Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
Getekid → Serperoth
Χαχα, οκ τότε!!
Ψήστο πάντως να έρθεις. Κι εγώ είχα πάει χωρίς να ξέρω κανέναν αλλά δεν ήταν άσχημα, χαλαρά ήμουν με τα παιδιά εκεί!!!
Ιούν 20 2011 16:47
Serperoth → Getekid
Σήμερα δεν ξέρω. Με έχουνε κλάσει όλοι και δεν έχω παρέα.
Αλλά μπορώ να το δω άλλες 55 φορές, no sweat.
Ιούν 20 2011 16:42
Getekid → Serperoth
Λοιπόν, μην νομίζεις ότι επειδή δεν έχω κάνει τίποτα όλες αυτές τις μέρες σε έχω ξεχάσει!!! Η εξεταστική μπορεί μόνο να σου δώσει λίγο χρόνο!!! Σήμερα θα έρθεις, έτσι;; Μπορεί να μην προλάβω σήμερα επειδή κάτι προέκυψε και δεν θα κάτσω πολύ αλλά you are still on my list of people to torture!!!
Αν δεις το βιντεάκι 55 φορές ακόμα και σιχαθείς το winking τότε οκ!!
Ιούν 20 2011 16:09
Serperoth → Getekid
Μα το είδα το vid. Το είδα 2 φορές κιόλας... Μου φαίνεται ότι κάποιος παραβαίνει έναν από τους βασικούς κανόνες, δείχνοντας ΕΛΕΟΣ!
Ιούν 12 2011 17:54
Getekid → Serperoth
-1ον είναι 56!!!
-2ον εφόσον δεν είχες το [B]φιλότιμο[/B] να αποδεχτείς την τιμωρία σου και να δεις τα winkings του Ρακιτζή τότε το να στο ξαναποστάρω πιο πολύ θα κουραστώ εγώ παρά εσύ. Άρα χάνετε το νόημα!!
:smokingg:
Όμως όχι ο πόλεμος:burningbe3:!! Νομίζεις ότι κάνω άδειες απειλές:erk:!! Δεν θα έρθεις στην προβολή:orly:;; Προετοιμάσου γιατί μετά θα βλέπεις winking και θα αλλάζεις 5 χρώματα!!! Mwahahaha!!!
:kakaka::kakaka:
Ιούν 12 2011 17:40
zoro77 → Getekid
Eυχαριστω ρε! Να σαι καλα. Εγω κατα 67,8% θα ρθω στην προβολη xD. (εξεταστικη) Οποτε μαλλον θα πουμε και θα συζητησουμε:)
Ιούν 11 2011 17:25
Getekid → zoro77
Ρε συ το έλεγα το έλεγα αλλά παραλίγο να το ξεχάσω!!
Χρόνια πολλά να σε χαίρονται οι δικοί σου και ό,τι επιθυμείς!!!:hbd::cake:
Θα είσαι στην προβολή τη Δευτέρα; Εγώ κατά 78,4% θα είμαι εκεί οπότε αν είναι έλα να τα πούμε!!:thatsit:
Διάβασα και εκείνο το thread που λέγαμε (και έριξα πολύ γέλιο:kakaka:), αν θες έτσι και βρεθούμε να το συζητήσουμε....
Ιούν 11 2011 16:45
Serperoth → Getekid
[url]http://3.bp.blogspot.com/-OdL3cISr03E/TZy6oZUM_5I/AAAAAAAAAHw/2IfaMRCZmPU/s1600/challenge+accepted.png[/url]
Ιούν 11 2011 16:08
Getekid → Serperoth
You had been warned!!!!:golgo:
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=NAxa-QY2FJU[/YOUTUBE]
Οι άλλες 56 θα μοιραστούν σε άλλα vms/pms!! Αν δεν το παρακολουθήσεις [B]ολόκληρο[/B] θα υπάρξουν συνέπειες!!!!
:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:
:mafia::mafia::mafia::mafia::mafia:
Ιούν 10 2011 19:12
zoro77 → Getekid
επιβεβαιωθηκα και θυμαμαι πλεον ποιος εισαι. Στην επομενη θα σου μιλησω:)
Μάι 25 2011 20:18
Getekid → zoro77
Ακριβώς, και αν το πρόσεξες σχεδόν αμέσως μετά το τέλος της ταινίας έφυγα (είχα έρθει και κατευθείαν από τη σχολή, εξού και η τσάντα)! Από το λίγο που είδα τον κόσμο εκεί, είδα 2-3 άτομα που δεν ήξερα, οπότε λογικά θα ήσουν κι εσύ!! Συνήθως μετά τις προβολές κάθομαι, αλλά είχα κανονήσει τότε και βιαζόμουν. Δηλαδή αν έρθεις και την επόμενη φορά (ή κάποια από τις επόμενες φορές), λογικά θα μπορέσουμε να κάτσουμε και να τα πούμε :)!!
Μάι 25 2011 08:14
zoro77 → Getekid
φοραγες γυαλια και κρατουσες και μια τσαντα?(και ησουν τελειως μπροστα? xD)
Μάι 24 2011 23:30
Yo! Master → Getekid
Θα μας βρεις μέσα τότε.
Το κινητό μου το έχεις, άμα χρειαστεί? 6977431445
Μάι 07 2011 15:38
Getekid → Yo! Master
Οι πόρτες ανοίγουν 20:30 αλλά οι Blind Guardian θα βγούν πιο μετά. Χθες είχαν βγει γύρω στις 21:15. Εγώ έχω ένα μάθημα που τελειώνω κατά τις 8 οπότε δεν θα είμαι εκεί πριν τις 20:30. Να τα πούμε τότε;
Μάι 07 2011 15:13

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται