Community Status Updates
Zoro → Vagelio
Wao, δεν θα μπορούσα να τα έχω πει καλύτερα, κι εγώ έτσι βλέπω την φοβερή αυτή σειρά! Το σκοτεινό κλίμα, τα απίθανα σχέδια, ο αλλόκοτος κόσμος, τα διάφορα νοήματα και φυσικά ο τρομερός lead την κάνουν μια από τις καλύτερες του είδους της, ενώ ο Guts είναι ο αγαπημένος μου ever anime χαρακτήρας, τουλάχιστον συγκριτικά με όσους έχω δει ως τώρα (αλλά και πάλι, όσους κι αν δω, αμφιβάλλω αν θα φτάσει ποτέ κάποιος να είναι πάνω από ισάξιος του, για μένα!). Ένα από τα ίδια για τον Puck, έχω λιώσει σε κάτι φάσεις όπως [URL="http://manga.animea.net/berserk-chapter-15-page-170.html"]εδώ[/URL], [URL="http://manga.animea.net/berserk-chapter-17-page-5.html"]εδώ[/URL], [URL="http://manga.animea.net/berserk-chapter-17-page-6.html"]εδώ[/URL] κι [URL="http://manga.animea.net/berserk-chapter-17-page-7.html"]εδώ[/URL]... η ελάφρυνση που δίνει στο σκοτεινό κλίμα, ειδικά της αρχής, είναι σίγουρα καλοδεχούμενη! :P Και φυσικά η πρώτη στιγμή που ο Guts [spoiler=Berserk manga spoilers]τον αποδέχτηκε ως φίλο και σύντροφό του και του παραχώρησε την τσάντα του ως "σπίτι" για να μείνει είναι από τις αγαπημένες μου σκηνές!
[/spoiler]Άντε και σε περίπου μια βδομάδα θα τους ξαναδούμε και τους 2 μαζί! Καλή συνέχεια με τα σχέδια και την όποια βελτίωση μπορείς να τους κάνεις, αν και προς το παρόν και μόνο οι χρωματισμοί είναι απίθανοι! :riiight: (aka αναρωτιέμαι πόσο καλά μπορεί να βγει ο Guts αν τον πιάσει ποτέ το keyboard και mouse σου :P)
Κάτι τελευταίο, σε άλλη νότα, είδα και αυτό το post σου:[quote=Vagelio;343472][I]1)Εναλλακτικοί κόσμοι, όπου η ιστορία της Γης κύλησε διαφορετικά και υπάρχουνε σημαντικές αλλαγές.
2)[/I][I]Μαγικοί άλλοι κόσμοι με χαρακτήρες που τον εξερευνούνε
Αlternative history πανω απ' ολα!
[/I][/quote]και, αν και σε πολύ πιο χαλαρό κλίμα από το Berserk, το One Piece (που είναι από τις αγαπημένες μου σειρές) κάνει ένα καλό mix των 2 στοιχείων που περιγράφεις, αν και πιο πολύ το 2 θα 'λεγα (έχει και περισσότερη φαντασία από Berserk μάλιστα και πολύ καλά αξιοποιημένη... μόνο μειονέκτημα ο μεγάλος όγκος επεισοδίων, που αν δεθείς πολύ με την σειρά δεν είναι πρόβλημα, φεύγουν γρήγορα, αν δεν όμως, είναι σίγουρα ένα εμπόδιο), ever heard of it; :hmmm: Ή πέρα από Gintama δεν σε πολυενδιαφέρουν άλλα shonen;
Oct 03 2009 04:09
Vagelio → Zoro
Hehe, why not? Το berserk ειναι κορυφαιο.
Το ξεκινησα πριν ενα χρονο επειδη ειχα ακουσει πως ηταν καλο και ομολογω πως δεν το περιμενα τοσο ενδιαφερον... το story απιστευτο, o κεντρικος χαρακτηρας ειχε πολυ πραγμα πανω του (αναφερομαι στο παρελθον του κυριως), και πανω απ' ολα το artwork..... μιλαμε για πραγματικο εργο τεχνης! Ο δημιουργος του εκανε καταπληκτικη δουλεια τοσο στο σχεδιο των χαρακτηρων οσο και στα background χωρις να λυπηθει το μελανι και τα βασανισμενα απο τις πολλες χρησεις πενακια του. Ομολωγω οτι το σχεδιο της σειρας ειναι το αγαπημενο μου κομματι και ενα κορυφαιο καλλιτεχνημα κατα την γνωμη μου :lovulovu:. RESPECT!
Εχεις δικιο, ειμαι fan του Guts, ο τυπος δεν την παλευει! Στην αρχη που το ξεκινησα νομιζα πως ηταν ενας overpowered τυπικος καφρος αλλα αργοτερα που ξεδιπλωθηκε το story του αρχισα να τον συμπαθω πολυ! Ειναι ο αγαπημενος μου badass χαρακτηρας πλεον:ureshii:
Επισης απο την ιδια σειρα μου αρεσει πολυ και ο puck γιατι ειναι ο ποιο νορμαλ και κωμικος χαρακτηρας εκει μεσα (αν και ειναι ξωτικο).
Anyway, θα μπορουσα να μιλαω με τις ωρες για αυτο το μανγκα αλλα υπαρχουν και αλλα θεματα που μας απασχολουν οπως οι εκλογες και η γριπη των χοιρων (lol, γραψε ακυρο σε αυτα τα δυο). Berserk FTW!
Οσο για τα σχεδια μου... χαιρομαι που σου αρεσαν:joyful:, ειναι τα προιοντα απο τα 10ωρα λιωσιματα που εχω φαει στο photoshop :tensai:. Φυσικα εχω πολυ δρομο μπροστα μου ακομα. Θα ηθελα καποια στιγμη να κανω και τον guts-san (οπως και πολλους αλλους χαρακτηρες), αλλα θα αργησει να γινει αυτο :hot:.
Oct 01 2009 22:34
Zoro → Vagelio
Καλά, είδα το post σου στο Berserk thread και δεν το περίμενα ότι είχαμε και νέα κοπέλα στις fans της σειράς! Welcome! :P
Διαβάζεις από καιρό την σειρά; Guts fan να υποθέσω;
Είδα και τις ζωγραφιές σου btw, απίθανα χρώματα και σχέδια έχω να πω :nod:... μακάρι να σχεδιάσεις και κάναν Guts στο μέλλον! :wis:
Sep 29 2009 16:11
Vagelio → mono
Ηappy birthday Mono! Να μας ζησεις!
[IMG]http://i285.photobucket.com/albums/ll80/Vagelio4ever/4ee5c1bb3c77b0af0338f70cbeb843bb.jpg[/IMG]
Sep 10 2009 20:34
Vagelio → Neuro
Aαα.... τωρα κατι θυμαμαι. Και εγω εχω πολλα πραγματα να μαθω και αυτη τη χρονια δεν θα βρω το χρονο με τα βρομοφροντιστηρια Τ^Τ. Mε το πασο σου, οποτε εχιε χρονο και ορεξη, θα χαρω να ακουσω συμβουλες ^^
Sep 08 2009 17:05
Neuro → Vagelio
Μπα δεν ειμαι ιδικος ... εχω πολλα ακομα να μαθω! Διστιχως δεν εχω κατι προσφατο στο DA αλλα τσεκαρε το gallery μου [url]http://odesos.deviantart.com/[/url] το τελευτεο ειναι η cyborg τωρα εχω βελτιοθη χ3 (ελπιζω XD) απο τοτε που την ανεβασα . Θα σου πω αργοτερα τι θα μπορουσες να κανεις για τις σκιες ....
Sep 08 2009 17:00
Vagelio → iristella
Aστα, και εγω το ιδια κανω οταν σκαναρω μεγαλες εικονες... καταλαβαινω τον πονο σου iri-chan T^T
Sep 03 2009 09:45
Vagelio → mono
Yup! Ολα τα παραπανω ειναι οι λατρειες μου :wooi2::wooi2::wooi2:
Osaka = Goddess
Απεκτησα κι αλλη onee-chan:if:
Δεν πειραζει που δεν εχεις φτασει στα latest episodes του gintama. Να σου πω την αληθεια καλα κανεις γιατι το fansub group αργει πολυ, ενα μηνα θελει για να subbαρει ενα μονο επεισοδιο:roar:
ΟΚ, θα της το πω οταν την δω (Lol, η carla-nee-chan βρηκε rival XDDDD). Καλα, απο το επεισοδιο 100 και μετα εχει παρα πολυ toushirou, και σε σοβαρες καταστασεις, και σε ακυρες. Οσο για το arc με την αδερφη του sougou, μπορω να πω οτι με εκανε να κλαψω, πραγμα που ειναι πολυ δυσκολο να μου συμβει (ισως επειδη αποφευγω τα δραματικα ανιμε).
Oσο για το yaoi manga thread, don't worry, δεν προκειται να το αφησω, απλως θελω να τελειωσω τον δευτερο τομο του aijin incubus πρωτα.
Θα τσεκαρω στα σιγουρα το a tyrrant who falls in love και παω στοιχημα οτι θα το λατρεψω, οπως γινεται και με καθε yaoi comedy που πεφτει στα χερια μου :awww:. Ευχαριστω για το link Μono-nee-chan ^^
Sep 03 2009 09:43
mono → Vagelio
azumanga daioh : check
gintama :check
yaoi manga: check
hetalia : check
hijikata x gintoki fan :check
πολύ ωραια male fanarts :check
I think i just found my long lost sister:hahaha:
gintama <33333 δυστυχώς δεν έχω προλάβει να φτάσω μέχρι το τελευταίο επισόδειο, είμαι στο κάπου στο 100 και ελπίζω μετά την εξεταστική να τα καταφέρω...Μεγάαααααλη Hijikata fan, απλά τον αγαπώ και θέλω να κάνω τα παιδιά του:lovulovu: Ειδκά μετά τα επισόδεια [SPOILER]με την ιστορία του με την αδεφή του Okita [/SPOILER] τον λάτρεψα...Πες στη φίλη σου, ΚΑΤΩ τα κουλά της, he is MINE:hiding_something:
Χαίρομαι που έιδες το κοτοπουλοthread και ότι θα σου πρότεινα να περάσεις μια βολτίτσα :P Όπου ναναι ετοιμάζω και άλλο, stay tuned XD
Πέρνα και από το yaoi manga thread να μας πεις τι έχεις διαβάσει, τι σου αρέσει etc . Ένα καταπληκτικό ongoing πάντως και στο συνιστώ ανεπιφύλακτα είνα το a tyrrant who falls in love, ωραία ρομαντική υπόθεση και πολύ μα πολύ γέλιο ;) Το βρίσκεις [URL="http://manga.animea.net/the-tyrant-who-falls-in-love.html"]εδώ[/URL]
Ό, τι χρειαστείς μας λες ή σε εμένα ή στην κυρία moderator aka Iri-chan :P
Fangirls United XD
Sep 02 2009 21:55
iristella → Vagelio
Canonscan Lide20 από την πλευρά μου. Και το πρόβλημα με το χαρτί το έχω αντιμετωπίσει και εγώ εκτεταμμένα. Χρησιμοποιώ ακουαρέλα 3-4 οπότε καταλαβαίνεις τι τραβάω μετά για να το περάσω σε pc. T^T επαναλαμβανόμενα scan και κόψε ράψε με corel.
Sep 02 2009 21:14
Vagelio → iristella
Horror? τοτε μαλλον θα τους ριξω μια ματια καποια στιγμη...
Ναι, για την ακριβεια το σχεδιο με τον chibitalia το σκαναρα 4 φορες γιατι το ειχα κανει σε μεγαλο χαρτι... μπορει αυτο να φταιει που χαλασαν τα χρωματα. Tι σκανερ χρησιμοποιεις? εγω εχν ενα epson v10.
Sep 02 2009 21:10
iristella → Vagelio
Well romance is not the word i would use to describe most of them. Υπάρχει μεν σαν στοιχείο αλλά δεν δίνεται εκεί η βάση. Most of them are horror stories.
Btw αυτό που λες με το Chibitalia σκιτσάκι το παθαίνω και εγώ όταν πάω να scannάρω κάτι. Πολύ περισσότερο όταν είναι μεγάλη η επιφάνεια. Μου φαίνεται πρέπει να αλλάξω scanner. Ακόμη και έτσι ήταν γλυκήτατο πάντως.
Sep 02 2009 20:30
Vagelio → iristella
I see... ευχαριστω για τις λεπτομερεις πληροφοριες και το οφθαλμολουτρο :nbleed:
Αρα ολα τα παραπανω κουκλια ειναι απο romance manga, μερικα μαλιστα τα εχω ακουστα. Κριμα που δεν ειναι ο τυπος μου :uhh:
Sep 02 2009 20:10

This status update has reached the maximum number of replies allowed