Community Status Updates
Kamen Tantei Zura → Kenny
Συγγνώμη :p Αφότου μου απάντησες το συνειδητοποίησα. Σόρρυ :(
Ααααα, thaaaaank you :D :nod::nod::nod::nod::nod:
Ευχαριστώ πολύ. Όταν με το καλό ξανα-ρθεις Θεσσαλονίκη.
Ωωωω, μ'αρέσει. :hero:
Θα το βάζω και αυτό στο replay.
Dec 27 2011 16:11
Kenny → Kamen Tantei Zura
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ, είπα κι εγώ. Η λέξη τραγούδια με μπέρδεψε. :P
Don't worry, though, έχω δισκογραφία κι απ' αυτούς να σου περάσω. :hahaha:
Και πάρε και video (again):
[youtube=ENBX_v1Po1Y]Rodrigo y Gabriela- Hanuman[/youtube]
Dec 27 2011 16:04
Όχι, δεν μιλούσα γι αυτούς.
Βασικά δεν είναι τραγούδι, είναι μόνο μελωδία.
Rodrigo y Gabriela.
Εγώ σε μπέρδεψα, συγγνώμη :unlucky:
Dec 27 2011 15:59
Για το The Real Group λες; Κουιντέτο είναι. :P Χαίρομαι που σ' αρέσουν πάντως. Όταν ανέβω Θεσσαλονίκη μπορώ να σου περάσω όλη τους τη δισκογραφία. ^^
Προς το παρόν, δες αυτό το video από μια συναυλία που κάνανε στη Στοκχόλμη. Το συγκεκριμένο τραγούδι είναι ίσως το πιο αγαπημένο μου απ' όλα όσα έχουν ερμηνεύσει.
[youtube=L4gWL_irv4s]The Real Group - It Don't Mean A Thing[/youtube]
Dec 27 2011 15:57
Έχω λιώσει τα τραγούδια που μου έχεις στείλει, από εκείνο το ντουέτο. Ο player έχει βαρεθεί το replay. Όλη την ώρα τα ακούω.
v [I]ωραία φωτο[/I]
Dec 27 2011 15:34
Kenny
[IMG]http://i180.photobucket.com/albums/x291/Kenny_AF/5345724333_13a7f452f8_o.jpg[/IMG]
Dec 27 2011 11:06
Kenny → Kai
Καλή είσαι και του λόγου σου, κατευθείαν με τον κακό λόγο στο στόμα. :hahaha:
Dec 26 2011 14:37
Kai → Kenny
:drink: Καλά να πάθεις που τρέξαν να σε φάνε όλοι. Να μάθεις άλλη φορά να μην είσαι κακός άνθρωπος.
Dec 26 2011 14:35
Kenny → Hanzo
Αν κάποια fujoshi (βαρεμένη στον εγκέφαλο ή μη) κάθεται και βλέπει yaoi με τις ώρες "for abs and ass", fine by me. Και λογικό είναι, εξάλλου.
Το πρόβλημα είναι όταν οι βαρεμένες εξ αυτών σου αρχίζουν τη φιλολογία περί "αδικημένου φύλου", ή άλλα, ακόμα χειρότερα, πχ "εσείς οι άνδρες είστε γενετικά ανίκανοι να νιώσετε και να εκτιμήσετε το σωστό romance"(!)
Dec 26 2011 14:23
Hanzo → Kenny
Κατσε ρε μαν για να καταλαβω δηλαδη!
Χαρακτηριζεις τις κολλημενες fujoshi ως βαρεμενες στον εγκεφαλo και ωραια συμφωνοι.
Αλλα μετα αναφερεσαι στους ecchifags που θα δουν ανιμε για tits n ass σαν κατι φυσικο και στη συγκεκριμενη περιπτωση δικαιολογειται λογω "βιολογικων ενιστικτων".
Εχασα κατι η απλα I cant hold all dem double standards?
Mπες msn μετα για in depth αναλυση μετα.
Dec 26 2011 13:26
Αν είναι sequel, είναι προτιμότερο να κάνετε bump το παλιό. Αν είναι spin-off/retelling, κάντε νέο thread.
Dec 26 2011 13:17
Χαχαχα, αργότερα :hahaha:
Ε μα αυτό λέω. Ότι το rage δεν το κάνεις στο άσχετο, θα έπρεπε να είχες λόγο για να μιλάς γι' αυτές.
Καημένε Kenny. Με κέρδισες μόνο με το παράπονο και την γκρίνια :p Θα κάτσω να διαβάσω αυτά που έγραψες στην Ειρήνη και θα επανέλθω.
Dec 26 2011 13:11
Να σε πω, thread για το καινούριο Prince of Tennis μπορούμε να κάνουμε; Ή θα γράφουμε στο παλιό;
Dec 26 2011 13:08
Όχι ρε, να το διαβάσεις! Τζάμπα τρώω εγώ τα δάχτυλά μου στα πληκτρολόγια δηλαδή; Άντε τώρα. :hahaha:
Μα ναι, δεν είναι μεγάλος ο αριθμός τους (κι ευτυχώς δηλαδή), αλλά και μόνο το ότι υπάρχουν και λένε αυτά που λένε με εκνευρίζει... και στο κάτω-κάτω, αφήστε με κι εμένα να πω τον πόνο μου κάπου, τί σας κοστίζει; :hahaha:
Και φυσικά δεν κάνω rage στο άσχετο. Πριν κάνα μήνα ήταν αυτή η συζήτηση στο /u/ που σου 'λεγα. Έπρεπε να είχα κρατήσει logs...
Dec 26 2011 13:07

This status update has reached the maximum number of replies allowed