Community Status Updates
Jorg → Vagelio
Αμεσως μη δεις bishie να ορμηξεις :P. Τον λενε Yuuki Tenpouin. Αν συνεχιζες το Code Breaker θα τον ειχες συναντησει XD.
btw Ευχαριστω για τα κοπλιμεντα ^_^.
Jun 24 2010 16:07
Vagelio → Jorg
Kαλησπερα jorg :). Με γεια το uber kawaii profile piture και το νεο avatar. Και μιλωντας για το avatar... πως λενε αυτο το λαχταριστο κοκκινομαλλικο bishie?:awww:
Jun 24 2010 15:53
Vagelio → Kai
Ειμαι σιγουρη γι' αυτο, κατι τετοια μου αρεσουν XD. Οσο για το Peace maker, λογικα θα υπαρχει το μανγκα στο internet για αργοτερα (να φανταστω το τελος του anime ειναι τοσο ανοιχτο οσο αυτο του ouran koukou? ) .
Πολυ καλο το κοβω το gokudo, πιστευω πως αν υπαρχει κατι που δεν θα μου αρεσει, θα ειναι το 90s character design, αλλα μικρο το κακο :ureshii:
Ενταξει, υπαρχουν και fangirls που το shounen ai δεν ειναι του ατου τους, ο καθενας εχει τα γουστα του :). Ποιο εχεις καταφερει να δεις μεχρι τελους?
Και στην vage-chan αρεσουν? Τυχαιο? Δεν νομιζω :hahaha::hahaha::hahaha:. Παντως αν ηταν να σου προτεινω ενα ωραιο shounen ai, θα ελεγα το uragiri wa boku (αυτο που προανεφερα) [url]http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=6818[/url] . Eιναι πολυ ελαφρυ στη συγκεκριμενη κατηγορια, δεν εχει κατι που προσωπικα να μην μου αρεσει και το βρηκα με ελληνικους υποτιτλουςε και εξαιρετικη ποιοτητα video (TVK 1280x720 x264 AAC) :awww:. Α! Και εχει κατι bishies... μουρλια:nbleed::lovulovu:
Jun 24 2010 15:49
Kai → Vagelio
:D Το Sunred πιστευω θα το λατρέψεις, πολύ καμμένο και το όλο concept έχει πολύ γέλιο. Το Peace Maker επίσης πολύ καλό, αλλά στην ουσία το αφήνουν πάρα πολύ ανοιχτό και το κόβουν εκεί που αρχίζουν τα καλά στο manga. Το Ghost in the Shell δεν το έχω δει, νομίζω πως η AnimeClipse έχει την ταινία την οποία έβγαλαν σε καλύτερη ανάλυση απ' ό,τι κατάλαβα, με κάποιες διορθώσεις, πρόσφατα οι Ookami: [URL]http://www.ookami-fansubs.com/2010/04/innocence-a-k-a-ghost-in-the-shell-2/[/URL]
Το Gokudo ελπίζω να σ' αρέσει, να μην το έχω και τύψεις. xD
Shonen-ai, ε; Πρέπει να δω κι εγώ κανένα, τόσα χρόνια 1 έχω καταφέρει να ολοκληρώσω. Πρέπει να μου δώσετε τα φώτα σας εσύ και η Vage xD (Έχετε και ίδιο όνομα. Τυχαίο; Δε νομίζω)
Η αλήθεια είναι ότι το Studio DEEN έχει κάψει αρκετές σειρές, αλλά από το τίποτα...
Jun 24 2010 10:57
Vagelio → Kai
Mια χαρα σε βρισκω, και θα συμφωνησω πως η φετεινη λιστα δεν ειχε μονο τρεις σειρες που να αξιζουν.
Ολοκληρωμενες? Χμμμ... παρα πολλες.
-το gokudo που μου προτεινες (αλλα θα το αφησω για αργοτερα)
-το ghost in the shell: stan alone complex (υπαρχει και με greek subs αν δεν κανω λαθος)
-το tentai senshi sunred (θελω καμμενη παρωδια)
- peace maker kurogane
και κανενα shounen ai οπως το monochrome factor ή το mirage of blaze θα ηταν οτι πρεπει...:awww:
A! Κι εγω θελω να τσεκαρω black rock shooter και nurihyamon no mago (και ας ειναι το ενα απο το studio deen) αλλα θα περιμενω λιγο γιατι μπορει να βρεθει κανενα ελληνικο fansub καποια στιγμη να τα μεταφρασει οπως εγινε και με το hellsing και το uraboku :)
Καλο μας καψιμο~!
Jun 23 2010 22:55
Vagelio → Botsun
Kαλησπερα Jumpei-kun :) . Περασα μια βολτα απ' το profile σου για να σου πω πως ο custom user title τα σπαει!!!:hahaha:
Περα απο τα αξιολατρευτα καταραμμενα ζωηφια, πως ειναι τα πραγματα στην Αθηνα? Tomorrow θα βρισκομαι εκει για να δωσω ελευθερο και γραμμικο σχεδιο.:hot:
Jun 23 2010 22:24
Vagelio → Pyrofol
:hahaha:Hahahahah, παρακαλω δεν κανει τιποτα. Καλο practice :ureshii:
Jun 23 2010 22:18
Vagelio → spartankid
Thanks again, διαλεξε οποιον θελεις :D .
Nαι αυτη ειμαι. Χαιρομαι πολυ που βλεπω οτι αρχιζουν σιγα σιγα να εμφανιζονται ελληνικα scanlations, βοηθανε στην διαδοση των manga και δινουν στους fans ενα πιο ανετο αισθημα οταν τα διαβαζουν. Μαλιστα θα γινομουν κι εγω μελος σε καποιο που να μεταφραζει απο english σε ελληνικα αλλα εχω δουλεια με τον ελεγχο και την δημοσιευση τιτλων στο animeplanet. Kαλη συνεχεια :riiight:
Jun 23 2010 22:16
Vagelio → Jorg
Hahahahahah:hahaha::hahaha::hahaha: δεν ειναι γλυκα? Παω στοιχημα πως θα την λατρευω και θα την σκατοζηλευω ταυτοχρονα XDDDDD
Jun 23 2010 22:05
spartankid → Vagelio
η του happy βγήκε υπέροχος.art thief με την καμία.Να σε ρωτήσω εσύ είσαι η vagelio που έκανε post στο blog μου ;
Jun 23 2010 22:03
Vagelio → spartankid
Sure, go ahead :). Εφοσον ζητας την αδεια και την θες για avatar και οχι για καποιο art thief ειναι μια χαρα.
Μαγευτικη? Τhank you :ureshii:, να φανταστω θελεις να cropαρεις την φατσουλα του natsu?
Jun 23 2010 22:00

This status update has reached the maximum number of replies allowed