Community Status Updates
DoB → Vagelio
Γιατι να κοψουν το yaoi? Γιατι να κοψουν το yaoi?:cry5: Οταν ενα εργο εχει μια συγκεκριμενη υποθεση, αυτη ειναι και η ουσια του, κι οταν την αφαιρουν, το αποτελεσμα ειναι τοσο χλιαρο, που το ντροπαρουν οι περισσοτεροι! Και δυστυχως ετσι κανουν συνηθως, μα γινεται το TnC shonen? Το παιχνιδι ειναι yaoi, η ιστορια ειναι yaoi, τελος! Δε μπορουν να ικανοποιησουν και τους yaoi fans που το βλεπουν και το περιμενουν, και παραλληλα ενα μεγαλο αριθμο action shonen fans. Καταληγουν απλως να πετανε υπονοουμενα που ξενερωνουν το αντρικο κοινο κι αφηνουν ανικανοποιητο το γυναικειο. You can't have it both ways, guys, choose! Ελπιζω να μην πετσοκοψουν και το Lamento. (που για χαρη του θα ξαναεπισκεφτω συντομα το nihonomaru, ασφαλως:wooi2:)
Α ναι, και ο σατανικος Keisuke, φοβερος!!! "Akiraaaa..." = "Τωρα θα σε φαω!" Απο πισω διακρινεται βεβαια το: "μου κατεστρεψες τη ζωη :mad:, σε κυνηγαω απο πισω τοσα χρονια, αχαριστο πλασμα, κι εσυ ακομα να ενδωσεις, ε, τωρα θα σ'τη φερω!" Απυηδησε ο ανθρωπος! Αλλα, μετα, αρχισε παλι το "Αkira! Akira!" σε φαση παρομοια του "Kurosaki-kun! Kurosaki-kun!" - εσφαξε τοσο κοσμο αλλα μια χαρα συνηλθε! Αυτος με τα μπλε μαλλια ουτε εμενα μου αρεσε, πολυ κλισε η ιστορια του. (να μη μιλησω για τις στυλιστικες του επιλογες:uhh:)
Dec 17 2010 15:37
Kai → Vagelio
:tensai: Άντε -άντε, να έχουμε κι άλλον κόσμο στο manga.
Για εμένα είναι 2 σειρές με πολύ καλύτερα manga, πετσοκομμένες και δυο, το yozakura τουλάχιστον έβγαλε και OVA. Πάντως άν δεν έχεις διαβάσει το manga και τα 2 τα ευχαριστιέσαι άνετα. (Το λέω γιατί το anime του Yozakura το είδα πριν διαβάσω το manga, στο Yakumo με χτύπησε κάπως άσχημα μιαςκαι ήταν το αντίθετο), αν δεν έχει πρόβλημα με τα genres τους δε θα τον χαλάσουμε με τίποτα. Τώρα είναι και στο άτομο, ένας φίλος μου μού είπε ότι το Tozakura του άρεσε από το 6 και μέτά, εμένα μ' άρεσε από τα πρώτα μιας και είχε αρκετούς χαρακτήρες. Δε θα χάσει τίποτα να τα δοκιμάσει πάντως, θα τα έχει και ως μέτρο σύγκρισης αργότερα. Και στο Yakumo πχ και να μην του άρεσουν πολύ τα ντετέκτιβ, έχει και λίγο supernatural μέσα οπότε μπορεί να του τραβήξει το ενδιαφέρον.
Πλάκα-πλάκα, πού ζούμε ρε συ, δεν πήραν ακόμη πρέφα ότι θα θησαύριζαν με κάτι τέτοια για να τα φέρουν; Εδώ βγάζουν λεφτά από την Patty. Και το FMA και το D.Gray Man (άντε και το Paradise Kiss, να μην το αφήσω απ' έξω) που το φέρανε και μάλιστα στην κρατική, ούτε ένα promotion δεν κάνανε (δε μιλάω για τις ώρες που έπαιζε το 2ο περισσότερο), φέρνουν μόνο Ben10 από καινούργια να πεις και όλα τα άλλα είναι χιλιοπαιγμένα Looney Toons και Disney (πάλι καλά πυ βάζουν και καμιά ταινία πού και πού).
Και φυσικά και είναι τέχνη, άσχετα πώς έχουν μάθει να τα βλέπουν εδώ οι δικοί μας, τα "παιδικά", όταν υπάρχουν και πολλά "ώριμα" παραδείγματα στον συγκεκριμένο χώρο, και δε μιλάμε μόνο για τα Ιαπωνικά. Εδώ μέχρι και οι παραγωγές της Dreamworks τους έκαναν εντύπωση στην αρχή σε σχέση με της Disney (άσχετο, μου λείπουν οι ταινίες που έκανε πριν το γυρίσει σε CG.
Αλήθεια, δεν ξέρω αν μου φαίνεται μόνο εμένα έτσι, αλλά πιστεύω ότι ότι και να κάνουμε με CG, όση μαγεία κι αν έχει το 3D, αυτή η αίσθηση που σου αφήνει το παλιό κλασσικό δε βρίσκεται σε ορισμένα σήμεία.
Το είχα γράψει σε full, δοκίμασε κανένα x8, λογικά θα είναι οκ. Αφού το είδα στο laptop δεν τσέκαρα αν ήταν οκ όταν το ξαναέργαψα (καλά που δεν είχα προλάβει να το σβήσω κιόλας αφού το είχα γράψει στο DVD την πρώτη φορά).
Dec 16 2010 22:17
Vagelio → Kai
ΟΚ, μολις τελειωσω ορισμενα καλλιτεχνικα καθηκοντα θα το πιασω.:orly:
Να τους μαθαινουμε νωρις στις καλες σειρες. Τωρα που ειπα για καλες σειρες, εκεινος ο φιλος μου ξεκινησε να κατεβαζει απο εσας και τον ντετεκτιβ yakumo και εχει ετοιμο και το yorozakura quartet (ετσι το λενε; ). Τι γνωμες εχετε για τα συγκεκριμενα προτζεκτ να του πω πανω κατω τι παιζει?
Ναι, σε ολη την ελλαδα εχουμε απιστευα εξελιγμενους ανιμε φανς :hahaha:. Λολ, ακομα στο πρωτο...
Αλλα και απο την αλλη, αμα δεν βρεις ανιμε φορουμ να γραφτεις, δεν μαθαινεις ευκολα να βρισκεις σειρες.
Ωχ, αμοιρη vage-chan... τι σου εμελε να παθεις:uhh:. Και αντε τωρα μεσα σε αυτον το τυφωνα απο trio-jump να πεισει καποιο παιδι να δει αλλη σειρα περα απο ναρουτο/μπλιτς/βανπις. Φταιει λιγο που η χωρα μας δεν μαθαινει στα παιδια τι σημαινει τεχνη (γιατι και το ανιμεσιον τεχνη ειναι), φταιει το προγραμμα της τηλεορασης που ειναι για κλαματα, φταιει λιγακι και η παιδεια που δεν εχει και την καλυτερη ποιοτητα εβερ, ε... μαζευονται. :nosey:
Θα το εχω στο νου μου. Εσυ σε τι ταχυτητα το εγραψες;
Dec 16 2010 21:30
Kai → Vagelio
:himitsu: Τα spoiler είναι εκβιασμός για να το αρχίσεις πιο γρήγορα. Πάντως γίνανε αρκετά από το σημείο που το άφησε το anime και πιστεύω θα βρεις αρκετά ενδιαφέροντα σημείο έστω κι αν το πιάσεις από εκεί το manga.
:hahaha: Άντε να βλέπει κι άλλος κόσμος Durarara και να ζητάει 2η season, να μην είμαστε οι μόνοι!!
Ε μωρέ και από την AC που βλέπουν μια χαρά είναι, έκανε αρκετές σειρές γνωστές. Αυτό είναι βασικά το σπαστικό. 1-2 φορές που έτυχε να πετύχω άτομα να μιλάνε για anime στο δρόμο ήταν για το Naruto (και μάλιστα το 1ο XD). :hahaha: Η μικρή είναι σε χειρότερη κατάσταση, έχουν αρχίσει πολλά αγόρια στο σχολείο της να βλέπουν One Piece/Bleach ή Naruto και έχει αρχίσει να της σπάει τα νεύρα γιατί μόνο γι' αυτά ακούει.
Να τα δοκιμάσεις. Στο συγκεκριμένο 1η season παίζει standar, στο DVD την είδα, στη 2η από Aarinfantasy πρόσεχε σε τι ταχύτητα θα τη γράψεις στο DVD γιατί πιξέλιαζε άσχημα.
