Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
Nighteyes → meidei
[QUOTE]Ένα κόλλημα οι γκέι με το κάρμα το έχουν :|[/QUOTE]:hahaha::hahaha:
Αφού άνοιξες το spoiler tag σημαίνει ότι το διάβασες. Αν σε ενδιαφέρει βγήκε ο πέμπτος τόμος raw και μαζί του ένα ova που αφορά το chapter 2.5 του 1ου τόμου. Εκεί είμαι btw:P Είδα πρώτα το ova βέβαια και σποιλεριαστηκα αν και περισσότερο θα έλεγα ότι με μπέρδεψε. Γιατί αναρωτιόμουν στην πορεία αν είναι ο ίδιος με τον sempai και αν και το απέρριψα αρχικά γιατί σκεφτηκα ότι θα γνωρίζονταν έστω από το όνομα (ουτε στραβοι να ήταν) μετα που φανηκε ο μεγαλος σαν να τον θυμήθηκε εγώ ήμουν:oo:. Τι να πεις...
Μάρ 28 2011 01:25
Night Wizard Seal → meidei
Ένα forum αγαπώ και δεν το προδίδω. Πέρα από την πλάκα, θα ήταν πολύ ενδιαφέρον, αλλά θα το κοιτάξω καλύτερα στο μέλλον. Όχι τώρα.
Μάρ 27 2011 18:58
meidei → Night Wizard Seal
Όχι, δεν είναι στα required, αλλά σκέφτηκα ότι ίσως να τα βρίσκεις ενδιαφέροντα.
Μάρ 27 2011 14:23
meidei → Night Wizard Seal
btw, μιας και είμασταν στα τα της γλώσσας, συμμετέχεις σε σχετικά φόρουμ;
Μάρ 27 2011 14:16
Night Wizard Seal → meidei
[QUOTE]Εγώ είμαι το yin ή το yang?[/QUOTE]
Εύστοχο, αλλά πολύ δύσκολο ερώτημα. :P
Μάρ 27 2011 14:00
Lord Leon → meidei
Προφανως. Αλλα και ο χρονος ειναι ασημαντος. Απλως αλλη μια μοναδα μετρησης, χωρις ουσιαστικη οντοτητα. Ειναι ομως μια καλη αφορμη να γιορτασεις να κανεις πλακα, και αμα σου χουν τελιωσει και τα χαπια (καλη ωρα) να κανεις κοινωνικη κριτικη... πλαγίως! :P
Μάρ 24 2011 23:34
meidei → Lord Leon
Ω, ευχαριστώ. Βέβαια κανένα από τα 3 δεν με καίει, αλλά δεν βαριέσαι :P
Μάρ 24 2011 23:30
Lord Leon → meidei
καλο διπλωμα οδηγησης, νομιμες σεξουαλικες σχεσεις, και αλκοολια στα χαμαιτυπεια! XD
χρονια καλααα!
Μάρ 24 2011 23:28

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται