Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
Lucy Heartfilia → Serperoth
:hihi2: άπεχτος!! αλλά εχεις κυκλοφορίσει έξω από την πολυκατοικία με ροζ περούκα, αυτιά γάτας και σ άλλη φάση με στολή shinigami για τα γυρίσματα μιας ταινίας και να σε κοιτάνε όσοι περνάνε;;; (πάλι καλά ήταν στην Ami και οχι σπίτι μου) *fiouf*
Ιούν 27 2010 23:06
Serperoth → Lucy Heartfilia
Σίγουρη?
Χτες, στην θάλασσα, είχαμε πάει νωρίτερα. Μέσα στο νερό έπεσε αυτοσχέδιο trivia contest με τον kakashi sensei.
Ιούν 27 2010 22:48
Lucy Heartfilia → Serperoth
:hahaha: I'll agree with you..!!!
But I don't think you are worse than I am, honestly!
Ιούν 27 2010 22:33
Lucy Heartfilia → FallenSpiritGR
Δεν χρησιμοποιώ linux αλλά έχω μάθει από φίλους πως έχει πολύ ισχυρό, αξιόπιστο και σταθερό λειτουργικό σύστημα αλλα είναι αρκετά πιο δύσκολο στη χρήση κυρίως αν δεν είσαι αρκετά εξιδεικευμένος computerας και έχεις μάθει να δουλεύεις λίγο σε κάποιο άλλο λογισμικό... Αλλά βασικά το κύριο πρόβλημα(τουλάχιστον για μένα) είναι το επαρκές εμπορικό λογισμικό...
Αλλά όλα αυτά εξαρτόνται για το τι θες να τον χρησημοποιήσεις...
I hope I helped a bit, if there is anything else I could help youwith just tell me :)
Ιούν 27 2010 22:30
Lucy Heartfilia → nikki2010
πλάκα δεν λες τίποτα! Ψοφούσαμε στα γέλια όλη την ώρα!!! Δεν κάναμ επ. μια ταινία κάναμε 45 λεπτων :P
Ιούν 27 2010 22:15
Serperoth → Lucy Heartfilia
Λίγο το έχεις χάσει λίγο.
Απλά, ευχή και κατάρα, μην γίνεις σαν εμένα.
Βασικά, άκυρο. Κάνε ότι σε ευχαριστεί. Μπορεί να ξέρω περισσότερα trivia από Νεοελληνική ιστορία, αλλά ξέρεις κάτι? Μου αρέσει αυτό και δεν θα το άλλαζα. Geek pride!
Ιούν 27 2010 22:14
FallenSpiritGR → Lucy Heartfilia
εν μου λες τα linux σε βολεβουν?? σκευτομε να τα βαλω αλλα δεν ξερω κατα ποσω εχουν διαφορα προγραματα και ετσι .....
Ιούν 27 2010 21:02
nikki2010 → Lucy Heartfilia
ουαου!πολλαπλοι ρολοι!πρεπει να ειχε πολλη πλακα!!ποσα επεισοδια γυρισατε??:P
Ιούν 27 2010 20:32
meidei → Lucy Heartfilia
Το βάζω στα "to watch" επειδή φαίνεται ότι έχει να κάνει με την ιαπωνική διαδικτυακή κουλτούρα (twitter εν προκειμένω).
Ιούν 27 2010 19:14
Όντως και εγώ "φιλοσοφούσα" περί του θέματος *γκουχ γκουχ*
Και ναι επαιζα τον Yagami Light + Matsuda, η φίλη μου Misa+Ryuk+Chief Yagami, οο αδελφός της L+Ryuk No2, η μητέρα της Rem+Wendy, και ο πατέρας της Matsuda No2+Chief Yagami No2
Αποτέλεσμα= ήταν "λίγο" γελείο αλλά έχει πολύ φάση γιατί γίνεται ότι μπούρδα μπορεί κανείς να φανταστεί *embarrassed*
Ιούν 27 2010 18:57
Lucy Heartfilia → meidei
Lol δεν κάνει τίποτα αλλά παίζει και σε ένα ιαπωνικό drama - Sunao ni Narenakute
(ο πιο δεξιά τύπος)
[SPOILER][IMG]http://www.phantom-theater.com/vb/imagehosting/3124bb7ffe1962cd.jpg[/IMG][/SPOILER]
Ιούν 27 2010 18:49
nikki2010 → Lucy Heartfilia
και εγω το βρηκα πολυ καλο,αν και το θεμα ηταν λεπτο,οντως πολυ πορωτικο!!με εβαλε σε σκεψεις σε καποια σημεια!!κανατε ταινια??τελεια!!ποιο ρολο επαιζες?
Ιούν 27 2010 18:48
meidei → Lucy Heartfilia
Κορεάτης; Κάπως απογοητεύτηκα.
Thanks for the answer anyway.
Ιούν 27 2010 18:42
:hihi2: Τελειο! (είναι κάτι πολύ πορωτικές φάσεις) μέχρι που εγώ και η κολλητή μου φτιάξαμε ταινία Death Note (λίγο γελεία αλλà LOL)
Ιούν 27 2010 18:35

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται