Community Status Updates
Vagelio → Kai
Αυτο εννοουσα κι εγω. Θελει πλως να εχεις την καταλληλη εμπειρια για ορισμενες σειρες (π.χ. σε κανενα αλλο shounen δεν κανουν αστεια με αιμοροηδες XDDDD).
Oταν θελησεις κωμωδια με οτακου να το κατεβασεις το genshiken, βασικα ακομα και αν δεν εχεις ορεξη για comedy, δεν θα μετανιωσεις που το ειδες :)
Aug 19 2010 23:40
Kamen Tantei Zura → Vagelio
[QUOTE]Eπισκεπτεσαι μπολικα journals, ε vage-chan?[/QUOTE]
Λολ βασικά το είδα στο journal μιας φίλης μου, και λέω δεν το κάνω και εγώ; xD ε μετά καθώς το συζητούσαμε και με την sis, αποφάσισα να το βγάλω και εδώ μουχαχαχα.
[QUOTE]Tsukkomi-boke! Τι ακυρο θεε μου....[/QUOTE]
Εμένα μου λες~ Τελικά μοιάζουμε :hahaha:
[QUOTE][x] Your bust/package is...formidable. (T^T)[/QUOTE]
oh you sexy :8): στην αρχή δεν κατάλαβα τι σήμαινε αυτό, νόμιζα ότι ήταν αυτό που λέμε ''she hot the whole package" αλλά τώρα ξέρω τι είναι. boobs~ :awww: (έπρεπε να το αλλάξω και εγώ μετά -_-)
ααα ναι είσαι και loli βρε~ έχεις 4 στα 6 :)
κατά τ' άλλα τι κάνεις; 8D
Aug 19 2010 17:15
Kai → Vagelio
Βασικά, δεν είναι ότι δε βλέπονται. Είναι ότι χάνεις αρκετά αν δεν χωθείς πρώτα με κάποια άλλα έστω και λίγο. Δλδ, εκεί που θα τους έβαζες ένα 7, θα τους έβαζες κανονικά ένα 10 ας πούμε. Το school rumble ναι μεν έχει reference αλλά είναι σαν τον GIntama, δεν παίζει να μη γελάσεις έτσι κι αλλιώς. Τα άλλα δύο παίζονται λόγω ανφορών σε "κουλτούρα" και δε συμμαζεύεται. Τουλάχιστον για το Genshiken έτσι μου φαίνεται, δεν έχω αγγίξει ούτε manga ούτε anime. Αυτά από τα πιο γνωστά τουλάχιστον, σίγουρα υπάρχουν κι άλλα.
Νομίζω ότι έχει και 1-2 που έχει μέτάφραση κατευθείαν από τα Ιαπωνικά. Jumaru νομίζω και τον Ρομπέν των Δασών. Δε βάζω και το χέρι μου στη φωτιά όμως σ' αυτό.
Aug 17 2010 17:01
Vagelio → Kai
ουτε εγω μπορω να πορωθω ευκολα. Λιγο απο το ενα, λιγο απο το αλλο... (εφοσον υπαρχει η ορεξη φυσικα). Yare yare, και παλι εχουν μαζευτει Τ^Τ
Ναι, 300+ επεισοδια σαν πρωτη προταση ειναι καπως σαδιστικη, συν οτι δεν θα ξερει και θα νομιζει πως ειναι κατι το epic. Αυτος ειναι και ενας απο τους λοφους που τα γνωστα ανιμε ειναι overrated.
Nαι, genshiken, school rumble, NHK no yokusho, gintama και ολα τα σχετικα δεν πρεπει να βλεπονται αρχαριους, ειναι πολυ "japanese" (καταλαβαινεις τι εννοω :) )
Nαι, τα studio που εφερναν ανιμε στην ελλαδα και τα μεταγλωτιζαν δουλευαν καπου στα 80s, και η τεχνολογια δεν ηταν και τοσο high τοτε.....
Ειμαι σιγουρη πως η φωνη του καμπαμαρου ηταν ακυρη και στο ιαπωνικο παντως :hihi2:.
Μακαροναδα!!!!
Αν η AC το πιασει στα χερια της δεν θα αφησω επεισοδιο για επεισοδιο. Αλλα νομιζω πως το γκρουπ τους τα μεταφραζει απο τα english, αρα θα πρεπει να το βγαλουν καποιοι με αγγλικους υποτιτλους πρωτα...
Aug 17 2010 16:04
Kai → Vagelio
Το θεϊκό είναι ότι δε λιώνει ή μάλλον ότι δεν μπορεί. Μόνο στο FMA είχα κάνει εξαίρεση και είχε δει πάνω από 3 επεισόδια μαζεμένα, αλλά είναι "τακτικός". Λέει σήμερα θα δω δύοπ από αυτό, αύριο άλλα δύο και φεύγουν. Και δεν αρχίσει σχεδόν ποτέ 2-3 σειρές μαζί. xD Να πώς φαύγουν πιο γρήγορα.
Άσε ναι. Μιλάμε είχα μείνει. Αργότερα μου είχε πει ότι επειδή του το προτείνανε συχνά του είχε πει κι ένας φίλος του που βλέπει anime να μην κάνει τον κόπο να το αρχίσει με τίποτα.
Και καλά, όταν προτείνεις και κάποιον με το που αρχίζει anime που έχει πάνω από 300 επεισόδια τον σκοτώνεις. Στην ουσία μένει σε αυτό μέχρι να το τελειώσει και δεν κοιτάει κανένα άλλο, λες και πρέπει να τελειώσει την κούρσα.
Anyway, πιστεύω ότι anime σαν το Eden of The East ας πούμε, που είναι μικρά αλλά έχουν ενδιαφέρον προτείνονται αρκετά γι' αυτούς που θέλουν τέτοιο είδος, ενώ για τα κορίτσια που τους αρέσουν romance και τα σχετικά υπάρχουν πολλά με ως 25 επεισόδια. Οπότε δεν χρειάζεται να τον παίρνεις τον άλλον και να τον πετάς στα βαθιά, imoo. Αν θέλει να πέσει μόνος του είναι άλλο θέμα. Όπως επίσης δε λέει να αγγίξεις anime τύπου Genshiken όταν έχεις δει μόνο 2 anime(το ακούσαμε κι αυτό). Χάνεις την ουσία. Δεν λέω να το δεις αφού δεις 500, αλλά 2, μόνο;
Ναι, ήταν λες και φτιάχτηκε για τους Έλληνες. xD Γι' αυτό και μέχρι τώρα μπορείς ν' ακούσεις από άτομα που δεν το περιμένεις για τον Καμπαμαρού και την "Μακαρονάδα!" του. Και το θεϊκό είναι ότι όσες φορές και να το δεις γελάς. Είχαμε πετύχει ένα DVD που είχε ένα επεισόδιο του και ένα επεισόδιο μας βλακείες και το είχαμε πάρει να το δούμε, μετά ευτυχώς μας έδωσε όλα τα επεισόδια η Fallen_Angel_Itachi και δεν χρειάστηκε να μπούμε στον κόπο να τα ψάξουμε. Μιλάμε ΤΟ γέλιο. xD
Σε κάποια φάση κυκλοφορούσαν raw στο tokyotosho και κατεβάσαμε να δούμε τις φωνές από περιέργεια. Καλά, δε χρειάζεται να πω ότι οι φωνές ήταν κλάσεις ανώτερες, αλλά η φωνή του ήταν πάλι άκυρη. Δε θα με χαλούσε να το δω και με υπότιτλους. Δυστυχώς δεν υπάρχει. Τ_Τ
Εν τω μεταξύ η AC άρχισε να βγάζει αρκετές κλασσικές σειρές με ελληνικούς υπότιτλους. Μακάρι να κάνει κι αυτό κάποια στιγμή.
Aug 17 2010 11:58
Vagelio → Kai
lol, ναι. Μονο που το γελιο θα ειναι νευρικο XD.
Ok, θα τα τσεκαρω καποια στιμγη :).
Καταλαβα, πρεπει να λιωνει με τις ωρες το παιδι :kakaka:. Και αμερικανικες σειρες μαζι.... πως την παλευουν τα ματια του τοσες ωρες μπροστα απο την οθονη.
[I]"Να μου πείτε κανένα να το δω, εκτός από το Naruto γιατί από την περιγραφή μου φάνηκε βλακεία"[/I]
Τα πιο σοφα λογια που εχω ακουσει :hahaha:
Προφανως το ελληνικο κοινο αγαπησε τον καμπαμαρου λογο της λαιμαργιας του :hihi2:. Εγω προσωπικα, οταν ημουν μικρη τρελαινομουν να τον βλεπω να καταβροχθιζει φαγητα XDDDD
Aug 17 2010 00:14
Kai → Vagelio
:kakaka: Μπορείς να γελάσεις και με δράμα, αν είναι για τα γέλια, τύπου μεξικάνικο. Με θες-σε θέλω, αλλα είναι η άλλη στη μέση κλπ κλπ.
Βασικά απ' ό,τι είδα σήμερα γύρισε ο Babba οπότε μπορεί ν' αρχίσει σύντομα να βγαίνει μπόλικο πράγμα μαζί. Συνήθως όταν είναι να βγάλουν βγάζουν μπόλικο πράγμα. Οπότε δεν αποκλείεται να δεις σύντομα και την ταινία.
Μπα, εδώ για να φέρουν κάτι πρέπει να είναι πριν το 2006 τουλάχιστον, νέες παραγωγές λίγο χλωμό να μας φέρουν.
Αυτό για το FMA ισχύει. Η πιο συνηθισμένη απάντηση είναι "Το λάτρεψα," ή "Πορώθηκα".
Το Clannad είναι πάρα πολύ καλό, συνδυάζει απίστευτα κωμωδία και δράμα. xD 'Ασε που μ' έκανε και έκλαψα πάρα πολλές φορές. Αυτό και το Honey And Clover είναι από τα καλύτερα slice-of-life, από αυτά που έχω δει πάντα, Να τα τσεκάρεις σίγουρα αν τυχόν τα έχεις ήδη στο μάτι! *shameless promotion*
"Σιγουρα πολυ περισσοτερο κοσμο". :sadist: Θα σ' απογοητεύσω πολύ. Δυστυχώς ή ευτυχώς τα περισσότερα άτομα που ξέρω δεν σνόμπαραν καν τα anime και απλά ρωτούσαν τι θα ήταν καλό να δούνε. Οπότε δεν μπορώ να πω ότι έχω βάλει κάποιον μέσα στον κόσμο των anime και για να πω την αλήθεια δε προσπαθώ κιόλας, ειδικά αν δω ότι σνομπάρουν πολύ γενικότερα, αλλά χαίρομαι όταν το καταφέρουν άλλοι (:if: You go guys, you make us proud). //Καλά τους κάνετε :kakaka:// Αυτό που κάνω συνήθως είναι όταν βλέπω κανέναν που έχει αρχίσει να ψάχνει να του λέω κανένα στα γούστα του μπας και κολλήσει περισσότερο. Αλλά αυτό το συνήθειο το έχω σε βαθμό που μπορώ να πρίξω τον άλλον. :kakaka:
Ευτυχώς πάντα υπάρχει έστω κι ένας που δεν τα σνομπάρει. Να φανταστείς ένας συμμαθητής μου που στην ουσία άρχισε πριν από 3 χρόνια να βλέπει συστηματικά έχει ξεπατώσει σχεδόν ό,τι υπάρχει από ελληνικό fansub και φοβάται να τα βλέπει γρήγορα για να μην του τελειώσουνε (και να φανταστείς βλέπει και πολλές αμερικάνικες σειρές ταυτόχρονα).
Ένας άλλος συμμαθητής μου είχε αρχίσει με Samurai Champloo να φανταστείς. Πώς έγινε αυτό ένας Θεός ξέρει". Και μας είχε ρωτήσει τι να δει μετά. Του είχα δώσει Beck επειδή του άρεζε η μουσική. Εκεί ήταν το πρώτο fail, παραήταν χωμένος στη μουσική για να του αρέσει το anime. Μετά του έδωσα Claymore, και μετά με ρωτούσε πότε θα βγει δεύτερη season. (Σημείωση, δεν έχω δει Claymore, lucky guess ήταν :kakaka: Καμιά φορά είσαι κωλόφαρδος εκεί που δεν έχει τόση σημασία αν θα είσαι η όχι). Το θεϊκό ήταν όταν είναι πει όμως "Να μου πείτε κανένα να το δω, εκτός από το Naruto γιατί από την περιγραφή μου φάνηκε βλακεία". :if: Γιατί κάποιοι δεν είναι μαζοχιστές και την γλιτώνουν;
Πάντως και στο σχολείο που είχε τύχει να γίνει συζήτηση μια-δυο φορές δεν είναι ότι παλιά δεν έβλεπε κανένας. Θυμάμαι μια φορά είχαμε μαζευτεί μια παρέα κοριτσιών σε συζήτηση τύπου "τι κάναμε όταν ήμασταν μικρά" και έφτασε και στο τι βλέπουμε. Μου έκανε εντύπωση ότι όλες, μα όλες, θυμόταν τον Kabamaru. Μιλάμε αυτό το anime έχει χαράξει όλες τις καρδιές των Ελλήνων. xD
Aug 16 2010 16:22
Vagelio → Kai
Καλυτερα που δεν εδειξε αρκετα, εφοσον τα ξαφνικα power ups δεν υπηρχαν, αξιζε τον κοπο.
Lol, natto kozo! Συμπαθεστατο παιδακι αν και με σκιαζε λιγο στην αρχη :hihi2:, προσωπικα θα ηθελα τον nura-san και τον kubinashi σε chibi κουκλακια. Α, και μια yuki onna-chan δεν θα με χαλουσε (με αυτην πρεπει να τα φτιαξει ο rikuo, η αλλη να φυγει απο την σειρα :burningbe3: )
Random comedies FTW, και περα απο αυτο, στην κωμωδια μπορεις να κλαψεις απο τα γελια, ενω στο δραμα δεν μπορεις να γελασεις (οχι οτι εχω προβλημα με τις δραματικες σειρες, μια χαρα ειναι κι αυτες). Υπαρχουν ομως σειρες που συνδιαζουν και τα δυο αυτα στοιχεια αριστα (κλαμα που επεσε στο τελευταιο επεισοδιο της κομπατο...παρα πολυ ομως!:run:)
Ω, ναι! Και εχω και μια φιλη που την φωναζω τζονυ (απο τον τζονυ ντεπ), αστα να πανε, το σκεφτομουν καθε φορα και χαζογελουσα :kakaka:. Οντως, περιμενω μπας και τιποτα animeawmn πιασουν την ταινια αλλα πιστευω πως θα αργησουν αρκετα...
Εμενα το ναρουτο μου αρεσε μεχρι το haku arc (τα πρωτα 14 επεισοδια δηλαδη) αλλα μετα οσο πηγαινε γινοταν και πιο χαλια. Θυμαμαι και εγω το εβλεπα απο youtube και veoh οταν ημουν noob αλλα ακομα και με την λιγοστη μου εμπειρια δεν το αντεξα, μου φαινοταν τοσο ανουσιο >_<. Μετα του ξανα εδωσα μια ευκαιρια γιατι το ειχαν κανει τα παιδια απο το animeclipse μεχρι το 42ο επεισοδιο, αλλα και παλι, μπλιαχ...
Δεν ειμαι για endless fighting shounen εγω (με εξαιρεση ενα συγκεκριμενο).
Yami No Matsuei? Θελω να το δω και αυτο, φαινεται πολυ ωραιο :awww:(το bishie). LOL, δεν ειμαι η μονη που κανει rewind αυτες τις σκηνες, ε? :hehehe:
Αha!
dragon drive: digimon style anime, συμπαθεστατο κατα την γνωμη μου αλλα το ψιλοχαλαει το 3D. Check anyway, εμενα μου αρεσε προσωπικα:gotit:
Κirrepapa: ενα ευχαριστο shounen ai. Δεν εχει το απολυτο σεναριο, αλλα σε μερικες φασεις κοντεψα να πεθανω απο τα γελια με τα καμωματα του πανεμορφου daddy!
Power stone: παλια αγαπη, και το ειδα και με dub να σκεφτεις. To επαιζε στο σταρ και δεν εχανα επεισοδιο για επεισοδιο.
Taro: ειναι απο εκεινα τα παλια ανιμε που επαιζε καποτε η tv μεταγλωτισμενα, ειναι φυσικο που σου θυμιζει λατι :)
Usavich: To αγαπαω πολυ αυτο το anime, και θα το λατρεψεις κι εσυ στα σιγουρα. Τρομερη κωμωδια!
07 ghost: ωραια γραφικα, ωραια bishies. Το adaption ομως δεν λεει, το μανγκα ειναι καλυτερο.
Gungrave: δεν ειχα ξαναδει ανιμε με real μαφιοζους οποτε μου φανηκε αρκετα πρωτοτυπο. Μετα ομως το εκανα super power και το ψιλοχαλασαν (γι' αυτο δεν του εβαλα 10).
Juuosei: σε καμια περιπτωση δεν ηταν ο τυπος μου, αλλα δεν μετανιωσα που το ειδα. Δεν φανταζεσαι ποσο αναπτυσσονται οι χαρακτηρες και η πλοκη σε μολις 11 επεισοδια!!!
Seirei no moribito: σταθερη αξια!
Ενταξει, δεν ηταν και dub ala kabamaru XD. (omg, τωρα θελω να το πληκτρολογησω στο youtube:hihi2:)
cineplus και paradise kiss δεν πιανουν στην κρητη δυστυχως :unlucky:. Kαι αν θελουν πραγματικα να τα πρωοθησουν,, θα χρειαστει να προτεινουν σε καποιο κρατικο καναλι ενα ανιμε το οποιο θα μπορουν να δουν ολες οι ηληκιες. Θυμαμαι σε καποια φαση που σκεφτομουν να ψαξω να δω πως μαζευουν υπογραφες μεσω ιντερνετ για να προτεινω kobato και chi's sweet home στην EΡΤ.
Οι χαρακτηρες του genshiken ειναι απο τους πιο otakησιους otaku που εχω δει, τους λατρευω ολους: Η μια μανια με τα yaoi και το cosplay, αλλος με μανια με τον μοντελισμο (βλεπε gunpla) και την κατασκυη στολων, αλλος πορωμενος gamer, αλλος loli/mahou shoujo maniac. Αστα να πανε, της κακομοιρας γινεται! :hahaha:
Δοκιμασε fma, δεν παιζει να υπαρχει ανθρωπος που να το μισει. Clannad? Ε, αμα η σειρα ειναι καλοφτιαγμενη, δεν παιζει και τοσο μεγαλη σημασια το ειδος.
OMG, αυτο θα πει κατανοηση :blingeye2:. Arigato!
Χμ... πιο απ' ολα τα part να πιασω... α ναι! τι κανεις οταν θελεις να ψησεις εναν φιλο σου να ξεκινησει να βλεπει ανιμε? Προσωπικα θυμαμαι πως τους τα επριζα για κατι μηνες πριν τους δωσω dvd και download links.
-Στο nerd της ταξης, δανησα το fma brotherhood (you know, που εκανε και τον διδυμο αδερφο του να πορωθει? Double hit! ). Btw, οταν μιλαμε για δυδιμα, μην φανταστεις τιποτα kaoru και hikaru, καμια σχεση XD.
-Σε εναν αλλο φιλο μου πιο κοντινο (τον astrino απο το animeplanet) του εδωσα ενα απλο shounen action για να ξεκινησει, το fairy tail μιας και ηταν αρκετα ελαφρυ ενω ταυτοχρονα ειχε στοιχεια που συμφωνουσαν με τα γουστα του (comedy, fantasy, adventure κλπ. ). Α! Και πιο νωρις ακομα, ειχαμε δει παρεα λιγη dokuro-chan στο veoh, ετσι για τα lols XD.
-Θυμαμαι μαλιστα και με την ξαδερφουλα μου, που αγαπαει τα girly things, βλεπαμε μαζι shougo chara. Πρεπει να της κατεβασω μερικα επεισοδια, το τελευταιο δεν προλαβε να το δει γιατι εφυγε για το χωριο :sadist:
-Με εναν αλλο παιδικο μου φιλο που ηταν ολιγον καφρος (κατι σαν τον gokudo για να καταλαβεις) ειδαμε παρεα την dokuro-chan και κοντεψε να ψοφησει στα γελια, ενω μολις ξεμιναμε πηγαμε και ψαξαμε για εκεινα τα παλια dubs του καμπαμαρου στο youtube.
-Οσο για τον jorg, απ' οτι θυμαμαι (παει καιρος) ηρθε μια μερα σπιτι μου και κατσαμε να δουμε παρεα το soul eater. Βεβαια ηταν καπου στο 2Χ αλλα ακομα κι ετσι αποδιχτηκε πολυ πορωτικο. To τελευταιο επεισοδιο της σειρας το ειδαμε επισης παρεα :) . Ειμουν απασχολημενη εκεινες τις μερες και δεν προλαβα να το κατεβασω.
Oυφ, εβγαλα ολο μου το αχτι:Blissfull:. Η επιρροη μου αγιζει μολις τα πεντε ατομα. Omae? Σιγουρα πολυ περισσοτερο κοσμο :D
Aug 15 2010 19:08
Kai → Vagelio
Το ghost Hunt το λάτρεψα γιατί παρόλο που είχε σχέση με υπερφυσικά οι χαρακτήρες δε βγάζανε ξαφνικά power-ups και η κοπέλα αυτή τη "δύναμη" που είχε στην έβγαλε σταδιακά και δυστυχώς μέχρι το τέλος τη σιεράς δεν είδαμε και πολλά. Κρίμα. Θεϊκά τα youkai στο nurarihyon, για κάποιον λόγο θέλω τον Natto Kozo σε κούκλα. xD
:kill4u: Φυσικά, πού πάμε χωρίς κωμωδία. Άποψή μου φυσικά, αλλά είναι πολύ πιο δύσκολο να κάνεις κάποιον να γελάσει από το να τον κάνεις να συγκινηθεί με μια σειρά, έτσι τις έχω σε πολύ μεγαλύτερη εκτίμηση απ' ό,τι το δράμα. Και όταν είναι random ακόμη περισσότερο xD
Άσε-άσε, το αστείο με το "Τζόνυ" δεν το βαρέθηκα μέχρι το τέλος. Και δε θα μπορούσες να το πεις καλύτερα, μέσα σε τόσα λίγα επεισόδια σε πορώνει. Και ακόμα χειρότερα στην ταινία (να φανταστώ την περιμένεις στα ελληνικά;), εκεί που λες αυτό ήταν; Σε κόβει σ' ένα σημείο άστα να πάνε. Γι' αυτό και τέτοιες σειρές ξεχωρίζουν και γίνονται από αυτές που τις προτείνει ο ένας στον άλλον.
Τώρα για να πω την αμαρτία μου, το Naruto ήταν από τις πρώτες σιερές που είχα αρχίσει όταν πρωτοβάλαμε ίντερνετ λόγω της γενικής τρέλας που επικρατεί και επικρατούσε και μπορώ να πω ότι μέχρι τα chuunin exams μου φαινόταν οκ, από εκεί και πέρα, αν εξερέσεις μερικές αναλαμπές τίποτα. Με αποτέλεσμα όταν το τελειώσαμε να χτυπάμε το κεφάλι μας στον τοίχο. Μετά μας είπαν να συνεχίσουμε γιατί θα γινόταν πιο καλό στα shippuuden (το φτάσαμε όταν πρωτοέβγαινε τότε), αλλά τσίφος, έφαγε drop.
Το πιο θεϊκό ήταν όμως ότι το πρώτο-πρώτο που είχαμε αρχίσει ήταν το Yami No Matsuei, κι εκεί πήραμε το πρώτο μας σοκ από shounen-ai, όπου να φανταστείς σε μια "επίμαχη σκηνή" είχαμε κάνει 3 rewind για να πιστούμε ότι δεν είχαμε δει καλά πριν το πάρουμε απόφαση ότι βλέπανε μια χαρά τα ματάκια μας. (For the record, δεν το τελειώσαμε ποτέ, στο 6 ακόμα, αλλά φαντάσου, δε θυμάμαι άλλα πιο πρόσφατα που έχω δει κι αυτό μου έχει μείνει χαραγμένο στη μνήμη).
Λοιπόν,
checked:
Dragon Drive, μου θύμησε Digimon, λέω να το κοιτάξω κάποια στιγμή αν έχω όρεξη για κάτι τέτοιο μιας και λένε ότι τα καινούργια είναι λίγο μάπα.
Freedom, ενδιαφέρον φαίνεται.
Kirepappa, κάτι μου είχε αναφέρει η Vage, δεν είχα μπει στον κόπο να κοιτάξω υπόθεση.
Power Stone
Taro The Dragon Boy, το οποίο κάτι μου θυμίζει.
Usavich, άκυρο μου φαίνεται αυτό xD
Από άποψη βαθμολογίας:
07-Ghost
Gungrave
Juuousei
Seirei No Moribito
Άσε ναι. Πριν κάτι μήνες είχα πετύχει σε μια σελίδα τα πρώτα επεισόδια και κάθισα και τα είδα μέσω youtube. Εντάξει, το dub ασχολίαστο, πέρα από τη φωνή του ρομποκάτου που ήταν θεϊκή, αλλά είχε κάτι ατάκες. ΧD
Το λέμε συχνά, όταν ήμασταν πιο μικρή είχμε τουλάχιστον κάποιες αξιόλογες σειρές να δούμε και τώρα λέμε "Θυμάσαι που βλέπαμε τότε...". Τα τελευταία χρόνια και το FMA, το Paradise Kiss και το D.Gray Man που τα φέρανε, πέρα που ήταν λες κι έγινε θαύμα, το Cine+ όχι μόνο δεν τα προώθησε σχεδόν καθόλου, αλλά το τελευταίο μόνο σε ανθρώπινες ώρες δε το έβαζε. Κάνουν κινήσεις και τις αφήνουν να χαθούν.
Για το Genshiken έχω ακούσει κι από τη Vage πολύ καλά λόγια, είναι όντως τόσο καλοί οι χαρακτήρες;
FMA, nice choice και το σκέφτομαι για μια φίλη μου. Της είχα δώσει το Death note μιας και το είχα στα ελληνικά καιρό πριν και της άρεσε (αν και είχε ήδη το χρίσμα με παλιά anime από την tv και δε σνόμπαρε καθόλου). Και μετά πειραματίστηκα. Μου έφερα κάτι DVD και τις έγραψα διάφορα, της είπα ν' αρχίσει με Clannad. Ευτυχώς της άρεσε και ζητούσε και παρόμοιους τίτλους :hihi2: και να φανταστείς δεν περίμενα να της αρέσει τόσο τέτοιο στυλ.
Πρώτη φορά θα είναι... :sadist: Αν στα 10 άφηναν τα δύο να τους ξεφύγουν χωρίς να τα χαλάσουνε τι καλά που θα ήταν.
