Jump to content

Community Status Updates

Photo

BuNjI → Putin

Οπωσδήποτε,όταν πάρω το κολάι με το Blazblue θα παίξουμε.Το Bayonetta στο προτείνω οπωσδήποτε άμα βρεις χρόνο,εγκληματικά υποτιμημένο κατά τη γνώμη μου.
Jul 19 2011 16:20
Photo

Putin → BuNjI

Σε περιμένω για καυτά μάτσιζ όταν είναι το σώμα σου έτοιμο μιας και βλέπω να μιλάς για Μπαγιονέτες οπότε έχεις και 'συ πιεσ3. Αυτή η Μπαγιονέττα πάντως όλο με προκαλεί αλλά τι να κάνεις όταν έχεις άλλες προτεραιότητες. Θα την τσιμπήσω κάποια στιγμή όμως που θα μου πάει.
Jul 19 2011 15:25
Photo

BuNjI → Putin

Κι εγώ έχω φάει άπειρες ώρες κολλήματος με το soundtrack!Ωραία,κατά πάσα πιθανότητα θα το πάρω...
Jul 19 2011 15:06
Photo

Putin → BuNjI

Μην ανυσηχείς δεν απογοητεύομαι. Μόνο και μόνο που εκτιμάς τη μουσική μου φτάνει, δύσκολα περνάει μέρα χωρίς να ακούσω έστω και λίγο το οστ του. Όσο για τις αλλαγές από ct σε cs, όταν αποφάσισα να κάνω την αλλαγή μόνο 5 πράματα με τον Τζιν ήξερα, ο οποίος δεν άλλαξε και τόσο δραματικά. Που να με έβλεπες όμως όταν βγήκε το cs2 patch και άλλαξαν τα φώτα του Χαζάμα πάνω που τον είχα μάθει- τότε ναι, κιεγώ ένιωθα πως δεν έχει νόημα να τον ξαναπιάσω. Αλλά η αγάπη νικάει τα πάντα. Εγώ τό΄χω στο ps3. Γενικά θα το βρεις πολύ φθηνά πλέον, με 20 ευρώ πήρα το λίμιτιντ εντίσιον παρακαλώ.
Jul 19 2011 13:42
Photo

BuNjI → Putin

:) Δεν θέλω να σε απογοητεύσω άλλα ασχολήθηκα μόνο με το ct όταν πρωτοβγήκε γιατί λάτρευα τα πάντα πάνω του.Οταν μετά από 2 μήνες βγήκε στα arcades to cs και αλλάξανε τόσο όλο το cast ένιωθα λιγάκι σαν να μην είχε νόημα να συνεχίζω να παίζω και με τον καιρό μου έφυγε το hype.Σκεφτόμουν να το αγοράσω επιτέλους κανονικά από κάποιο κατάστημα στη γερμανία οπού θα βρίσκομαι εντός ολίγων ημερών.Eσύ το έχεις στο ps3 η στο x-box?
Jul 19 2011 13:01
Photo

Ragna The Bloodedge → Putin

Εννοείς σε πια πλατφόρμα έχω το game?Σε Xbox 360
Jul 19 2011 00:10
Photo

Putin → BuNjI

Σε συμπαθώ
Jul 18 2011 23:40
Photo

Putin → Ragna The Bloodedge

πιες ή εξμπόξ
Jul 18 2011 21:17
Photo

ryu → Putin

θα σου πω
Jul 16 2011 12:09
Photo

Putin → ryu

ΤΟ ΝΤΑΣΤΛΟΥΠ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ που βρίσκεσαι
Jul 16 2011 03:30
Photo

Sparda → Putin

Οι 7 Κολασμένοι είναι ότι πιο απολαυστικό υπάρχει για ξύλο. Ακόμα και άμυνα να κάνουν, συνεχίζεις και βαράς σα να μην τρέχει τίποτα. Αγαπάω. (Αν και οι Μαριονέτες στο 1, που αν έκαναν άμυνα άρχιζαν counter ήταν επικές) Αυτό με τον Βιργίλιο στον Άρκαμ είναι εφιαλτικό. Στο Αιματηρό Παλάτι που δέρνεις τον Άρκαμ μόνος σου με στυλάκι, είναι πολύ πιο εύκολος. Η μπαγιονέτα ******. Δεν ξέρω πιο είναι το πρόβλημά τους. Περίμεναν δεν ξέρω γω τι. Εγώ το π΄γρα φορ δε λουλζ και μου άρεσε. Το γκέημπλαυ είναι τελείως DMC - κατάσταση, βαράς, σηκώνεις στον αέρα, πυροβολάς, δίνεις χαστούκι, αλλάζεις σε κατάνα, του τρυπάς τη μάπα, παγώνεις το χρόνο και του κάνεις φίνισινγκ μουβ σε λιγότερο από ένα λεπτό. Κλασική αξία:P Το πλοτ λέει τους χάλασε. Γουέλ, αν θες πλοτ, πάρε το Χαφ λάηφ:P O MC του P3, είναι ο πιο ωραίος γενικά. Και σαν "χαρακτήρας" έχει πιο πολλές επιλογές με νόημα στους διαλόγους. Του 4 είναι μπόρινγκ, τον σώζει επειδή έχει σπαθί:P
Jul 03 2011 01:15
Photo

Putin → Sparda

Ο Δάντης του 2 έχει το καλύτερο άουτφιτ όμως. :P Και οι 7 Χέλλζ μια χαρά γνήσιο ξύλο ήθελαν, γι' αυτό πλέον πάω συνέχεια μίσσιον 7 και λιώνω με τις ώρες στο δωμάτιο με τη μπάλα όπου παίρνεις το crystal skull για να πας στην κορυφή του τεμενιγκρού- Greeds που όσο τους αφήνεις κάνουν ασταμάτητα σάμμον σε Hard-DMD Sloths που είναι μεγαλούτσικοι και έχουν μπόλικο λάηφ, ότι πρέπει για άπειρο διασκεδαστικό ξύλο. :B Τα Bloodgoyles πάντως είναι ό,τι πιο εκνευριστικό, παρέα με τα Soul Eaters. ._. H Nevan απολαυστική, ο Άρκαμ κάπως εκνευριστικός κυρίως επειδή έρχεται ο Βίργιλ και σου χαλάει το στυλ- κυριολεκτικά. Τη Μπαγιονέττα την έχω ακόμη στο μάτι αγνοώντας τις κακές κριτικές, ειδικά τώρα που τη βρίσκω με λιγότερα από είκοσι (20) ευρώ. Αλλά έχουν άλλα προτεραιότητα οπότε κάνω υπομονή. D: Και ο Puti- εμ, mc του p3 είναι όντως γαμάτος παρόλο το κάπως κλισέ cold-and-cool anime παρουσιαστικό.
Jul 02 2011 14:11
Photo

Sparda → Putin

Ακόμα και το DMC2 θέλω να παίξω - η έκδοση μου χάλασε το cd της άλλης της μαύρης κοκκινομάλας νίντζα (wtf δλδ:P) και δεν κατάφερα να δω όλο το στόρυ, μόνο μέχρι που ο Δάντης είχε με κάποιον τρόπο φέρει τη μοτοσυκλέτα στον κάτω κόσμο και χαιρόταν κάνοντας βόλτες - έχω δει στο youtube τι γίνεται, αλλά δε βαριέσαιXD Οι πιο δύσκολες αποστολές είναι στο 1. Παναγιά μου με πιάνει ρίγος. Γενικά το πρώτο ήταν σε φάση Μπαγιονέτα. Δυνατοί και δύσκολοι κακοί που με 3 σφαλιάρες στε στέλνουν. Στο 3 είχαν μαζευτοί όλοι οι τσάτσοι. Ο ένας γινόταν αόρατος, τα πιόνια πέτρωναν, τα μπλάντγκοιλς αν βάραγες με σπαθί γινόντουσαν περισσότερα, ένας που να θέλει απλό γνήσιο ξύλο δεν υπήρχε, το ίδιο με τα μπος γκουχ, γκουχ Άρκαμ, Νέβαν - αλλά γι'αυτό το αγαπάμε :D Το ξέρω για P4 ^^ Αν και είναι λίγο τεράστιο, αλλά μάλλον ή δε θα τα δείξουν όλα, ή θα είναι βλακειούλα, αλλά οκ αποφασίσαμε ότι θα το δούμε και θα μας αρέσει - μόνο με τον μέην θα χω θέμα. Είναι ο πιο άψυχος, βαρετός μέην που δε μιλάει, που χω δει ποτέ μου. Οι επιλογές του είναι σε φάση 1) 2) 3), πατάς 3. ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΓΕΝΝΑΙΟΣ, ΟΠΟΤΕ ΠΑΤΗΣΕΣ ΤΟ 1. κλπ, είναι πολύ λολ, αναρωτιέμαι πώς θα είναι στο άνιμε. Φαντάζομαι καλοσυνάτος λιγομίλητος κουλ τυπάς. (Αυτός του 3 με τα χέρια στις τσέπες ήταν όλα τα λεφτά!) Ολσο άσχετο αλλά χτες...ΈΔΕΙΡΑ ΤΟΝ ΔΑΝΤΗ στο SMT3 :D :D :D (Την ψυχή μου βγαλε..είχε ένα κόμπο που άρχισε να γράφει αυτά που λέει και στο DMC (Showtime!! etc) που τους μισούς τους άφηνε με 8 λάηφ και τους άλλους κονφιούζντ....αλλά ήταν ωραίος γιατί αν και είναι η εμφάνιση του 2, συμπεριφέρεται σαν Dante της προκοπής:P
Jul 02 2011 13:21
Photo

Putin → Anelis

εντάξει
Jul 02 2011 11:44
Photo

Anelis → Putin

Ευχαριστωγιατακαλασαςλογιακαιγιατηνκθουλικηπροτασηαλλαδενεχωτηλεορασητωραοποτεδενμπορωνατοδωisuffer.
Jul 02 2011 11:36