Jump to content

Community Status Updates

Photo

KaiVagelio

Γεια! Τι γίνεται; Πώς πάνε οι διακοπές; :D xD Και για να μη φανώ τελείως random, αυτό που ανέφερες για το Hakouoki ισχύει, τόσο χάλια το πήγανε;
Aug 09 2010 17:46
Photo

Vagelio → anaktas

Kαι το εκανα και βιαστηκα να σκεφτεις XD. Ανυςαυ, φροντησε να το δοκιμασεις κι εσυ, ειναι πανευκολο στην χρηση του :)
Aug 08 2010 16:44
Photo

anaktas → Vagelio

1000 eyxaristw Vagelio!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Exei bgei apisteutw!!! Popo e eleos porothika !!!!! Den mporw 100000 eyxaristw kai pali kai pali kai pali :D:D:D
Aug 08 2010 16:37
Photo

Vagelio → anaktas

Στο αφηνω εδω για να μην κανω διπλο ποστ στο thread με τα σχεδια σου [IMG]http://i285.photobucket.com/albums/ll80/Vagelio4ever/123128.jpg[/IMG]
Aug 08 2010 02:34
Photo

Vagelio → RavenRockMind

Δεν ειχα ιδεα πως ειχες account εδω. *goes to commnet on your art thread*
Aug 03 2010 18:36
Photo

SpirosK81 → Vagelio

Ναι, εκεί τα είδα. :) Έχω κάποια πολύ παλιά μου (αυτά που δεν έχουν εκδοθεί σε περιοδικά/συλλογές). Αν σε ενδιαφέρει γενικά η SF στείλε μου ένα PM, να σου στείλω 1-2.
Jul 20 2010 09:37
Photo

Vagelioiristella

Μe too, αν και αυτη η ζεστη δεν παλευεται, σαν κοτοπουλο στο φουρνο ειμαι Τ^Τ. Τελικα το κατεβασα απο τα φορουμ τους και ηταν στα ιαπωνικα.:unlucky: Οσο για το hacking εφτυσα αιμα γιατι ειχε της κακομοιρας τα copyright protection things αλλα στο τελος το εγκατεστησα. Well, κατεβασα ενα agth και ενα atlas για να μου κανουν την μεταφραση (η οποια ηταν μεταφραση ala systran) και το ξεκηνησα. Οσο για την αποψη μου σχετικα με το παιχνιδακι, ωραια γατονια (o asato ειναι η μεγαλη μου αδυναμια μεχρι στιγμης), μια χαρα γραφικα για visual novel και η μουσικη επενδυση μου αρεσε παρα πολυ. Αλλα ειναι λιγο οδυνηρο το οτι βγαζω νοημα μονο απο το 60% του κειμενου (κι αυτο με το ζορι). Απαιτω να το βγαλουν στα αγγλικα ή τουλαχιστον να το κανουν ανιμε!!!:burningbe3: Αισθανομαι πως το υποτημανε Τ^Τ
Jul 19 2010 14:48
Photo

iristellaVagelio

Hello μια χαρά είμαι. Ελπίζω το ίδιο και εσύ. Δεν έχω ιδέα γι αυτό το παιχνίδι που είπες αλλά λογικά για να το έχουν στους aarinfantasy παίζει και να είναι στα αγγλικά. Ο μόνος τρόπος για να ξέρεις σίγουρα είναι ειτε να το δοκιμάσεις είτε να ρωτήσεις. (πές μου και μένα όταν το κάνεις ^^') Sorry για την αργοπορία αλλά δεν ήμουν σπίτι αυτές τις μέρες.
Jul 19 2010 13:24
Photo

meidei → Vagelio

Καλή διασκέδαση με το novel.
Jul 18 2010 23:26
Photo

Vagelio → meidei

OMG δουλευει!!! Σ' ευχαριστω παρα πολυ meidei :blingeye2:
Jul 18 2010 23:24
Photo

meidei → Vagelio

Εκεί που λέει γλώσσα για μη unicode προγράμματα (πάνω τμήμα), στο drop-downbox λέει Ελληνικά. Άλλαξε το σε Ιαπωνικά.
Jul 18 2010 19:50
Photo

Vagelio → meidei

[QUOTE=meidei;411476]Τα Windows έχουν αυτό το θέμα με το Unicode... Έχεις επιλέξει από το Regional Settings ως γλώσσα των μη-Unicode προγραμμάτων κάποιο ιαπωνικό codepage;[/QUOTE] Δεν γνωριζω και πολλα γι'΄αυτα τα unicode... σου δινω να δεις μια εικονα απο την τωρινη κατασταση των regional options. [IMG]http://i285.photobucket.com/albums/ll80/Vagelio4ever/Untitled-1-3.png[/IMG] Tι πρεπει να αλλαξω για να δουλεψει; Ευχαριστω.
Jul 18 2010 19:40
Photo

Vagelioiristella

Καλησπερα iristella:hi:. Τι κανεις; Καλα εισαι; Ψαχνω για ενα game, το lamento (ειμαι σιγουρη πως το εχεις ακουστα) και θα ηθελα να με διαφωτησεις σε ενα θεματακι σχετικα με αυτο: υπαρχει patched version; Στο ιντερνετ διαβασα πως δεν εχει βγει καποιο, αλλα μετα εψαξα λιγο στους aarinfantasy και εχουν βγαλει download links με το συγκεκριμενο. Μηπως γνωριζεις αν ειναι μεταφρασμενο; Ευχαριστω:ureshii:
Jul 15 2010 22:50
Photo

Vagelio → SpirosK81

Σ΄ευχαριστω Σπυρο :gotit: Ασχολουμαι καιρο με το σκιτσο και εχω ψιλομαθει, αν και το εχω απλως σαν χομπι (ισως προσπαθησω να ασχοληθω επαγγελματικα αφου σπουδασω). Πηγες στο deviant art account μου και τα ειδες; Και απ' οτι βλεπω κι εσυ εχεις την τεχνη σαν ενασχοληση (βλεπω τα about me τωρα XD). Sci-fi novels; Ακουγεται πολυ ενδιαφερον, εχεις κανενα demo ανεβασμενο στο ιντερνετ;
Jul 15 2010 21:43
Photo

SpirosK81 → Vagelio

Εσύ τα έχεις φτιάξει όλα αυτά;;; WOW!!! Πιάνει το χέρι σου ε;; Το κάνεις σαν επάγγελμα;
Jul 15 2010 20:30