Να με πρίζεις; Πλάκα κάνεις!! Μιλά μου για τέτοια όλη τη μέρα, πρόβλημα δεν έχω. Πώς άρχισες, τι είδες, σε ποιον προσπάθησες να τα δώσεις και τι έγινε, με τι προσπάθησες να τους κάνεις ν' αρχίσουν. Αν είδες κάποιον τίτλο και τον παράτησες στην αρχή κλπ κλπ κλπ. Βγάλε και τα σπασμένα σου, αν κάποιος σου την έδωσε πάνω σε κάτι. Ειδικά αν είναι για Anime πίστεψέ με, είμαι η τελευταία που θα έχει πρόβλημα και θα παραπονεθεί. :kakaka: Γράψε μου ένα κατεβατό να έχω να διαβάζω μια μέρα, θα σου πω κι ευχαριστώ.
Aug 15 2010 16:15
Vagelio → Kai
Το shiki θυμιζει λιγο ghost hunt, μοο που το youkai part το εχι δωσει ολο στο nurarihyon no mago και εχει βαλει βρικολακες στην θεση τους :kakaka:
School rumble, ε? Πολυ δημοφιλες. Κατσε ομως να τσεκαρω πρωτα το gnshiken που το εχω αχτι (το μανγκα το λατρεψα, δεν μετανιωσα τα λεφτα που εδωσα).
Ε ναι.... χωρις κωμωδια δεν την παλευω, το εχω αναγκη το ακυρο μου:hihi2:. You too? Ωραια, me likes :D
Ω ναι, ηταν εξαιρετικη σειρα το eden! Toσα λιγα επεισοδια, αλλα τοσες πολλες εξελιξεις... οχι σαν κατι αλλα nar.... αχεμ, ονοματα δεν λεμε. Αγαπησα ολους τους χαρακτηρες (ακομα και την κυνηγο των τζοννηδων, lol), το character design ηταν kawaiiiiii, και επιτελους, ενας παχυσαρκος χαρακτηρας με ομορφο προσωπο που δεν τον εδειχνε να τρωει ολη την ωρα, αυτον ηταν epic win! Paaaaaantsu-saaaaaaan:awww:. Δεν λεω βεβαια, ωραιος και ο πρωταγωνιστης. Οσο για το τελος, απλα κορυφη! Πως οι τζοννηδες εσωσαν το Τοκυο:hahaha:
Aπο απλη περιεργεια.... ποιους τιτλους εκανες check? (υποσχομαι πως δεν θα δωσω σποιλερς)
Πως να ξεχασω την jun? Αχ, αυτος ο ρομποτακος, θυμαμαι το επεισοδιο που τον ειχε παρει κυνηγει του του να τον μαστορεψει, κι εκεινος δεν ηθελε!:kakaka::kakaka::kakaka: Και εμενα μου κανει εντυπωση αυτο που ειπες, πως γινεται να μην θυμαται κανεις την σκηνη οπου ο μαριος (οπως τον ελεγαν στο dub) πηγε να την κοπανησει με την μηχανη, και η jun εκανε την εξατμιση να βγαζει μπουρμπουληθρες XDDDD
Παλια που η τηλεοραση εβαζε αυτα τα κλασσικα πλεον ανιμε, καθομουν και τα εβλεπα ολη μερα, θυμαμαι ημουν τεσσαρων χρονων και εβλεπα τον καπετανιο του διαστηματος, ενα αλλο σιχαμενο (αλλα εκπαιδευτικο) OVA με κατι δεινοσαυρους, τον καμπαμαρου, την περιοχη 88 ενα με μια μαγισσουλα και το γατακι της και πολλα πολλα αλλα. Τιτλους δεν θυμαμαι σε ολα αλλα αμα μου δειξει κανεις εικονα δεν παιζει να μην τα αναγνωρισω!
Tα εχω διασκορπησμενα γιατι δεν ξερω τι θα πρωτοδω :unlucky:
Οk, ευχαριστω για την προταση, θα παραλειψω το ανιμε και θα πιασω το manga γιατι αυτο που ειπες το εχω ξανακουσει κι απο αλλα ατομα.
Ι know, το ειδος μας βρεισκεται διασκορπησμενο σε ολη την ελλαδα, αλλα σε μικρους σχετιακ αριθμους XDDDD. Προς το παρον ανταλαζω υλικο και αποψεις με τρια φιλαρακια μου, ο/η καθενας/μια με διαφορετικα γουστα (γι' αυτο βλεπεις απο fruits basket και maria holic μεχρι seirei no moribito). Aπο την μερια μου εχω κατορθωσει δυο να δουν mushishi και τρεις να δουν soul eater. Α, και το fma b το ειχα δωσει σε δυο παιδια που ηταν ασχετα με τα ανιμε και πορωθηκαν :blingeye2: (sorry που στα πριζω, κατι με επιασε και θελησα να περηφανευτω για τα κατορθωματα μου, αμα θελεις μου ανταποδιδεις κι εσυ).
Kuroshitsuji? Tι να πω, τα εχουν κανει σαλατα. Απ' οσο ξερω ο ciel δεν πεθαινει στο manga, και γενικως το ανιμε εχει ξεφυγει τελειως. Κριμα:unlucky:
Aug 15 2010 13:54
Kai → Vagelio
Ξέρω τι εννοείς. Με το που είδα ότι ξαναπιάσανε Reborn οι KSN το Reborn έφαγε stalled στην ουσία και περιμένω πώς κι πώς να φτάσουν στα επεισόδια που δεν έχω δει, να το απολαύσω τουλάχιστον έτσι όπως πρέπει. Να πω την αλήθεια δε με χαλάει τόσο η μετάφραση όσο σε κάτι επεισόδια λείπουν γραμμές κλπ κλπ. Δεν ξέρουμε Ιαπωνικά, πώς να το κάνουμε. Κι άντε πάνε κι έρχονται αυτά που έχεις δει στο manga. Στα fillers που δεν μπορείς να ξέρεις με τίποτα τι λένε αν δεν είναι από τις κλασσικές εκφράσεις;
To Shiki ήθελα να το δω γιατί μου θύμιζε τύπου Ghost Hunt, Neuro, Ayatsuri Sakon, Mouryou no Hako για κάποιον λόγο, τα οπόια μ' αρέσουν πάρα πολύ, αλλά δυστυχώς σπάνια πετυχαίνω κάποια σε τέτοιο στυλ.
Χαίρομαι που σ' άρεσε το Gokudo ως τώρα. Και μιας και σ' άρεσε πιστεύω θα σ' αρέσει πολύ και η συνέχεια. Η γρια μάγισσα είναι όλα τα λεφτά, απίστευτη.
Από Rumbel έχω ως το 16 τώρα, δεν ξέρω αν βγήκε τίποτα καινούργιο, δεν τσέκαρα.
Το Pandora Hearts για κάποιον λόγο ούτε με ξετρέλανε ούτε ήταν ότι δε μ' άρεσε στα πρώτα επεισόδια. Περισσότερα θα έλεγα ότι θα προτιμούσα κάποια σημεία να τα πήγαινε λίγο πιο γρήγορα. Πάντως φαίνεται να έχει ψωμί η υπόθεση οπότε δεν πηγαίνει με τίποτα για drop.
Μη νομίζεις, κι εγώ όταν είδα τον τίτλο και την υπόθεση έλεγα. Κανα μέτρια θα είναι, κλασσικά "όπου ακούς πολλά κεράσια", αλλά δεν μπορώ να πω είχε καλό χιούμορ. Βασικά προν έκπληξή μου πήγα πολύ την πρωταγωνίστρια.
Χαχα, η αλήθεια είναι ότι δεν την παλεύω αλλά αν δεν έχει comedy tag μέσα δύσκολο να τα πιάσω είναι η αλήθεια. Δεν μπορώ να πω ότι δε μου αρέσουν, θα έλεγα ψέματα.
Πάντως για top comedy school ψηφίζω school rumble, έχει τρελό γέλιο. Αν νιώσεις ποτέ την ανάγκη για καμιά άκυρη κωμωδία δες το. Έχει και αρκετό parody μέσα.
Πάντως από τη λίστα σου βλέπω ότι δεν κολλάς και δοκιμάζεις ακρετά πράγματα. Αν και, με το μάτι πάντα, φαίνεται ότι έχεις κάποια προτίμηση στις κωμωδίες. Σε συγχαίρω. (Το Eden of the east δεν ήταν φοβερό; Άσχετο το είδα τώρα). Χτύπησα ήδη δυο τίτλους, thanx. Χτύπησα και μερικά που είχα κάποιους ενδιασμούς για το αν μ' αρέσουν, τα είχες καλές βαθμολογίες οπότε έχω ελπίδες ότι θα είναι καλύτερα απ' ό,τι περιμένω.
:blingeye2: Έβλεπες Step Jun; Τα ρομποτάκια δεν ήταν θεϊκά; Μου κάνει εντύπωση που πολλοί δεν το θυμούνται.
Ωραία λίστα (τα έχεις με βάση με ποια σειρά θέλεις να τα δεις ή γενικά;). Τα Peace Maker Kurogane και Sunred μην τα παραλείψεις πάντως... Βασικά το Peace Maker αν δεν βαριέσαι άφησέ το και διάβασε το manga του, το anime είναι πολύ κατώτερο και σ' αφήνει εκεί που αρχίζουν τα καλά στην ουσία. Ωραία η λίστα πάντως, Τ_Τ να μέναμε κοντά ν' ανταλλάζαμε υλικό, ωραία θα ήταν. Έχει και μερικούς άγνωστους τίτλους. *will check!*
Άσχετο. Στο Kuroshitsuji to II, αφού ανέστησαν τον Ciel η ιστορία συνεχίζει με βάση το manga και οι άλλοι 2 εξαφανίστηκαν ή πάει βασισμένο σε ιστορία άσχετη με τα γεγονότα του manga;
Aug 15 2010 13:05
Vagelio → Kai
I know, επρεπε να κρατησω το στομα μου κλειστο αλλα δεν μπορεσα να αντισταθω...
Nαι, και θα συνεχισω να περιμενω μεχρι να το βγαλουν ολο οι rumbel, οι hirrible subs ειναι ονομα και πραγμα (ουτε στο reborn κανουν καλη δουλεια Τ^Τ). Ξερω τι εννοεις, χρειαζεται συνεχεια οπως και διποτε, εχει αρκετο ελευθερο χωρο ακομα εφοσον αυτος χρησιμοποιηθει σωστα.
Καλο ειναι το shiki, σου προτεινω να το δεις. Εχει πολλες κηδειες βεβαια αλλα ισοσταθμηζεται απο τις κωμωδιες που βλεπω αυτον το καιρο.
Εννοειται, κι ας περιμενω και δυο χρονια να ολοκληρωθει. Ημουν σιγουρη πως καποιο fansub θα επιανε στα χερια του το arakawa γι' αυτο δεν το αγγιξα οταν πρωτοβγηκε απο τα αγγλικα γκρουπ.
Και ναι, μολις ειδα τα δυο πρωτα επεισοδια του gokudo! Πω, τι θεος που ειναι ο πρωταγωνιστης... οπως μου τα 'λεγες ακριβως, η φωνη του zura συνδιασμενη με τις καφριλες και τον ατομικηστικο ιδεαλισμο του gintoki!!! Η badass πριγκιπεσσα και το αλκοολικο τζινι σκιζουν επισης, ο αλλος πριγκιπας με τη frost magic ειναι πολυ καλος και η μαγισσα ειναι pure win επισης. Ευχαριστω που μου το προτεινες, ειχα καιρο να δω ανιμε με τετοιο setting και τοση κωμωδια μαζι (για την ακριβεια μου θυμιζει εκεινες τις κλασσικες σειρες τυπου trigun).
Θα δω κι αλλα επεισοδια συντομα και θα σου πω μια πιο πληρη γνωμη.
Εχω ακουσει πολλα για το wolf's rain, και πιστευω πως ειναι απο τις σειρες που εχει αναγκη ο οργανισμος σου οταν βλεπεις πολλες comedies. Τεσπα, θα το τσεκαρω συντομα για να σου απαντησω.
Την hetalia θα την δω οταν βγουν κι αλλα dvd version γιατι δεν την παλευω με το youtube. Btw, ποσα eps εχουν βγει σε HQ? :blingeye2:
Χμμ.. pandora hearts? Αυτο αρεσε στον Jorg. Εδω και κατι μηνες του το εχω ταξει πως θα το δω XD :kakaka:(βασικα θελω οντως να το δω καποια στιγμη, φαινεται ομορφη σειρα).
Εχω ακουσει τα καλυτερα λογια για το tatami galaxy απο διαφορους "εμπειρους" του χωρου αλλα προς το παρον δεν σκεφτομαι να το δω. Στο μελλον σιγουρα :)
Kannagi? Δεν ξερω, εννω μου αρεσουν οι παρωδιες, ο συνδιασμος ecchi/harem/school μου την δινει καπως (ειδικα το school, πρεπει να ειναι κατι πολυ καλο για να κατσω να το δω).
OMG, πολλα school/romance εχεις στην λιστα σου, εγω αν τα ειχα ολα αυτα θα ειχαν παθει ζημια τα εγκεφαλικα μου κυτταρα.:OMG3:
Αυτο με την αναλογη ορεξη το παθαινω κι εγω. Γι' αυτο προσπαθω να εχω μια σχετικη ποικιλια (παντοτε σχεδον απο κατηγοριες που μου αρεσουν). Ας, πουμε αυτες τις μερες ειχα μια ορεξη για ενα comedy fantasy RPG-like anime οπως το gokudo, ηθελα να ενα horror με καλοκαιρινο κλιμα οπως το shiki, και τωρα τελευταια αισθανομαι και την αναγκη για ενα yaoi (θα ξαναπιασω το koisuru bokkun μου φαινεται, το togainu no chi θα αργησει). Α, και θελω να κανω rewatch το soul eater καποια στιγμη, ειναι πολυ καλο για το ειδος του :joyful:
Ανιμε λιστα; Κατσε να κανω κανενα copy-paste απο το animeplanet
Λοιπον, εχουμε και λεμε:
Αυτα που εχω δει [URL]http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=myvotes[/URL]
Μερικα απο αυτα που θελω να δω εδω και κατι χρονακια:
[SIZE=1]
[/SIZE]
[SIZE=1] [URL="http://www.animeplanet.gr/1094_eve_no_jikan.html"]Eve no Jikan[/URL][/SIZE]
[SIZE=1] [URL="http://www.animeplanet.gr/602_freedom.html"]Freedom[/URL][/SIZE]
[SIZE=1] [URL="http://www.animeplanet.gr/1210_fullmetal_alchemist_chibi_party.html"]Fullmetal Alchemist Chibi Party[/URL][/SIZE]
[SIZE=1] [URL="http://www.animeplanet.gr/249_gakuen_alice.html"]Gakuen Alice[/URL][/SIZE]
[SIZE=1] [URL="http://www.animeplanet.gr/263_genshiken.html"]Genshiken (και το 2)[/URL][/SIZE]
[SIZE=1] [URL="http://www.animeplanet.gr/228_ghost_in_the_shell_stand_alone_complex.html"]Ghost in the Shell: Stand Alone Complex[/URL][/SIZE]
[SIZE=1] [URL="http://www.animeplanet.gr/1190_hakushaku_to_yousei.html"]Hakushaku to Yousei[/URL][/SIZE]
[SIZE=1] [URL="http://www.animeplanet.gr/498_hoshi_no_koe.html"]Hoshi no Koe[/URL][/SIZE]
[SIZE=1] [URL="http://www.animeplanet.gr/1641_kimi_ni_todoke.html"]Kimi ni todoke[/URL][/SIZE]
[SIZE=1] [URL="http://www.animeplanet.gr/1586_kuuchuu_buranko.html"]Kuuchuu Buranko[/URL][/SIZE]
[SIZE=1] [URL="http://www.animeplanet.gr/42_last_exile.html"]Last Exile[/URL][/SIZE]
[SIZE=1] [URL="http://www.animeplanet.gr/1566_letter_bee.html"]Letter Bee (και το 2)[/URL][/SIZE]
[SIZE=1] [URL="http://www.animeplanet.gr/590_mirage_of_blaze.html"]Mirage of Blaze[/URL][/SIZE]
[SIZE=1] [URL="http://www.animeplanet.gr/1103_monochrome_factor.html"]Monochrome Factor[/URL][/SIZE]
[SIZE=1] [URL="http://www.animeplanet.gr/576_peace_maker_kurogane.html"]Peace Maker Kurogane[/URL][/SIZE]
[SIZE=1] [URL="http://www.animeplanet.gr/276_record_of_lodoss_war_ova.html"]Record of Lodoss War OVA[/URL][/SIZE]
[SIZE=1] [URL="http://www.animeplanet.gr/771_strait_jacket.html"]Strait Jacket[/URL][/SIZE]
[SIZE=1] [URL="http://www.animeplanet.gr/1275_tentai_senshi_sunred.html"]Tentai Senshi Sunred[/URL]
Togainu no chi[/SIZE]
[SIZE=1] [URL="http://www.animeplanet.gr/217_tiny_snow_fairy_sugar.html"]Tiny Snow Fairy Sugar[/URL]
Hakuouki 2[/SIZE]
[SIZE=1] Kαι τα υπολοιπα που ανεφερα στα fall listings.
[/SIZE]Aυτα που βλεπω τωρα:
[SIZE=1][URL="http://www.animeplanet.gr/1611_durarara.html"]Durarara!![/URL][/SIZE] [SIZE=1] [URL="http://www.animeplanet.gr/1555_fairy_tail.html"]Fairy Tail[/URL][/SIZE][SIZE=1] [URL="http://www.animeplanet.gr/365_gintama.html"]Gintama[/URL][/SIZE][SIZE=1] [URL="http://www.animeplanet.gr/311_hellsing_ultimate.html"]Hellsing Ultimate[/URL][/SIZE][SIZE=1] [URL="http://www.animeplanet.gr/478_kateikyoushi_hitman_reborn.html"]Kateikyoushi Hitman Reborn![/URL][/SIZE][SIZE=1] [URL="http://www.animeplanet.gr/1664_kuroshitsuji_ii.html"]Kuroshitsuji II[/URL][/SIZE][SIZE=1] [URL="http://www.animeplanet.gr/1466_mainichi_kaasan.html"]Mainichi Kaasan[/URL][/SIZE][SIZE=1] [URL="http://www.animeplanet.gr/484_mushishi.html"]Mushishi[/URL]
[/SIZE][SIZE=1] [URL="http://www.animeplanet.gr/1666_uragiri_wa_boku_no_namae_o_shitteiru.html"]Uragiri wa Boku no Namae o Shitteiru[/URL][/SIZE] [SIZE=1] [URL="http://www.animeplanet.gr/1212_yu-gi-oh_5ds.html"]Yu-Gi-Oh 5D's[/URL]
Digimon Xros
Koisuru bokkun
Sex pistols (lol)
[/SIZE]
Aug 15 2010 10:56
Kai → Vagelio
OMG! Δεν ήξερα αν έπρεπε να μείνω με το ότι δε σέβονται την άποψη κάποιου ή με την αφέλεια ότι το Naruto έχει ανάπτυξη χαρακτήρων. Δλδ, συγνώμη κιόλας, δεν είναι το μόνο shonen manga, υπάρχουν άλλα που μπορεί να μην έχουν το ίδιο μέγεθος αλλά έχουν πολύ περισσότεροι ανάπτυξη στους χαρακτήρες. Το ότι είναι shonen δεν το δικαιολογεί έστω και στο ελάχιστο. xD Πήγες κι εσύ μέσα στο στόμα του λύκου, τι περίμενες;
Το σκέφτομαι αρκετά πριν γράψω κάποι είναι η αλήθεια.
Ω, Gintama περιμένεις Rumbel, ε; Είσαι θεά, εγώ δεν άντεξα και χτυπούσα το κεφάλι μου μετά γιατί σε κάποια από Horrible-subs ήταν άθλιο το timing και σ' ένα να φανταστείς έλλειπε η μισή μετάφραση κι έψαχνα από εδώ κι από εκεί για άλλη version. Στερνή μου γνώση να σε είχα πρώτα. Τ-Τ Να δούμε πότε θα βγάλει κάτι καινούργιο το Gintama, εδώ τρέχουν κάποια άλλα, ονόματα δε λέμε, οικογένειες δε θίγουμε.
Τα υπόλοιπα, αν εξαιρέσεις το 5D's που είχα τσεκάρει τα πρώτα επεέσόδια και το Nurarihyon το οποίο μπορώ να πω ότι μ' άρεσε αρκετά, κυριώς λόγω χαρακτήρων( το Durarara το σχολιάσαμε). Δεν τα έχω αγγίξει. Το Shiki σχέφτομαι να το δω ολοκληρωμένο, αφού είπες ότι λέει τώρα θα το περιμένω περισσότερο.
