Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

Vagelio → Jorg

Thanks ^^. Αμα σου ειναι ευκολο, πες μου και αν γινεται να φτιαξω panels με τα αντικειμενα που κανουν drop τα heartless.
Οκτ 27 2009 22:31
Φωτογραφία

Vagelio → kelborn3

Σε ευχαριστω πολυ, δεν μου ξανακολησε υστερα απ' αυτο :ureshii:
Οκτ 27 2009 22:29
Φωτογραφία

iristellaVagelio

O Ruru και ο Hal είναι οι δικοί μου. xD Ειδικά όταν αυτοί οι δύο αλληλεπιδρούν μεταξύ τους 9/10 φορές είναι να πέφτεις κάτω από τα γέλια. Ακόμη γελάω με το "bunny stew" σκηνικό. Καλά όχι ότι δεν τον πάω τρελά και τον Val αλλά ο Hal ρε συ είναι άλλο φρούτο. Μου αρέσει που αρχικά ο Val πάει και του κάνει "μη μου βγάλεις τις χειροπέδες" και από το πρώτο βράδυ πάει και δοκιμάζει να δει τι γίνεται αν τις βγάλει. I mean σαν μικρό παιδάκι. xDDDD So adorable..... Πιο κάτω δεν ξέρω αν έχεις φτάσει ακόμη έχει και μια ιστορία σχετικά με το πως πρωτογνωρίστηκαν ο Hal και O VAl (ναι είχαν γνωριστεί και πιο πριν αν και ο Val δεν θυμάται). ΆΑΑΑΑΑλλο τρελό γελιο από εκεί.
Οκτ 27 2009 14:25
Φωτογραφία

Jorg → Vagelio

Δυστυχως οχι XD, δεν την εφτιαξα μονος μου...(να ειναι καλα το photobucket). Οσο για το 358/2 days συμφωνω απολυτα, ο Axel ειναι πολυ ωραιος. Πρωτον, μαλλον εννοεις Organization XIII ή XIV με την Xion. (μαλλον θα σου ξεφυγε κατα λαθος.) Το μαυρο moogle που λες προς το παρον, δεν κανει τιποτα, αλλα μετα απο λιγο θα μπορεις να αγοραζεις οπλα και αντικειμενα απο αυτο. Hope I helped :D.
Οκτ 27 2009 13:54
Φωτογραφία

Vagelio → Jorg

Τωρα ειδα την signature με τον roxas! Μαματη ειναι, την εφτιαξες μονος σου? Επισης το KH 358/2 days το ξεκινησα τις προαλλες. Ειναι πολυ πορωτικο και ο Axel ειναι ακομα πιο θεος απ΄οσο νομιζα!!! Να σε ρωτησω, κανει τιποτα το μαυρο moogle (αυτο που βρισκεται στο σπιτι των organization XVII) ?
Οκτ 27 2009 13:15
Φωτογραφία

kelborn3 → Vagelio

Σχετικα με το προβλημα στον media player classic μολις κατεβασεις το προγραμμα που σου ειπε η geutella και το εγκαταστησεις πηγαινε στα settings του media player classic,βρες το σημειο που λεει ffdshow video decoder και απενεργοποιησε την επιλογη Η.264/AVC.Απο και και περα δεν 8α εχεις κανενα προβλημα.Ειχα και εγω το ιδιο προβλημα και μου λυ8ηκε αμεσως.Ελπιζω να σε βοη8ησα και καλη συνεχεια:byejg9:
Οκτ 27 2009 13:11
Φωτογραφία

Vagelio → Zoro

ΟΚ, με το πασο σου, ουτως η αλλως το bleach δεν ειναι σειρα που την βλεπεις μεσα σε μια βδομαδα. Ε, καλα, ειμαι σιγουρη πως θα την λατρεψεις την matsumoto! Εδω να πουμε την παω ακομα κι εγω, που δεν συμπαθω και ιδιαιτερα τα cow boobs και το ντεκολτε των τριων χιλιομετρων:orly:! Παντως εχει πολυ φαση η συγκεκριμενη. Αν και δεν ειναι η μονη "πλουσια σε φυσικα προσοντα" απο εκει μεσα, και η inoue τα εχει σε king size απλως δεν τα δειχνει.:hahaha: Οι κακοι της σειρας ειναι αρκετα cool (οι περισσοτεροι) οποτε πιστευω πως δεν θα τους αντιπαθησεις. Ηero's comeback δεν λες τιποτα, o griffith με ειχε καταξενερωσει (δεν τον παω οσο cool και αν ειναι). Αχ, αυτος ο miura, παλι θα το σταματησει? Ελεος:erk:! Και πανω που γινοταν πορωτικο :uhh: Ισως ακουγομαι λιγο αυτηρη αλλα αυτο ευθυνεται στο οτι ξεκινησα να διαβαζω berserk τον φεβρουαριο και ειχα κατεβασει πολλα chapters μεσα σε λιγες εβδομαδες (κακομαθα). Οπως και να εχει, θα περιμενουμε...............................................
Οκτ 27 2009 13:08
Φωτογραφία

Vagelioiristella

Yup, τελειο manga, μολις το προχωρησω αρκετα θα τσεκαρω και τα αλλα εργα της δημιουργου του (αχ, τι με περιμενει:nbleed:). Couldn't agree more about Ruruka! Ο καλυτερος συνδιασμος perverted-kawaii mascot που εχω δει:kawaii:! Το λατρευω το ατιμο, ειδικα οταν τριβεται στον val και ο hall αφριζει απο την ζηλεια του!!! Btw, o Ruru και ο beast val ειναι oι αγαπημενοι μου απο εκει μεσα :wooi2:, what about Iri-chan's favorites?
Οκτ 27 2009 12:54
Φωτογραφία

Zoro → Vagelio

Χεχε γι' αυτό και πιστεύω θα ήσουν mega OP fan αν το έβλεπες! :P Και ναι, φυσικά και δεν εννοούσα και τον Kakashi μέσα στους lame, όπως και πολλούς από τους άλλους δασκάλους και δυνατούς ninja που πάω πολύ, πιο πολύ αυτοί οι 3 είναι που μου την σπάνε... και το χειρότερο είναι ότι σε αυτούς επικεντρώνεται η σειρά... :uhh: Θα ήταν τόσο καλύτερη αν δεν υπήρχαν, anw... Ναι Deidara, Itachi, Tobi (ο πορτοκαλί τύπος που λες και είχε πολύ πλάκα έως ένα σημείο, αλλά μετά από μια ανατροπή δεν τον πάω και τόσο), καθώς και άλλοι Akatsuki είναι faves μου. (πάντως από τα τελευταία spoilers δεν το πολυβλέπω να γίνεται το yaoi στην σειρά, οπότε σε χάνει οριστικά :P) Bleach όχι, δεν το ξεκίνησα γιατί έχω κολλήσει σε κάτι τελευταία eps και ταινίες του Naruto που δεν προλαβαίνω να δω λόγω σπουδών! Αλλά, όπως όλες τις σειρές που ξεκίνησα, ενημερώθηκα και spoilerιάσηκα αρκετά πριν την δω XD. Και έτσι έμαθα για τους πρωταγωνιστές, όπως και διάφορους κακούς (grimmjow, gin, aizen, ulquiorra κλπ). Πάντως 99% με βλέπω για Matsumoto fan :lovulovu:, οι άλλες που είδα (yoruichi, inoue, rukia κλπ) δεν μου φάνηκαν τόσο "πλούσιες". :tensai: Θέλω να το αρχίσω σύντομα, να δούμε αν προς αρχές Νοέμβρη προλάβω! :P Ναι κοίτα οι Ryugan είναι οι πρώην moo-shi, πολύ καλό group που στο παρελθόν είχε subbαρει πολλά καλά anime (τώρα δεν μου έρχεται κανένα, αλλά τους έχω παρατηρήσει αρκετά στον χώρο :P) και προς το παρών ασχολείται μόνο με το Fairy Tail! Είναι αφοσιωμένοι σε αυτό και κάνουν καλή δουλεία... από συγκρίσεις που έκανα (με άλλα english groups, δεν ξέρω για ac) κάνουν την καλύτερη δουλειά (ειδικά με εικόνα) και ακόμη και οι Taka που βγαίνουν δεύτεροι, είναι πιο αργοί στο release γιατί ασχολούνται και με άλλα anime (naruto, inuyasha κλπ). Οπότε σου προτείνω ανεπιφύλακτα αυτούς! :riiight: (και το torrent τους είμαι σίγουρος ότι είναι πιο γρήγορο από τον ac, έχει και πιο πολλούς οπαδούς/seeders) Ω καλά, hero's comeback εντελώς με τον Guts!! :awww: Κι εγώ τον είχα πεθυμήσει πολύ, είχα βαρεθεί τον Γριφφίτη πια, αν και του έδωσε καλό τέλος στον 2ο, με το παλάτι και την νέα πόλη! Για το πότε θα βγει το επόμενο, αν τσεκάρεις [URL="http://mangahelpers.com/forums/showthread.php?t=54353"]εδώ[/URL], όπως και στο post μου στο thread, θα δεις ότι μετά από μόλις 3 chapters αφότου μας είχε παρατήσει ο Miura το καλοκαίρι... μας παρατάει ξανά! :zetsubou: Οπότε υπομονή και άγιο πνεύμα... αν όλα πάνε καλά ίσως μας κάνει χριστουγεννιάτικο δώρο και δούμε την συνέχεια με τον Guts! :sleepy:
Οκτ 27 2009 00:44
Φωτογραφία

