Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

Lucy Heartfilia → meidei

誕生日おめでとう!!! Το θυμήθηκα γιaτί είχες πει πως έχεις την ίδια μέρα γεννέθλεια με τον αδελφό μου ! :D
Μάρ 24 2011 23:07
Φωτογραφία

Night Wizard Seal → meidei

Suit yourself :P
Μάρ 24 2011 21:57
Φωτογραφία

meidei → Night Wizard Seal

Ναι δεν διαφωνούμε. Απλά λέω ότι τα 18 όχι μόνο δεν είναι γήρας, αλλά μάλιστα η αρχή.
Μάρ 24 2011 18:59
Φωτογραφία

Nope you are wrong. Come on. Για να αρχίσεις να γερνάς πρέπει να περάσεις τα 40. Και λίγα λέω :P
Μάρ 24 2011 18:51
Φωτογραφία

I already did. no, really, 18 is just the beginning, ain't it?
Μάρ 24 2011 18:35
Φωτογραφία

No need to. I got your intentions from the very start. Έλα τώρα "γέρασες". Ασύστολα ψεύδη. :P
Μάρ 24 2011 18:21
Φωτογραφία

greeklìsh ahead. sorry, cant avoid them now. ì 'àlli plevrà' ìtan pràgmati tiflì apènanti stin politipìa ke i entìposi pu sximatìstike enantìnon ìtan làqos. Epidì sintèlesa ki egò, epikentrònontas ta sxòlia mu sto òti ipàrxi ke i klitikì se -os parà sto òti ipàrxun dìo tìpi. apologùme. ke efxaristò :) den nyòqo kamyà sintaraktikì allagì vèvea. ùte kan arnitikì (kàpyi mu ìpan tora 'gèrasa' whatever...)
Μάρ 24 2011 17:47
Φωτογραφία

Δεν έχω κάποιο πρόβλημα. Συζήτηση ήταν και άλλωστε λύθηκε κάτι που το "συναντάς" συχνά. Ξέρω πως είναι ρευστή η γραμματική και δεν μπορούμε να μιλάμε απόλυτα. Έκανα μια παρατήρηση και με πήραν με τις πέτρες. :P Και δε θέλουν να το καταλάβουν μερικοί. Δε βαριέσαι... Btw, Χρόνια πολλά. Καλή ενηλικίωση. Ό,τι επιθυμείς. :)
Μάρ 24 2011 17:28
Φωτογραφία

meidei → acid black cherry

どーもあり[URL="http://www.black-forest-travel.com/typical/black-forest-gateau.jpg"]gateau![/URL]:blush2:
Μάρ 24 2011 16:18
Φωτογραφία

acid black cherry → meidei

:cake:お誕生日おめでとうございます
Μάρ 24 2011 16:04
Φωτογραφία

[QUOTE]Ώστε αυτό ήταν. Now you can crucify me.[/QUOTE] Γιαυτό σου λέω, μην κολλάς τόσο στους τύπους, όλοι κάνουμε λάθη. Το τελευταίο που θα ήθελα να προκαλέσω ήταν ένα holy grammar war.
Μάρ 24 2011 14:51
Φωτογραφία

meidei → Anelis

Εγώ θα τον/την παρέπεμπα σε λίγο discourse analysis, για να γνωρίσει το κόνσεπτ της ειρωνείας πάντως. Και μετά ας πάει και τουαλέτα.
Μάρ 24 2011 14:47
Φωτογραφία

Περίεργα πράγματα. Στο Public της Λευκωσίας τις είδα πάντως. Βέβαια ήταν 50 ευρώ, δεν άγγιξα. Θα πάρω από amazon.
Μάρ 24 2011 14:43
Φωτογραφία

Δεν νομίζω να έχουν κυκλοφορήσει ακόμα.
Μάρ 24 2011 13:43
Φωτογραφία

Anelis → meidei

[IMG]http://chzmemebase.files.wordpress.com/2011/03/memes-can-i.jpg[/IMG] μεχ μεχ
Μάρ 24 2011 11:56