Dec 16 2010 11:20
Vagelio → DoB
Looool, κι εμενα αυτο μου ειρθε στο μυαλο:hahaha:! Μονο που το uke δεν εδερνε εκει XDDDD
Μηηηην μου λες τετοια... το εχω αχτι να το δω σε ανιμε, δεν μπορω αλλο να τη βγαζω με τα doujinshi!:nanana: Μακαρι να βγει (γι' αυτο εκανα τοσες χαρουλες οταν ανακοινωθηκε η μεταφορα του togainu). Βεβαια θα του κοψουν το yaoi κλασσικα αλλα πιστευω πως θα το αντεξει η καρδια μου. Θελω να δω τον oji-san με τα τιγροαυτια animated να πεταει υπονοουμενα και το uke της σειρας να νευριαζει με αυτα που λεει και να γινεται tsun-tsun XDDDD.
Πλακα πλακα ουτε κι εγω το περιμενα να βγει yandere. Αλλα μου αρεσε περισσοτερο ετσι, ηταν μαυρισμενος, σκοτωσε τον αλλον με το eyepatch τον οποιο δεν πολυσυμπαθουσα και φωναζε "akiraa!" με τοσο mmmmmanly τροπο~!:nbleed: Κριμα που δεν εκανε τα δικα του με τον ακιρα, οντως. Τουλαχιστον υπηρχε μια μικρη μαχη μεταξυ τους πρωτου αρχισουν οι κακες επιδρασεις του line (ηταν ομως τοοοοσο γλυκας οταν ηταν ξαπλωμενος στο κρεβατι, εκλαιγε και παραπονιοταν στον πρωταγωνιστη οτι πονουσε:wooi2:). Υandere...... εκει που δεν τα περιμενεις.
Ηyehyeheheheheh..... αυτο που υποψιαζεσαι:hehehe:. Για περισσοτερες πληροφοριες lamento CG στο nihomaru.:himitsu:
Dec 15 2010 16:31
Vagelio → Kai
Καλα, μην σε βαζω να μου λες, αλλα να ξερεις πως εχω ανοσια στα spoilers του hitman reborn. Ποιος να φταιει αραγε *points jorg*:mador2:, αντε να δω και εκεινη την εξαιρετη πανοπλια του adult lambo που μου εδειχνε την προηγουμενη:lovulovu:. To oτι θα το χαρω ειναι σιγουρο, ηταν καιρος να ξεφυγω απο την λογοκρισια. (πλακα πλακα ειχα διαβασει το κεφαλαιο στο οποιο ειχε πρωτοεμφανιστει ο lambo-kun και looool, μεχρι και αυτο ειναι αιματα XD). Οσο για το daily life των χαρακτηρων, προφανως ολοι το μισουν γιατι δεν ειναι shonen jump-like. Eχουν συνηθησει διαφορετικα προτυπα.:puke:
Ναι, σε πηγαινε απο εδω και απο εκει συνεχεια, μα δεν με ενοχλησε και τοσο να πω την αληθεια. Απλως επρεπε να ηταν λιγακι πιο συμαζεμενο.
Ξερω.......... τραγικη κατασταση Τ^Τ. Γι' αυτο πιανω τους κοντινους μου φιλους (μεχρι στιγμης ο αριθμος των θυματων φτανει στο δυο:tensai:) και τους δινω σειρες που θεωρω καλες. Ενας φιλος μου ξεκινησε να κατεβαζει durarara απο τα subs σου και πορωθηκε! Το μετανιωσε λεει που δεν ειχε ξεκινησει νωριτερα.
Καλη μεν οι AC, αλλα δεν καταλαβαινω γιατι δεν ασχολουνται και με τα υπολοιπα γκρουπ... βεβαια ειμαι σιγουρη πως την περισσοτερη γκρινια αυτο οι ψαγμενοι εμπεροι τυποι θα την εχουν περι καταντιας της ελληνικης ανιμε κοινωνιας, οχ πως εμενα με δεν με ενοχλει οταν ακουω μεταξυ αγνωστων "δες one piece φιλε, ειναι και μαμω!" και ολα τα σχετικα =_=. Τεσπα, αστους... θα μαθουν καποτε...:uhh:
Αrigato kai! Κατεβαινω στο ηρακλειο σε λιγο καιρο, θα τα παρω μαζι μου να τα δοκιμασω.:wooi2:
Dec 15 2010 16:08
DoB → Vagelio
Ναι, αυτη η ιστορια με το αφροδισιακο δεν ειχε παιξει και στο "The Tyrant who fell in Love"? Κατσε, μηπως αυτο σημαινει οτι μετα απο λιγο καιρο θα εχουμε και τη σειρα αυτη σε anime? Παιζει; Αχ, μακαρι να παιζει!:blingeye2: Παντως τον Keisuke δεν τον ειχα για yan-dere, πιο πολυ για dere-dere, και με σοκαρε πολυ γκουχευχαρισταγκουχ οταν τον ειδα ψυχακια - killer maniac. Ελεγα: "Τώρα θα τον στριμώξει τον Akira, τώρα-τωρα-τωρα..." Και τελικα απλα μιλησανε! Θα τρελαθώ! Θα πηδηχτω απ' το παραθυρο! :Crying2:Εχουμε και τα ορ(γ)ια μας!
Πλοκαμια οταν λες; Τι ακριβως 'πλοκαμια' εννοεις; Αυτο που υποψιαζομαι;:orly:
Dec 14 2010 21:48
Kai → Vagelio
:dazed: Δε θα σου πω γιατί θα πέσει πολύ spoiler. Μην το φοβάσαι όμως, σίγουρα θα το ευχαριστηθείς περισσότερο από το anime. Διάβασέ και από την αρχή γιατί από την Daily Life Arc έχουν κόψει αρκετά (εσένα σου άρεσε αν δεν κάνω λάθος ε; γιατί όλοι τη θάβουν για κάποιόν λόγο).
Σου μένει τουλάχιστον η ωραία εικόνα της σειράς. Δε λέω μια χαρά και το τέλος, οκ, αλλά συγκριτικά με τη σειρά, κάπου το είχαν χάσει σ' ένα σημείο, εκεί που στη σειρά όλα είχαν μια πολύ ωραία ζωή, ξαφνικά στις ταινίες, αλλού το πήγαινε αργά, αλλού γρήγορα... Αν κόβανε κάτι σημεία και το κάνανε 1 ταινία πιθανόν να ήταν καλύτερο το αποτέλεσμα. Ο Patsu τα έσπαγε!
Μπα, αν δεν είναι εκείνο το διάστημα σε hype μια σειρά σπάνια να πιάσει καμιά πρόταση. Μη νομίζεις κι εγώ παρέα με πολλά άτομα που βλέπουν δεν κάνω, αλλά όσα έτυχε να γνωρίσω από κοντά σχεδόν όλα ήταν μόνο σε mainstream/classic/ο,τι έχει μεταφράσει η AC και δε λέω ότι αυτό είναι κακό, αλλά βαριέμαι γιατί δεν τα βλέπω/δεν τα έχω δει και φυσικά δύσκολα βρήσκεις κανέναν ξεκολλημένο από αυτά ή που γενικά να ψάχνει να δει και κάτι άλλο. :nanteee: Κι εσείς μένετε μακρυάααααα... Θα μου πεις τώρα, τι μιλάς κι εσύ, ψαγμένα άτομα που έχουν δει 300 τίτλους και βάλε και συνεχίζουν ακάθικτοι, τι να πουν δηλαδή;
Μην ανησυχείς, κάποια μέρα θα γεράσουμε κι εμείς κι όλα αυτά θα είναι δικά μας. :mafia:
Ναι, μπορείς να μετατρέψεις και mkv σε avi (ή mp4 αν παίζει) αλλά είναι βαρετή διαδικασία είναι η αλήθεια.
Στο Meine Liebe πχ [URL]http://www.bakabt.com/129527-meine-liebe-wieder.html[/URL]
Video: 640x352 [B]XviD[/B] ~457 kBit/s
Subtitle: [B]Hardsub [/B]
Θα σου παίξει μια χαρά στο DVD σου όταν έρθει η ώρα να το δεις. :D
Dec 14 2010 20:54
Vagelio → Kai
Πωωω πωω..... παλι καλα που μου το θυμησες! Εχω ταξει στον jorg πως θα το διαβασω εδω και τουλαχιστον δυο μηνες!
Και ο καινουργιος γυαλακιας τι λεει? Καλος?
Will check. 1 λεπτακι ανα επεισοδιο, δεν εχω τπτ να χασω...
Δεν εχω δει τις ταινιες... εχω ακουσει και απο αλλους ποσο ξενερωτες ειναι =_=. Η σειρα βεβαια ηταν αψογη. Pantsuuuu!!!
Eτσι κι εσυ σαν την κολλητη μου... κατεβαζω κατεβαζω και μετα δεν ξερω τι να πρωτοδω και τα δανειζω στη παρεα XDDDD, κατα καποιο τροπο ειστε οι υπευθυνες αναπαραγωγης του ειδους μας. Ετσι, να κανεις συνεχεια προτασεις μπας και μειωθει το πολυ mainstream πραμα και αρχισουν βγαινουν πιο ψαγμενοι φανς.
