Jump to content

Community Status Updates

Photo

KaiVagelio

Όσο να 'ναι οι φωνές και οι κινήσεις τραβάνε γενικά. Ειδικά στα shounen, στα shoujo καμιά φορά χαλάνε και τη "ζεστασιά" που έχει το manga. Ωραία! Όταν ολοκληρωθεί θα το έχω στα υπ' όψιν, είμαι fan του slice-of-life οπότε δεν πιστεύω ότι θα υπάρξει πρόβλημα. Ο Sister είναι θεϊκός, αλλά θα γελάσεις με όλους τους χαρακτήρες, δεν υπάρχει περίπτωση να μη σου αρέσει! (Όσο για το φετίχ, πες τα-πες τα! Δε φταίμε εμείς που μας ανοίγουν νέους ορίζοντες!)
May 26 2010 21:08
Photo

VagelioKai

Nαι, αυτο ειναι και ο λογος που δεν αρχιζω πολλα πολλα... Αυτο με το εναλλακτικο λεει πολυ. Περα απο το οτι προσφερει μεγαλυτερη ποικιλια στο list, σε βοηθαει να αναπτυξεις καλυτερη αποψη και "επεκτηνει" τις γνωσεις σου. Oσο για το gintama manga το αφησα κι εγω γιατι να την πω την αμαρτια μου, το anime version μου αρεσει λιγο περισσοτερο. Θα το διαβασω αφου τελειωσει η σειρα :D. Ναι, την λατρευω την kaa-san και γενικως ολους του χαρακτηρες της σειρας. Οι καθημερινες ιστοριουλες ειναι αρκετα ρεαλιστικες επισης. Το βρισκω απολυτα φυσιολογικο να μην τραβαει αρκετο κοσμο σαν σειρα αλλα προσωπικα μου αρεσε αρκετα γιατι ηταν κατι διαφορετικο. Και εκανε και μανγκα η kaa-san, θεα, θεα!!! :wooi2: Νομιζω θα τελειωσει στα 61 επεισοδια, εχω ακομα αρκετα να δω μια και ειμαι στο 27. Εννοειται πως θα το δω! Τελειωσα χθες με το usavich και χρειαζομαι μια καλη και ακυρη κωμωδια! Plus, ειδα εναν μορφωνιο με στολη καλογριας σε καποιο screenshot (αυτη η σειρα θα μου ανακαλυψει φετιχ που δεν γνωριζα καν πως ειχα XDDD):hahaha:
May 26 2010 16:29
Photo

KaiVagelio

Καλά, αν δεν καταφέρνει να σε κρατάει γενικά ένα manga για να μην μπορείς να το αφήσεις πρέπει να έχει ένα θέμα και το ίδιο. (^-^)> Γενικά πάντως το θέμα ν' ακολουθείς τα updates από καμιά 20 σειρές και βάλε μη πω γίνεται κουραστικό αργά ή γρήγορα. Μου είχε περιγράψει η Vage ένα oneshot νομίζω που είχε κάνει. Και μόνο από την περιγραφή ακουγότανε τελείως άκυρο. Πρέπει να υπάρχουν και τέτοια shounen manga/anime για να έχεις να διαβάζεις/βλέπεις και κάτι εναλλακτικό. To manga δεν το έχω αγγίξει και πολύ, λίγο εκεί με τον Kamui είχα διαβάσει γιατί είχα σκάσει, έβλεπα παντού για τον αδερφό της Kagura και δεν ήξερα τι παιζόταν. Και την ιστορία με το σκυλάκι-εξωγήινο είχα διαβάσει... αυτά. Πρέπει να το πιάσω κάποια στιγμή. Mainichi kaa-san ε; Είδα δει δυο επεισόδιο, μου το είχε προτείνει ένα παιδί από ΑΡ αλλά δεν το συνέχισα. Πάντως super η μαμά και κάνει και manga(κι εγώ θέλω). Είναι ακόμα ongoing ε; Πόσα επεισόδια έφτασε; Είναι τελείως άκυρο πάντως, τσέκαρε το κάποια στιγμή, τελειώνει σιγά-σιγά έτσι κι αλλιώς, μακάρι να βγάλει 2η season όμως.
May 26 2010 15:30
Photo

VagelioKai

Εγω προσωρινα εχω αφησει τα πολλα μανγκα (ασχολουμαι μονο με αυτα που διαβαζω εδω και καιρο) αλλα στις διακοπες θα ξαναρχισω :D. Aπο hideaki sorachi, εχω διαβασει το gintama και δυο one-shot εξισου ευχαριστα με το καμαρι του. Και στα δυο, το character design που χρησιμοποιουσε ηταν σχεδον ιδιο με αυτο απο τα ασημενια μπαλακια και στο ενα απο αυτα αισθανομουν πως εβλεπα τον διδυμο αδερφο του gintoki με προσωπικοτητα αναμεσα στον προαναφερομενο και στον shinpachi XD. Εννοειται πως ειναι καταπληκτικος mangaka! Τα ασημενια μπαλακια ειναι απο τις λιγες σειρες ανιμε που με εχουν κανει να συγκινηθω τοσο απο το θανατο ενος χαρακτηρα... Arakawa under the bridge? Σκεφτομου να το δω, αλλα τωρα βλεπω ηδη δυο κωμωδιες (mainichi kaa-san & usavich) οποτε μολις τελειωσω με ενα απο τα δυο θα το τσεκαρω.
May 25 2010 20:52
Photo

KaiVagelio

Αχα, θα το έχω στα υπ' όψην μου λοιπόν, έτσι και αλλιών ψάχνω να βρω ολοκληρωμένα manga να τα διαβάσω το καλοκαίρι. Μέχρι τώρα μετράω 3 shounen και ένα soujo και πρέπει να τα φέρω στα ίσα xD (Να καταπολεμήσω τη βαρεμάρα, όχι τίποτα άλλο). Ο Gintoki είναι μοναδικός main hero μόνο και μόνο από το γεγονός ότι τέτοιους χαρακτήρες συνήθως τους βλέπεις μόνο ως δευτεραγωνιστές. Γενικά το γεγονός ότι ο Sorachi έχεις δημιουργήσει τόσους χαρακτήρες και τους δίνει όλους τον χρόνο που χρειάζονται δείχνει το πόσο καλός είναι. Ένας mangaka πρέπει να εκτιμάει τους χαρακτήρες που δημιουργεί. Όχι να τους χρησιμοποιεί όσο χρειάζονται και μετά νατους αφήνει στην αφάνεια. Και δεν είναι μόνο καλός στην κωμωδία, το δράμα που γράφει είναι εξίσου καλό. Δεν πιστεύω πως κάποιος που είναι φαν του Gintama θα διστάσει να δει την επόμενη δουλειά του. ΥΣ. Ως υποκατάστατο του Gintama καθώς περιμένεις τους Rumbel απ' ό,τι μου έχεις πει δοκίμασε να δεις το Arakawa, αν δεν το βλέπεις ήδη φυσικά, έχει τρελούς χαρακτήρες.
May 25 2010 17:57
Photo

VagelioKai

Κατι μου λεει οτι θα μεινει στο ραφι ο καημενος Τ^Τ. Και εγω τον λυπαμαι τον shinpachi-kun γιατι ειναι ο μονος σχετικα νoρμαλ χαρακτηρας εκει μεσα και πεφτει θυμα ολο των υπολοιπων, αλλα εχει γερα νευρα και θεληση οποτε δεν υπαρχει μεγαλη ανησυχια σχετικα με την επιβιωση του. Παντως αυτην την σειρα την παω παρα πολυ, και για το εξαιρετο cover που ανεφερες και για την direct επικοινωνια των χαρακτηρων με το κοινο, o gintoki σε αντιθεση με ολους τους υπολοιπους shounen jump χαρακτηρες κανει την διαφορα εχοντας στα χερια του τον ρολο του παρουσιαστη (και πιο σπανια του ηθοποιου), ενω εχει δοθει αρκετο screentime και για τους υπολοιπους μοναδικους χαρακτηρες-guest/cast της σειρας :) Καλο ηταν το manga αλλα δεν μου αρεσε ιδιαιτερα το τελος (ηθελα να παραμηνει το boyfriend εστω και χωρις να εχει πια σχεση με την κοπελια). Αν ο inventor ειναι ο πωλητης που εκανε cosplay, ναι, εχει οντως μπολικη φαση:kakaka:
May 25 2010 17:36
Photo

KaiVagelio

Ωχ στον Yukimura να προσθέσουμε ("Δεν παρέχουμε τεχνική υποστήριξη σε περίπτωση βλάβης, βγάλτε τα πέρα μόνοι σας") Χαχαχα, χωρίς γυαλιά, lol. (Τον Shinpachi ώρες-ώρες τον λυπάμαι xD) Χαχα, τώρα που το ανέφερες ήταν θεϊκό στο anime που είχαν κάνει ένα cover GinHiji και καλά xD Ξέρουν τι θέλει ο λαός. Ναι, ήθελε αυτή έναν και στην έβλεπε σαν συνάδελφο, δεν το πολυθυμάμαι και την πλευρίσανε κάποιοι και τη βάλανε μετά μπροστά σε ένα pc να διαλέξει διάφορα ξες: Ζηλιάρης/Συναισθηματικός κλπ και μετά τι χαρακτηριστικά έπρεπε να έχει κλπ και τις είπανε ότι θα της τον παραδόσουν. Μου είχε πει μια κοπέλα ότι το manga είναι πολύ καλό και ότι ο inventor έχει φάση αλλά δεν το έχω τσεκάρει ακόμα. Κακά τα ψέματα, δεν παίζει κάποιος να μην ήθελε να το ζήσει έστω και για λίγο :ρ
May 25 2010 13:32
Photo

VagelioKai

Αυτα τα ψιλα γραμματα ειναι Εpic!!!!:kakaka: "Lelouch με εγγύηση προστασίας κατά του Geass" hahahahaha:kakaka: Sanada yukimura με ξεχωριστο φορτιστη και μπαταρια για την κραυγη "oyakatta-sama". Ψιλα γραμματα: μην πατατε το κουμπακι που κανει το χαρακτηρηστικο ηχητικο εφφε με πολλη δυναμη γιατι μπορει να κολησει (και τοτε.... ) Shimura shinpachi και δωρο ολη η CD collection της otsu-chan. Ψιλα γραμματα: τα γυαλια δεν περιλαμβανονται (με αλλα λογια ενα τιποτα XDDD). Νο vaiorencu desu! θα καταφερουμε να βρουμε καποια πιο "διπλωματικη" λυση για τις διαμαρτυριες:hehehe: Ε, λογικα θα απαγορευεται για κατω των 18. Αν και δεν νομιζω να κανουν σκηνες για ηλικιες ανω των δεκαοκτω αλλα ποτε δεν ξερεις... Παντως ενα ginHiji δεν θα με χαλουσε καθολου :nbleed: Zettai Kareshi? Εκει αν δεν κανω λαθος ο boyfriend ηταν ρομποτ... αν ειναι αυτο που νομιζω. Προσωπικα μου αρεσει τρελα σαν ιδεα οσο λαθος και αν ειναι. Παραγγελνεις ενα ρομποτ που να κανει το νοικοκυριο, τα ψωνια, να εχει και καμια δουλεια να σου φερνει λεφτα... οτι καλυτερο για ενα fujoshi hikkikomori σαν και του λογου μου :kawaii:
May 25 2010 12:21
Photo

KaiVagelio

:kakaka: Αλήθεια, φαντάζεσαι; "Η συλλεκτική έκδοση του Light κυκλοφορεί σήμερα και για έναν μήνα με δώρα ένα death note (σε ψιλά γράμματά: Το death note δεν είναι αληθινό, μην αποβείτε στην αγορά μόνο γι' αυτό)" "Lelouch με εγγύηση προστασίας κατά του Geass" "Roronoa Zoro (ψιλά γράμματα: τα σπαθιά δε συμπεριλαμβάνονται στην τιμή)" "L μαζί με προμήθειες γλυκών για έναν μήνα" "Kenshin, τώρα και με συλλεκτικό katana, προάλαβετε" Ας γίνουν πορείες, θα πάρουμε τον Shizuo για bodyguard, :kill4u: και επίθεση να κάνουνε δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Ναι-ναι! Ξες "Αύριο θα έχουν theme το Χ anime, πάμε!" Όχι καλά, απλά για να είσαι free να πάρεις από εκεί πέρα, χοχοχοχο. Αν και λογικά κάτω από 18 παίζειν' απογορεύεται, δε βάζω και το χέρι μου στη φωτιά. Λολ, αλήθεια. Πριν κάτι χρόνια είχα δει το πρώτο επεισόδιο από το j-drama του Zettai Kareshi, πήγε η άλλη, έκανε κάτι επιλογές χαρακτήρα και εμφάνισης σ' ένα pc και της ήρθε πακέτο. xD Φαντάζεσαι να γίνει πραγματικότητα κάποτε αυτό; Όντως, εκεί η συζήτηση φτάνει σε άλλα επίπεδα. Στο τέλος θα τα εμπορευματοποιήσουμε όλα.
May 25 2010 08:56
Photo

VagelioKai

One thousand moar lols!!!:kakaka: Επετρεψε μου να προσθεσω στην limited edition λιστα και τους roronoa zoro, kenshin & L. Αυτοι που ειπαμε μεχρι στιγμης μου φαινονται υπερ αρκετοι, ας τους αφησουμε ετσι για τωρα διοτι φοβαμαι μην συμβουν τπτ πορειες διαμαρτυριας... Πιστευω πως θα χρειαστει να παρουμε κι αλλα μετρα για εξτρα ασφαλεια, ποτε δεν ξερεις τι γινεται με τον συγκεκριμενο χαρακτηρα (χωρις να θελω να υποτιμησω τους tsuna και squalo). Θα προτεινα κανενα hibari, αλλα ετσι ακαταδεκτος που ειναι θα μας στειλει, οποτε θα βαλεις τον δικο σου να χρησιμοποιησει το systema C.I. για να μην φαμε καμια αδεσποτη στο δοξα πατρι. Λες ο Mammon να εχει οντως εκει κρυμμενη την περιουσια του? interesting desu!:thatsit: Lol, ολες οι fujoshi θα ειχαν κατακλησει το μαγαζι! Θα ηταν σαν εκεινους τους otaku που κατασκηνωνουν εξω απο τα καταστηματα με βιντεοπαιχνιδια οταν βγαινουν νεες κονσολες XDDD. Μα εννοειται πως το δικο μας θα εχει το αληθινο πραγμα! Θα πλουτισουμε! Jeeeeeez.... απαγορευεται η εισοδος αν εισαι κατω απο 25 δηλαδη? Κριμα Τ^Τ τς τς τς.... :hehehe:Χαχαχα, φαντασου να πηγαινεις σε ενα μαγαζι και να ρωτας την πωλητρια: -"εμ, με συγχωρειτε, σας βρισκεται ενα ξανθος μακριμαλλης με γαλαζια ματια και αναλογιες χχχ?" Και να σου απανταει: -"λυπαμαι, το συγκεκριμενο μοντελο μας εχει τελειωσει αλλα μπορω να σας προσφερω στην χχχ τιμη εναν καστανο με πρασινα ματια και παρομοιες αναλογιες και μια βαφη μαλλιων δωρο". Aν και ομολωγω, αυτο με τρομαζει σαν ιδεα (το εμποριο ανθρωπων, οχι η ξανθη βαφη μαλλιων XD)
May 24 2010 21:12
Photo

KaiVagelio

Αυτό να λέγεται! Επίσης προτείνω να βγάζουμε χαρακτήρες τύπου Light, Lelouch σε συλλεκτική έκδοση, εκεί να δεις λεφτά. Πράγματι, για να μην διακυνδινέψουμε τη ζωή μας πρέπει α) Να πάρουμε τον Squalo για ασπίδα και β) τον Tsuna για δώλωμα. Σε πρίπτωση που το 1ο μέτρο δεν αποδειχτεί αρκετό, ξαμωλάμε τον Tsuna ν' αρχίσει να τον κυνηγάει και πάνω στην αναμπουμπούλα κλέβουμε την καρέκλα. (Σημείωση: Να μην ξεχάσουμε να τσεκάρουμε αν έχει κρύψει τίποτα λεφτά μέσα ο Mammon). Δεν ξέρω μα θα ήταν μια πολύ καλή εμπορική πρόταση για το μαγαζί! Φαντάσου τι χαμός θα γινότανε μετά την ανακοίνωση! (Πάντως όποιος το σκέφτηκε την έκανε την τύχη του //ν'ανοίξουμε κι εμείς ένα τέτοιο, δε θα χρειαζόμαστε καν cosplay θα είναι έτοιμοι από μόνοι τους) Oh! Japan! Ν' αρχίσουμε να κάνουμε οικονομίες από τώρα ώστε να έχουμε αρκετά λεφτά στα... 25 να πω να μπορέσουμε να ξοδέψουμε όσα θέλουμε! Χοχοχοχο! (Μείνε ανύπαντρη μέχρι τότε, έτσι όπως πάνε οι Γιαπωνέζοι στο τέλος θα έχουν μαγαζιά που θα σου πουλάνε άνδρες)
May 24 2010 17:12
Photo

VagelioKai

Oντως, θα πεσει παρα πολυ naruSaku >_<, οποτε θα συμφωνησω πως το limited edition θα κανει εξαιρετικη δουλεια στον υπερπληθυσμο των συγκεκριμενων ειδων XD. Αλλωστε υπαρχουν και πολυ ανωτερα κομματια :D Niiiiii!!! Να δουμε τι στο καλο εχει αυτη η πολυθρονα και δεν την αποχωριζεται με την καμια, αν και θα ειναι λιγο δυσκολο να τον μετακινησουμε.... :OMG3: Καλο αυτο, με τις shounen-ai moments ακουγεται τρομερο ΟwΟ, και OMGOMGOMG! Θελω να παω japan XDDDD. Σχετικα με αυτα τα Ιαπωνεζακια που ασχολουνται με το επαγγελμα... ειναι εφικτο να το κανουν αυτο και με cosplay?:nbleed:
May 24 2010 14:53
Photo

KaiVagelio

OMG, να πω την αλήθεια, ένας κόσμος γεμάτο Sasuke και Ichigo δεν θα ήταν ιδιαίτερα υποφερτός (ειδικά αν πίσω από τον πρώτο τρέχουν εκατοντάδες replices του Naruto!) Αυτό ήταν, για τους συγκεκριμένους θα πούμε ότι είναι limited edition για να μην φορτωθούμε πολλούς και στις υπόλοιπες θα δώσουμε τις δεύτερες επιλογές τους. xD Aχ, τι ωραίος κόσμος. *-* Και σοκολάτα και μασάζ και αναπαυτικές πολυθρόνες (θα πάρουμε αυτή που έχει ο Xanxus, για να μην λέει να σηκωθεί από εκεί όλο και κάτι θα έχει!) Α! Δε θα έχουμε shonen-ai momments free of charge, να βγάζουμε και τίποτα. (Πλάκα-πλάκα άνοιξε κάτι τέτοιο στην Ιαπωνία, σε στυλ Hikaru-Kaoru είναι ένα πράγμα, χώνουν μέσα bishonen και πραγματοποιούν στην ουσιά φαντασιώσεις των κοριτσιών, τα pairing που τους κάνουν. Αυτό θα πεί προοδευτική χώρα (*Ο*) ) ΥΣ. Χοχοχο, worry not, you're not alone. Αρκεί να θες να καείς και εδώ είμαστε. Αμφιβάλλω πάντως ότι κάποιος κατάφερε να τα διαβάσει όλα ολόκληρα, θα φοβόταν τι θα δουν τα ματάκια του στην συνέχεια :kakaka:
May 23 2010 21:22
Photo

VagelioKai

:kakaka:Hahahahahaha! LOL, ναι υλοποιηση των bishies, ακουγεται πολυ καλο. Ευτυχως υπαρχει και η μηχανη κλωνοποιησης (αυτη που ελεγες στο deviantart) για να ικανοποιηθουν και οι κοπελιες που θα θελουν τους ιδιους και τους ιδιους... ε ρε, ποσους ιτσιγκους και ποσους σασουκε θα πρεπει να φτιαξουμε XDDDD. Κουραγιο, ο στρατος μας θα ειναι παθιασμενος για την νικη that way! Οταν πια θα τα εχουμε ολα, θα μπορουμε να καθομαστε στις πιο αναπαυτικες πολυθρονες του πλανητη, με μπολικες ελβετικες σοκολατες και τους αγαπημενους μας χαρακτηρες να μας κανουν μασαζακι στους ωμους XD. Εννοειται πως και ολη η υπολοιπη κοινωνια των fujoshi και των fangirls θα αντιμηφθει πλουσιοπαροχα. P.S.: Χαιρομαι που υπαρχουν κι αλλες απο το ειδος μου για να μοιραστω το καρβουνο, it makes me feel less alien. Και εχω την εντυπωση πως αν καποιος δει αυτην την συζητηση θα του ασπρισουν οι τριχες απο τον φοβο:hihi2:
May 23 2010 20:57