Community Status Updates
Vagelio → Kamui
[QUOTE]A.Φαντάζομαι πως ήταν τα άλλα δηλαδή..[/QUOTE]
To είχες παρατήσει από το πρώτο;
[SPOILER]καλά έκανες.[/SPOILER]
Jan 03 2012 03:55
Kai → Vagelio
:kakaka: Ξέρω, θα το δεις λίγο πριν τελειώσει το 2012 και μετά θα έρθει το τέλος του κόσμου.
Jan 02 2012 20:48
Vagelio → Kai
XD του χρόνου. Έλεγα να το αρχίσω φέτος αλλά οι ομαδικές εργασίες στη σχολή δεν ευνόησαν το κλίμα.
Jan 02 2012 20:43
Kai → Vagelio
:kakaka: Να διαβάσεις και να περάσεις και μια βόλτα από το thread. Το πάει καλά και σταθερά μέχρι στιγμής, αλλά είναι προφανές πως τα καλύτερα θα έρθουν πολύ αργότερα.
Jan 02 2012 19:21
Vagelio → Kai
Αίσχος μου :sigh2:. Αλλά εξακολουθώ να το θεωρώ awesome.
Btw έπιασα 2 chapterάκια χθες γιατί με είχε φάει η περιέργεια και μετάνιωσα που δεν το είχα τσεκάρει νωρίτερα. Πάω να διαβάσω λίγα ακόμα πριν αρχίσω να διατυπώνω γνώμες, thanks για την πρόταση.
Jan 02 2012 19:03
Kai → Vagelio
XD Κι όμως υπάρχει κι άλλη εξήγηση, σε μπέρδεψε λίγο ο σχεδιασμός. Απλά ο από κάτω χαρακτήρας δεν είναι άνδρας και ο από πάνω δεν είναι ο Nicolas
[spoiler]
[IMG]http://i634.photobucket.com/albums/uu69/I_eat_your_soul/Gangsta/8047306.jpg[/IMG]
[IMG]http://i634.photobucket.com/albums/uu69/I_eat_your_soul/Gangsta/img037.gif[/IMG]
[/spoiler]
Jan 02 2012 08:50
Vagelio → Kai
Νοpe, δεν το είπα γι' αυτό, απλώς το είχε κάνει τόσο awesome που δεν μπόρεσα να μην το αναφέρω XD, so γενικά δεν περιμένω κάτι (έχω το το acid town στην άκρη αν αισθανθώ τίποτα περίεργες ελλείψεις:himitsu:).
Όσο για τα shippings, είναι meh άμα δεν έχει πεταχτεί υπονοούμενο από το original έργο.
Ούτε εγώ έχω ακουστά κάποια άλλη δουλειά της. Αλλά το character design μου γυρωφέρνει τόσο πολύ (διαφώτησε με εσύ που διαβάζεις το μάνγκα της και την ξέρεις καλύτερα).
[URL]http://img171.imageshack.us/img171/7691/30750322491605090083710.jpg[/URL]
Την εικόνα την είχα πετύχει σε μια γκαλερί στο pixiv που είχε πόσοτητες original art από gangsta, γι' αυτό υπέθεσα ότι ήταν το account της kosuke (ή κάποιος αντέγραφε το στυλ της, δεν υπάρχει άλλη εξήγηση :hahaha:) και απ' όσο θυμάμαι είχε κάτι γρήγορα stripάκια με oc, όχι από το gangsta όμως. Αν μπορούσα να το ξαναβρώ θα σου έστελνα και το link T^T
Jan 02 2012 04:13
Kai → Vagelio
Στο manga πάντως στοιχεία shounen-ai δεν έχω δει καθόλου, το αντίθετο μάλιστα, και είναι λογικότατατο μιας και είναι seinen. Δεν ξέρω αν θα σε απογοητεύσει φυσικά αυτό, αλλά μόνο του δεν έχει. Βέβαια έχω δει shippings από το πουθενά, οπότε μπορείς να χρησιμοποιήσεις και τη φαντασία σου.
Σε δουλειές που είχε αναβάσει στο pixiv έπαιζαν κανονικότατα hetero pairings σε πολλά. Spoiler μεν αλλά anyway, το καλό είναι ότι μπορείς να δεις χαρακτήρες που έρχονται. Επίσης είναι η μόνη δουλειά της απ' όσο ξέρω, επισήμως τουλάχιστον (checked with mangaupdates). Υπάρχει περίπτωση να την μπερδεύεις με άλλη;
Το manga δυστυχώς δεν έχει περάσει ακόμα τα σύνορα της Ιαπωνίας για αγγλική έκδοση αλλά εύχομαι μια μέρα να το κάνει και μάλιστα να το πάρει και καλή εκδοτική. Θα το τιμήσω standar.
Jan 02 2012 03:31
Vagelio → Kai
Kι εγώ τα έχω δει τα character design της mangaka, badass-looking κοπελιές στο full και είχε κάνει και ένα ελαφρώς shounen ai αν θυμάμαι καλά (teh nosebleeds σε αυτό).
Θα το αρχίσω όσο πιο σύντομα μπορώ, κάτι μου λέει ότι θα το λατρέψω.
Jan 02 2012 03:18
Kai → Vagelio
Kukuku. Να το αρχίσεις. Δεν μπορεί κάποια στιγμή θα βρεις τον χρόνο. Προσωπικά τον Worick απλά τον συμπαθώ, είναι πολύ οκ. Αγαπημένος μου είναι ο Dr. Theo και από το duo o Nicolas. Γενικότερα για τα λίγα κεφάλαια που έχουμε δει έχει εμφανίσει αρκετούς χαρακτήρες και αν κρίνουμε και από σχέδια που έχει η mangaka στη σελίδα της στο pixiv έχουμε να δούμε πολλούς ακόμα.
- Λατρεύω το σχέδιό της.
Jan 02 2012 03:01
Vagelio → Kamen Tantei Zura
Aκόμα καλύτερα =ω= (και αν κάνει και comic relief θα κόψω φλέβες για χάρη του XD)
Βγαίνουν συχνά chapter? Bλέπω ωραίο σχέδιο, βλέπω την λατρεία που τρέφετε εσύ και η kai και το σκέφτομαι.
Jan 02 2012 02:51
Kamen Tantei Zura → Vagelio
Δεν είναι τόσο bishounen ο Worrick. Είναι πιο manly~ Αλλά κοίτα το σενάριο του Gangsta. Είναι ωραίο.
Jan 02 2012 02:47

This status update has reached the maximum number of replies allowed