Aισχος! Εχει μυστικη βαση και δεν μου λεει τιποτα;! Αισθανομαι τοσο προδωμενη...
xvid + avi... και θα παιζουν και οι υποτιτλοι με αυτα τα format? Θα το δοκιμασω καποια στιγμη.
Dec 14 2010 14:29
Kai → Vagelio
:himitsu: Ήρθε η ώρα να πιάσεις το manga τους Reborn! Έλα, αφού το νιώθεις, σε καλεί και σου βάζει megane να σου γνέφουν. :tensai: Έχουμε megane, έχουμε νέο Arc, έχουμε και bloody scenes, όχι σαν το anime. Come to the dark side Vagelio, you know you want it.
Και μιλώντας για manliness, τσέκαρε το Tono To Issho, θα σου αρέσει σίγουρα και είναι και μικρά τα επεισόδια, 1 λεπτό το καθένα.
Βρήκα νέο σκοπό στη ζωή μου, θα προτείνω σε όλους anime και manga, ε που θα πάει, από τα 10 θα βάζουν 1 στη λίστα τους, σιγά-σιγά θα γεμίζει και να κατεβάζουν ασταμάτητα :hahaha: αθώοι μικροί otaku, δεν ξέρετε τις σας περιμένει. :hehehe:
Το τράβηξα 1 χρόνο για να το δω ολόκληρο σε μια μέρα. Μου άρεσε πολύ, αλλά με ξενέρωσαν κάπως η ταινίες, η 2η περισσότερο βασικά. Και εσύ τα ίδια, ε;
Δεν ξέρω ακριβώς, πρέπει μια μέρα να κάτσω να τα μετρήσω. Αν σκέφτείς όμως ότι έχω 1,5T φουλ στο PC, κάπου στα 5 θα είναι standar. Το θεϊκό είναι ότι έχω και σειρές που παίζει να μη δω και ποτέ έτσι όπως πάμε.
Ποιο Internet Cafe καθέ, κάτω από το σπίτι έχει μυστική βάση, φουλ εξοπλισμένη με PC, gadget τελευταίας τεχνολογίας και φάρμακα. Τι να τα κάνουν τα Internet cafe;
Μπα, δεν είναι θέμα DVD, mkv δεν παίζουν γενικά, ό,τι βρεις σε xvid avi θα παίζει πάντως.
Σωστά, αλλά δε υποκύψουμε, τη αγορά θα γίνει δική μας, αρκετό καιρό είχαν μονοπώλιο :kakaka:
Dec 13 2010 14:53
Vagelio → DoB
Παλι πατησα enter καταλαθος, τι εχω παθει σημερα, δεν καταλαβαινω Τ^Τ
Το τελευταιο που θελω να σου πω ειναι πως μπορεις να βρεις μανγκα στη θεσσαλονικη στην σπηλια των κομικς νομιζω. Αμα ειναι ρωτησε την kai, ή την zura που ξερουν.
Dec 13 2010 14:43
Vagelio → DoB
Oooooops..... πατησαν enter καταλαθος και το ποσταρα νωριτερα =_=. Σορρι....
Οπως το ειπες και στο thread, oλη η toshima τον θελει XDDDD. Κριμα παντως που εχει hints μονο μεταξυ του akira...
Ε
Ναι, αυτο ελεγα, που ενας ωραιος μπαρμπας με αυτακια τιγρης εδωσε στον πιτσιρικο με τα γαταυτια ενα αφροδιασιακο και εκεινος με την σειρα του χωρις να ηξερε τι ηταν το εκανε δωρο στον akira... και μετα ειδε χαρα ο shiki XDDDD. Lamento λεγεται η σειρα και σαν μεγαλη λατρης των neko-bishies εχω φαει το spoiler του κερατα απο game reviews, doujinshi, και cg. Το εχει φτιαξει το ιδιο στουντιο που εχει φτιαξει και το togainu no chi και τα δυο τους μοιαζουν παρα πολυ απο αποψη χαρακτηρων μιας τα γατια βγηκαν στην αγορα ενα χρονο αργοτερα. Ο ενας μαλιστα απο τους ψιψινους (αυτος με την ασπρη φουντωτη ουρα) θυμιζε εντονα τον shiki σαν προσωπικοτητα και φυσικα υπαρχει και ενα yandere παρομοιο με τον keisuke μονο που ειναι πιο χαζο, γλυκουλι και αντι να χαπακωνεται μεταμορφωνει τον εαυτο του σε ενα τερας με πλοκαμια. Τον λατρευω~!
Dec 13 2010 14:41
Vagelio → DoB
Ετσι! Motomi-ji-sannnn~! Ναι, αυτο το laid-back χαλαρο στυλακι του ειναι σχεδον ολη του η γοητεια =w=. To τσιγαρακι να κοψει μονο και ειμαστε ok
Dec 13 2010 14:28
Vagelio → Kai
Εγω παλι τα θελω πως και πως τα χαζα σκυλακια σαν τον sanada-chan~! Οyakata-saaaamaaa!:mador2:
Lol, καθε φορα που τον βλεπω να το καβαλαει, ολη μου η προσοχη μου πεφτει στις εξατμησεις και πρεπει να ακουσω engrish για να συγκεντρωθω στον date :hahaha:
Eτσι! Full of manliness!!!
Phew.... υπεροχα γιατι αρχιζω να ξεμενω απο bishies. Eτσι vage-chan! Γυαλακιδες forever!
Και παλι, δεν τις λες και λιγες. 13 σειρες βλεπω σε ενα χρονο. :hot:
Το τραβηξες αρκετα το eden, ε? Ποια μου θυμιζεις... *points myself*
Για ποσο πραμα μιλαμε? Να υποθεσω πως ξεπερναει τα 10 terrabyte?
OMG! Το ηξερα οτι η δικια μου εκρυβε ενα σωρο μυστικα αλλα οχι να κανει και εκστρατεια με τις γιαγιαδες απ' εξω Ο_Ο. Και με ειδικο γιαγιαδιστικο κωδικα μαλιστα... παναϊτσα μου! :oo:Λες να κανει νυχτερινη διαρρηξη στο ιντερνετ καφε του χωριου για να εκληρωνει το καθημερινο καθηκον της?
Ακριβως! Περι ορεξεως.
Εχω συνηθησει τον υπολογιστη πια, αφου το dvd στο σπιτι μας δεν επαιζε τους υποτιτλους (ειναι απο τα καλα) δεν ειχα αλλη επιλογη...
Και να ανοιξουμε τετοια επιχερηση, δεν θα κρατησει πολυ. Θα μας το κλησει η εκκλησια και οι ηλικιωμενοι φανς της XD. (λιγο ασχετο, ειχα ακουσει οτι οι ιαπωνες οταν ειναι ετοιμοι να φτασουν στα ορια τους απο την πολλη δουλεια παιρνουν κουκλες και τις βαρανε, υσχυει?)
Dec 13 2010 14:21
DoB → Vagelio
Youuu... Have a really interesting view here... ;) Τώρα πια τα τετραγωνάκια δε μ' ενοχλούν τόσο πολύ!:congrats: Τον Motomi τον πάω, έχει ένα cool στυλάκι που μ' αρέσει πάρα πολύ. Βέβαια να υπάρχει έστω και hint MotomixKeisuke, δυσκολούτσικο, αφού όλοι πίσω απ' τον Akira τρέχουν σ' ολόκληρη την πόλη... Έχω κι εγώ το honey star! Το lamento τι είναι; Τ' αυτάκια από ζωάκια; (άκου ερώτηση που έκανα, τέλος πάντων...)
Ο Keisuke, θαρρώ πως στην πορεία ShikixAkira πέθαινε απ' το line... Ή μάλλον κάποιος τον πυροβόλησε και τίναξε τα πέταλα στην αγκαλιά του Akira. Kαι μετά έρχεται ο Shiki και επακολουθεί η επική συνέχεια. Τώρα που τη γλύτωσε, ούτε που θέλω να ξέρω τι θα συμβεί στον Shiki μου... :unlucky:Δεν πήρε που δεν πήρε τον Akira, ας τη γλυτώσει τουλάχιστον!
Ψωνίζεις manga? Πώς; Από πού; Εγώ που είμαι Θεσσαλονίκη, θα μπορώ να τα βρω; Βρήκα ένα τελείως μα τελείως τυχαία, τον έκτο τόμο του Love Hina, μεταφρασμένο στα ελληνικά, σ' ένα μίνι μάρκετ στο σταθμό που πήγαινα να πάρω το τρένο... (φαντάζεσαι τη χαρά μου);)
Translation project? Live journal? Έφυγα!:bike:
Dec 12 2010 20:49

This status update has reached the maximum number of replies allowed