Jump to content

Community Status Updates

Photo

Kamen Tantei Zura → Kenny

Αυτή τη στιγμή θα σου πω την αλήθεια ότι βαριέμαι να διαβάσω το κατεβατό που έγραψε στην Ειρήνη :hahaha: Εγώ δεν έχω συναντήσει καμία που να μου λέει για την θέση της γυναίκας και μπλα μπλα, αλλά εκείνες που απλά χαίρονται με τα yaoi. Και όχι δεν είναι δυσκολευόμαστε να πιστέψουν ότι υπάρχουν, απλά δεν αποδεχόμαστε ότι είναι μεγάλος ο αριθμός του. Δεν θα μπορούσες να κάνεις rage έτσι στο άσχετο. Απλά στην προκείμενη περίπτωση, στο Brave 10, ήταν απλά ένα χαζό fangirl των yaoi. Γιατί νόμιζε ότι ήταν yaoi. Η εμφάνιση της κοπέλας μάλλον της έδωσε την ιδέα ότι ήταν βασισμένο σε otome game, αν και αμφιβάλλω αν το σκέφτηκε αυτό αλλά όντως το εννοούσε το ew.
Dec 26 2011 12:56
Photo

Kenny → Kamen Tantei Zura

Καλά, πέρνα μία κι από το profile της Ειρήνης, γιατί πριν λίγο μόλις τελείωσα ένα τραπεζομάντηλο στα VMs της. :hahaha: In short, όχι, δεν σας βάζω στο ίδιο καζάνι. Νόμιζα ότι ήταν σαφές από την παρένθεση:[QUOTE](οι πιο φανατικές εξ αυτών, για την ακρίβεια)[/QUOTE]Τις δε συζητήσεις που σου περιέγραψα, όχι, δεν τις βγάζω απ' το μυαλό μου... έχουν γίνει (in /u/, of all places). Το ότι δυσκολεύεστε να πιστέψετε ότι υπάρχουν τέτοιες fujoshi εγώ το παίρνω για θετικό, διότι δείχνει εύγλωττα ότι απέχετε παρασάγγας από δαύτες. Αλλά υπάρχουν... και που ν' ακούσεις τι άλλα λένε...
Dec 26 2011 12:46
Photo

Ένα, εγώ έδειξα στην Ειρήνη ότι έκανες rage, σχολιάζοντας την ώρα που το έκανες :p στιις 2 και 25 το βράδυ. 1. Πιστεύεις ότι θα σου απαντήσουν έτσι το συγκεκριμένο κοινό που ανέφερα; No. Είναι μια ομάδα γυναίκων που θέλουν μόνο yaoi, έτσι γιατί το θέλουν. Ή για να δείξουν ότι είναι in. Δεν είναι οι κοπέλες που το αναλύουν περαιτέρω το θέμα. Και θα σου μιλήσουν για την θέση της γυναίκας; No. 2. Δεν πιστεύω ότι οι γυναίκες το έχουν ρίξει στα yaoi λόγω των κοριτσιών στα anime. Μάλλον για το δεύτερο το οποίο σας ενοχλεί εσάς. Εκτός από εξαιρέσεις σαν αυτό που ανέφερα στο Brave 10. 3. Για το ότι μιλάς για το σύνολο των Fujoshi έχει δίκιο η Iri. Μην τις βάζεις όλες στο ίδιο καζάνι. 4. Γιατί δεν διαμαρτύρεστε; :hahaha: 5. Περισσότερες φορές έχω ακούσει σε meetings πχ απόψεις περί των πρωταγωνιστών των anime περί του αν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα από κοπέλες και αν τους ελκύουν παρά να παραπονεθούν για τους γυναικείους χαρακτήρες. (Ναι είχαν κάποιες άλλες συζητήσεις εκτός από Naruto, Bleach, One Piece) 6. Συν του το ότι το έχεις πάει στο επίπεδο των fangirls των yaoi και όχι των fans. Γιατί έτσι θα σου απαντήσει μία γιατί δεν ξέρει τι άλλο να πει ενώ μία fan θα σου πει πχ "Έτσι όπως είναι το σχέδιο, θα ήταν καλύτερα να δω yaoi" ή "Ε ήθελα να δω ένα, με τόσο bishounen, να μην το πεις ξέρω γω;". Έτσι το βλέπω εγώ τουλάχιστον. 7. Περισσότερο μου την δίνει το θέμα ότι κατηγοροποιούν ένα anime σαν yaoi, ενώ δεν είναι, παρά το αν επιζητούν να βλέπουν yaoi. Παράδειγμα, μιλούσα για Prince of Tennis με την αδερφή μου και μία κοπέλα από δίπλα μας μας είπε ότι το PoT είναι yaoi. Όταν γυρίσαμε να της πούμε ότι ένα κομμάτι του fanbase του και τα fangirls έχουν βγάλει αυτή την ιδέα, δεν έπαιρνε από λόγια. Μας έλεγε ότι και στο ίντερνετ τα έχουν βάλει στα είδη του. Έλεγε και άλλα αλλά τέλος πάντων. You got the point. Ήθελα να βαρέσω το κεφάλι μου στον τοίχο. Συν του ότι δεν ήξερε την διαφορά ανάμεσα σε shounen-ai και yaoi. (Λυπάμαι τον hanzo που με έχει ακούσει εκατό φορές να κάνω rage για το συγκεκριμένο γεγονός) 8. Στην συγκεκριμένη περίπτωση, στο Brave 10, περιμένω την αντίδραση μακάρι να είναι yaoi γιατί τα manga της mangaka είναι κατά κύριο λόγο yaoi. Ή να χαρούν για τα bishounen or something. Μάλλον φταίνε περισσότερο τα studio που πηγαίνουν και bishounenιάζουν ακόμη πιο πολύ τους χαρακτήρες και προσπαθούν να δώσουν yaoi/shoune-ai hints μόνο και μόνο για να ικανοποιήσει τα fangirls του είδους. Μα ρε φίλε το manga είχε και hetero romance hints και shounen-ai hints, τι το χαλάς το θέμα; Τα studio γενικά ενισχύουν αυτήν την αντίδραση και αυτήν την εμφάνιση των fangirls των ειδών. Κατά κύριο λόγο συμφωνώ, γιατί όντως συμβαίνει αυτό που λες αλλά δεν μπορώ να πω ότι γίνεται σε μεγάλο βαθμό. Συνεννόηση; Με το συγκεκριμένο ποσοστό κοριτσιών που ανέφερα εγώ προσωπικά όχι (γιατί αυτό αντιδρά έτσι), αν βρεις τους [I]fans[/I] των yaoi ναι. Say no to fangirls.
Dec 26 2011 12:28
Photo

Kennyiristella

[QUOTE]Υπονοείς ότι οι κοπέλες που διαβάζουν αποκλειστικά yaoi είναι πλειοψηφία?[/QUOTE]Φυσικά και [B]όχι[/B], και κουνήσου κι απ' τη θέση σου. Για ποιο λόγο να υπονοήσω κάτι το οποίο [B]ευτυχώς[/B] δεν ισχύει; Φτύνω τον κόρφο μου, χτυπάω και ξύλο. Δικό σου συμπέρασμα είναι αυτό. Ξαναδιάβασε το VM. Εγώ αναφέρθηκα σε μία, το ξαναλέω, [B]ευτυχώς[/B] μειοψηφία από βαρεμένες στον εγκέφαλο δυτικές fujoshi (αμερικάνες οι περισσότερες, εκεί όπου ο παραλογισμός του radical second wave feminism χτυπάει κόκκινο), οι οποίες μεταξύ άλλων γράφουν... βαθυστόχαστα σχόλια όπως: "Ewww, there's a girl in there... gross! I hope it'll be yaoi." Πες μου, είναι ή δεν είναι για γέλια (ή για κλάματα, όπως το δει κανείς) το να γράφει μια κοπέλα κάτι τέτοιο; Αν συμφωνούμε σ' αυτό, χαλάλι όλα τα υπόλοιπα. Το ξαναλέω, τη δική σου θέση δεν την έθιξα καν. Εσύ (και λίγο πολύ όλες στο .aNiMe//GR) είσαι mild (and reasonable) fujoshi. Με τις τρελές έχω πρόβλημα. Μ' αυτές που θα χαίρονταν ακόμα κι αν γυρνούσαν σε yaoi το Kimi Ni Todoke ή το Usagi Drop ξέρω 'γώ. Σε τέτοιο επίπεδο πόρωσης αναφέρομαι. If you sympathise with them, tell me now.[quote]Δεν καταλαβαίνω γιατί υπάρχει θέση στη συζήτηση για τις fujoshi αλλά όταν αναφέρω το αντίθετο στο male fandom είναι άσχετο.[/quote]Για τους άνδρες που διαβάζουν αποκλειστικά yuri δεν λες; Γιατί είναι πολύ, πολύ λιγότεροι (και πολύ λιγότερο vocal) από το αντίστοιχο radical fujoshi group. Τους συγκεκριμένους άνδρες πραγματικά χρειάζεται να ψάξεις για να τους βρεις. Άσε που κατά βάθος δεν πιστεύω ότι κανείς τους διαβάζει αποκλειστικά και μόνο yuri. Είναι σχεδόν ανέκδοτο η ύπαρξή τους.[QUOTE]Με αυτό περί πέους αφενός υποβιβάζεις εσύ ο ίδιος το φύλο σου[/QUOTE]Do I, really? ... OK, ας το συζητήσουμε λίγο αυτό, γιατί έχει ψωμί. Πόσο υποτιμητικό, αλήθεια, απέναντι στο intellect ενός male θεατή, είναι το να ενδίδει στις ορέξεις του απέναντι στο γυναικείο φύλο (even in 2D), και να βλέπει ένα anime "just for tits and ass"; Τι ασφαλή συμπεράσματα μπορείς να εξάγεις, απ' αυτό και μόνο το δεδομένο, για το χαρακτήρα του και για την ικανότητά του ή μη να απολαύσει κι άλλα, πιο αξιόλογα και "εγκεφαλικά", ας πούμε, έργα; Ή μήπως η αυτοϋποτίμηση λαμβάνει χώρα μόνο όταν ο εν λόγω θεατής δηλώσει δημοσίως και ευθαρσώς ότι θα κάτσει ευχαρίστως και θα δει σειρές ολόκληρες γι' αυτό το λόγο και μόνο (σε φάση "δεν κρατάει καν τα προσχήματα" κτλ); Δηλαδή θα κρυβόμαστε πίσω από το... "δάχτυλό" μας (if you know what I mean), μόνο και μόνο για να μη μας πουν ρηχούς και γουρούνια; Αν είναι έτσι, ας με πουν ρηχό και γουρούνι όσες φορές θέλουν. Ναι, βλέπω ecchi και τα απολαμβάνω. There, I said it. I feel better. Το να είσαι τελείως έρμαιο και δούλος των ορέξεών σου και να μην μπορείς να κοιτάξεις καν παραπέρα, ναι, εκεί το καταλαβαίνω, χρειάζεται να ξεκολλήσεις. Αλλά το να θεωρείς ότι είναι υποτιμητικό να παραδεχτείς ότι κάποια anime σου αρέσουν καθαρά και μόνο λόγω βιολογικών ενστίκτων, όχι, εκεί διαφωνώ κάθετα. Αν μη τι άλλο δείχνει ότι στον συγκεκριμένο τομέα είσαι ακόμα ενεργός και υγειής. Ίσα-ίσα, εγώ το θεωρώ πιο επικίνδυνο το να έχεις ενοχές για πράγματα που είσαι βιολογικά προγραμματισμένος να σου αρέσουν. Και BTW ακριβώς τα ίδια υποστηρίζω και για τα κορίτσια. Διαβάστε όσα smut τραβάει η ψυχή σας (και πείτε μου κι εμένα μερικά :P). Άσκηση για το σπίτι: Προσπάθησε να βρεις παρόμοια επιχειρήματα υποστήριξης για τα ξυλίκια shounen, για τα οποία υπάρχει ΠΟΛΥ μεγαλύτερη μερίδα αγοριών που τα βλέπει αποκλειστικά, δηλαδή χωρίς να βλέπει τίποτα άλλο. Κάτι που προσωπικά τουλάχιστον το βρίσκω ελαφρώς ανησυχητικό, και κάτι που δεν προβλημάτισε ποτέ έστω και μία απ' αυτές τις πορωμένες fujoshi.[QUOTE]δεν καταλαβαίνω γιατί είναι τόσο ανώτερο από το να θέλει μια κοπέλα το δικό της fanservice[/QUOTE]Ούτε εγώ καταλαβαίνω γιατί μου το γράφεις... γιατί ΔΕΝ είναι, και ποτέ δεν υποστήριξα κάτι τέτοιο. Εκτός κι αν μέσα στο "να θέλει μια κοπέλα το δικό της fanservice" συμπεριλαμβάνεται και το να θέλει να αλλάξουν τα φώτα σε ένα manga, μόνο και μόνο για να βγει το anime όπως της αρέσει. Κάτι το οποίο φυσικά θα με ενοχλούσε και από την ανδρική πλευρά. Φαντάζεσαι πχ να βγάλουν σε anime το Ikigami, και να βρουν κάποιο τρόπο να το γεμίσουν με pantsu shots και "kyaaa~"; Ξέρασμα.[quote]αν η προσοχή του male fandom (επί της πλειοψηφίας) δεν στρεφόταν αποκλειστικά και μόνο στο fanservice ή σε εντελώς ηλίθιους λόγους για να basharoun/εκθειάσουν μια σειρά πολύ πιθανόν να τους ενοχλούσε και αυτούς το πώς αντιμετωπίζονται τα αγόρια στα anime/manga[/quote]Και μόλις υποτίμησες εσύ το ανδρικό φύλο. Συγχαρητήρια. :hahaha: Αφενός νομίζεις ότι το fanservice ναρκώνει την ικανότητα για κριτική σκέψη στον ανδρικό εγκέφαλο (it doesn't), και αφετέρου νομίζεις ότι εμείς τα αγόρια δεν έχουμε παράπονα από το πως μας δείχνουν συνήθως στα anime (we do, απλά τις περισσότερες φορές we don't make a big fuss about it - ίσως γιατί ξέρουμε ότι και να τα πούμε, δεν θα αλλάξει τίποτα).[quote]δεν πιστεύω ότι είναι λύση η ανοχή όταν κάτι σε θίγει. Aν δεν σου αρέσει κάτι σε ένα manga γιατί να μην το πεις?[/quote]Είπα εγώ να μην το πεις; Πες το, κι όσες φορές θέλεις μάλιστα, και μακάρι να 'χεις και χίλια δίκια. Δεν ήταν καν αυτό το θέμα του αρχικού VM. Εγώ αναφερόμουν σ' αυτούς που εύχονται να καταστρέψουν το source material κατά το adaptation ενός manga, μόνο και μόνο για να βγει ένα anime όπως οι ίδιοι το θέλουν. Εκεί είναι που περνάει κάποιος τη γραμμή, κατ' εμέ. Εν προκειμένω, το Brave 10 δεν είναι καν προσβλητικό απέναντι στο γυναικείο φύλο or anything, οπότε δεν βλέπω το λόγο.
Dec 26 2011 12:26
Photo

iristellaKenny

Ε την κοπέλα την έχω που την έχω κατακλέψει στα kills του Lol (I swear everything is an accident) λέω να την stealarw και στην απάντηση. Εσύ μίλησες για τις δυτικές fujoshi όχι εγώ, και αυτό πήρα ως βάση συζήτησης. Τώρα το τι γίνεται στην Ιαπωνία είναι άλλου παπά ευαγγέλιο και από τις δύο πλευρές. Υπονοείς ότι οι κοπέλες που διαβάζουν αποκλειστικά yaoi είναι πλειοψηφία? Μπορείς να το βασίσεις κάπου αυτο? Δεν καταλαβαίνω γιατί υπάρχει θέση στη συζήτηση για τις fujoshi αλλά όταν αναφέρω το αντίθετο στο male fandom είναι άσχετο. Με αυτό περί πέους αφενός υποβιβάζεις εσύ ο ίδιος το φύλο σου, αφετέρου δεν καταλαβαίνω γιατί είναι τόσο ανώτερο από το να θέλει μια κοπέλα το δικό της fanservice,και αφετρίτου δεν πιάνεις αυτό που θέλω να σου πω. Mε διαφορετικά λόγια εννοώ ότι αν η προσοχή του male fandom (επί της πλειοψηφίας) δεν στρεφόταν αποκλειστικά και μόνο στο fanservice ή σε εντελώς ηλίθιους λόγους για να basharoun/εκθειάσουν μια σειρά πολύ πιθανόν να τους ενοχλούσε και αυτούς το πώς αντιμετωπίζονται τα αγόρια στα anime/manga. Long story short άνθρωποι φανατισμένοι με κάποιο είδος και με παρωπιδες υπάρχουν παντού. Δεν είναι φυλετικό το ζήτημα ώστε να βάζεις στον αντίποδα το ανδρικό κοινό με το "εμείς γιατί δεν κάνουμε αυτό αυτό και αυτό". Όσο για το γιατί μπήκα στη συζήτηση, πολύ απλά γιατί μου φάνηκε ενδιαφέρουσα η συζήτηση. Στα βασικά συμφωνώ. Δεν μου αρέσει ούτε εμένα να προσθέτουν περιττό fanservice εκεί που δεν χρειάζεται και δεν έχει θέση όπου και αν απευθύνεται αυτό. Διαφωνώ στην κατακλείδα και εξήγησα τον λόγο πιο πάνω αλλά και γιατί δεν πιστεύω ότι είναι λύση η ανοχή όταν κάτι σε θίγει. Aν δεν σου αρέσει κάτι σε ένα manga γιατί να μην το πεις? Και μια μικρή διευκρίνηση. Όταν διαβάζεις ένα υλικό το οποίο προέρχεται από έναν λαό με τελείως διαφορετική νοοτροπία από την δική σου, στον οποίο η θέση της γυναίκας είναι αρκετά "διαφορετική" από αυτήν στη Δύση είναι πολύ λογικό να σε ξενίσουν πράγματα. Δεν θεωρώ ότι είμαι obsessed με αυτό το θέμα αλλά και μένα με ενοχλούν αρκετά ορισμένα tropes.
Dec 26 2011 04:11
Photo

