Jump to content

Community Status Updates

Photo

Jorg → Vagelio

Α Ok. Μην ανυσυχεις. Δεν το εχω δημοσιευσει
Feb 15 2010 01:11
Photo

Vagelio → Jorg

Hello, απλως ηθελα να που πως σημερα δημοσιευσα το fairy tail στο animeplanet ^^. Ελπιζω να μην το εχεις προσθεσει στην λιστα....
Feb 14 2010 21:17
Photo

VagelioKenny

Νo problem ^^. Awwww:wooi2: και να σκεφτεις πως εψαχνα το συγκεκριμενο scan σε full αναλυση <3
Feb 12 2010 15:57
Photo

KennyVagelio

Thanks a lot! :congrats: Have some Okita in return. ^^ [IMG]http://img713.imageshack.us/img713/4404/gintama182619.jpg[/IMG]
Feb 10 2010 23:04
Photo

VagelioKenny

Sorry, δεν ηξερα πως ηταν τοσο δυσκολο να βρεθει. Οριστε το megaupload link :) [URL]http://www.megaupload.com/?d=RPNM9KA3[/URL]
Feb 10 2010 22:52
Photo

KennyVagelio

Τελικά δεν μπόρεσα να βρω τη γραμματοσειρά. Έψαξα και κάτι font packs στο gamato.info, αλλά τζίφος. :emptyonexg1: Αν μπορείς να την ανεβάσεις σε κανένα megaupload θα μου έκανες μεγάλη χάρη. ^^
Feb 10 2010 15:44
Photo

iristellaVagelio

Nτάξει το Berserk δεν είναι και από τα πιο τρομακτικά seinen (σε σχέση με κατι Uzumaki,ΜPD δλδ που σου παγώνουν το αίμα). Το θέμα είναι ότι μέχρι στιγμής οι χειρότεροι κακοί στην όλη υπόθεση μου φαίνονται οι ίδιοι οι άνθρωποι. Και ναι ο Griffith έχει μείνει εντελώς στάσιμος. Τι level up? Έχει φτάσει God Mode κυριολεκτικά πόσο πιο πάνω να πάει? Στο arc του εν τω μεταξύ παίζει να είχε και δύο ατάκες σύνολο? Πιο πολύ τους ανθρώπους γύρω απο τον Griffith εξέταζε παρά τον ίδιο. Τώρα η Caska αν και δεν είναι ο πιο αντιπαθητικός χαρακτήρας που έχω συναντήσει εντούτοις συμφωνώ ότι το πώς ακολουθούσε τον Griffith ήταν κάπως. Παρόλαυτα δεν πιστεύω ότι για την τωρινή της κατάσταση φταίει η ίδια ( i mean δεν το ελέγχει). Αν κάποιος φταιει είναι ο mangaka που την χρησιμοποιεί αποκλειστικά έτσι.
Feb 09 2010 20:43
Photo

Vagelioiristella

Ειναι οντως στην φυση τους ολο αυτο το κακο αλλα ωρες ωρες κανουν το αιμα μου να παγωνει (τι παω κι εγω στα seinen horror). OK, καποιος πρεπει να ειναι ο κακος της ιστοριας ουτως η αλλως. Οσο για αυτους που αντιπαθω... μπορεις να μαντεψεις και μονη σου: η Casca! Στην αρχη μου την εσπαγε γιατι ειχε υπερβολικα μεγαλο κολημα με τον griffith (σε σημειο που να κοιμηθει τσιτσιδη αγκαλιτσα με τον guts για χαρη του XDDDD ), απο ενα σημειο και μετα αρχισα να την συμπαθω επειδη ειχε αναλαβει τους hawks οσο ελειπαν οι αλλοι δυο ενω νωριτερα ειχε σφαξει και εναν μαντραχαλα φαλοκρατη. Τωρα και παλι την αντιπαθω σφοδρα γιατι γινει ενα αχρηστο καραretard του κερατα και κανει αυτο το απιστευτα ενοχλητικο fan service >_<. Εν το μεταξυ ο griffith εχει μεινει στασιμος. Δεν εχει παρει ουτε ενα power up, δεν εχει αντιμετωπισει ουτε εναν αντιπαλο στα μετρα του και κερδιζει παντοτε χωρις κανενα απολυτως εμποδιο Τ^Τ, το σκυλοβαρεθηκα τον arc του.
Feb 09 2010 19:13
Photo

iristellaVagelio

Θέτεις ένα θέμα τώρα με τους Apostoles. Δεν πιστεύω ότι είναι χειρότεροι από τον κάθε άνθρωπο. Με την έννοια του ότι η βιαιότητα που τους διακατέχει ως ένα βαθμό είναι κομμάτι της φύσης τους, Από εκεί και πέρα ο κάθε ένας είχε τον χαρακτήρα του και τους λόγους του. Δεν ήταν όλοι πραγματικά τέρατα if you ask me. Ποιούς αντιπαθείς?
Feb 09 2010 19:02
Photo

Vagelioiristella

Yare yare.... δεν ειμαι καλη στο να κρινω χαρακτηρες =.=. Ισως να μου αρεσει επειδη εχω συνηθησει τους flat χαρακτηρες απο τα shonen... Προφανως ο miura ηθελε τον πρωταγωνστη να ειναι σφαχτης αλλα να δικαιωνεται παντα για οσο κοσμο ξεπαστρεφει (να σκοτωνει δε και καλα ολους τους apostoles που υποτιθεται πως ειναι χειροτεροι απο αυτον). Οσο για το αδυναμος εχω την εντυπωση πως απο τοτε που πηρε την πανοπλια εχει γινει ελαφρως λιγοτερο εξαρτημενος απο τον griffith, αν και παλι δεν θα ειχε ελπιδα εναντια σε εκεινον τον γιγαντιο δαιμονα-σουλτανο. Και παλι δεν τον αντιπαθω, οσο αχρηστος και να ειναι μου αρεσει το κανω-τον-badass στυλακι του. Περα απο αυτο μου αρεσαν μερικες σκηνες στις οποιες βοηθουσε τον isidor να κανει εξασκηση ή οταν ειπε μια καλη κουβεντα στην Shierke που της ελειπε η γιαγια της. Σε γενικες γραμμες, αλλοι ειναι οι χαρακτηρες που με ενοχλουν αυτον τον καιρο. (και δεν αναφερομαι σε κανεναν απο αυτους που μπηκαν προσφατα).
Feb 09 2010 18:51
Photo

iristellaVagelio

Δεν με πειράζει το κακό μέσα του γιατί πιστεύω ότι λίγο πολύ όλοι έχουμε την καλή και την λιγότερο καλή μας πλευρά. Απλά πιστεύω ότι. Α) αφενός δεν έχει δικαίωμα να ζητά εκδίκηση στο όνομα των Hawks. Για τον απλούστατο λόγο ότι σταμάτησε να είναι Hawk πολύ καιρό πριν τα γεγονότα της έκλειψης. Τους εγκατέλειψε ήδη στην τύχη τους μια φορά οποτε δεν έχει δικαίωμα να πολεμά στο όνομα τους για κάτι που κάλλιστα θα μπορούσε να έχει συμβεί εν τη απουσία του. Και στο κάτω ποιός θα ζητήσει εκδίκηση για αυτούς που πέθαναν εξαιτίας της δικής του απόφασης να φύγει? Β)Δεδομένου ότι ο Guts λίγο πολύ δεν νοιάζεται για τους ανθρώπους ως σύνολο και πιο πολύ νοιάζεται για τους δικούς του και για όσους γνωρίζει και έχει δεθεί μαζί τους, με ποιό δικαίωμα σφάζει Apostoles που δεν τον επηρεάζουν σε τίποτα? Θα μου πεις ότι το κάνει για να φτάσει στον Femto. Και πως διαφέρει αυτό από αυτό που έκανε ο Griffith? Και οι δύο μια χαρά θυσιάζουν ζωές για να φτάσουν στο όνειρό τους. Γ) Μου την σπάνε οι αδύναμοι χαρακτήρες. Ο Guts μια ζωή πυξίδα για τις πράξεις του τον Griffith είχε. Είτε ως σύμμαχο είτε ως αντίπαλο. Σαν ξεχωριστή οντότητα πολυ απλά δεν υπάρχει. Και να σου πω και κάτι? Πολύ το χάρηκα που του την έφερε ο Griffith. Εφόσον είναι διατεθειμένος να κάνει τα πάντα για το όνειρο του Griffith ας το κάνει βάζοντας το δικό του τομάρι στην γραμμή και όχι σφάζοντας παιδάκια. Δ) Τον θεωρώ ΠΟΛΥ flat. Χειρότερος και απο shonen χαρακτήρα. Και σε σχέση με διάφορους δευτερεύοντες φαίνεται απλά πολύ λίγος και πολύ μονότονος. Ωραία έχει πονεμένο παρελθόν. ΚΑΙ? Στο Berserk σύμπαν όλοι έχουν από κάτι. Στο παρόν στο παρελθόν ή και στο μέλλον. Γιατί πρέπει να λυπηθώ αποκλειστικά και μόνο τον Guts? Μέσες άκρες αυτά είναι. Είμαι στον 33ο volume και δεν με βλέπω να αλλάζω γνώμη σύντομα. Εκτός και αν στα επόμενα γίνεται κάτι το τόσο συνταρακτικό.
Feb 06 2010 19:07
Photo

Vagelioiristella

Αυτο υσχυει. Γενικως ολα τα μανγκα που εχω διαβασει απο την anubis εχουν καλη ποιοτητα μεταφρασης, και σιγουρα πολυ πιο υψηλη απο αυτην των αγγλικων μεταφρασεων, κριμα που βγαζουν μονο 1-2 τομους ανα μηνα Τ^Τ. Προσωπικα δεν τον μισω πια (τον αντιπαθουσα απιστευτα στην αρχη), πιο πολυ τον λυπαμαι γιατι εχει τραβηξει πολλα. Τωρα για το overpowered που ειναι πολυ, δεν με πειραζει ιδιαιτερα. Οταν λες υποκριτης, τι ακριβως εννοεις? Οτι το παιζει διχασμενη προσωπηκοτητα (αναφερομαι σε εκεινο τον δαιμονα-λυκο που συμοβλιζει το κακο μεσα του) και εχει σκοπο να μαχαιρωσει τους αλλους πισωπλατα? p.s.: εχω την εντυπωση πως η απαντηση που θα μου δωσεις κανει κι εμενα να τον μισω...
Feb 06 2010 18:34
Photo

iristellaVagelio

Ναι άκουσα ότι η ποιότητα της ελληνικής έκδοσης είναι πάρα πολύ καλή. Με γειές λοιπόν. Ο Puck είναι γλύκας και για πολλές αγκαλίτσες. Ο πρωταγωνιστής πάλι για πολλές σφαλιάρες είναι. I seriously hate that guy. Παίζει να είναι ο πιο υποκριτής στην όλη υπόθεση. >_<
Feb 06 2010 17:40
Photo

Vagelioiristella

Λατρευω το berserk, μαλιστα χθες αγορασα τον πρωτο τομο στα Ελληνικα :3. Προσωπικα ο αγαπημενος μου απο εκει μεσα ειναι ο Puck-sama και δευτερος ο πρωταγωνιστης αν και ειναι ολιγον mary-sue XD. Η μαγισουλα ειναι αθεραπευτα kawaii και και σιγουρα απο τους πιο χρησιμους χαρακτηρες στην σειρα :)
Feb 05 2010 23:40
Photo

iristellaVagelio

Το είχα ξεχάσει ότι διάβαζες και εσύ Berserk. Και ναι η πιτσιρικα είναι γλυκούλα και κάνει ωραίο δίδυμο με το ξωτικό της. Από τους ωραίους χαρακτήρες της σειράς.
Feb 05 2010 22:10