Jump to content

Community Status Updates

Photo

Zoro → Vagelio

Καλά μην νομίζεις, NGE κι εγώ δεν έχω δει, οπότε έχεις και παρέα... :hot: Για (μη) θανάτους πρωταγωνιστών/κακών το OP είναι αρχηγός, δεν πεθαίνει σχεδόν κανείς αλλά εκεί το αποτέλεσμα είναι περίπου το αντίθετο, θα ήθελα να πεθάνει κάποιος να κάνει την διαφορά, αλλά που... :roar: Όσο για τις κοπελιές του Naruto, πέρα από Tsunade (και μια άλλη που δεν ξέρεις), most of them δεν μπορώ να πω ότι μου αρέσουν σαν χαρακτήρα κι εμένα, οπότε αρκούμαι στην εμφάνιση! :D OCs; Φτιάχνεις κάποια ιστορία δλδ; Θα την ποστάρεις στο site να την δούμε κάποτε; :? (εκτός κι αν εννοείς εκείνη με τους υπολογιστές και τις φίλες/ους σου που είχα δει :P) Το One Piece μετράει 422 επεισόδια as of now, αλλά θεωρείται από την πλειοψηφία το καλύτερο των 3 shonen (OP, Naruto, Bleach) και με αρκετές ομοιότητες με το Fairy Tail όσο αφορά φαντασία, περιπέτεια και αστεία, γι' αυτό πιστεύω θα σου άρεζε αλλά ναι, μιλάμε για την Λάμψη των anime, οπότε... :P Χαίρομαι που σου άρεσε ο Zoro και σένα (ή Black Jack ελληνιστί), είναι αυτός που ταυτίζομαι περισσότερο από την σειρά, σαν στύλ, τεμπελιά, προσανατολισμό και όλα :P, αν και τελευταία μου αρέσει πολύ και ο Luffy! Κοπέλα με ροζ μαλλιά στο OP; oO Αυτήν λες; [IMG]http://img190.imageshack.us/img190/9919/jewelrybonney.jpg[/IMG] Αν ναι τότε όχι, αυτή είναι η Jewelry Bonney, πειρατίνα της σειράς και τυπικά με τους κακούς, αν και δεν έχει παλέψει με τους πρωταγωνιστές (βοήθησε και τον Zoro κάπου). :P Αυτή είναι η Robin: [IMG]http://i644.photobucket.com/albums/uu166/4X3L/One%20Piece/Robin2.jpg[/IMG] [SIZE=1](δεν είναι μόνιμα τα περισσά χέρια, no worries, τα εμφανίζει όποτε θέλει λόγω ικανότητας)[/SIZE] Τσέκαρε και το [URL="http://s644.photobucket.com/albums/uu166/4X3L/?start=20&mediafilter=all&action=tags¤t=nico+robin"]album μου[/URL] for more, αν θες! (btw αν το δεις μην τρομάξεις με το rape gif, fake είναι XD) Τέλος, το Fairy Tail, όπως ειπώθηκε και στο thread, βγήκε και από Taka με uber ποιότητα εικόνας και υποτίτλων, ότι πρέπει για download... [URL="http://www.takafansubs.com/torrents/%5BTaka%5D_Fairy_Tail_01_%5B720p%5D%5BB50D2F08%5D.mp4.torrent"]rejoice!![/URL] :wooi2:
Oct 19 2009 18:06
Photo

Vagelio → Zoro

Lol, οντως σπανιο δειγμα, για να μην εχω δει NGE και deathnote... Απλως δεν μου αρεσουν τα ανιμε στα οποια πεθαινουν σημαντικοι χαρακτηρες ή εχουν ασχημο/καταθληπτικο τελος.:emptyonexg1: Και εμενα μου την σπανε οι κοπελες που το παιζουν δυνατες κανοντας το αφεντικο στους main characters και μετα οταν μπλεκουν και ειναι μονες τους λενε απο μεσα τους το ονομα αυτου που προηγουμενως βαρουσαν κλαιγοντας... jeez. Γι' αυτο (και οχι μονο) μισω την sakura τοσο πολυ. :madtodeath: Οσο για τις κοπελες που αγοροφερνουν, πιστευω οτι ειναι καλο να υπαρχει μια σε καθε σειρα γιατι προσφερουν περισσοτερο χιουμορ και δραση. Την σκηνη με το μαγιο-πανοπλια της erza την περιμενω πως και πως (ελπιζω να μην πινω τπτ την ωρα που θα το βλεπω γιατι θα γινει ο τοιχος αγνωριστος:hahaha:). Τυχαινει να εχω φτιαξει και εγω στους OCs μου (original characters) μια manly κοπελια. Oσο για το one piece.... επου να μην ειχε 400-500 επεισοδια και θα του 'λεγα εγω... συστυχως βλεπω ηδη bleach στο οποιο εχω μεινει πισω και πρεπει να βρω κι αλλο χρονο για να το προφτασω. Απο τα 40-50 eps που ειχα δει στο alter ο αγαπημενος μου ηταν ο zoro. Τρελαινομαι να βλεπω κωμικους badassαδες! H Robin ειναι η κοπελα με τα ροζ μαλλια στο One Piece?
Oct 19 2009 15:09
Photo

Zoro → Vagelio

OMFG, μιλάμε είσαι σπάνιο δείγμα! :oo: Η πρώτη που γνωρίζω δεν έχει δει το DN!!! :P Για να είμαι ειλικρινής οι ομοιότητες είναι όσες και οι διαφορές... :P η Lucy μου φάνηκε πιο έξυπνη, δεν είναι ερωτοχτυπημένη (και χτυπημένη γενικά) σαν την Misa, δεν έχει το goth look και την βρήκα πιο συμπαθητική... αλλά όπως και να το κάνουμε στο whole style έχει κάποιες ομοιότητες! Αν ποτέ δεις το DN θα καταλάβεις! Και ναι όπως τα είπες, την βρήκα πολύ γλυκούλα κι εγώ, παρ' ότι είχε κάποια κλισέ shonen κοπέλας, τουλάχιστον δεν ήταν η τυπική που στην μάχη φωνάζει βοήθεια και την υπόλοιπη ώρα βαράει τον πρωταγωνιστή (gawd πόσο με εκνευρίζουν αυτές... η Nami και η Sakura έτσι ήταν... η Nami όμως αλλάζει πιο κει, βελτιώνεται και την πάω τώρα, η Sakura επίσης αλλά πιο λίγο :roar:). Αυτή ενώ φάνηκε πιο συμπαθητική! Συμφωνώ και γι΄αυτό που λες ότι είναι καλό κάποιες κοπέλες να ξέρουν να υπερασπίζονται μόνες τους και απ' όσο έχω δει η Erza δεν είναι τύπος που ζητάει βοήθεια, αλλά ίσα ίσα είναι και πιο "manly" από τους πρωταγωνιστές (θυμάμαι ένα σκηνικό που είχα πετύχει τυχαία στο manga που πάνε όλοι για μπάνιο και ενώ η Lucy είναι με bikini, η Erza βγάζει την πανοπλία της για να μας δείξει... μια πανοπλία μαγιό!! :hahaha:) Και όντως, πολλά παράπονα και άδικα imo, κανένα από τα άλλα endless (όσα έχω δει εγώ τουλ) δεν είχε καλό πρώτο επεισόδιο... για ξεκίνημα το βρήκα χορταστικό και απλά περιμένω περισσότερα πιο κει!! Πάντως επειδή απ' όσο κατάλαβα σου αρέσουν τα anime σε αυτό το στυλ, με φαντασία, χαρούμενη ατμόσφαιρα, αστεία κλπ κρίμα που δεν πρόλαβες το One Piece όταν είχε λίγα επεισόδια και όχι άπειρα όπως τώρα... έχει αρκετές ομοιότητες με το Fairy Tail και μάλιστα ο πρωταγωνιστής, ο Luffy, έχει πολύ πλάκα, αλλά ταυτόχρονα είναι ωραίος στις μάχες και σε διαλόγους, σαν ένας Natsu x10 κάτι (αν και δεν ξέρω πόσο αλλάζει ο Natsu πιο κει). Και φυσικά ο χαρακτήρας που πήρα το όνομα, ο Zoro, είναι κάτι σαν τον Gray απ' όσο κατάλαβα, ο cool της παρέας, χωρίς να μην είναι γκαφατζής κι αυτός, ενώ, τέλος, η waifu μου στο thread του forum, η Robin, είναι μια από τις καλύτερες shonen women που υπάρχουν, σοβαρή, με δυνατή ικανότητα, όμορφη, most of the times τα βγάζει πέρα μόνη της, πιο έξυπνη από όλο το πλήρωμα μαζί και πάνω απ' όλα με ένα arc και flashback όλο αφιερωμένο σε αυτήν και πολύ συγκινητικό (το πιο συγκινητικό όλης της σειράς imo και από τα καλύτερα για endless shonen), πιστεύω θα σου άρεσε και σένα αν το έβλεπες (pity που το δείχνουν προς 260 επεισόδιο περίπου, θέλει υπομονή :P). Αυτά! :hot:
Oct 17 2009 19:54
Photo

