Community Status Updates
GhostPrince → Lucy Heartfilia
xaxa...νταχει αν ειναι πολυ οτι να νε...οντος...ασε...αλα αν 8ες στηλε xD αν βγει ωρεο ^^ 8α διξει ;)
tespa....nice...το τελιωσα το durarara...σημερα..τα σπα τελικα :D και κτ συμτωση κανω DL kiegw to hitman reborn o_O μαζι με με το kuroshitsuji xD O..anyway...
Jul 01 2010 00:21
Lucy Heartfilia → GhostPrince
:hihi2: εξαρτάται γιατί δεν έχω δει ακόμα την τελιωποιημένη της φάση και αν ήμαστε για τελίως ρεζίλι δεν νομίζω να την στείλω γιατί πέρα από τα γέλια δεν μπορείς να φανταστείς τι βλακεία πέφτει!!!
ΤΟ Durara??? Lol και εγώ το κατέβασα για τις διακοπές μαζί με Kateikyoushi Hitman Reborn, Ghost hunt, Ghost Hound, Claymore & Desert Punk ,... :)
Jul 01 2010 00:14
Lucy Heartfilia → nikki2010
(Sorry for the delay) Βασικά κάναμε λίγες φάσεις και αλλάξαμε λίγο το σενάριο.... δυστηχώς μόνο εγώ ως Light πεθαίνω, ενώ ο L ζει ...:)
Jul 01 2010 00:09
Lucy Heartfilia → Serperoth
Hiiiii!!! I'm soooo sorry αλλά μόνο τώρα μπήκα .aNiMe//GR για να μπορέσω να σου απαντήσω... Gome nasai!!!! Μόλις γύρισα από το cinema με έσυραν κάτι φίλες μου να δούμε το eclipse και η Ami με ανάγκασε να φορέσω και μπλουζάκι... *embarrassed* αλλά πρέπει να πω πως αυτό ήταν κάπως καλύτερο από τα άλλα κυρίως επειδή είχε περισσότερο action,.... εσύ πώς πάς;;;
Jul 01 2010 00:07
Serperoth → Lucy Heartfilia
Εχμ... Όταν λέω αγύμναστος εννοώ... ΓΥΜΝΑΣΜΕΝΟΣ. Ναι. Δεν είμαι αγύμναστος:P
Jun 30 2010 22:04
GhostPrince → Lucy Heartfilia
χαχα...ακοθγεται καπως οτι να νε :P
μ 8υμισες κατι ακιροτητες που βγαζαμε με κατι φιλους μου στο γυμνασιο xD jackass lame φασεις...:hahaha::kakaka: φααση ειχε...το καιγαμε..κα8ε week...:hero:
τεσπα...φαση...8α χει....αν δεν ωγει μαπα....χαχα...στηλε οταν το τελιωσεται αν 8ες...[να γελασω κιεγω...] Zehahahaah xD
τι άλλα εσυ? εγω ξεκινησα το "durarara" btw ...καλουτσικο φενεται ^^
Jun 28 2010 20:37
FallenSpiritGR → Lucy Heartfilia
i saw you desktop icon in the thread thats why i asked enyway είναι θέμα αυτό που έχεις δηλαδή εσύ?? i am confused right now!! ^^
Jun 28 2010 15:38
Έχω δοκιμάσει και Shoryuuken, αλλά δεν μου βγαίνει:( Τώρα βέβαια είμαι πιο αγύμναστος και από τον χυμό που έχουμε στο ψυγείο...:P
Jun 28 2010 11:11
nikki2010 → Lucy Heartfilia
το φανταζομαι!ποιο σημειο του ανιμε κανατε?πες μου οτι το κανατε απο την αρχη....:P
Jun 28 2010 10:53
Ω ναι.
Επίσης σκάω και hadouken στην ψύχρα, αλλά αυτά με λίγη φειδώ (θα μου ζητάει copyright o Akuma:P).
ΓΙΑ ΔΕΣΙΜΟ! *takes out gift wrapping*
Jun 27 2010 23:36
Πφφ. Στο σχολείο έχω σκάσει fireball σε φίλο μου. Δυνατά. Ξεδιάντροπα even:)
Jun 27 2010 23:11

This status update has reached the maximum number of replies allowed