Community Status Updates
Vagelio → Kai
Ελεος με την χαζογκρινια, ισα ισα που γνωρισαμε τους χαρακτηρες με αυτον τον τροπο, και μακαρι να εκαναν το ιδιο πραγμα και με την εισαγωγη ολων των shounen anime αντι να ξεκιναει η δραση απο το τριτο επεισοδιο >_<. Για να αγαπησεις εναν χαρακτηρα πρεπει να ταυτιστεις μαζι του και αυτο πετυχενεται πολυ πιο ευκολα οταν σου δινεται η ευκαιρια να δεις την καθημερινοτητα του Τ^Τ
Lol, χαλαρα, ενα σωρο αλλλες σειρες βλεπω αυτον το καιρο οποτε δεν εχω προβλημα. Μακαρι να βγει συνεχεια =w=
Aug 12 2010 20:12
Kai → Vagelio
:kakaka: Αυτό να λέγεται, ποια και ποιος δε θα ήθελε κάτι τέτοιο.
Άσε, αυτό μ' εκνευρίζει αρκετά μπορώ να πω όσον αφορά το KHR και μ' εκνεύριζε ακόμη περισσότερο παλιότερα όταν διάβαζα να λένε εκεί που είχε αρχίσει να παίρνει τα πάνω του το Reborn ότι τα πρώτα επεισόδια ήταν fillers και βαρετά. Μα όσο βαρετά και να ήταν και όσο χτυπημένοι κι αν ήταν αυτοί στο studio είναι δυνατόν να βάζανε fillers στην αρχή; Με ποια λογική λέγανε κάτι τέτοιο; Άσε που κόψαμε κι αρκετά πράγματα, φαντάσου να τα είχανε βάλει όλα. +Κάθε φορά που ο Tsuna ή κάποιος άλλος καθυστερεί το power up αρχίζουν τα τύμπανα "Βλακεία, απογοητεύτηκα κλπ. κλπ." και μόλις μπαίνει στη δράση. "Μα φυσικά το ξέραμε, το Reborn είναι φοβερό!". Κάτι τέτοια βλέπω και αποφεύγω να γράψω μην καταλήξω σε κανέναν καυγά στο τέλος. Αν και φαντάζομαι ότι ο καθένας τα παίρνει λίγο ως πολύ όταν μιλάνε κάπως για το αγαπημένο τους άνιμε, ή τουλάχιστον έτσι θέλω να λέω για ξεκάρφωμα. :mafia:
Ναι-ναι, αυτήν εννοώ. Βασικά από τα λίγα που διάβασα έχει αρκετό πράγμα (δεν ήθελα να πάρω παραπάνω spoilers) και απ' ότι κατάλαβα έχει αρκετό ζουμί πέρα από εκεί που τελειώνει η σειρά. Την Vage θα τη σκοτώσω, έχω σκάσει, στο τέλος θα της τα πάρω δε λέει. :nanana:
Πάντως θα είναι χαζομάρα να μη βγάλει συνέχεια κάποια στιγμή αν σκεφτείς την επιτυχία που έκανε. :sigh2:
Aug 12 2010 13:19
Vagelio → Kai
Τhanks, ευτυχως δεν εκανε την εμφανηση του φετος (αν ακομα φοβαμαι γιατι σε μερικες μερες θα παω χωριο και μαλλον η γιαγια με περιμενει να μου τα πει απο κοντα :OMG3:
Αυτες ειναι ευχες, μακαρι να βγουν πραγματικες να παιξει λιγο και το ματακι μας.:blingeye2:
Εγω προτιμω τους χαρακτηρες να ειναι "αχρηστοι" στην αρχη και ας παρει καμια πενηνταρια επεισοδια για να κανουν σταδιακα power ups (σταδιακα ομως), αλλα προσωπικοτητα και background θελω να εχουν αναπτυξει απο τα πρωτα 20 (ειδικα αμα μιλαμε για σειρες των πενηντα και ανω επεισοδιων). Τον καημενο τον tsuna, τι εχει τραβηξει και αυτος απο τους φανς...
Ξερω ποια λες, μια ξανθια δεν ειναι; Και εγω την εχω δει σε κατι scans! Να υποθεσω πως δεν εμφανιζεται τον ανιμε;
Ολοι το υποστιριζουν αυτο, και δεν καταλαβαινω γιατι δεν περιμεναν λιγακι ακομα να βγουν ολα το novels και να κανουν καμια σειρα των πενηντα-κατι ή περισσοτερων επεισοδιων... :canthelp:
Κι εγω στο 18 ειμαι, πιστη στην vage-chan:kakaka: (ασε που θα χρειαζοταν τα διπλασια pause αν το εβλεπα με αγγλικους υποτιτλους XDDD)
Aug 12 2010 09:05
Vagelio → Jorg
To κατεβασα απο τους Gar [URL]http://www.greekanimereborn.smfnew.com/index.php[/URL] (αλλα θελει να γινεις μελος για να κατεβασεις).
Θα τον τσεκαρω και αυτον τον MephistoDPMKII αν και θα συνεχισω να βλεπω απο το ελληνικο fansub. Επισης εχει βγει και το nurarihyon no mago με ελληνικους υποτιλτους :kawaii:
Aug 12 2010 08:51
Kai → Vagelio
:kakaka: Δε νομίζω να σε χαλάσει και να μην αρχίσει καθόλου, το οποίο και στο εύχομαι. Πολλά 2D παλικάρια όμως και μάλιστα αυτά που θες. Και επειδή ξέχασα να σχολιάσω πριν για την έλλειψη αγγλικών μεταφράσεων στα visual novels... Πρέπει να γεράσουμε για να δούμε, πέρα από VN και κανά otome game στα αγγλικά; Να πω ότι δεν τα ζητάνε κιόλας, στο internet ψάχνουν αρκετές.
Βλέπει-βλέπει, δεν ξέρω πόσα έχει δει, αλλά μου έχει πει για κάτι πολύ άκυρα. Δεν είναι ότι άμα μου τη δώσει δε θα κάτσω να δω, ούτε έχω πρόβλημα, απλά δεν είναι στις πρώτες επιλογές μου. Συνήθως κυνηγάω ότι random comedy βρω για WTF moments, συνήθως τουλάχιστον
Όσο για τα anime και τα κλισέ τους, κανένας δεν μπορεί να τους κατηγορήσει. Εφόσον μετά από τόσα χρόνια συνεχίζουν να πιάνουν έτσι γιατί να μην το κάνουν; Μη σου πω ότι τους δίνουν γραμμή οι ίδιες οι εκδοτικές για να έχουν κάτι σίγουρο. Ίσως γι' αυτό πάντα ξεχωρίζουν αυτά που βγαίνουν ως original΄. Και κακά τα ψέματα, το θέλουμε όλοι το κλισέ μας. Αυτό που μου την δίνει καμιά φορά είναι όταν πέφτουν όλοι και φωνάζουν λέγοντας "Τι power-up ήταν αυτό ξαφνικά, από πού και ως πού και βλακειές κλπ" και όταν εμφανιστεί κανένας χαρακτήρας που θέλει προπόνηση και χρόνο για να βγάλει κάποια δύναμη "Τι άχρηστος, οι άλλοι τα κάνουν όλα". Δλδ και την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο :hihi2:
Τελικά δεν είμαι η μόνη... pervert :kakaka:
Κι εμένα μ' άρεζαν αρκετά μαζί και δεν μπορούσα ν' αποφασίσω, μέχρι που πήρε το μάτι μου μια κοπελά σε κάτι fanarts και διάβασα λίγο από το novel να δω τι παίζει. Μ' άρεσε περισσότερο μ' εκείνη. :if: Πρέπει να βγάλουν και 2η season...
Είμαι στο 18 και θέλω να δω τι γίνεται στην συνέχεια. ^$%*(_($%$)#(&%... Έχω σκάσει.
Aug 11 2010 15:21
Jorg → Vagelio
Οχι ρε συ XD. 6:30 με 7 αρχισα να βλεπω μεχρι τωρα.
Ελληνικους υποτιτλους ε; Απο που το κατεβασες;
Αν και απο τον MephistoDPMKII που τα βλεπω ειμαι απολυτα ικανοποιημενος. Δηλαδη για youtube εχει φοβερη ποιοτητα!
Aug 11 2010 15:13
Vagelio → Jorg
οταν λες 6:30 με 7 εννοεις απο τις 6 το πρωι μεχρι τις εφτα το απογευμα... wow, εχει οντως ξεκvλοθει στα ανιμε:OMG3:. Eγω παλι εχω ξεκωλοθει στη ζωγραφικη, μελανωμα, χρωματισμα... αστα να πανε :hot:
Btw, χθες κατεβασα το 121ο επεισοδιο απο τα 5d's με ελληνικους υποτιτλους και 720p. Ενδιαφερεσαι; Εχει τελειως διαφορετικη ποιοτητα απο αυτη του youtube :ureshii:
Aug 11 2010 14:55
Vagelio → Kai
Σ' ευχαριστω παρα πολυ Kai (την vage-chan την ευχαριστησα ηδη απο το DA, εχει πολυ χρησιμα birthday reminders :ureshii:)
Οmg, ακομα δεν εχει ξεκινησει ο γολγοθας με το καλο παλικαρι, αλλα τουλαχιστον ευχησου μου με πολλα καλα 2D παλικαρια :kakaka:
Kορυφαιο ακουγεται, θα το ψαξω :hihi2:. Και οχι κυριε hijikata, τα πιο ομορφα μαλλια τα εχει ο souji ΧDDDDD
Εγω προσωπικα τα παιρνω και με τους αρσενικους χαρακτηρες που ειναι ρηχοι (οχι βεβαια οσο τα περνω με τους θηλυκους). Και οσο για την βαθμολογια, πρεπει οντως να προσπαθουμε να διχνουμε χαλαροτητα στις περισσοτερες περιπτωσεις, ας πουμε το nurarihyon no mago, το shiki και το fairy tail που βλεπω αυτον τον καιρο δεν θεωρω πως εχουν κατι το σπουδαιο, αλλα δεν προκειται να βαλω σε κανενα χαμηλη βαθμολογια επιδη ας πουμε μπορει να εχουν κλισε ή καποιο αλλο στοιχειο που ειναι πλην για την σειρα γιατι γνωριζω πως υπαρχουν πολυ πολυ χειροτερα πραγματα εκει εξω...
Χιχιχιχι:hehehe:, περιμενω τις αντιδρασεις πως και πως αλλα μετα σκεφτομαι πως θα το θαψουν στην βαθμολογια το λυπαμαι το καημενο Τ^Τ. Και η vage-chan ειναι χωμενη στον μαγικο κοσμο των yaoi, ε; Αυτα ειναι! Παντως μου φαινεται περιεργο που η μεγαλυτερη αδερφη δεν ενδιαφερεται ενω η μικροτερη ασχολειται:hmmm:
Ακριβως, θεα! Αν και προτιμω το ζευγαρακι celtyXshizuo απο τοτε που ειδα εκεινη την kinky σκηνη πανω στο horsecycle (you know, bounbe bounce).
Αλλος τρελαρας ο πατερας του γιατρου, αν ημουν στην θεση της celty θα τον ειχα αφησει να τις φαει απο τους νταηδες. Aλλα το τι γελιο εριξα στην σκηνη με τον ανσασερ που τον κυνηγουσε για να της πει που εκρυψε το κεφαλι της... αστα να πανε :kakaka:
Aug 11 2010 14:51
Jorg → Vagelio
Πηγαινα καμια φορα στον ξαδερφο μου ή σε ενα αλλον φιλο που ειχε internet (και μια φορα σε ενα intenret cafe), αλλα στο σπιτι που μεναμε δεν ειχε.
Ναι πηγαμε μια μερα Τηνο, μετα Πατρα και γυρισαμε σημερα.
Απο τις 6,30-7 που γυρισαμε εχω ξεκολοθει στα ανιμε XD!
Aug 11 2010 14:24
Vagelio → Jorg
Σ' ευχαριστω που με θυμηθηκες Jorg :ureshii:. Δεν ειχες ιντερνετ; Αμοιρο πλασματακι *pat pat*, ελπιζω περα απο αυτο να περνας καλα τουλαχιστον. Πηγατε και πατρα και τηνο;
Aug 11 2010 14:12
Jorg → Vagelio
Χρονια πολλα Vagelio! Να τα εκατοστησεις!
Ημουνα σε διακοπες, χωρις internet, για αυτο στα λεω τωρα :P.
Aug 11 2010 14:01
Kai → Vagelio
:gotit: Κατ' αρχήν χρόνια πολλά! Μου είπε η Vage ότι έχεις γεννέθλια. Πολύχρονη και να τα εκατοστήσεις! Να μη σου πω τα και με ένα καλό παλικάρι, θα τα ακούσεις από άλλους, είναι κλασσικά πράγματα.
:hihi2: Μη νομίζεις, κι εγώ δε θα είχα A/C μέσα στο δωμάτιο, απλά όταν χωρίσαμε τα δωμάτια στο σπίτι με τη μικρή πήγα εκεί που ήταν το πρώη καθιστικό και έμεινε και το A/C μέσα. Είναι και μικρό δροσίζει πιο εύκολα, τους κελινω την πόρτα μερικές φορές και δεν μπορεί να δροσίσει εύκολα με το υπόλοιπο σπίτι :kakaka:
Βασικά μόνο ένα επεισόδιο έίχα πετύχει. Πήγα να το κατεβάσω, βλέπω μια άσχετη ομάδα και είπα να δοκιμάσω. Μιλάμε στην αρχή έμεινα, λέει "Τι στο καλό λένε;". Αλλά ήταν θεϊκοί οι υπότιτλοι. Ένα σου λέω: είχαν βάλει τον Hijikata να έχει κόλλημα με τα μαλλιά του και να λέει ότι έχει τα πιο όμορφα μαλλιά απ' όλους. Αχ, έπρεπε να το είχα φυλάξει κάπου να σου έστειλνα τους υπότιτλους, το έχασα με το format.
Κοίτα, πιστεύω ότι τ' αγόρια γενικά δεν έχουν πρόβλημα γιατί δεν τους πολυενδιαφέρει αν είναι τελεώς ρηχή μία χαρακτήρας ή όχι. Αντίθετα για τα κορίτσια που δεν έχουν τέτοιον χαρακτήρα κι έτσι δεν μπορούν να ταυτιστούν μαζί της αποτελεί ένα πολύ κακό δείγμα (για ορισμένες). Το ίδιο πιστεύω ότι ισχύει και για τα αγόρια με τους αρσενικούς χαρακτήρες, οπότε λογικά έμειναν στην δράση. Τώρα ποια δράση θα μου πεις αφού μόνο στο τέλος πήρε μπρος. :wet2:
Είναι βέβαια να πετύχεις και καλή περιγραφή κι όχι καμιά ηλίθια. Μου κάνει εντύπωση που με ρωτάνε καμιά φορά γιατί βάζω υψηλές βαθμολογίες. Μα όταν βλέπεις αυτά που πιστεύεις ότι θα σου αρέσουν πόσο χαμηλή βαθμολογία θα μπορέσεις να βάλεις;
Ναι, βλέπουν ότι θα έχει δράση και τους διαφεύγει ότι είναι από yaoi. Είναι μέχρι να πάθουν το 1ο σοκ. :hehehe: Φαντάζομαι πόσο το ευχαριστιέστε εσείς που είσαστε αρκετά χωμένες σ' αυτά και το ακούτε συνέχεια.
Η Celty είναι θεά! Μακάρι να υπήρχαν κι άλλες τέτοιες, ή παρόμοιες με άλλες που είναι στην κατηγορία της έστω. Και δέρνει και έχει και φάση. Και το CeltyxShinra το λατρεύω, γίνεται πολύ γλυκιά :kawaii: Η αλήθεια είναι ότι όλοι οι χαρακτήρες είναι τρομεροί και οι φωνές που έχουν επιλεχθεί τους κάνουν ακόμη καλύτερους. Μέχρι και ο πατέρας τους Shinra, έριξα τρελό γέλιο όταν εμφανίστηκε! Αν το anime είχε κάποιες etxra σκηνές θα ήταν άπαιχτο!
Shizu-chan ftw, μακάρι να είχα κι εγώ τέτοια δύναμη να πετάω τέτοια πράγματα για εκτόνωση :kakaka:
Aug 11 2010 13:38
Vagelio → Kai
Ευχαριστω, πιστευω πως εχω αρκετες πιθανοτητες:if:
Ναι, και σε 'μας ειναι καπως καλυτερα απο αλλες μερες, αλλα και παλι, τινω να βγαζω εντονα τον hikikkomori self μου στο σπιτι με αποτελεσμα να κλεινω την πορτα και το δωματιο μου να γινεται φουρνος :hot:. Μακαρι να ειναι ενα A/C στο bedroom T^T
Lol, μην μου πεις πως εχει και abriged version, θα τρελαθω :kakaka: (οχι πως δεν του αξιζει). Η πρωταγωνηστρια ειναι μακραν η χειροτερη χαρακτηρας σε shoujo που εχω δει, σου εκγυομαι πως θα την μισησεις θανασιμα. Δεν της εχουν βαλει καθολου προσωπικοτητα, και για να καταλαβεις για τι φρικτο πραγμα μιλαμε, ειναι χειροτερη ακομα και απο την inoue orihime στο bleach.
Οσο για την επομενη σεζον την περιμενω κι εγω για να παρω τη δοση μου απο bishies. Ααχ, okita-kuuuu~un :blingeye2:
Κι εγω παρατηρησα εντονα την παρουσια του αντρικου κοινου στο αυγκεκριμενο ανιμε. Πιστευω πως εγινε λογο της εντυπωσιακης και ξεχωριστης εικονας που ειχαν βαλει πανω απο την περιληψη η οποια πραγματικα εκλεβε τα βλεματα (οχι μονο το κουκλι, αλλα και το γενικο artwork). Και οπως ειναι γνωστον, η εικονα ειναι δυνατοτερη απο το κειμενο...
Αυτο που με ξαφνιασε περισσοτερο βεβαια ειναι πως και τα δυο αγορια που το σχολιασαν του εβαλαν ιδια βαθμολογια με την δικια μου, I mean, εγω του εβαλα εξαρακι για τα λαχταριστα bishounen αντε και για τα γραφικα, τι του βρηκαν οι αλλοι (το ξερω, δεν ειμαι για ρομαντζο XDDD).
Ξερω τι εννοεις, παντα μια περιληψη χρειαζεται μαζι με δυο τρια βασικα tags κατα την γνωμη μου για να ξερεις τι να προτιμησεις και τι να αποφυγεις, κι εγω δεν μπορω χωρις περιληψη, γουρουνι στο σακι να παρω;
Togainu no chi???? Τι μου λες και με πορωνεις πρωινιατικα :awww:, το περιμενω με ανυπομονησια ακομα κι αν το adaption του βγει πατατα. Ειχα παιξει, το lamento ενα αλλο novel του εκδοτικου οικου που εβγαλε το togainu no chi και ακομα και με τα φρικτα translation tools που ειχα κατεβαζει (δεν υπηρχε στα αγγλικα damnit >_<) το λατρεψα. Βασικα ακομα ευχομαι να βγαλουν και το αλλο σε ανιμε γιατι ειχε πολυ ωραιους γατους *drools*.
Σοβαρα ενδιαφερονται και τα αγορια γι' αυτο; Πω πω, τι τα περιμενει, ξερω ακριβως για ποιο πραγμα σου μιλουσε η vage-chan, και αμα μιλαμε για αγορια που λες yaoi και σε ρωτανε "τι ειναι αυτο;" αστα να πανε, kukukuku:hehehe: (τουλαχιστον θα μαθουν να διαβαζουν τις περιληψεις XD
Εγω απο durarara δεν μπορω να διαλεξω αναμεσα σε μανγκα και ανιμε, και τα δυο μου φαινονται τελεια. Δεν λεω, στο μανγκα εχει κρατησει τις κορυφαιες σκηνες, και εχει γινει καλυτερη δουλεια με τον shizuo (και σε αναπτυξη/εκφραση χαρακτηρα και σε σχεδιασμο) αλλα και το ανιμε εχει την χαρη του (τελειο ανιμεσιον, αριστη μουσικη και voice acting).
O αγαπημενος μου χαρακτηρας; Δυσκολα μου βαζεις...
Για να δουμε: λατρευω την celty, η οποια ειναι μονος νορμαλ ανθρωπος εκει μεσα (αν εξαιρεσουμε πως δεν ειναι ανθρωπος XD), τρεφω μια ιδιαιτερη συμπαθεια στον kida γιατι ειναι uber-kawaii, εχω μια μικρη αδυναμια στον tsunede dotachin που πραγματικα εχει μια απο τις πιο αξιοσεβαστες προσωπικοτητες που εχω δει σε ανιμε, και επισης ο izaya ειναι τρομερο ψυχακι (λιωνω οταν τον βλεπω να τσαλαπαταει κινητα:kawaii:) αλλα ο αγαπημενος μου δεν ειναι αλλος (για μαντεψε) απο το απολυτο GARσονι που εκσεφενδονιζει αυτοματους πωλητες, πινακιδες, φωτεινους συματοδοτες, πορτες αυτοκινητων,ανθρωπους και ακουει στο ονομα heiwajima Shizuo (να το λες και να γεμιζει το στομα σου:kakaka:). [SIZE=4][B]ΙΖΑΑΑΥΑΑΑΑΑΑΑ[/B][/SIZE] :roar:.
Shizu-chan, γιατι το badasness εχει ονομα:joyful:
Aug 11 2010 11:46
Kai → Vagelio
Ω! Καλή δύναμη και καλή επιτυχία! Και με την πρωτιά φυσικά. Η σελίδα που μας είχες δείξει για τον διαγωνισμό δεν ήτανε; Μου είχε αρέσει πάρα πολύ! Να μας το δείξεις και ολόκληρο όταν τελειώσει ο διαγωνισμός! Και με το βραβείο! Αν έχει.
Εδώ ζέστη μεν αλλά όχι τόση όσο άλλες μέρες, έβγαλε λίγη δροσιά τις τελευταίες δύο οπότε δεν παραπονιόμαστε. Βέβαια μέσα στο σπίτι είναι λίγο πιο άσχημα τα πράγματα (το μεσημέρι ειδικά), αλλά ας είναι καλά το A/C.
Πω-πω, φαντάζομαι τι θα παίζει δηλαδή, και να σου πω την αλήθεια την περίμενα πολύ αυτή τη σειρά. Είχα δει μόνο το 1ο επεισόδιο και αυτό με υπότιτλους που το διακωμωδούσαν(δεν μπορώ να πω, το είδα όλο έτσι, έριξα ΤΟ γέλιο xD).