Vagelio → Zoro

Δεν γνωριζω πολλα για την Μisa εφοσον δεν εχω δει το death note (ακουγεται περιεργο, ε?), παντως η Lucy ειναι σκετη γλυκα και μου αρεσει στο battle στιλ της με τα summons. Eιλικρινα, δεν καταλαβαινω γιατι δεν την πανε... Την erza δεν την εχει διξει ακομα στο ανιμε αλλα πιστευω πως θα την συμπαθησω οσο συμπαθησα και την lucy, ουτως η αλλως λατρευω τις badass κοπελες (δεν χρειαζονται το αγορι τους να τις σωζει καθε φορα που μπλεχνουν). Ανυπομωνω για την αφιξη της λοιπον! :wooi2: Αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι γιατι αρεσε σε τοσο λιγο κοσμο το fairy tail, η πλειοψηφια ελεγε πως ειναι απογοητευση, μετριοτητα κτλ. Δεν πιστευω πως αξιζε να φαει τοσο καψιμο για το κακο animation, ειχε πολυ ενδιαφερον η σειρα κατα την γνωμη μου.:emptyonexg1:
Oct 17 2009 19:34
Photo

Zoro → Vagelio

Χε χε, so far όσες κοπέλες έχω ρωτήσει καμία δεν πήγαινε την Lucy, πολλές ομοιότηττες με την Misa Misa (πέραν ίδιας seiyuu), κλασική χαζοξανθιά κλπ κλπ και επιτέλους βρήκα μία!! :riiight: Κάτι μου λέει ότι η Erza θα είναι extreme έκδοση Namiς και Sakuraς, οπότε αν δεν σου αρέσουν οι badass κοπέλες δεν ξέρω πως θα σου φανεί, αλλά για να άρεσε σε τόσο κόσμο θα έχει και κάτι καλό σίγουρα! Χαίρομαι που σου άρεσε και σένα η σειρά πάντως. :P
Oct 17 2009 16:02
Photo

iristellaVagelio

Εμ τι? τζάμπα τον έχουμε τον τίτλο του "καμμένου fangirl"? XD
Oct 09 2009 17:34
Photo

Vagelioiristella

Sorry για την αργοπορια, δεν ηξερα οτι θα το εβρισκε καποια τοσο γρηγορα Τ^Τ
Oct 09 2009 17:20
Photo

iristellaVagelio

Δεσποινίς περιμένω confirmation (yes or no) στο Manga pictures trivia. :3
Oct 09 2009 00:56
Photo

Vagelioiristella

Βρισκω καλυτερα αυτα που ειπες εσυ περι boobies ^^, size doesn't count that much (αλλα με τοσους λιγουρηδες που εχουμε στο site τα πραγματα ειναι ολιγον δυσκολα Τ^Τ ). Ουτε εγω κανω στους θυληκους χαρακτηρες που σχεδιαζω μεγαλα στηθη, δεν μου βγαινει για καποιο λογο XD. Oσο για το comments δεν χρειαζεται thanks, ουτως η αλλως και εσυ εδωσες προσοχη στην gallery μου.
Oct 08 2009 13:18
Photo

iristellaVagelio

Κοπελιά με πέθανες με τα σχόλια στο art thread. Μισή ώρα χτυπιόμουνα από τα γέλια. Και όπως τα λες είναι.Το στήθος είναι θέμα ποιότητας και όχι ποσότητας. Join me και εσύ στην b-cupaign. xDDDDDDD Τhanks for the comments. cya! :33333
Oct 07 2009 22:13
Photo

Vagelio → Zoro

LoL, να 'σαι καλα, μου βρηκες το κεφαλαιο που εψαχνα :hahaha::hahaha::hahaha: Με τρελαινει ο τροπος που απλοποιει το κεφαλι του guts με μερικες γραμμες. Ειδικα εκεινες οι δυο ευθειες που υποτιθεται πως ειναι τα φρυδια του και τις δειχνει πιο παχιες απο τις υπολοιπες XD Puck ftw! Mα φυσικα και ειναι καλος (αυτο δεν σημαινει πως γινεται λιγοτερo badass βεβαια), φαινεται σε αρκετα σημεια της σειρας π.χ. Σε εκεινο το σημειο που ενα κοριτσακι -πριγκιπισσα ηταν αν δε κανω λαθος- τον κατηγορησε οτι εξαιτιας του εγιναν ολα αυτα τα ασχημα πραγματα που ειχαν συμβει και του υποσχεθηκε πως οταν θα μεγαλωνε θα τον σκοτωνε εκεινος της απαντησε πως δεν τον ενοιαζε καθολου. Αλλα καθως εφευγε ο puck τον κοιταξε και ειδε πως εκλεγε (τωρα θα μου πεις να σου υποσχεται ενα μικρο παιδι πως θα σε σκοτωσει ειναι καπως) . Σε εκεινο το σημειο τον λυπηθηκα πολυ, ηταν μια απο τις πρωτες φορες που τον ειδα να αντιδρα με φυσιολογικα συναισθηματα :emptyonexg1:. Δεν νομιζω πως εχω δει καλυτερη παρουσιαση χαρακτηρα απο αυτην που εδωσες για τον guts:riiight:. Μου αρεσει πολυ να τον βλεπω να αλλιλεπριδρα με τα πιτσιρικια που ειναι μαζι του:ureshii:. Το οτι συμπαρασταθηκε στην Shierke η οποια ειχε χασει το αγαπημενο της προσωπο ηταν ενα απο τα καλυτερα του. Επεισης μου αρεσουν πολυ οι προσφατοι nakama (ετσι το λενε αν δεν κανω λαθος) του guts και ελπιζω να μην τους χασει παλι εξαιτιας κανενος μαλακοgriffith οπως ειχε γινει με τους παλιους Τ^Τ Περι casca συμφωνω απολυτα στο οτι προσφερει ρομαντζο στην σειρα το οποιο την κανει πιο ελαφρια και ισορροπημενη. Τωρα που εχει χασει την μνημη της το μονο που κανει ειναι λιγο fan service της κακιας ωρας και σπαει τα νευρα των fangirls που διαβαζουν berserk.... αντε να ξαναγινει οπως ηταν παλια γιατι και ο guts ανθρωπος ειναι και εχει τις αναγκες του. ΟΜG! Γιατι πρεπει οι καλες σειρες να εχουν slow start και οι κακες/μετριες σειρες ενδιαφερον ξεκινημα? Jeez... (καλα που υπαρχουν και λιγες εξαιρεσεις) Δεν παραξενευομαι για το one piece... λογικα θα εχει γινει αρκετα καλο επειδη ο mangaka θα απεκτησε περισσοτερη εμπειρια ολα αυτα τα χρονια και παω στοιχημα πως οι χαρακτηρες θα εχουν αναπτυχθει αρκετα μεσα σε τοσα πολλα eps. (η αναπτυξη των χαρακτηρων ειναι σημαντικο στοιχειο για 'μενα). Kαι το gintama φυσικα μια απο τα ιδια... οσο παει και βελτιωνεται, και βελτιωνεται, και βελτιωνεται..... σε σημειο που να αναγκαζομαι να διαβαζω τα doujinshi και τα παλιοτερα τευχη απο το manga επιδη το fansub group του anime ειναι πιο αργο και απο το θανατο :roar::mador2::madtodeath: Oποτε με το πασο σου, παιζει να βγαινει ενα επεισοδιο ανα δυμηνο και εχουν υποτιτλιστει 119 μεχρι στιγμης.
Oct 04 2009 16:59
Photo

Zoro → Vagelio

Και προετοιμάσου για άλλο [URL="http://manga.animea.net/berserk-chapter-16-page-153.html"]ένα[/URL], οι μαθηματικές γνώσεις του Puck είναι over 9000! :hahaha: Ναι αυτό ήταν το σκηνικό και φυσικά μετά απ' όλα αυτά τον δέχτηκε και του έδωσε και σπίτι... δεν του φαίνεται αλλά ο Guts είναι απίστευτα καλός χαρακτήρας όταν το θέλει και εκτιμώ πολύ που κι ας το παίζει σκληρός δεν σκοτώνει ποτέ αθώους... εκτός κι αν μπουν ανάμεσα του... XD Γενικά ο όλος τρόπος που τον παρουσίασε ο Miura, από αθώο παιδί σε μισθοφόρο-δολοφόνο, μετά σε πιο ανθρώπινο χαρακτήρα που σιγά σιγά αποκτά φίλους και ταίρι, μετά πάλι σε δολοφόνο αλλά που αποζητά εκδίκηση αυτή τη φορά ενώ παλεύει για να κρατήσει την ανθρωπιά που του έχει απομείνει και μετά πάλι μια μικρή επιστροφή στην ανθρωπιά, με νέους φίλους ξανά αλλά και μια δόση πατρικού χαρακτήρα (με την Schierke) και μέντορα (με τον Ishidoro) έγιναν με απίστευτη ανάπτυξη, καταφέρνει να χώσει τα πάντα μέσα ο τύπος, ακόμη και γέλιο! Ω για Gintama μην ανησυχείς θα αντέξω, είναι απλά να βρω χρόνο να το δω και αυτό γιατί και το One Piece είναι ένα από τα ίδια, πριν τα πρώτα 100 eps για μένα δεν είναι τόσο καλό, γιατί, αν και έχει πολύ φαντασία, σε μάχες και γεγονότα δεν με συνάρπασε και ακόμη και να το παρατήσω ήθελα στην αρχή σκέψου, αλλά από το 100 και μετά ξεκίνησε η ανοδική πορεία του, σχεδόν σε κάθε arc ο mangaka καταφέρνει και ξεπερνάει τον εαυτό του! Οπότε τα 30κατι αρχικά επεισόδια του Gintama που λες ξεκινάνε πιο αργά θα είναι (one) piece of cake σαν το δω. :P Τέλος ναι, είπαμε μας αρέσει η σκοτεινιά στην σειρά, αλλά μην μας χαλάσει το λίγο ρομάντζο που έχει... :yellowcard: στο Elf Hell (το είχα ξεχάσει και αυτό btw XD) πιθανώς θα την θεραπεύσουν τα ξωτικά, αν και δεν θα είναι καθόλου εύκολη υπόθεση, σίγουρα!
Oct 04 2009 05:19
Photo