iristellaVagelio

Soooo glad you liked Crimson Spell. xD Γενικά η συγκεκριμένη μανγκακα έχει κάνει απίστευτα στόρυ. Με το που τελειώσεις προχωράς σε "you are my loveprize in viewfinder" και σε ikokku irokoi romantan. Για το πρώτο συστήνω αιμοστατικούς ορούς και πολλές πολλές πορτοκαλάδες. Και αναφορικά με το crimson spell. Ο Ruruka δεν είναι το πιο αξιολάτρευτο ανώμαλο κουνέλι που έχεις δει ποτέ στην ζωή σου? xD
Οκτ 26 2009 22:59
Φωτογραφία

Vagelio → Zoro

Για να ειμαι ειλικρινης, δεν θα ηθελα σε ενα ανιμε μονο οι κακοι να ειναι ωραιοι χαρακτηρες... θελω ολοι να εχουν ενδιαφερον η τουλαχιστον να βγαζουν γελιο (οποτε θα μου αρεσαν λογικα και οι κακοι του one piece που ειπες πως ειναι γελοιοι). Διολου περιεργο που οι villains του ναρουτο ειναι πιο popular απο τους καλους (με εξαιρεση τον kakashi-sensei). Παντου βλεπω fanart με deidara, itachi και εκεινον το τυπο με το πορτοκαλι κεφαλι. Επισης πιστευω πως οχι μονο εσυ, αλλα και πολλοι αλλοι που εχουν δει την σειρα δεν θα ειχαν προβλημα αν πεθαιναν οι πρωταγωνιστες. Οσο για το τελος οπως τα ειπες ειναι! Θα κανω τον κοπο να δω τη σειρα (τουλαχιστον τα μη φιλλερς) προκειμενου να δω το πολυποθητο ζευγαρακι με τον μεγαλυτερο αριθμο fan fiction παγκοσμιως (και μονο η χαρακτηριστικη σκηνη στο επεισοδιο 3 πρεπει να δημιουργησε 200.000 joujinshi (fan comics)). Eλπιζω να μην κοψουν τα 18+ love scenes στις θερμοπηγες, θα τους παρει και θα τους σηκωσει :roar: Α, ξεκινησες και το bleach? Ποιος ειναι ο αγαπημενος σου χαρακτηρας μεχρι στιγμης? About fairy tail, ευχαριστω για την προταση fansub grouo, αν αργησουν πολυ το επομενο επεισοδιο οι animeclipse θα το κατεβασω απο τους ryugan... και αυτοι torrents εχουν αλλα δεν βαριεσαι, χαλαλι τους :bahhh: Το ειδα και το πολυαναμενομενο berserk! Kyaaaaaahh Guts-sama is back!:awww: Μου ελειψε τοσο πολυ... ok, ενα λεπτακι να ηρεμισω μην πεταξω παλι κανενα fangirl scream. Tον καημενο τον mangaka, πρεπει να εχει κουραστει να σχεδιαζει πλοια. Anyway, επιστρεφωντας απο την ζωη του στο εργο του, μπορω να πω οτι λατευω τον guts ακομα περισσοτερο απ' οτι τον λατρευα προηγουμενως (αυτο πρεπει να ευθυνεται στο οτι ειχα καιρο να τον δω) και ανυπομωνω για το επομενο κεφαλαιο, θελω να τον δω να σφαζει και αλλους μεταλλαγμενους γυμνοσαλιαγκες!:hehehe: Btw, μηπως ξερεις ποτε βγαινει το επομενο?
Οκτ 26 2009 21:56
Φωτογραφία

Zoro → Vagelio

Αλό και πάλι!! :P Για το Naruto, αν και δεν συμφωνώ με τα νίντζα τεστ που λες, μιας και για μένα από κει ξεκίνησαν τα καλά (και συνεχίστηκαν για αρκετό καιρό, ενώ τα πρώτα με τον Zabuza βαριόμουν εγώ), συμφωνώ απόλυτα για το πρωταγωνιστικό τρίο!! Βασικά είναι και ο σημαντικότερος λόγος που κατ' εμέ η σειρά χάνει, απέναντι στο OP αλλά και γενικά. Το Naruto βασικά, αν το παρακολουθούσες πιο κει, πιθανότατα θα σου άρεζαν πολύ οι κακοί, για μένα τουλάχιστον ήταν το ατού της σειράς! Spooky, με ωραίες δυνάμεις (γενικά η ιδέα με το chakra ήταν πολύ καλή για μένα) ή ιστορικό/παρελθόν. Εκεί το Naruto νικάει το OP κατά την γνώμη μου, μιας και οι περισσότεροι κακοί του One Piece (και όχι όλοι) είναι πιο γελοίοι και αρκετές φορές δεν μπορώ να τους πάρω στα σοβαρά όταν πολεμάνε τους πρωταγωνιστές και βαριέμαι... αλλά (!) το One Piece νικάει εκεί όπου χάνει το Naruto, στους πρωταγωνιστές! Και δεδομένου ότι οι πρωταγωνιστές κάνουν το μεγαλύτερο μέρος της ιστορίας, αυτούς παρακολουθούμε πιο πολύ και επηρεάζουν την ροή της σειράς, το One Piece κάνει καλύτερη συνολική δουλειά για μένα (και για άλλους λόγους, αλλά ας πούμε ότι αυτός είναι ο πιο βασικός). Στο Naruto πολλοί ωραίοι κακοί καταστράφηκαν ακριβώς λόγω τον ενοχλητικών "καλών" :congrats:, ενώ ούτε που θα χαλιόμουν αν πέθαινε Naruto, Sasuke ή Sakura. Οι πρωταγωνιστές του OP είναι σχεδόν όλοι πολύ ωραίοι ενώ, οι άντρες έχουν πολύ πλάκα, ο καθένας με τις ιδιοτροπίες του, ενώ οι γυναίκες (ειδικά Robin) είναι καλύτερες από τις τυπικές shonen και έχουν αρκετά ενεργό ρόλο. Ω καλά, εσύ που είσαι και yaoi fan νομίζω ένα τέτοιο τέλος θα ήταν το μόνο που θα σε τραβούσε στο να το δεις!! :hahaha: Πάντως και για μένα τα υπονοούμενα υπάρχουν (μόνο και μόνο το φιλί στο εp 3 τα λέει όλα XD)! Και ναι για Bleach κι εγώ τα ίδια περιμένω, ήδη είδα πλήθος ωραίων κακών και έχω πετύχει μερικές καλές στιγμές μαχών! Τέλος, για Fairy Tail, αν τελικά σκοπεύεις να τα κατεβάσεις και από AC καλώς, αλλιώς γενικά δεν σου συνιστώ τους Keishou, έχω ακούσει ότι δεν είναι καλό group για ποιότητα. Και δεδομένου ότι γενικά η εικόνα του FT δεν είναι top από μόνη της θα σου συμβούλευα τους [URL="http://www.ryugan.com/"]Ryugan[/URL], που έχουν την καλύτερη (εικόνα). Από αυτούς βλέπω. Κι εγώ μην νομίζεις, δεν είμαι καθόλου των torrents, όποτε μπορώ πάω σε direct download, αλλά σε μερικές περιπτώσεις αναγκάζομαι να χρησιμοποιώ αυτά, όπως εδώ! Δεν μου πήρε πάνω από 2ωρο να κατεβάσω το κάθε επεισόδιο! (βγήκε και το νέο Berserk btw :P)
Οκτ 25 2009 23:19
Φωτογραφία

