Jump to content

Community Status Updates

Photo

Putin → Mad_Hatter

Meh, sigs are to be worn, καλύτερα από το να κάθεται. Αγαπούσα ανέκαθεν τη Nu, αλλά ποτέ δεν ασχολήθηκα μαζί της. Τις προάλλες όμως διάλεξα τη Lambda σε χαλαρό ονλάην με φίλο και μου κίνησε τον ενδιαφέρον. Her aerial D juggles rule, αν και από damage δεν τα πάει και πολύ καλά. D:
Jun 14 2011 10:46
Photo

Mad_Hatter → Putin

1000 thanks! και έψαχνα κάτι κατάλληλο στα γνωστά site, αλλά δεν έβρισκα τπτ :( τις ευχαριστίες μου ξανά
Jun 14 2011 01:11
Photo

Putin → Mad_Hatter

Επειδή βλέπω Nu avatar αλλά άδειο signature space, dozo. [url]http://i102.photobucket.com/albums/m110/lucire666/My%20Sigs/v-13b.jpg[/url] I-I didn't make it for you or anything, I made it months ago, b-baka[I]![/I]
Jun 14 2011 00:57
Photo

didimakia → Putin

Well εγω εχω μεινει πισω στο CS2 xDDD Sorry παντως που δεν μπορω να βοηθησω, αλλωστε δνε ασχολουμαι με gifs γενικα. Πριν τον διαγωνισμο το Imageready ειχε ποιασει σκονες. :/
Jun 13 2011 23:31
Photo

Putin → didimakia

Πωπω με ξενερώνεις άσχημα μετά από ολόκληρο σεντόνι. D: Και η πρώτη και τελευταία μου για κάμποσα χρόνια επαφή με animated gifs ήταν με το Imageready του CS2, αλλά εξελιχθήκαμε βλέπεις, CS3 πια που έχει και το ανιμέησον πεταμένο μέσα. Oh well. .-.
Jun 13 2011 23:25
Photo

didimakia → Putin

Να σου πω την αληθεια, δεν ξερω. Εγω αλλωστε τα Gifακια με Adobe Imageready τα δουλευω. Δοκιμασε να το κανεις εκει, μπορει να δουλεψει XD
Jun 13 2011 23:12
Photo

Putin → didimakia

Ώπα, παρεξήγησις, βοήθεια για το animation option του φώτοσοπ θέλω (τζιφ = .gif). :P Το πρόβλημά μου είναι βασικό· ανοίγω ένα ήδη υπάρχον gif με transparent bg, και το transparency χάνεται από την πρώτη στιγμή, δημιουργώντας άσπρο φόντο. Αυτό για τη δουλειά που το θέλω κουτσά στραβά το έλυσα, χρησιμοποιώντας το background eraser. Άθλιος τρόπος, αλλά το γκουγκλ δε βοήθησε. Αλλά. Ακόμη και μετά τη διαγραφή του φόντου και επαναφέροντας το transparency του, αν προσθέσω κάποιο νέο σχήμα από πάνω και το κάνω να "χάνεται" (ελληνιστί fade out) μέσα στο τρανσπάρενσυ, η νέα υποτιθέμενη transparent περιοχή που δημιουργείται είναι πάλι άσπρη. Αυτό δυστυχώς δε λύνεται με το bakground eraser. Wat do?
Jun 13 2011 22:52
Photo

didimakia → Putin

Νομιζα πως ησουν Expert με το Photoshop λολ. Εντ γεα ολα τα βαψιματα στο θρεντ μου (στο οποιο postαρεις συχνα) με Ps τα κανω. Anyway πες μου που ειναι το προβλημα με το trancesparacy
Jun 13 2011 22:33
Photo

Putin → didimakia

Ξαφνικά θυμήθηκα πως φτιάνεις τζιφς, οπότε ερωτώ: Χρησιμοποιείς φώτοσοπ; Αν ναι, θέλω χελπ με το τρανσπάρενσυ. (ˇ◡◡ˇ)
Jun 13 2011 22:25
Photo

SkullKaizer → Putin

>_> ναι εστιλα μυνιμα στο global mod να αλαξει το τιτλο ... XD εγω και οι γερμανικες μου ριζες :P
Jun 13 2011 14:34
Photo

Anelis → Putin

Κολασμένα
Jun 13 2011 14:33
Photo

Putin → Anelis

Σ' άρεσε ε
Jun 13 2011 14:32
Photo

Putin → SkullKaizer

Πλακίτσα για τον τίτλο του θρεντ, μη δίνεις σημασία. Ωραία η ιδέα σου πάντως, κρίμα που μένω στου διαόλου τη μάνα.
Jun 13 2011 14:31
Photo

SkullKaizer → Putin

που σημενει;
Jun 13 2011 14:11
Photo

Anelis → Putin

AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAA.
Jun 13 2011 14:04