Vagelio → Zoro

Αnother epic win! Αν δεν κανω λαθος σε εκεινο το κεφαλαιο τσακωθηκε με το guts επειδη ειχε κανει μια μεγαλη καφριλα και χωριστηκαν για λιγο. Μου αρεσε που σκεφτοταν τον femto και τους υπολοιπους δαιμονες σε chibi. Επισης μια απο τις αγαπημενες μου σκηνες με τον puck ηταν οταν o guts ηταν βαρια τραυματισμενος και σχεδον ετοιμοθανατος και εκεινα τα σιχαμενα μονοφθαλμα πλασματα μαζευτηκαν τριγυρω του. Εκει που ολα εφταναν στο τελος εμφανηστηκε το μικρο kawaii ξωτικο και τα αποθησε με ενα μονο λουλουδακι, καθως ο πρωταγωνιστης ανυμπορος να κουνηθει τον κοιταζε με μια ξεκαρδιστικη εκφραση :hahaha::hahaha::hahaha: Oσο για το one piece, αν ειχε καμια 100στη επεισοδια θα του ξανα εριχνα μια ματια αλλα τωρα εχω παρα πολλα ανιμε που θελω να δω οποτε το βρισκω λιγακι δυσκολο. Καλα το gintama ειναι τελειο!!! Και οπως σου ειπαν, αυτο το πεντηκοστο επεισοδιο να το δεις οπως και διποτε, σατιρυζει απο one piece μεχρι και το ρωμεος και Ιουλιετα! Απλως θα χρειαστει να εχεις υπομονη στα πρωτα επεισοδια. Εγω οταν το πρωτοξεκινησα δεν μου αρεσε αλλα μετα απο 25 επεισοδια που πανω κατω καταλαβα πως σκεφτονται οι χαρακτηρες το λατρεψα. Ο πρωταγωνιστης ειναι μοναδικος και οι υπολοιποι χαρακτηρες "πλουσιοι" (σε βιτσια κυριως). Αν εχεις μαλιστα αρκετη υπομονη, θα δεις και μερικα πραγματικα ποιοτικα επεισοδια με αξιολογες μαχες στην δευτερη σεζον καθως και λιγες βαριες σατιρες του dragon ball που πραγματικα αξιζουν οσο τιποτα αλλο! Σε εξι μονο μερες? Αχ, ετσι πρεπει! Δεν βλεπω την ωρα να δω το βασιλειο των ξωτικων (η elf hell οπως το ειχε αποκαλεσει ο Isidor:hahaha:). Και φυσικα θα αρχισω παλι να ζηλευω τα καταπληκτικα background που θα κανει ο mangaka οπως παντα. Ελπιζω να μην ειναι ολα τα ξωτικα σαν τον puck (για το καλο του guts XD). Θελω πολυ να δω τι θα γινει τελικα με την casca, μου την σπαει που εγινε retard.
Oct 03 2009 22:04
Photo

