Community Status Updates
iristella → meidei
Ε πες τρεις τεσσερεις ανάλογα. XD Γι αυτο σου λέω σκέψου το. Για που στοχεύεις να περάσεις? Σε ποιον τομέα προσανατολίζεσαι?
Mar 29 2011 22:45
meidei → iristella
Δεν καπνίζω, ποια είναι η ισοτιμία σε μπουγάτσες; :P
Πάντως αν περάσω Αθήνα ευελπιστώ να δίνω το παρόν μου συχνά στις εκδηλώσεις. Αχ, κάτι τέτοια με κάνουν να έχω δεύτερες σκέψεις για τον στόχο μου που είναι η Θεσσαλονίκη. Το TEDxAthens και η ισχυρή παρουσία των οτάκων...
Mar 29 2011 22:41
iristella → meidei
Eλα και εσύ ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε................. Τ^Τ Αθήνα - Κύπρος τι είναι? Τίποτα. Ένα τσιγάρο δρόμος.
Χαρά στο κουράγιο σου και την υπομονή σου btw.
Mar 29 2011 22:33
meidei → Atridis
[QUOTE]proton gia pies paranoiseis mou milas?[/QUOTE]
Αυτή για αρχή
[QUOTE]pidioude metaksi tous tpt parapano tpt ligotero[/QUOTE]
(δηλαδή οι μη-LGBT δεν κάνουν σεξ μεταξύ των; μήπως οι LGBT κάνουν μόνο σεξ; ρωτώ να μάθω δλδ)
[QUOTE]episis esi kai oloi osoi tous ipostirizete prepi na ksefigete apo tin oreopioimeni eikona pou exete gia aftous tin opia sas tin exoun dimiourgisei eskemena...[/QUOTE]
Αυτό ισχύει και ανάποδα, μήπως εσύ έχεις μια άλλη εικόνα που επίσης δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα; Επίσης, δεν νομίζω να χρειάζεται να δημιουργήσει κανένας καμιά εικόνα από την στιγμή που είναι δίπλα σου και δίπλα μου και μπορούμε να δούμε πώς είναι. Και είναι το ίδιο διαφορετικοί μεταξύ τους όσο και οι μη-LGBT.
[QUOTE]kai sto kato kato ego ipa tin apopsi mou[/QUOTE]
Κι εγώ αφού βλέπω πρόθεση από εσένα να εμπλακείς σε διάλογο, το συνεχίζω. Εκτός αν απλά ήθελες να το πεις χωρίς να σου απαντήσει κανένας.
[QUOTE]esi giati tsitonis[/QUOTE]
Δεν τσιτώνω επειδή συζητώ το θέμα. Σίγουρα με λυπεί όμως γιατί ξέρω πόσο τραυματικό μπορεί να είναι για τα LGBT άτομα σε χώρες όπως η Ελλάδα που δεν έχουν κανένα στήριγμα όσο μεγαλώνουν, επειδή υπάρχουν απόψεις που τους οδηγούν στο να νιώθουν ανάξιοι ακόμα και για να ζουν. Και ξέροντας από πρώτο χέρι τι είναι αυτό, το θεωρώ αν μη τι άλλο υποχρέωση μου να προσπαθήσω να βοηθήσω και τους εφήβους, που είναι το μεγαλύτερο μέρους του κοινού του σάιτ, αλλά και όσους δεν είχαν τη τύχη να διαλύσουν κάποια από τα στερεότυπα τους και να μπορούν να κρίνουν τους άλλους πιο ουσιαστικά (παρά να τους χαρακτηρίζουν ανάξιους εκ προοιμίου επειδή είναι LGBT, μετανάστες, φτωχοί κλπ)
[QUOTE]mipos ise dikos tous?[/QUOTE]
Δικός τους με ποια έννοια; Κύριος του εαυτού μου είμαι και όσα γράφω δικές μου απόψεις είναι, σίγουρα και δεν μπορώ να εκπροσωπώ όλους τους LGBT, ούτε το επιδιώκω (ούτε κι εσύ μπορείς να ισχυριστείς ότι εκπροσωπείς όλους τους στρέιτ, σωστά; )
Αλλά ναι, είμαι ομοφυλόφιλος.
Mar 29 2011 22:19
Atridis → meidei
proton gia pies paranoiseis mou milas? einai anomaloi pou pidioude metaksi tous tpt parapano tpt ligotero...episis esi kai oloi osoi tous ipostirizete prepi na ksefigete apo tin oreopioimeni eikona pou exete gia aftous tin opia sas tin exoun dimiourgisei eskemena...
kai sto kato kato ego ipa tin apopsi mou esi giati tsitonis mipos ise dikos tous?
Mar 29 2011 20:30
meidei → Atridis
Ζουν την καθημερινότητα τους όπως εσύ και όλοι. Ίσως με λίγες παραπάνω έννοιες γιατί υπαρχουν τόσες παρανοήσεις σχετικά με αυτούς. Δεν φαίνεται να σε ενδιαφέρει τόσο να απαλλαγείς από την στρεβλή εικόνα που διατηρείς στο μυαλό σου ωστόσο, άρα μπορείς κάλλιστα να με αγνοήσεις και να μείνεις με την άγνοια και τη γενίκευση αν σε κάνει να νιώθεις καλύτερα.
Mar 29 2011 20:00
Atridis → meidei
giati re man ti parapano kanoun apo to na kinigane anemomilous kai na pidioude metaksi tous?? sorry kiolas alla me erizis kai thes na ta akousis...
Mar 29 2011 18:37
meidei → Atridis
Να 'σ' καλά. Το LGBT κίνημα σε χρειάζεται για να επιβεβαιώνει τον κόσμο ότι δεν κυνηγά ανεμόμυλους.
Mar 29 2011 13:37
meidei → Anelis
òō... Ο Μάκοτο, ο Μάκο-τσαν, [URL="http://www.seaslugteam.com/wp-content/uploads/2011/02/hourou_musuko_wandering_son_06_makoto_loves_spoilers_but_spoilers_dont_love_him_SADFACE.jpg"]αυτό[/URL] το adorkable αγοράκι με τα σπυριά που είναι φίλος του Σου και το παίζει η φωνή της λογικής... (και αυτό που λέω είναι βασικά wishful thinking, θέλω να τον δω μεγάλο με φυσική εξέλιξη πάνω του).
Θα σε κάνω add, ευχαρίστως. Μισώ να εγκαταστήσω ένα IM client γιατί ο παλιός χάλασε όμως.
Mar 28 2011 18:27
Anelis → meidei
Ποιός είναι ο Makoto? O_o
Also, κάνε με add στο μουσουνου γατί γέμισα vms :P
(και γιατί σε συμπαθώ, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα)
Mar 28 2011 18:20
meidei → Anelis
Αναμενόμενο, πράγματι. Πιστεύω ότι θα δούμε και το αντίθετο σε κάποια φάση. Ο Makoto να μην είναι ίδια περίπτωση (και επειδή είναι σίγουρος για τον σεξουαλικό προσανατολισμό του, να grow out -που λεν και στο χωριό μου- από το όλο crossdressing αντικείμενο.
Mar 28 2011 18:18
Anelis → meidei
Μα γιατί, τόσοι και τόσοι τα έχουνε καρφάκια. Πέσαμε στον μόνο τρου Ιάπωνα; XD
Πάντως σχετικά με το manga spoiler που είπες στο θρεντ.....ήμουνα σίγουρη!!
Mar 28 2011 18:13
meidei → Anelis
Δεν θα ήταν γιαπωνέζος αν δεν είχε έτσι το μαλλί του μέχρι το γυμνάσιο :O
Mar 28 2011 18:11
Anelis → meidei
Στο ότι είναι βλάκας; Μα προφανώς και είναι....καταρχάς για πόσα χρόνια είχε κουρεμένο το μαλλί του σε αυτό το άθλιο καπελάκι.. μιλάμε για τραγική κατάσταση :P
Mar 28 2011 18:06
meidei → Anelis
Καλά, εγώ δεν τα πάω καλύτερα σε θέμα μνήμης. Ίσως να το έγραψα και στο άνιμε όταν ήταν πρώτη~δεύτερη σελίδα.
Και πάλι συγγνώμη για την παρεξήγηση. Και δεν μπορώ να συμφωνήσω για τον Shuu :P
Mar 28 2011 18:05

This status update has reached the maximum number of replies allowed