Vagelio → Zoro

Ναι, αυτη ειναι. Σ' ευχαριστω πολυ για την εμψυχωση, ελπιζω να τα καταφερω και να παρω την πρωτια! Στα επεισοδια 1-16 απο το naruto μου φανηκε πως υπηρχε περισσοτερη εμπνευση και συναισθηματα σε σχεση με τα επομενα. Μετα που μπηκαν εκεινα τα νιντζα τεστ τα οποια κρατησαν παραπανω επεισοδια απ' οτι ηθελα αρχισα να το βαριεμαι. Αυτο ευθυνεται στο οτι οι πρωταγωνιστες (naruto, sakura & sasuke) δεν μπορεσαν να κερδισουν την συμπαθεια μου και δεν ανεπτυξαν σχεδον καθολου τις προσωπηκοτητες τους. Ειδικα η sakura και ο sasuke μου εσπαγαν συνεχεια τα νευρα (δεν χρειαζεται να εξηγησω το γιατι, ειμαι σιγουρη οτι γνωριζεις). Τωρα που ανεφερες το τελος της σειρας, θυμαμαι συζηουσα με μια φιλη μου για τους τροπους που θα μπορουσε να κλισει το naruto και μου ειπε πως δεν θα παραξενευοταν αν τα εφτιαχναν ο naruto με τον sasuke... τι στο καλο εχει γινει με αυτους και εχουν βγει τοσοι τονοι fan fiction? Ποσα πια υπονοουμενα δηλαδη μπορει να εχουν πεταχτει? Παντως συμφωνω απολυτα απολυτα με αυτο που ειπες για το OP: ολες οι καλες never end (και οχι μονο) σειρες που χω δει εχουν slow start, το OP, το gintama, το hitman reborn και παι λεγοντας.... Οσο για το bleach, σαν συνολο ειναι αδυναμη σειρα, αλλα εχει μεγαλη ποικιλια χαρακτηρων & πορωτικες μαχες. Αυτοι ειναι οι δυο λογοι που το βλεπω ακομα. Yup, kakui = cool Logia fruits rule! Να ειχαμε και στην Ελλαδα τετοια... Περι fairy tail τσεκαρα τα project status στο animeclipse και δεν το ειδα πουθενα (που προφανως σημαινει πως θα αργησει) οποτε μαλλον θα κατεβασω απο keishou οι οποιοι το εχουν και σε direct download (δεν τα παω καλα με τα torrents)
Οκτ 23 2009 11:28
Φωτογραφία

Zoro → Vagelio

Oh well, 2 αλλά καλοί, για άλλη μια φορά πολύ ωραία και ταιριαστά χρώματα/σχέδια! :wooi2: Btw η badass κοπέλα που έλεγες η δεξιά είναι τελικά δλδ; :? Καλή επιτυχία εύχομαι όπως και να 'χει με τον διαγωνισμό, όποια κατάληξη και να έχει το σημαντικό είναι να κυνηγάς, με οποιονδήποτε τρόπο, τα όνειρα και πράγματα που σε ενδιαφέρουν για το μέλλον σου! :riiight: Η πλάκα με το Naruto είναι ότι εμένα μου άρεσε έως ένα καλό σημείο του manga, που ακόμη δεν έχει εμφανιστεί στο anime και μάλιστα έως το 16-20 δεν με είχε τρελάνει, σε αντίθεση με σένα, ίσα ίσα θεώρησα ότι μετά από τότε βελτιώθηκε (τι σε χάλασε αλήθεια; ) :hahaha: Απλώς δεν μου άρεσε που δεν έχει "σταθερότητα", δλδ που ως ένα καλό σημείο είχε ωραία μηνύματα και μάχες και τώρα πια έχει χάσει ένα καλό μέρος και των 2, σαν να λέμε ότι ο mangaka χρησιμοποίησε ήδη όλες τις εμπνεύσεις του (μαζικά) και τώρα "ξέμεινε"... και το χειρότερο αυτής της τακτικής είναι ότι κινδυνεύει να μην έχει ένα decent τέλος αν συνεχίσει έτσι, μιας και είναι γνωστό ότι το τέλος παίζει σημαντικό ρόλο στην τελική εντύπωση που θα αφήσει μια σειρά! Το OP πάλι ξεκίνησε με πιο σωστή μέθοδο, από πιο χαμηλά (τα πρώτα 100 όπως σου 'χα πει τα βρήκα αδύναμα, πιο πολύ από του Naruto), ενώ ο δημιουργός έδωσε και ακόμη δίνει πληροφορίες πολύ προσεκτικά και μόνο όταν πραγματικά πρέπει, έτσι ώστε η σειρά διατηρεί το ενδιαφέρον της ακόμη μέχρι σήμερα, 422 επεισόδια μετά και αυξάνεται μάλιστα! :oo: Είναι απίστευτο επίτευγμα (για τόσα eps) αυτό και αν συνεχίσει έτσι θα έχουμε (σε κάμποσα χρόνια πάντα) και ένα καλό τέλος, για να μείνει στην ιστορία η σειρά! :P Bleach είναι να το ξεκινήσω σύντομα όποτε δεν έχω ιδέα, αν και απ' όσα ξέρω μπορεί να μην υπερτερεί σε ρεαλισμό, ανάπτυξη, ιστορία κλπ αλλά έχει καλές μάχες και fanservice τουλάχιστον! Kakui? :hmmm: Cool? (help the noob :nanana:) Ναι η ικανότητά της τής επιτρέπει να εμφανίζει οποιοδήποτε μη ζωτικό της όργανο πάνω σε όποια μη υγρή επιφάνεια, όσες φορές κι αν θέλει (σαν τα λουλούδια κάτι), cool huh? :kill4u: Ω καλά, στο OP υπάρχουν άπειρα φρούτα και άλλα τόσα άπειρα που δεν έχουμε δει ακόμη! :hahaha: Αλλά χωρίζονται σε 3 κατηγορίες: α) Zoan (ζώο + άνθρωπος :P), που είναι αυτά που είπε ο φίλος σου και σου δίνουν την ικανότητα να μεταμορφώνεσαι σε (κάποιο) ζώο, σε άνθρωπο και σε μια ενδιάμεση μορφή, β) Logia, που είναι τα πιο δυνατά φρούτα της σειράς (σχεδόν όλα κακοί τα έχουν), μιας και σου δίνουν την ικανότητα όχι μόνο να ελέγχεις ένα στοιχείο της φύσης, αλλά να μεταμορφώνεσαι ολοκληρωτικά σε αυτό, κάνοντας σε άτρωτο σε χτυπήματα (πχ έχουμε κακό φτιαγμένο από καπνό, που τον είχαν δείξει και στο ελληνικό, από άμμο, ρεύμα κλπ), παρά μόνο σε αυτά με κάποιο αδύναμο στοιχείο (πχ πάγος --> επίθεση φωτιάς κλπ, pokemon stuff :P). Τέλος υπάρχει η γ) Paramecia κατηγορία, που είναι όλοι όσοι δεν ανήκουν στα 2 από πάνω και έχει τα πιο πολλά άκυρα/random φρούτα, όπως Luffy και Robin! :P Καλά το FT ήδη από το 2ο ep μου άρεσε πιο πολύ, ας ελπίσουμε ότι όσο πάει θα βελτιώνεται έτσι! Χάρη στην δουλειά αυτών των groups λύσαμε και το πρόβλημα της ποιότητας, ενώ αφού προωθείς τα greek subs (εγώ δεν μπορώ να τα συνηθίσω πια :P) με τους animeclipse είμαστε όλοι καλυμμένοι, ανυπομονώ να μάθω περισσότερα για την σειρά! :)
Οκτ 20 2009 23:53
Φωτογραφία

Vagelio → Zoro

Yup, φτιαχνω ενα μικρο κομικ 4 σελιδων με τους original characters μου (αυτοι εδω [URL]http://nidoqueen4ever.deviantart.com/art/sketch-dump-3-140347600[/URL] αλλα μονο οι δυο [URL]http://nidoqueen4ever.deviantart.com/art/Original-Characters-136348755[/URL] θα μπουν στο κομικ λογω ελειψης χωρου :uhh:). Θα το στειλω σε εναν διαγωνισμο που διοργανωνει η ελευθεροτυπια μπας και κερδισω καμια υποτροφια σε περιπτωση που δεν μπορεσω να περασω στο ΤΕΙ γραφιστικης. Μολις ανακοινωθουν τα αποτελσματα θα το ποσταρω κι εδω. Παντως μην νομιζεις οτι ειναι κατι το σπουδαιο, τεσσερις σελιδες δεν αρκουν για να παρουσιασω τους καμενους OCs μου.:nosey: Για να σου πω την αληθεια δεν παραξενευομαι που το OP θεωρειται καλυτερο απο τα αλλα δυο shonen. To naruto χαλαει απο 16ο επεισοδιο και το bleach απο το 64ο. Τωρα πια βλεπω το δευτερο μονο και μονο για τις πορωτικες μαχες και το bankai του renji. Α, αυτη ειναι η Robin? Kakui:kill4u:! Το φρουτο που εφαγε της εδωσε αυτη την ικανοτητα να φανταστω. Ποσα απο αυτα τα φρουτα υπαρχουν στο one piece? Ενας φιλος μου ειπε πως υπηρχαν και καποια που εδιναν στους χαρακτηρες χαρακτηριστικα ζωων. Lol, το gif.... ενταξει αν το παρατηρησεις καλυτερα φαινεται πως δεν ειναι αληθινο XD Kαι γυριζοντας στο fairy tail θελω να πω thanks για το link. Ανυπομωνω να βγαλουν και το 2ο επεισοδιο με greek fansubs.:wooi2:
Οκτ 20 2009 17:49