Zoro → Vagelio

Άστα, θυμήθηκα κι [URL="http://manga.animea.net/berserk-chapter-15-page-128.html"]αυτό[/URL] και [URL="http://manga.animea.net/berserk-chapter-15-page-129.html"]αυτό[/URL], που ξεπουπουλιάζε το κοράκι και μετά τον πέταξε κάτω! :hahaha: Όπως και όλες οι φάσεις που ντύνεται σαν κάποιος άλλος και ειδικά σαν Yoda, μοναδικός! XD (έπρεπε να το φανταστώ για την πένα πάντως, εδώ μιλάμε για pro ζωγραφιές! :P) Σχετικά με One Piece να σου πω μόνο και ότι λέω σε όσους έχουν δει το ελληνικό στο alter (κι εγώ από εκεί ξεκίνησα btw): δεν συγκρίνονται!! Πέραν του ότι μετά γίνεται πολύ καλύτερο σε μάχες, τομέα φαντασίας κλπ, οι ελληνικές φωνές στην σειρά ήταν... :puke: Βέβαια δεθείς δεν δεθείς θέλει τον χρόνο της η σειρά, πολύ χρόνο, οπότε δεν θα επιμείνω!! (btw Gintama θέλω να δω κι εγώ σύντομα, να μάθω γιατί κολλάνε όλοι με αυτό... ειδικά αυτό το επεισόδιο 50 δεν ξέρω πόσες φορές έχω ακούσει πόσο καλό είναι! :P) Άντε και σε 6 μέρες ο Guts δεν θα έχει μόνο τον Puck να τον ανησυχεί αλλά ολόκληρο το elf island, poor guy! :hahaha:
Oct 03 2009 13:26
Photo

Vagelio → Zoro

Οπως τα λες ειναι:ureshii:. Ο Puck κανει τον πρωταγωνιστη να δειχνει πιο ανθρωπινος και κωμικος χαρακτηρας και ταυτοχρονα προσφερει μπολικες ξεκαρδιστικες σκηνες στη σειρα (οι οποιες χρειαζονται για τους λογους που προανεφερες). LOL:hahaha::hahaha::hahaha:, τι μου θυμησες με αυτες τις τεσσερις σελιδες! Ειχα ριξει το γελιο της αρκουδας οταν το διαβαζα αυτο. Pretty please with sugar on the top? Γιατι ακομα και οι πιο badassαδες θα βρεθουν σε δυσκολες στιγμες. Το καλυτερο ομως ηταν οι φονικες σκεψεις που ειχε στο μυαλο του ο guts εκεινη την στιγμη, pure epic win... Και εμενα μου αρεσε αυτη στιγμη, που ο σχετικα αντικοινωνικος και γεματος ασχημα συναισθηματα (τοτε) πανισχυρος Guts αποδέχτηκε το μικρο ξωτικο ως φίλο του (kawaii:lovulovu:) και απ' οσο θυμαμαι ειχε χρησιμοποιησει σαν δικαιολογια τις θεραπευτικες ικανοτητες του puck. Αχ, ανοιπομωνω για το επομενο κεφαλαιο, no more griffith-bastard! Οσο για το σχεδιο κι εγω αναρωτιεμαι πως θα μου εβγαινε ο guts αν δοκιμαζα να τον ζωγραφισω, το στυλ του mangaka ειναι απιστευτα ρεαλιστικο και παντα προσπαθω να κανω τα fan art μου να μοιαζουν με τα σχεδια των οriginal σειρων (αυτο σημαινει οτι δεν θα μου εβγαινε bishounen ευτυχως XD). Kαι μια διορθοσουλα: το εχω κοψει το mouse, τωρα χρησιμοποιω pen tablet:ureshii: To one piece το εβλεπα παλια στο alter σε dubbed version και θυμαμαι ειχα δει αρκετα επεισοδια, αλλα για καποιο λογο δεν ειχα δεθει πολυ μαζι του... Αυτο ευθυνεται στο οτι μου αρεσουν τα shounen anime που περιεχουν πολυ κωμωδια και κατα την γνωμη μου το συγκεκριμενο δεν ειχε οση απαιτουσα. Γενικως, το χρυσο τριο του shonen jump δεν με συγκινει ιδιαιτερα... Το ναρουτο που ξεκινησε καλα μετα απο 16 επεισοδια εγινε βλακεια ενω το bleach το βλεπω μονο για τις πορωτικες μαχες. Αν με ρωτησεις ποια ειναι τα αγαπημενα μου shounen σιγουρα θα ελεγα gintama, soul eater και hitman reborn :wooi2:.
Oct 03 2009 10:12