Τώρα για την πρωταγωνίστηρια το περίμενα μιας και προέρχεται από dating sim αλλά όχι και τόσο, δε υα πείραζε αν της βάζανε ένα 10% χαρακτήρα εφόσον ούτως ή άλλως ο χαρακτήρας της διαμορφώνεται από τις παίκτριες στο παιχνίδι. Με λίγα λόγια αν είναι έσι θα έχει μια δικιά της ξεχωριστεί θέση στο "I dislike this character" στο anime-planet, θα της την κρταήσω από τώρα, [B]ρεζερβέ. [/B]XD Έλεγα να την αρχίσω, τώρα σκέφτομαι να περιμένω και δεύτερη season.
Το θεϊκό ήταν ότι το συγκεκριμένο anime το περιμένανε πάρα πολύ και αγόρια, δεν κέρω γιατί. Δε διαβάζανε περιγραφή; Το ίδιο κάνουν και στο Togainu no chi, το οποίο ναι μεν δεν τον έχω διαβάσει, αλλά από αυτά που μου λέει η αδερφή μου θα πέσει "βαρύ" για τα γούστα τους. :hmmm: Δε διαβάζουν τις περιγραφές άραγε;
Δεν ξέρω, εγώ δε θα μπορούσα ν' αρχίσω κάτι χωρίς να μου κάνει κλικ η υπόθεση πρώτα αφού διαβάσω ολόκληρη την περιγραφή. :hihi2:
Edit: Μόλις είδα το comment στην εικόνα.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟ; Μπορώ να πω άνετα ότι το προτιμώ από το anime λόγω κάποιων πρόσθετων σκηνών. Αν και με το anime δεν έχω παράπονο, μια χαρά δουλειά και οι seiyuu τέλειοι. Αλήθεια, ποιος είναι ο αγαπημένος σου χαρακτήρας;
Aug 11 2010 07:49
Vagelio → Kai
Καλησπερα kai :hi:. Μια χαρα ειμαι, ευχαριστω ^_^. Πεφτει μπολικος υπνος και τεμπελια τις τελευταιες μερες αλλα το deadline για τον διαγωνισμο πλησιαζει και δεν εχω αρχισει το χρωματισμα :OMG3:. Κατα τ' αλλα ζεστες πολλες εδω... ελπιζω να ειναι καλυτερα πανω στην θεσσαλονικη. Εσυ πως τα πας;
Λες εκεινο το θαψιμο που του εκανα στο animeplanet; Η αληθεια ειναι πως με ξενερωσε παρα πολυ η συγκεκριμενη σειρα, και δεν μετανιωνω την βαθμολογια που του εβαλα (για να δωσω εγω εξαρι σε σειρα με bishounen πρεπει να ειναι απο τις καλες...). Μονο τα γραφικα και το fan service αξιζουν εκει μεσα:unlucky:
Θα πω και τους λογους αναφορικα πιο κατω:
-Πολυς χαμενος χρονος: Δεν γινεται σε μια σειρα δωδεκα επεισοδιων η πλοκη να αρχιζει να παιρνει μπρος απο το ογδοο ενω σε ολα τα προηγουμενα δειχνει τους χαρακτηρες να τρωνε και να μαγιρευουν.
-Οι περισσοτεροι χαρατηρες ειναι απλα ρηχα στερεοτυπα (κριμα την ομορφια τους Τ^Τ)
-Η πρωταγωνηστρια ειναι η πιο αχρηστη, κακομοιρα, αξιολυπητη, αδυναμη γλαστρα χωρις αποψη που εχω δει, την μισω μεχρι θανατου (μπορει να ζηλευω το χαρεμι της αλλα ειμαι αντικειμενικη εδω)
-Εχει λιγα soundtracks και οι περισσοτεροι voice actors δεν κανουν ικανοποιητικη δουλεια.
Αυτη ειναι η γνωμη μου και πιστευω πως θα εχεις κι εσυ κατι παρομοιο να πεις αν δεις τη σειρα (ειδικα για την πρωταγωνιστρια, θα την βριζουμε μαζι :burningbe3:)
Aug 10 2010 23:36

This status update has reached the maximum number of replies allowed