Community Status Updates
Kai → Vagelio
Sounds good to me! Fanservice-mecha ftw! Επίσης μπορούμε να υποσχεθούμε σε κάθε fangirl ότι θα τους παρέχουμε το προσωπικό τους bishie και έτσι θα έχουμε αυτόματα έναν τεράστιο στρατό!!
Chocolate Addiction, I like it \(*-*)/ , να είναι από τα πρώτα μας βήματα! Οι σοκολατοβιομηχανίες πρέπει να γίνουν δικές μας! :kill4u: Δικές μας-δικές μας-δικές μας!
ΥΣ. Τα εγκεφαλικά κύτταρα ήταν καμμένα προ πολλού. No damage done!
May 23 2010 16:54
Vagelio → Kai
:if:oh, yesh!!! Για να το πετυχουμε αυτο προτεινω να φτιαξουμε δυο τεραστια mecha, ενα που να μοιαζει με τον gintoki και ενα με τον gokudera και να στειλουμε μυνηματα σε ολες τις μεγαλες δυναμεις ζητωντας τους λιτρα για να μην τις βομβαρδισουμε με τα chinpo-missiles των γιγαντιαιων ultra hot fighting mech μας!:hehehe:
Επειτα θα επενδυσουμε τα λεφτα που θα μας στειλουν στην δημιουργια ενος ιου που θα προκαλει εξαρτηση στις σοκολατες, και ταυτοχρονα θα αγορασουμε ολες τι φυτειες κακαο της υφιλιου. Οσο για τα υπολοιπα τα ξερεις.....:himitsu:
Και αφου λοιπον κυριαρχισουμε θα εχουμε ολα τα bishies να μας προσκυνανε mwahahahahaha:kakaka::kakaka::kakaka:
P.S.: ελπιζω να μην σου καηκαν πολλα εγκεφαλικα κυταρα διαβαζοντας το.
May 23 2010 14:48
Kai → Vagelio
Lol, εδώ το είχα ξεχάσει εγώ. Είχα να μπω και να γράψω κάτι χρόνια. :lovulovu: Έτσι, πάντα είναι kawaii!
Ωραία, να ενωσουμε τις δυνάμεις μας να καταφέρουμε επιτέλους τον στόχο! :kakaka:
Μετά δε θα χρειάζεται να κυνηγάς καν bishies! Θα βγάλουμε διαταγή να έρχονται μόνοι τους σ' εσένα:himitsu: Όχι παίζουμε.
May 23 2010 10:42
Vagelio → Kai
Καλησπερα kaiser ^_^, δεν ηξερα πως ειχες account κι εδω. Πολυ kawaii το avatar με τον gokudera btw :blush2: Oσο για τo "interests" part, επετρεψε μου να σου πω ευγε!!! Κι εγω αυτο προσπαθω απο την στιγμη που γεννηθηκα XDD
Α, ο τιτλος bishie hunter? ευχαριστω πολυ (^_^), μια μερα που διαβαζα shounen ai μου κατεβηκε :kakaka:.
May 23 2010 00:08
Kai → Vagelio
Hey! Πέρασα για ένα γεια και να πω ότι το Custom User Title σκοτώνει!
Respect ,0,
May 22 2010 15:04
Vagelio → Botsun
Στις 25 Ιουνιου, εχω ακομα χρονο :). Μακαρι να προλαβω να παω στο otaku no sekai!
May 15 2010 13:47
Vagelio → Botsun
Άι γεια σου!!! Τερας, και λιγα λες >_<. Και εγω αυτο δινω πρωτο, αλλα οπως και ολα τα επαλ, ξεκιναω στις 25 του μηνα. Επειτα μαθηματικα, γραφιστικες εφαρμογες και τεχνολογια εκτυπωσεων Τ^Τ και τον ιουνιο ανεβαινω αθηνα για να δωσω ελευθερο και γραμμικο σχεδιο.
May 14 2010 14:15
Vagelio → Botsun
Σ' ευχαριστω παρα πολυ jumpei-kun, θα την χρειαστω :if:. Καλη επιτυχια και σ' εσενα!!! Σου ευχομαι να περασεις στην σχολη που επιθυμεις.
Βtw, πιο μαθημα δινετε πρωτο στα γενικα λυκεια?
May 14 2010 12:53
Vagelio → Jorg
Τι στο εχετε παθει ολοι σας με τον izaya? Δεν λεω, εχει mac αλλα και παλι μου φαινεται υπερβολικα popular για το ειδος του XD. Με γεια το avatar anyway :)
May 07 2010 20:26
Kamen Tantei Zura → Vagelio
Χαχα, σε ευχαριστώ πολύ!!! Χεχε, το μόνο σίγουρο είναι το μπόλικο κάψιμο. Thanks again! :D
Apr 27 2010 22:09
Vagelio → Kamen Tantei Zura
Kαλοσωρισες Vage-chan :blingeye2:. Σου ευχομαι καλη διαμονη και μπολικο καψιμο στο site (^o^)
Apr 27 2010 20:22

This status update has reached the maximum number of replies allowed