A! Το Arakawa θα το δεις στα ελληνικά δηλαδή. Nice. :D
Ελπίζω να σ' αρέσει το Gokudo, να μην το έχω και βάρος. Είναι respect όμως ο τύπος, θα σε κάνει να γελάσεις έστω και λίγο. (Στο Bakabt θυμάμαι κατέβαινε πολύ γρήγορα, έδιναν μεγάλη ταχύτητα). Θα περιμένω review. :kakaka:
Ω, όταν δεις το Wolf's rain να μου πεις τη γνώμη σου γιατί δε βλέπω να το αρχίζω κοντά-κοντά κι έχω κάποιους δισταγμούς.
Eίμαι κι εγώ σε μια φάση "ποικιλίας" παναθεμά με ή περισσότερο μέσα σ' ένα μπέρδεμα και δεν μπορώ να βγω.
Αν εξαιρέσεις τα ongoing Occult Academy, Ookami-san, Legend of the lengedary heroes(στο οποίο περιμένω EC), το Rainbow και το Hetalia, στα οποία 2 τελευταία έχω μείνει κάπως πίσω, άκου τώρα.
Έχουμε αρχίσει με τη Vage το Pandora Hearts το οποίο είναι εδώ και κάτι βδομάδες στο 4, βασικά πάνω από μισό μήνα. Έχουμε το Tatami Galaxy στο 1 και χαίρεται μόνο του εδώ και κάτι μέρες, κατεβάζει One Piece να το συνεχίσουμε, κι αν γίνει κανένας μαραθώνιος δε βλέπω καλά τα άλλα δύο κι έχουμε κι ένα OVA από το Kannagi (τσέκαρέ το κάποια στιγμή, καλή κωμδία) να περιμένει να το δούμε. Αυτά είναι αυτά που βλέπουμε μαζί.
Εν τω μεταξύ έχω το Kare Kano στο 5, το οποίο δυστυχώς το άχρισα με μεγάλες προσδοκίες και το μόνο που σκέφτομαι μέσα στα 5 αυτά επεισόδια είναι "πότε θα το τελειώσω να το χαντακώσω στη βαθμολογία" (μακάρι ν' αλλάξει στη συνέχεια). Τα OVA του "Today in Class 5-2" (4) και έχω αρχίσει κι ένα που λέγεται Kage kara mamoru 12 επεισόδια, έχω δει μόνο τα 4. Για κάτι άλλα stalled, δε το συζητάμε, δεν τα υπολογίζω καν προς το παρόν, δε με παίρνει τώρα που τα βλέπω, πρέπει να τελειώσω κανένα να πιάσω κανένα Gundam να φύγει από τη λίστα.... Με λίγα λόγια έχουν γίνει όλα ένας αχταρμάς και πρέπει σιγά-σιγά να τα ξεμπλέξω. Αυτό θα πει να μην έχεις πρόγραμμα. Τ-Τ *FAIL*
Μια χαρά είσαι έτσι όπως σε βλέπω, τα κρατάς σε μια σειρά κι έτσι θα μπορέσεις να τα τελειώσεις και πιο έυκολα.
Το κακό είναι ότι δε μου κολλάει να δω κάτι αν δεν έχω και την ανάλογη όρεξη. Φαντάσου τώρα να είσαι μες στην τρελή χαρά, ξες τα πουλάκια κελαηδούν κι όλα τα σχετικά και να κάτσεις να δεις δράμα. Η' το αντίθετο.
ΥΣ. Αν έχεις καμιά λίστα με τα anime που βλέπεις/έχεις δει ή αν κάνεις καποια στιγμή φέρτην κι από εδώ. Βλέπουμε πάνω κάτω παρόμοια είδη, να πάρουμε καμιά ιδέα. :blingeye2:
Aug 15 2010 08:40
Vagelio → Kai
Κι εσυ το τολμησες, ε; Για δες αυτο [URL]http://www.anime.gr/forums/showthread.php?t=2155&page=3[/URL] . Δες και τι μου απαντησαν τα narutards. Ευτυχως με εσωσε καπως ο Kenny.
Xαλαρα. Και δεν υπαρχει λογος να μην εκφραζεις την αποψη σου επιδη υπαρχουν αυτοι οι παλιοι θαμωνες.
Τις σειρες που βλεπω; Χμμ, δεν εχω ακομα επιλεξει ποιες θα ξεκινησω (προχθες τελειωσα το fma 2 και σημερα θα τελειωσω το mushishi, ενα επεισοδιο μου μενει Τ^Τ). Λοιπον, περα απο τα κλασσικα durarara, gintama, reborn και hellsing ultimate, αυτον το καιρο βλεπω yu-gi-oh 5ds (σαν παλια λατρης των καρτων), την νεα σεζον ντιτζιμον η οποια ειναι μαπα, mainichi kaa-san, fairy tail, περιμενω νεα επεισοδια για το shiki το οποιο εχει ενδιαφερον, το kuroshitsuji II, Nurarihyon no mago, cat shit one, koisuru bokkun και uraboku. μερικα ειναι stalled στην ουσια, λογο των αργων fansub, ή των αργων releases απο τα studio.
Oσο για τo arakawa θελω να περιμενω να βγουν δυο-τρια ακομα επεισοδια πριν το αρχισω αλλα γενικως[B] βλεπω οτι να 'ναι[/B] (θελω να 'χω και ποικιλια τρομαρα μου). Α, και σημερα θα δω τον πρωτο επεισοδιο του gokudo (κατεβηκε επιτελους) και θελω επισης να αρχισω επιτελους να κατεβαζω wolf's rain (το βρηκα τελικα απο ancientmariner).
Αυτα.... you?
Aug 15 2010 07:49
Kai → Vagelio
Αυτό είναι αλήθεια. Από την άλλη είναι πάντα και τα γούστα του καθενός. Αν θέλει ο άλλος να δει δράση και δεν το βγει θα κρινιάξει σίγουρα. Ή αν ο άλλος θέλει να δει μια ανάπτυξει στους χαρακτήρες και δε βλέπει τίποτα θα γκρινιάξει και αυτός.
Θυμάμαι μια φορά που "τόλμησα" να γράψω ότι στο Naruto δεν υπάρχει ανάπτυξη χαρακτήρων, ειδικά στους side characters και ένας αντέδρασε λέγοντας ότι το Naruto έχει περισσότερη ανάπτυξη χαρακτήρων από όλα. (Βασικά δε θυμάμαι και πώς ακριβώς το είχε πει).
Από τότε γενικά διστάζω να γράφω σε threads που έχουν "παλιούς θαμώνες" για Χ/Ψ λόγους xD. :kakaka: Είμαι και ολίγον τι κομπλεξικό.
Αλήθεια, τι σειρές βλέπεις; :kill4u: Πες μας κι εμάς να βάλουμε τίποτα στη λίστα. Βλέπω ότι πάνω κάτω είμαστε στα ίδια γούστα.
Aug 13 2010 08:02

This status update has reached the maximum number of replies allowed