Kennyiristella

Κάτσε βρε να απαντήσει πρώτα η Zura και μετά απαντάς κι εσύ. :hahaha: Στα manga πάντως [B]μιλάμε για τις ίδιες ποσότητες[/B]. Μην κρίνεις από το πόσα μεταφράζονται και φτάνουν στην οθόνη σου. Εντός Ιαπωνίας γίνεται της πόπης στα yaoi. Μόνο στα anime δεν ισχύει... ακόμα. Έρχεται κι εκεί το κύμα της αλλαγής, αργά αλλά σταθερά. Και ναι, υπάρχει μια μειοψηφία ανδρών που διαβάζουν αποκλειστικά yuri, αλλά εμείς οι υπόλοιποι τους δουλεύουμε/τους ρίχνουμε φατούρο/συ-συ-σύννεφο κτλ. Δεν καταλαβαίνω γιατί τους αναφέρεις καν. :P Όσο για τους λοβοτομημένους άνδρες, περισσότερο με απασχολούν οι λοβοτομημένοι με shounenshit, παρά οι με ecchishit. Τουλάχιστον όταν είσαι εθισμένος στα ecchi ακούς το πέος σου. :hahaha: Όταν είσαι εθισμένος στα ξυλίκια, τι ακούς; Και κυρίως, δεν καταλαβαίνω γιατί παίρνεις την αντίθετη άποψη. Νιώθεις ότι σε πήρε κι εσένα η μπάλα; :P
Dec 26 2011 02:57
Photo

iristellaKenny

[quote]Εμείς δηλαδή γιατί δεν το 'χουμε ρίξει αποκλειστικά στα yuri, και γιατί δεν διαμαρτυρόμαστε ξέρω 'γώ για το μισανδρισμό στα anime;[/quote] > Υπονοώντας ότι μιλάμε για ακριβώς τις ίδιες ποσότητες. > Υπονοώντας ότι δεν υπάρχει ανδρικό κοινό που γουστάρει yuri > Yπονοώντας ότι δεν υπάρχει ανδρικό κοινό τόσο λοβοτομημένο με τo fanservice του όσο οι συγκεκριμένες τύπισσες. :P + Μεγάλο μέρος του male fandom όταν δεν κοιτάει βρακιά είναι πολύ απασχολημένο με το να ωρύεται επειδή υπάρχουν gay άντρες/ ή bishonen παρά για το αν αυτοί παρουσιάζονται σωστά. :P
Dec 26 2011 02:45
Photo

Πάντως, για να πούμε και μια σοβαρή κουβέντα... είναι λυπηρό, πιστεύω, οι δυτικές fujoshi (οι πιο φανατικές εξ αυτών, για την ακρίβεια) να αντιμετωπίζουν έτσι τα anime που βλέπουν. "Ewww, έχει γυναίκες μέσα αυτό, δεν μ' αρέσει." Συγγνώμη, σιχαίνεσαι ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΟΥ ΤΟ ΦΥΛΟ; "Ό-όχι, απλά οι γυναίκες των anime δεν έχουν καμία σχέση με τις πραγματικές γυναίκες, διότι είναι απλά ένα συνοθύλευμα από στερεότυπα -και ΠΑΝΤΑ με τέλεια εμφάνιση- σχεδιασμένες για να ικανοποιούν το ανδρικό κοινό, και είναι προσβλητικό απέναντι σε μας κτλ κτλ κτλ". Ναι, guess what, ΟΥΤΕ οι άνδρες των anime κολακεύουν το ανδρικό φύλο τις περισσότερες φορές. Ή θα είναι αυτοί οι uber-bishounenάτοι τύποι που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, ή θα είναι τα κλασσικά clueless άχρηστα τομάρια που τρώνε συνέχεια ξύλο από την κοπέλα που αγαπούν γιατί "έτσι δουλεύει το ανέκδοτο", και γενικά αποτελούν ντροπή για την ανθρωπότητα. Εμείς δηλαδή γιατί δεν το 'χουμε ρίξει αποκλειστικά στα yuri, και γιατί δεν διαμαρτυρόμαστε ξέρω 'γώ για το μισανδρισμό στα anime; Και κάπου εκεί σε λένε μισογύνη, και κάθε ελπίδα για συννενόηση πάει κατά διαόλου.
Dec 26 2011 02:24
Photo

Kalamaris → Kenny

Really?:hmmm: Probably some techical problem or other. Οκει θα της το πω και λογικα θα σου απαντησει αυριο(μετα το μεσημερι μαλλον γιατι εχω ωραρια βοα στον υπνο:hahaha:).
Dec 26 2011 00:32
Photo

Ω, ντροπή μου. Που δεν θέλω το shounen που έχει γράψει η συγκεκριμένη mangaka που έχει γράψει γενικά yaoi, να ληφθεί ως yaoi. Kenny, έχεις δίκιο. Σε ευχαριστώ πολύ που με βάζεις στον σωστό δρόμο. Θα σε ευγνωμονώ για όλη μου την ζωή γι' αυτήν την στιγμή. Όλα αυτά πρέπει να φύγουν από το μυαλό μου. Ω, μεγάλε Kenny, σε ευχαριστώ για την επέμβασή σου και την προσπάθειά σου να με κάνεις να συνέλθω :nod2:
Dec 26 2011 00:20
Photo

[QUOTE=Zura;550313]That. Ήρθα να κάνω rage γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο. Μέχρι και τα bishounen τα έκαναν ακόμη πιο bishounen. Ενώ το manga, το μόνο fanservice που έχει είναι οι θηλυκοί χαρακτήρες. Βασικά, έχουν αλλάξει το σχέδιο. Μόνο που είδα πως έχουν κάνει την κοπέλα στο anime έφριξα. Έτσι όπως την έχουν κάνει θυμίζει κοριτσάκι, και όχι γυναίκα όπως στο manga. Τουλάχιστον ο Yukimura παραμένει manly, και μην μου πείτε ότι είναι bishounen, θα τραβάω τα μαλλιά μου. Μάλλον στοχεύει σε διαφορετικό κοινό από ότι το manga. Σαν το comment που είδα στο youtube "Eww, there is a girl in there... I hope it will be yaoi". Μας δουλεύει τώρα. Ιουυ, γυναίκα; Έλεος. Και ναι έχει ένα καρά-bishounen μέσα, που θα μπορούσε να είναι χαρακτήρας σε yaoi άνετα, αλλά είπαμε. :nanana:[/QUOTE]Μα σε παρακαλώ τώρα που δεν θέλεις να το κάνουν yaoi... για σοβαρέψου. Τί θες δηλαδή; Ενήλικες γυναίκες πρωταγωνίστριες; Fanservice για άντρες; Hints για hetero romance; Απαπαπα, σύνελθε!
Dec 25 2011 23:15
Photo

Kenny → Kalamaris

Ε καλά ντε, στην προηγούμενη σελίδα είναι, δεν το έσβησα κιόλας. :himitsu: Τι γίνεται η Maya; Της μιλάω και δεν απαντάει. :P Δώσ' της χαιρετίσματα.
Dec 25 2011 21:46
Photo

Kalamaris → Kenny

Ξερεις μωρε,αυτο το ενοχλητικο πραγμα που το ποστ σου ειναι το τελευταιο στη σελιδα και ξαφνικα καποιος ποσταρει και το εξαφανιζει εντελως?Damn and i though really hard to come up with that joke:run: [SIZE=1]Actually απ'τη μαγια το ακουσα......[/SIZE]
Dec 25 2011 21:07
Photo

Kenny → Kalamaris

[QUOTE=Kalamaris;550669]Κenny εθαψες το ποστ μου:beaten:[/QUOTE]Huh?
Dec 25 2011 20:56
Photo

Kenny → Tenshi

Την έκανες πάλι τη special κίνησή σου. :P Τώρα θέλω να παίξω κι εγώ, και δεν μπορώ. :cry5:
Dec 25 2011 19:43