Jump to content

Community Status Updates

Photo

Vagelio → Pyrofol

Καλησπερα ^_^. Eιδα αυτο που εγραψες στο fanart thread και αμα ενδιαφερεσαι οριστε μια λιστα με μερικα απο τα αγαπημενα μου tutorial για ανατομια και αλλα πολλα [url]http://www.nidoqueen4ever.deviantart.com/favourites/#Drawing-tutorials-and-help[/url]
Jun 23 2010 19:05
Photo

spartankid → Vagelio

δεν έβαλα λίνκ :S αυτήν από το fairy tail εννοούσα
Jun 23 2010 19:03
Photo

spartankid → Vagelio

γειά σου μπορώ να κάνω crop από αυτή την ζωγραφιά σου για avatar ;;; plz plz plz την βρίσκω μαγευτική
Jun 23 2010 18:55
Photo

KaiVagelio

Α! Nice. Έτσι δυναμικά. Έχεις κάποιες άλλες ολοκληρωμένες στο μάτι; Υπάρχουν αρκετά στη λίστα για τη νέα season αλλά το κακό είναι ότι θα είμαι στο χωρίο και με τη σύνδεση που θα έχω εκεί δεν ξέρω αν θα με παίρνει να κατεβάζω. (12αρα και 100 ώρες δωρεάν το μήνα, πρέπει να τα βολέψω ^^'') Λοιπόν, γενικά έχω σταμπάρει κάπου στα 10 anime. Αυτά που θα δω σίγουρα είναι τα 1) Seikimatsu Occult Gakuen 2) Abnormal Psysiology Seminar 3) Nurarihyon No Mago 4) Okami-san -Sengoku Basara φυσικά :D Και θέλω να τσεκάρω τα AmagamiSS Black Rock Shooter Mitsudo Moe Seitokai Yakuindomo (παρόλο που το manga δε μ' ενθουσιάσε, αλλά όταν τα βλέπεις με φωνές κλπ ποτέ δεν ξέρεις) Tono To Issho Φυσικά δε θα τα δω όλα μαζί, δεν παίζει, ταιριάζει το "κάνε όνειρα" xD απλά να γα να δω ποια θα με κρατήσουν να τα δω καθώς είναι on going περισσότερο, τα υπόλοιπα μόλις ολοκληρωθούν θα κατεβούν σε batch-κλέψει-κλέψει από bakabt για να μην κάνουν κι έναν αιώνα. Αλλά η χρονιά φέτος είναι καλή, θυμάμαι πέρυσι και πρόπερσυ να είχα το πολύ 3 για standar, κάποια δεν τα είδα κιολας.
Jun 23 2010 15:54
Photo

Vagelio → Jorg

Αχεμ... το καταλαβα αυτο, απλως ηθελα να πω πως ο καινουργιος μαστερ ειναι θυληκου γενους :D
Jun 23 2010 15:17
Photo

VagelioKai

Σε τρεις-τεσσερις μερες αρχιζουν, και μαζι τους αρχισει και το καψιμο... εχω να ξεκινησω μπολικα! Απο sengoku basara ni μεχρι και koisuru bokun. Εσυ ποιες σειρες εχεις βαλει στο ματι?
Jun 23 2010 15:16
Photo

Jorg → Vagelio

Εννοω καλος ο καινουριος master αλλα τον Ciel δεν το φτανει XD.
Jun 22 2010 16:25
Photo

KaiVagelio

Nice! Και ακόμα δεν αρχίσαν οι διακοπές ;D βλέπω άρχισες δυναμικά!!
Jun 22 2010 16:11
Photo

VagelioKai

Συμφωνω, κι εγω εχω πετυχει καμποσα ανιμε για τα οποια ειχα ακουσει ενα σωρο πραγματα τυπου "ειναι must" "κορυφαιο" "δειτε το αλλιως δεν μπορειτε να αποκαλειτε τον εαυτο σας anime fan" και τα τσεκαρα. Τα μισα απο αυτα ηταν overrated ή δεν ηταν στα γουστα μου Τ^Τ, ενω ταυτοχρονα εχω πετυχει μερικα τα οποια θαβονται απο τις κριτικες αλλα δεν ειναι ασχημα (ή δεν αξιζουν θαψιμο). Παντως με τον καλο η με τον κακο τροπο τα review προοθουν αγρια.... Υare yare, πρεπει να ειναι off, Μου στελνει μονο με 25 kbs. Χαλαρα, που θα παει, θα κατεβει... Για τωρα θα λιωσω λιγο στο moribito το uraboku και το hellsing :awww:
Jun 22 2010 15:44
Photo

