Jump to content

Community Status Updates

Photo

Mad_Hatter → Putin

ναι είναι θεός ο άνθρωπος έχει και το Blazblue epic osts, Τώρα λιώνω το nightmare fiction
Jun 11 2011 00:47
Photo

Putin → Mad_Hatter

Ok, m(_ _)m. Superior του Awakening the Chaos που είχες ποστάρει, I dig that channel.
Jun 10 2011 20:48
Photo

Mad_Hatter → Putin

πιστεύω θα το εκτιμήσεις [YOUTUBE]Yy2GbTX2aeo[/YOUTUBE]
Jun 10 2011 17:37
Photo

Night Wizard Seal → Putin

Με την ησχυχία σου. Ανυπομονώ να ακούσω τις απόψεις σου :)
May 23 2011 18:47
Photo

Putin → Night Wizard Seal

Μέχρι τώρα μόνο το Aku no Hana άκουσα, τα πάντα τα πάω με ρέγουλα πλέον. Να σου πω, στην αρχή μου φάνηκε πολύ ξερός, και η μουσική ήταν σα να μην έδενε με τα φωνητικά, δύσκολο να εξηγήσω το φίλλινγκ. Όσο προχωράει ο δίσκος πάντως στρώνει αρκετά. Για ολοκληρωμένη άποψη περίμενε μερικές ακόμη ακροάσεις. If it grows on me, θα περάσει καιρός μέχρι να ακούσω άλλο δίσκο τους. Διατριβή. :P
May 23 2011 17:42
Photo

Πώς πάει το BUCK-TIC-άκουσμα, φίλτατε; :P
May 22 2011 20:25
Photo

Putin → The Rock

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=h8ejiG5-BtA[/youtube]
May 21 2011 23:23
Photo

Putin → Nick7LF

Χρησιμοποιείς για σετ ένα αρχαίο μου γουολπέηπερ που ούτε θέλω να θυμάμαι, I feel honoured. :P
May 19 2011 11:44
Photo

Putin → Kamui

[URL="http://www.zavvi.com/games/platforms/ps3/assassin-s-creed-brotherhood/10173899.html"]Επειδή είδα το ποστ σου στο ανάλογο θρεντ, και αυτά πρέπει να τα μοιραζόμαστε~ [/URL]
May 13 2011 19:48
Photo

Πλακίτσα, πλακίτσα.:P Συμφωνώ μαζί σου. Καλά κάνεις και τα ακούς όλα μαζί. Έτσι πρέπει. Ειδικά για την γκάμα των BUCK-TICK.
May 13 2011 11:36
Photo

Καλά μη με βλέπεις και πολύ φαν γιατί ίσως να απογοητευτείς αργότερα. :P Θα τσεκάρω αυτούς τους δύο σύντομα. Όσο για τα πρώτα τους, είχα κατεβάσει θυμάμαι ένα άκυρο δίσκο του ~90, και το βρήκα παντελώς αδιάφορο. Ίσως, κάποτε να το ξανακούσω, ποτέ δεν ξέρεις. Όσο για ξεχωριστά κομμάτια απλά ΟΧΙ, οι σωστοί καλλιτέχνες θέλουν να ακούμε τους δίσκους τους σα σύνολο. /κόλλημα
May 13 2011 01:37
Photo

*me sees a fun* :blingeye2: Ok. My humble opinion is to begin with Aku no Hana (悪の華) and Kurutta Taiyou. ΟΙ Δισκάρες. Είναι χρήσιμος μπούσουλας. Μετά, αν θες, άκου και κάτι από τα πρώτα τους άλμπουμ για να πάρεις μια πρώτη ιδέα(της τότε "εποχής" τους). Το ίδιο ισχύει και με τα επόμενα άλμπουμ τους. Επίσης, αν θες μπορώ να σου προτείνω τραγούδια ξεχωριστά. Feel free to ask.
May 12 2011 15:08
Photo

Φέλω να μου πεις δίσκους της πολυαγαπημένης σου μπάντας, παρόμοιους με το 13Kai wa Gekkou γιατί είνωραίο. :P inb4 άκου τα άπαντα τους, ίσως να γίνει και αυτό με το γκαιρό.
May 12 2011 06:16
Photo

Putin → laraska

Έχω και μάθημα σε άβολη ώρα για τη λέσχη γαμώτεν, αλλιώς δε θα το πολυκουβέντιαζα. Θενξ για το φίντμπακ.
May 12 2011 02:50
Photo

laraska → Putin

κοιτα, κανονικα ειναι απεργια και οποιος θελει την κανει...αλλα ομως η συγκλητος αποφασισε ''υποχρεωτικα'' να ανασταλλουν οι καθε ειδους δραστηριοτητες στο πανεπιστημιο ...απο διδακτικο εως γραφιεοκρατικο-διοικητικο περιεχομενο....
May 12 2011 02:21