Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
Vagelio → matassos
Ακουσα πως το 9 θα αρχισει να επανεκδιδεται (τωρα εχει ενσωματωθει στην εφημεριδα). Οριστε οι πληροφοριες για τον διαγωνισμο [url]http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=179353[/url]
Αύγ 30 2010 22:27
matassos → Vagelio
καλυσπερα (νυχτα τωρα βασικα), αν μιλας για τον διαωνισμο που εκανε το 9 (που σου ειχα στηλει περσυ πληροφοριες) , δεν εχω ιδεα. ειχα καιρο να το αγορασω και την τελευταια φορα που ακουσα γι αυτο ηταν πριν μηνες οτι δεν θα κυκλοφορησει αλλο :/
εσυ που εστειλες? εχει διαγωνισμο αυτη τη στιγμη? δεν σου εδωσαν καποιες πληροφοριες?
Αύγ 30 2010 22:22
Vagelio → matassos
Καλησπερα :) . Τελικα εστειλα το κομικ στον διαγωνισμο, και θελω να μου πεις αν γνωριζεις περιπου ποτε θα ανακοινωθουν τα αποτελεσματα ^_^. Ευχαριστω.
Αύγ 30 2010 19:53
Vagelio → Jorg
[QUOTE=Jorg;421706]Όταν αρχίζεις και παρατηρείς λάθη στα subs (που έχουν σχέση με τη μετάφραση φυσικά).[/QUOTE]
Horrible subs...... κι εγω το παθαινω συχνα >_<
Επι τι ευκαιρια, το νεο σετακι σου ειναι κορυφη, να το κρατησεις οσο περισσοτερο γινεται :kawaii::kawaii::kawaii::kawaii::kawaii: Shizu-chaaa~n
Αύγ 30 2010 19:45
Vagelio → Jorg
Ευχαριστώ Τ^Τ
Ναι, από σχολές το Ηράκλειο έχει μόνο mainstream πράγματα (γιατροί, ηλεκτρολόγοι, μηχανικοί, δικηγόροι κλπ.)
Και δεν θα είσαι ο μόνος! Δυστυχώς έχω υποσχεθεί στον εαυτό μου να μην ξαναντροπάρω σειρά τώρα που γνωρίζω τι θα με περιμένει βλέποντας τα tags και τις κατηγορίες από το aniDB.
Αύγ 27 2010 18:26
Jorg → Vagelio
Good luck then. :P
Να σου πω ιδέα δεν έχω. XD Πάντως το σίγουρο είναι όχι Κρήτη και ειδικότερα Ηράκλειο.
Ναι άσε και αν συνεχίσει έτσι και δεν ειναι τελικα 12 επεισόδια θα το παρατήσω.
Αύγ 27 2010 18:13
Vagelio → Jorg
Άστα να πάνε, τους πρώτους πέντε μήνες θα χάνομαι στο μετρό σε καθημερινή βάση XDDD, ενώ το κλίμα μιας τεράστιας πολυπληθέστατης πόλης μπορεί να αποδιχθεί εξαιρετικά βλαβερό για ένα hikkikomori σαν και του λόγου μου :sadist:. Τρομάζω και μόνο που το σκέφτομαι.... wish me luck Jorg. BTW, η σχολή για την οποία στοχεύεις βρίσκεται προς Αθήνα μεριά;
Φιουουουχχχ.... τσάκησα 2 από nurarihyon no mago, ένα από reborn, ένα από digimon (ακόμα σκατά είναι), δυο από fairy tail και ετοιμάζομαι να κάνω rewatch τα δυο πρώτα του kuroshitsuji 2 και το 7-8 από shiki. Νοιώθω σαν πρεζάκι που πήρε την δώση του :joyful:
Αύγ 27 2010 18:05
Jorg → Vagelio
Xerxes Break από Pandora Hearts.
Χαχα χαίρομαι που σου άρεσε. Άντε και τώρα αρχίζει η φοιτητική ζωή... ποιος στη χάρη σου. XD
Μια βδομάδα! OMG πήγαινε γρήγορα. :P
Αύγ 27 2010 12:01
Vagelio → Jorg
Eίσαι απάλευτος :kakaka:. Ωραίο και το νέο παιδί βέβαια, πως το λένε αν επιτρεπέται?:ureshii:
Ευχάριστω, η σχολή φαίνεται αρκετά ενδιαφέρουσα (στο τελευταίο εξάμηνο κάνουμε και μαθήματα ψυχολογίας για να καταλάβεις XDDD) ενώ η μαμά μου λέει πως θα βρω πιο εύκολα δουλειά και με καλύτερα λεφτά σε αντίθεση με την γραφιστική. Λογικό ακούγεται...
Πάω να δω κανένα ανιμε τώρα γιατί μια βδομάδα στο χωριό έκανα αποτοξίνωση. Καληνύχτα :)
P.S.: Kαι εγώ πρέπει να αρχίσω να χρησιμοποιώ τόνους σιγά σιγα γιατί ειδάλως δεν διαβάζονται.
Αύγ 26 2010 22:32
Jorg → Vagelio
Lol, δεν ξέρω. Βαρέθηκα το προηγούμενο και δεν είχα κανένα ενδιαφέρον. XD
Και εσύ είδα οτι πέρασες διακόσμησης εσωτερικού χώρου. ε? Συγχαρητήρια. ^^
PS: Πρώτη απόπειρα πρόσθεσης τόνων στα ποστ μου. XD
Αύγ 26 2010 14:12
Vagelio → Jorg
Χαιρομαι που περασε καπου :). Εσυ πως και δεν εχεις avatarq? Μου φαινεται εξαιρετικα περιεργο XD
Αύγ 26 2010 13:39
Jorg → Vagelio
Τωρα που το ειδα εγω ειναι καλημερα. XD
Τεσπα, νομιζω περασε πληροφορικη Αγιου Νικολαου.
Αύγ 26 2010 11:37
Vagelio → SkullKaizer
Δεν μπορω να μπω σε αυτην την κατηγορια. Θελει να εχεις κανει εξειδικευμενες σπουδες και να εισαι ανω των 19 Τ^Τ
Την φοβαμαι την αθηνα. Ειχα ερθει για να δωσω γραμμικο κι ελευθερο σχεδιο και ηταν τεραστια με παρα πολυ κοσμο :OMG3:, το χειροτερο μερος για ενα hikikkomori σαν και του λογου μου :sadist:
Anyway, thanks.
Αύγ 25 2010 21:13
SkullKaizer → Vagelio
:/ γιατι δεν μπενεις στην κατηγορια νεων καλλιτεχνων που εχει και λεφτα (αν κερδισης)
by the way
nice θα ερθεις αθηνα :D
και ακουγεται πολυ καλο το ΤΕΙ ^^
χμ... οπως να εχει good luck ^_^V
Αύγ 25 2010 20:56
Vagelio → SkullKaizer
Ακομα και αν κερδισω, δεν νομιζω να δεχτω την υποτροφια. Παντως ειναι σιγουρο πως θα ερθω πανω γιατι περασα στο ΤΕΙ αρχιτεκτονικης εσωτερικου χωρου και διακοσμησης (δεν λεει να παω σε ιδιωτικη σχολη την στιγμη που πληρωνα 240 τον μηνα για να κανω φροντηστηρια).
Με αλλα λογια, το βραβειο μου (αν παρω) θα μεταφερθει στον δευτερο.
Αύγ 25 2010 20:50

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται