Community Status Updates
Vagelio → Kai
OMG!!! Δεν το πιστευω πως δεν την ειχα δει, παλι καλα που μου το ειπες kaiser (και ελεγα πως του ξεφυγε). Honto arigatou, παω για download (^O^)
Oσο για την ταινια, ειναι οντως τοσο καλη οσο λεγατε με τα παιδια στο AP? Γιατι εκει που ειχα πορωθει, ειδα τον noname και το θαψιμο που της εριξε και μου φανηκε καπως περιεργο... παντως εχει να κανει με το internet, και internet=win XDDDD
Jun 22 2010 11:24
Kai → Vagelio
Yo, Vagelio! Είδα που έγραψες για το summer wars στο animeplanet (τι στο λέω εδώ θα μου πεις τώρα). Tην ταινία την έχουμ μεταφράσει ήδη οι Anime.Awmn. Μπορείς να την βρεις στον Tracker τους [URL]http://www.anime-awmn.net/forum/index.php?action=tracker;sw=4[/URL] :D
Jun 21 2010 19:20
Jorg → Vagelio
Στο 1 XD!!! Χθες ειδα το πρωτο (θα εβλεπα πιο πολλα αλλα μολις τελειωσα bleach και το ειχα καψει) και σημερα θα το συνεχισω.
Jun 19 2010 12:47
Vagelio → Jorg
Με γεια τον νεο τιτλο σου :hahaha:
Σε πιο επεισοδιο το εχεις φτασει?
Jun 19 2010 12:37
Vagelio → Jorg
Αυτα ειναι!!!!!!! Φροντισε να μην δεις αλλα, θα σου φερω τα σιντι σημερα (η onee-chan μου τα επεστρεψε ^_^). Και ναι, ειναι αριστουργημα, η δημιουργος του mushishi εχει πολυ ωραιες ιδεες και αποδιδει αριστα την ρεαλιστικοτητα στους χαρακτηρες, μολις την τελειωσω θα τσεκαρω και το μανγκα (μου μενουν μονο 4 επεισοδιεα ακομα Τ^Τ).
Οσο για την επισκεψη που θα σου κανω.... τι ωρα σε βολευει? Εχεις ιδοποιησει το υπολοιπο family να μην νομιζουν πως ηρθα ετσι ξαφνικα?
Jun 11 2010 12:11
Vagelio → Jorg
Eυχαριστωωωω~! *downloads*
Και μιας και το φερνει η συζητηση....μεχρι ποιο επεισοδιο εχεις φτασει? Πως σου φαινεται η σειρα?
Jun 10 2010 21:32
Jorg → Vagelio
Να παρε και το link σου :P:
[url]http://i920.photobucket.com/albums/ad42/Gyoru/1226690639940.jpg[/url]
Jun 10 2010 19:47
Vagelio → Jorg
Do itashimashitte. Μια χαρα μου ακουγεται η παρασκευη.:ureshii:
Τhanks, θα την χρειαστω με τοσους ελειπεις τιτλους (καποιοι δεν γραφουν ουτε καν σεναριο και καθομαι και το ψαχνω απο εδω και απο εκει).
Jun 10 2010 18:51

This status update has reached the maximum number of replies allowed