Jump to content

Community Status Updates

Photo

Putin → Anelis

Προτείνεις πουγκυούρου εσύ ξέρεις πολλά για σένα έχω άλλη πρόταση πάντως αυτή τη στιγμή που διαβάζεις παίζει μπεν τεν στο σταρ με μέκα κθουλού για κακό Σημεία στίξης.
Jul 02 2011 11:24
Photo

Putin → Sparda

Τους μαζεύεις όλους σε μια γωνία, και αρχίζεις: jump, wall hike, trick up, killer bee, jump cancel :P προσπαθώντας να το κάνεις πριν καλά καλά τους χτυπήσει, rinse and repeat. Κατά προτίμηση στο DMD, γιατί κακά τα ψέματα, σχεδόν πάντα χτυπάει το killer bee και δε θέλουμε τα Prides μας να ψόφάν. Και σκατά, μόλις συνειδητοποίησα πως αυτή την αποστολή πρέπει να την είχα κάνει με τον Δάντη αφού ξεκλείδωσα το σούπερ κόστιουμ, αλλά καθόμουν και παιδευόμουν με air tricks και wall runs. D: Και πάνω που μετά από τόσα χρόνια έπεισα τον εαυτό μου πως έχω επισήμως βαρεθεί το 3 τόσο που τό΄χω λιώσει, ξαφνικά βγαίνει η φήμη για το κολλέξιον. Να ξανά το χάηπ. Προσπαθώ βέβαια να κρατηθώ για να το ευχαριστηθώ περισσότερο στο πιεσ3. Τέλος, λογικά θα το ξέρεις, αλλά βγαίνει και p4 anime το φθινόπωρο. =0
Jul 02 2011 04:28
Photo

Sparda → Putin

Pop, has (also) come for PS3 as well! Το έχει στο public, κάθε βδομάδα το γλυκοκοιτάω - αλλά οκ, αφού τα έχω τα παιχνίδια δε τα ξαναπαίρνω μόνο και μόνο για τα γραφικά - το DMC είναι άλλη ιστορία XD Πωπω, το πιο εφιαλτικό είναι για κάτι (άσχετους σαν εμένα που δεν το χουν με το jump cancel όπως κάτι θεοί στο youtube) να περάσω πάλι κάτι secret missions με Vergil, τύπου μείνε στον αέρα τόση ώρα. Ο Dante είναι θεός και πετάει, οπότε κανένα πρόβλημα, αλλά με τον Βιργίλιο μου χε φύγει η πίστη να προσπαθώ να τους πετυχαίνω πατώντας πάνω τους ασύστολα - φοβάσαι κι όλας γιατί σε τέτοια παιχνίδια με 5 μλκιούλες έχασes:D Τα SMT έχουν συναισθηματική αξία για μένα γιατί μου εμφανίστηκαν κάτι εποχές που δεν είχα ζωή, και με βοήθισαν να περνάω την ώρα μου...προοδευτικά:D Οπότε είναι λωβ:P To καλώδιο δεν παίζει με τίποτα. Στο (τέλειο) σπίτι που μένω, ο θεός ηλεκτρολόγος που έβαλε τις πρίζες τηλεφώνου, άφησε όλα τα καλώδια (αυτά πίσω από τις πρίζες, που actually δίνουν νόημα στην ύπαρξή τους) σε μία πρίζα που του άρεσε, και όλες οι άλλες είναι απλά τρύπες στον τοίχο με "περιτύλιγμα" πρίζας απέξω, οπότε ήδη τραβάω καλώδιο από το σαλόνι για το δωμάτιο -> πέφτουν κάτι βρισίδια από μάνες που γλιστράνε/το πατάνε κλπ ^^; οπότε το να διατρέχει όλο το σπίτι καλώδιο θα ήταν (το όνειρό μου) η καταδίκη μου, πίκρα:P Άσε ναι, το ξέρω ότι θέλει Χοντρούς32 και έπαθα την πλάκα μου όταν ανακάλυψα ότι οι θεοί των windows, άμα πας να κάνεις φορμάτ εξωτερικό δίσκο, στον κάνουν μόνο NTFS για να δουλεύει μόνο σε τέτοιο περιβάλλον. Έχει πέσει ήδη άπειρη διαγραφή σε γκέημς που είτε παίζω λίγο, είτε όταν παίζω το ξεκινάω πάντα με νέο σέηβ, δεν γίνεται αλλιώς, το Ντράγκον Έητζ δεν installαρότανε με τίποτα<_< Lol, enough ranting^^;
Jul 02 2011 03:51
Photo

