Community Status Updates
Jorg → Vagelio
Thanks :D. Το avatar ηταν κινουμενο αλλα ειναι πολλα kb και δεν μου το εμφανιζει ετσι.
Nov 05 2009 19:57
Jorg → Vagelio
Eγω το mission mode το εχω δοκιμασει μονο για να δω τις κινησεις των αλλων χαρακτηρων.
Το birth by sleep θα κυκλοφορησει κατα την ανοιξη του 2010 αν δεν απατομαι, αλλα και παλι ειναι πολυ μακρια :(
Nov 03 2009 23:11
Vagelio → Jorg
Congrats, αντε, σειρα εχει και το birth by sleep που θα βγει σε καμια δεκαετια! Εγω ειμαι ακομα στο day 117, και μπορω να πω πως ηδη μου εχουν λυθει αποριες σχετικα με την σειρα (εν το μεταξυ δεν εχω δοκιμασει καθολου το mission mode:hihi2: )
Nov 03 2009 15:38
Jorg → Vagelio
Μολις τερματισα το 358/2 days... τι να πω το παιχνιδι τα εσπασε μεχρι την τελευταια σκηνη, και η αληθεια ειναι οτι ξεκαθαρισαν πολλες αποριες μεσα στο μυαλο μου για καποιες σκηνες, και μου δημιουργηθηκαν αλλες XD.
Αντε και να ερθει το birth by sleep με το καλο.
Nov 03 2009 15:23
Vagelio → Jorg
E, ενταξει, προσωπικα δεν πιστευω πως ο roxas και η kairi ειναι αντιπαθητικοι χαρακτηρες... οπως και να χει, ο καθενας μας εχει διαφορετικα γουστα.:bahhh:
KHinsider? Δεν παραξενευομαι να σου πω την αληθεια, ξερω ποσο fan εισαι XD.
Παντως πιστευω πως θα υπαρξουν secret missions και secret endings, δεν γινεται kingdom hearts χωρις αυτα τα δυο :hahaha:
Nov 01 2009 16:16
Jorg → Vagelio
Η συγκεκριμενη κοπελια, δεν φανταζεσαι ποσους fan εχει. Επεισης δεν φανταζεσαι ποσοι πολλοι υπαρχουν που μισουν την Kairi, και ποσοι αλλοι που μισουν τον Roxas.
Ολα αυτα ειναι βασισμενα απο το khinsider forums, οπου και εγινα μελος (οχι που θα αφηνα :P)
Lol αυτο για τα secret missions XD. Ειχα και εγω μια χαρα (οχι για το yaoi part) οτι θα εχει και extras. Never mind.
Oct 31 2009 19:22
Vagelio → Jorg
Δεν ανοιξα το τελευταιο spoiler αλλα μπορω να κανω υποθεσεις... παντως δεν μπορω να πω πως κοβω φλεβα για την κοπελια.
Οσο για τα secret missions, απλως αστειευομουν (sorry, δεν ηξερα πως θα το παρεις στα σοβαρα).
Oct 31 2009 18:28
Jorg → Vagelio
Στο σημειο που εχω φτασει τωρα τα levels τριπλασιαζονται.
Αν δεν εχεις δει κανενα spoiler σχετικα με το plot σου εχω μια συμβουλη
[spoiler]μην πολυσυμπαθησεις την Xion γιατι θα ψυχοπλακωθεις με αυτο που θα της συμβει. Δεν πηγα στο εν λογω σημειο ακομα αλλα το ειδα απο αλλα spoilers [spoiler]μην πεις οτι δεν προειδοποιησα[spoiler] πεθαινει[/spoiler][/spoiler][/spoiler]
btw ποια secret missions λες; Υπαρχουν εδικα missions που ξεκλειδωνουν συγκεκριμνενα video;
Oct 29 2009 23:35
Vagelio → Jorg
A, τελικα εφτασα στα tutorial γι' αυτα που μου ελεγες (ωραιο αυτο με τα levels που διπλασιαζονται). Ανυπομωνω να φερω εις περας τα secret missions που θα ξεκλειδωσουν τα yaoi video AxelxRoxas :hihi2:
Oct 29 2009 22:44
Vagelio → iristella
Μαλλον θα το παω με το πασο μου γιατι εχω ηδη καμια δεκαρια μανγκα που περιμενω με ανυπομονησια Τ^Τ (berserk, claymore, soul eater, zetman, ultimo, beelzebub, κλπ. αστα να πανε ειναι). Παντως το σιγουρο ειναι πως καποια στιγμη θα το προφτασω και θα χρειαστω αυτο το δικτυο ψυχολογικης υποστιριξης και απεξαρτησης :nanana:
Oct 29 2009 22:36
Jorg → Vagelio
Λοιπον υπαρχουν συγκεκριμενα αντικειμενα τα οποια μπορεις να τα τοποθετησεις σε links που υπαρχουν ειδη σε διαφορες ιδιοτητες, οπλα κτλ. πχ καποια οπλα εχουν ενα, δυο ή παραπανω links στα οποια μπορεις να τοποθετησεις ειδικα αντικειμενα, τα οποια τους δεινουν ιδιοτητες ή τους δυναμωνουν τη μαγια ή την δυναμη κτλ.
Επεισης υπαρχουν καποια αντικειμενα τα οποια τα βαζεις στα panels σου και σου εμφαβιζονται καποια link. πχ Υπαρχει ενα αντικειμενο που λεγεταο level doubler και εμφανιζει 4 links. Αν βαλεις σε αυτα τα links ενα level up αντικειμενο, το οποιο σου ανεβαζει το level κατα ενα, σου ανεβασει το level κατα δυο.
Δεν ξερω κατα ποσο σε βοηθησα ή σε μπερδεψα παραπανω, αλλα μην ανυσυχεις. Θα τα μαθεις με το περας του χρονου, αφου ουτοσιαλλως θα σου εμφανιζονται και αναλογα tutorial.
Oct 28 2009 10:14
iristella → Vagelio
Χεχε πλάκα πλάκα σε εκείνο το σκηνικό και μένα η ίδια παροιμία μου είχε έρθει στο μυαλό. Συγκεκριμένα η ατάκα μετά το "curiosity killed the cat" aka "satisfaction brought her back". Και κακά τα ψέμματα ο Hal έμεινε ικανοποιημένος υπέρ του δέοντος. xD
Έχει πολλά ωραία και στα επόμενα κεφάλαια. Άντε φτάσε και εσύ up to date να αρχίσει νέος κύκλος fangirlism και bishonen worshiping στο ανάλογο thread. Βέβαια μετά θα έχεις ένα θεματάκι του πως να αντέξεις με ένα chapter το μήνα, αλλά έχουμε ήδη οργανώσει δίκτυο ψυχολογικής υποστήριξης και απεξάρτησης.
Oct 27 2009 23:11
Zoro → Vagelio
Α καλά, αν την πας κι εσύ (lol cow boobs :hahaha:) είναι εγγύηση ότι θα μου αρέσει πια! :P
Για Βέρσερκ no worries, με το που βγει θα έχεις νέα μου! Δεν μου ξεφεύγουν αυτά! :riiight:
Τέλος, απ' όσα ακούω αναμένουμε βελτίωση στο FT κάποια στιγμή (ελπίζω σύντομα!)... γενικά, με το που δούμε Erza πιστεύω πως θα φτιάξει αρκετά το κλίμα! Και απ' όσο τσέκαρα στην [URL="http://fairytail.wikia.com/wiki/Erza_Scarlet"]wiki [/URL](και λίγο στο manga) νομίζω γύρω στο επεισόδιο 5 την περιμένουμε... με το καλό! :drink:
Oct 27 2009 22:58
Vagelio → iristella
LOL, η περιεργα σκοτωσε την γατα, βασικα εδω ανοιξε την τρυπα του val XDDDD
Τεσπα, ωραιος και ο hal, δεν λεω αλλα προτιμω τους αλλους δυο.
Οσο για εκεινη την σκηνη με το bunny stew , δεν εχω να πω τιποτα, καλυψες πληρως! Ελπιζω να δω κι αλλα τετοια στα επομενα chapter και περι Ruru η αγαπημενη μου φαση ηταν εκεινη στα extas που τους ειχε ολους σε chibi και τσακανωνταν για τον val :hahaha:
Oct 27 2009 22:38

This status update has reached the maximum number of replies allowed