Vagelio → Jorg

O "νεος"? Γκουχ γκουχ, "yes, your highness"....
Jun 22 2010 15:38
Photo

KaiVagelio

Yup, σίγα μην τους αφήσουμε να μας πάρουν το world domination! Αυτό είναι δικιά μας δουλειά! Εξάλλου τα "καλά" reviews μπορούν να είναι τόσο άσχημα όσο και τα "κακά". Γιατί μπορεί να περιμένεις να δεις κάτι... superspecialawesome... και να μη σ' αρέσει καθόλου. Ενώ από ένα "κακό" review δεν περιμένεις τίποτα και μπορεί να σ' αρέσει, αν δε σε πειράξει και αποφασίσεις να το δεις. Είναι 50%-50% δηλαδή. Άσε, κι εμένα σερνόταν η σύνδεση σήμερα. Πάντως αν κάνει seed ο zorobin στους Awmn δε νομίζω να έχεις μεγάλο πρόβλημα, δίνει αρκετή ταχύτητα. :D
Jun 22 2010 14:07
Photo

Jorg → Vagelio

Oh Thanks for the trailer. Ωραιος ο νεος, μα τον παλιο δεν τον φτανει :P. Αντε λιγες μερες εμειναν ακομα.
Jun 22 2010 12:04
Photo

VagelioKai

Τοτε πιστευω πως θα την λατρεψω :D , κατι τετοια ειναι στα γουστα μου! Και οντως αμα ηταν να κολλημε ολοι μας στα ασχημα reviews, ατομα σαν τον roriconfan και διαφοροι αλλοι θα ειχαν κλεψει τον δικο μας σκοπο (world domination XDDD):hahaha: Οποτε will check as soon as possible (εχω και ενα προβλημα με την ταχυτητα των torrents :unlucky:)
Jun 22 2010 11:56
Photo

Vagelio → Jorg

Ohayou Jorg (^O^). Θυμασε που σχολιαζαμε τον νεο μαστερ του kuroshitsuji 2 και ειπες πως μοιαζει "καπως" ποιο ψυχακι (ή κατι τετοιο). Για τσεκαρε το trailer να καταλαβεις περι τινος προκειται [url]http://www.youtube.com/watch?v=abG80OETEfE[/url] Νot as cool as ciel, yet pretty cute (^w^)
Jun 22 2010 11:37
Photo

KaiVagelio

Κοίτα, εξαρτάται από το πως θα το δει κανείς. Όταν την είδα το Πάσχα την απόλαυσα. Έχει ωραία ροή. Η ιστορία μπορεί να μη φαίνεται τίποτα το ιδιαίτερο αλλά εξελίζεται όμορφα. Όσο το αν θα φανεί σε κάποιον που δεν ασχολείται με το ίντερνετ αδιάφορη διαφωνώ γιατί ποιος δεν έχει σήμερα έστω και την ελάχιστη επαφή με το ίντερνετ και τις online κοινότητες (μάλιστα μου φαίνεται απίθανο κάποιος που βλέπει anime να μην έχει). Όσο για τα κλισέ, εντάξει, δε θα βλέπαμε κανένα anime αν ήταν έτσι. Digimon, Yugioh; Με αυτά μεγαλώσαμε στο κάτω-κάτω, αν και πίστεψέ με, καθώς τη βλέπεις δεν πιστεύω να σου έρχονται αυτά στο μυαλό, ίσως αφού τελειώσει η ταινία. Γενικότερα περνάει όμορφα μηνύματα, έχει ένα ικανοποιητικό animation και οι χαρακτήρες είναι αρκετά καθημερινοί παρά την όλη εξέλιξη της ιστορίας. Μη κολλάς σε ένα-δυο review, ούτε στα υπέρ-ούτε στα κατά, αυτά πάντα είναι με βάση τα γούστα. :D Δες το κι εσύ να μας πεις την άποψή σου.
Jun 22 2010 11:30