Putin → Sparda

Η τριλογία ΠοΠ βγήκε μαζεμένη για πιεσ2, οπότε μιλάμε για τελείως διαφορετικό πράμα. Θα είναι σαν τα πορτς των 2 πρώτων GoW στο πιεσ3. Δεν τα έχω παίξει, αλλά λογικά η διαφορά στην ποιότητα της εικόνας θα είναι ανάλογη. Θέλω να δω πάντως τις trophywhores αν βάλουν κάτι του στυλ "πάρε SS σε ολόκληρο το DMD". Θα πέσουν πολλά γέλια. Για SMT που λες, είχα πιάσει πριν κάτι μήνες το Persona 3, undub πάντα, και μου άρεσε αλλά για κάποιο λόγο δε με κρατάει. Μετά πήρα και πιεσ3, καταλαβαίνεις... :blush2: Το νέο "DMC" ας μην το σχολιάσω καλύτερα. Αν ποθείς το ονλάην ψάξε για κανά [B]μακρύ[/B] καλώδιο, κιεγώ εδώ πέρα έχω ενσύρματο ρούτερ με μόνο μία έξοδο, οπότε είτε θα το έχω στο πιές είτε στο πισί, δύσκολες αποφάσεις. :P έδιτ: φυσικά και γίνεται να συνδέσεις εξωτερικό ή κάτι, αρκεί να είναι FAT32. NTFS δε διαβάζει επειδή είναι ηλίθιοι. Ε το πολύ πολύ διαγράφεις γκέημς που δεν πολυπαίζεις πλέον πλην των σέηβς.
Jul 01 2011 22:34
Photo

Sparda → Putin

Θέλω υπερβολικά να το τιμήσω - αν και δεν ξέρω πόσο καλύτερα θα είναι τα γραφικά και τα λοιπά, μήπως έχεις τσεκάρει το αντίστοιχο που έκαναν στην τριλογία Prince of Persia για να χουμε μια ιδέα για την διαφορά; - αλλά...ΓΕΜΗΣΕ ΤΟ PS3...αν και λογικά μπορώ να βάλω κανα flashaki/external hard disc/something αλλά βαριέμαι και όλο το αναβάλλω:P Άσε είχα πεθυμήσει Dante και πήρα Shin Megami Tensei III: Nocturne για να τον δω λιγάκι:P Αυτός του DmC είναι σαν πρώην ναρκωμανής φυλακισμένος από τον κόσμο του Twilight - και να μη σχολιάσω ότι καπνίζει, που είναι ενάντια σε ότι ήθελε ο original creator του Dante - fail? XD Το ρούτερ ******. Είναι κάτι μέρες που εκεί που παίζω ξαφνικά μαυρίζει η οθόνη και μου λέει, θέλετε update? Και μετά από λίγο κάτι σε φάση, λυπάμαι αν θέλατε αλλά είστε offline:P
Jul 01 2011 13:34
Photo

Putin → Sparda

Όχι όχι, θα έχουμε και κάτι σε άνιμε, και λάηβ άξιον. Το πρώτο το θέλουμε, το δεύτερο μάλλον όχι. D: Για το πιεσέν, δαμν, παίζει να έχεις το καλύτερο ρούτερ έβερ. :P Και το βρήκες για την πικ, πρέπει να το είχα πετύχει στο /α/ και το "εκτίμησα". hurr hurr Επίσης, ακούγεται πως περιμένουμε DMC collection για το πιεστρία, πιστεύω πως θα το τιμήσεις, όχι; :bike:
Jul 01 2011 04:59
Photo

Sparda → Putin

Spam:P Μιλώντας για Kenshin, ελπίζω ότι κι αν έλεγε εκείνη η ανακοίνωση για νέο Kenshin να μην αναφερόταν σε αυτό [url]http://geek-news.mtv.com/2011/06/30/samurai-manga-and-anime-rurouni-kenshin-is-going-live-action-at-wb-japan/[/url] και όχι σε anime:O
Jul 01 2011 03:57
Photo

Sparda → Putin

Το psn είναι playstation network? Αν ναι, έχω θέμα γιατί προφανώς με το ρούτερ να είναι 5 μέτρα μακριά, δεν κρατάει αρκετά η σύνδεση για να καταφέρω να συνδεθώ καν. Η μοίρα με αδικεί:P Σχετικά με το Κένσιν - αναρωτιέμαι και γω τι μπορεί να κάνουν ->ελπίζω σε κάτι τύπου FMAB και όχι Dragonball Kai - δε θέλω να ξαναδώ το ίδιο με χειρότερες μουσικές και να με αφήσει πάλι στον Σισίο, σύξξυλο:P Tην πικ, την βρήκα έτσι κατευθείαν..αλλά τώρα μου βαλες υποψίες..χενται; λολ
Jun 30 2011 14:18
Photo

Putin → Sparda

Ω, πέσατε στα βαθιά. Εμείς ακόμα νέοι και απολαμβάνουμε την απραξία με λίγο διάβασμα εδώ κι εκεί. Αν το νέο Κένσιν είναι φρεσκαρισμένη, αφιλλάριστη και ολοκληρωμένη μεταφορά του μάνγκα, θα κατουριέμαι κάθε βδομάδα από τη χαρά μου. Θέλω να πιστεύω πως μοιράζεσαι τον ενθουσιασμό μου. χδ Α, και PutinOmega. Add me on psn. Edit: ξέρω από που είναι η προφάηλ πικ σου. :blush2:
Jun 29 2011 12:50
Photo

Sparda → Putin

Ω σας ευχαριστώ πολύ κύριε!! Ο στρατός και η δουλειά με κατέστρεψανXD Αλλά κάτι είδα εδώ για νέο anime Kenshin (χωρίς περισσότερες πληροφορίες) και ευελπιστώ να επανέλθω. Εσύ πώς πας;
Jun 28 2011 13:38
Photo

Putin → Sparda

Ξαφνικά εξαφανιστήκατε και χαθήκαμε και χρόνια σας πολλά[i]![/i]
Jun 27 2011 21:21
Photo

Putin → Alex-kun Uchiha

Γεια άνιμε φαν κιεσύ εεεε βλέπω σ' αρέσει το ναρούτο και ο σάσουκε εε έχεις γούστο <3333
Jun 24 2011 20:24
Photo

Putin → Lord Leon

Δε θέλω τον οίκτο κανενός, παραδέχομαι την ήττα μου σαν [COLOR=Magenta]άντρας[/COLOR]. Πόσταρέ το εσύ, εγώ θα πάω στη γωνιά μου να διαβάσω ντροπιασμένος.
Jun 14 2011 19:43
Photo

Lord Leon → Putin

τσωωωπα τσωωωπα. Σου παραχωρω μαι νεξτ ποστ που γ@μ@ει εξισου. Ριχτο εσυ στην τρουπα, και ειμαστε πατσι [url]http://youtu.be/2hyXcz-qBnk[/url] :P
Jun 14 2011 19:29
Photo

Mad_Hatter → Putin

Ναι άκουσα ότι έφαγε nerf στο continuum shift, αλλά παραμένει τέλεια xd
Jun 14 2011 11:53