρός στο ζουμί. Από όταν ξεκίνησαν στην Ελλάδα. Το 1997 νομίζω. Πάνω κάτω κάπου εκεί. Μετά από λίγο χρονικό διάστημα άρχισε η "κατρακύλα" με τις κασέτες, and tada! Here i am :P
Απο GBC/GBA format κασέτας έχω παίξει όλες τις πόκεμον κασέτες. Ό,τι είχε βγει. :blush2:
Μάρ 22 2011 23:50
Άντε, δες τα, να δεις και τι λογοκρίθηκε από την 4kids ;)
Εμένα πάντως τα Pokémon μου προκαλούν λίγο συναισθήματα of lost childhood or something. Θα μπορούσα να εισχωρήσω στο fandom από πιο νωρίς ή κάτι.
Σε λίγο θα νιώθουμε και κομπλεξ για την ηλικία μας χάρη στ' άνιμε!
Μάρ 22 2011 23:40
Θα το έχω υποψιν. Τώρα που το λες είναι θαυμάσια ιδέα. Θα τα πάρω από την αρχή.
Και να μου πεις τι λεξιλόγιο θα έχει, 5 χρόνια την ακούω την ιαπωνική :P. Κάτι θα μάθω.
Αυτή η νοσταλγία είναι άλλο πράμα. :P
Αλλά τι κόλλημα έχουν με την ηλικία του Ash; Ξεκίνησε μεγαλύτερος μου το Kanto και κατέληξα 7 χρόνια μεγαλύτερός του. :P
Άτιμοι Ιάπωνες.
Μάρ 22 2011 23:33
Τα Pokemon έχουν πανεύκολη γλώσσα μέσα. Σου τα προτείνω σαν listening material αν μη τι άλλο.
Από την μια με πιάνει μια νοσταλγία και μια συγκίνηση, και από την άλλη νευριάζω που πέρασαν 14+ χρόνια και οι χαρακτήρες δεν μεγάλωσαν στο παραμικρό. Damn you floating timeline.
Μάρ 22 2011 23:23
Τα καταλαβαίνεις raw; Ωρε μπράβο. Είναι ωραίο να τα βλέπεις από την αρχή.
Μάρ 22 2011 23:20
Όχι, σε raw μέχρι πρόσφατα, αλλά μετά έκλεισαν το transportstreams.net και τώρα fansubbed από το animetake.
Υπάρχουν οι σεζοί as aired in Japan στο TPP: [url]http://thepiratebay.org/search/Pokemon%20Japanese/0/99/200[/url]
Μάρ 22 2011 23:13
Την κατεβάζεις με αγγλικό dub; Θα ήθελα να την βρω από την αρχή στα Ιαπωνικά. Αν και δεν έχω πρόβλημα με τα αγγλικά. Τα έχω συνηθίσει. :P
Μάρ 22 2011 23:07
Βλέπεις ακόμα το άνιμε; Εγώ κατεβάζω την τωρινή σεζό :blush2:
Μάρ 22 2011 23:02
Heh, μια παρανόηση. Δεν παίζω παιχνίδια σε υπολογιστές και κονσόλες. Τα Pokemon τα λατρεύω σε παιχνίδια. Τα επαιζα από τότε που πρωτοβγήκαν. Μαζί με το anime.
They are simple love love. :P
Μάρ 22 2011 22:55
Σε είδα στο The Pokemon Place και επαραξενεύθην ;)
Όσο για το αν είναι χάσιμο χρόνου, εγώ και ένας [URL="http://en.wikipedia.org/wiki/Positive_psychology"]ολόκληρος κλάδος της ψυχολογίας [/URL]διαφωνούμε :)
Μάρ 22 2011 22:42
meidei → red pyramid
1/2) Όχι, δεν υποστηρίζω το "νόμο της πλειοψηφίας", ίσα-ίσα. Με την μεγαλύτερη πρόσβαση στην κεντρική κυβέρνηση εννοώ ότι θα δίνεται η δυνατότητα να ακουστούν περισσότερες απόψεις και με συμβιβασμούς να βρίσκεται μια κοινή αποδεχτή πολιτική. Αυτό όμως ξέρω ότι προϋποθέτει μεταξύ άλλων να μην υπάρχει "κομματική γραμμή".
3)[url]http://gigaom.com/2010/02/12/iceland-looks-to-create-information-haven/[/url]
[url]http://immi.is/?l=en&p=vision[/url]
Μάρ 22 2011 22:33

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται