Jump to content

Community Status Updates

Photo

monoKenny

Είσαι τόσο γλυκούλης μωρέ. Αχ δεν μπορώ γούτσου γούτσου... Ελπίζω να μην κατάλαβε κανείς ότι είμαι δολοφόνος. Νομίζω το πουλήσαμε ωραία με την πιου πιου. edit Αχ μπερδεύτηκα νόμιζα ότι έστελνα pm. Τώρα θα το είδανε ε?
Dec 30 2011 15:07
Photo

zennith666 → Kenny

Γιατί δεν μπαίνεις MSN εμένα ποίος θα με διδάξει?????
Dec 30 2011 14:45
Photo

Kenny → Moefag

Εσένα σε συμπάθησα και μόνο από το username, να ξέ'ς.
Dec 30 2011 14:27
Photo

iristellaKenny

pokespokespokespokespokespokespokespokespokespokespokespokespokespokespokespokespokespokespokespokespokespokespokespokespokespokespokespokespokespokespokespokespokespokespokespokespokespokespokespokespokespokespokespokespokespokespokespokespokespokespokespokespokespokespokespokespokespokespokespokespokespokespokespokes
Dec 30 2011 14:15
Photo

Tenshi → Kenny

Έλα αγορίνα μου! Σε ευχαριστώ πάρα πολύ. Άσε με έχει πεθάνει ο πόνος....υποφέρω ο τσαμένος! Θεσσαλονίκη θα κάτσω σίγουρα και τον Ιουνιάριο (joke από κρυωμένο) :P γιατί αύριο πάω να ξεκινήσω μαθήματα οδήγησης μιας και βρήκα ευκαιρία με 480 ευρώ. Καιρός ήτανε πιστέυω. Κατά τα άλλα αγόρασα Nintendo Wii και παιδεύομαι με τα soft-mode του και τα λοιπά τσιμπράγκαλα! Εσύ πως είσαι? Πότε θα μας έρθεις? :D
Dec 29 2011 23:49
Photo

iristellaKenny

Kαλά τα hentai περιορίζονται στην συντριπτική τους πλειοψηφία σε ανδρικό κοινό άσχετα αν καμία κοπέλα μπορεί να ξεκλέψει καμιά ματιά. Ουσιαστικά hentai for chicks δεν νομίζω ότι υπάρχει σαν genre αν βγάλεις τα yaoi από μέσα. Όλες οι κατηγορίες όμως άσχετα αν δείχνουν διαφορετικά πράγματα καταλήγουν σε ένα κοινό παρονομαστή. Το ότι είναι στην πλειοψηφία τους fanservice driven. Οπότε δεν καταλήγουμε καθόλου μόνο σε αυτήν την περιγέλαστη πλειοψηφία από σκληροπυρηνικούς yuri fans. Το ίδιο γελοίος είναι ο τυπάς που στο χι ψι σοβαρό anime θα λέει "ήθελα περισσότερα βρακιά", ή η τύπισσα που θα πει μα γιατί δεν υπάρχει sexu romance στο Mononoke "Kusuri uri should like totally get with that girl <3". Πέρα από το ότι αλλάζει ο βαθμός σεξουαλικότητας και το φύλο των ζευγαριών οι μηχανισμοί λίγο πολύ παραμένουν οι ίδιοι. Δεν βλέπω γιατί πρέπει να τους κρίνουμε ξεχωριστά. Στο κάτω κάτω η επίδραση κάθε είδους fan pandering σε ένα έργο - που είναι και το θέμα μας - είναι λίγο πολύ η ίδια. Κατά τελευταίο λόγο και όντας μέλος στο aarinfantasy εδώ και κάτι χρόνια το οποίο παρακολουθώ τακτικότατα I am prone to disagree για την άποψή σου αναφορικά με την κατάσταση της fujoshi κοινότητας. Έχω δει πολύ ενδιαφέρουσες συζητήσεις και αναλύσεις πάνω σε σειρές και όλα μέσα σε τρελό κλίμα ευγένειας τις περισσότερες φορές, κάτι το οποίο πχ δεν συναντάς σε σοβαρά anime forums. Και αν δεν κάνω λάθος υπάρχει και σεβαστό γυναικείο κοινό στα yuri σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό από το αντίστοιχο ανδρικό στα yaoi. :) Και ναι έτσι όπως το διευκρίνησες δεν φαινόταν αυτό που ήθελες να πεις.
Dec 29 2011 22:31
Photo

Kennyiristella

Το ανδρικό αντίστοιχο των πορωμένων fujoshi, όμως, δεν είναι ούτε οι fans των ecchi, ούτε οι fans των hentai. Πας να τα βάλεις όλα στο ίδιο τσουβάλι του "ανδρικού αντίποδα", αλλά όπως και να το κάνουμε, είναι διαφορετικά είδη. Η αντιστοιχία πάει ως εξής: [b]ανδρες | γυναίκες[/b] hentai | hentai (λίγο-πολύ τα ίδια) ecchi | smut yuri | yaoi Άρα καταλήγουμε και πάλι σ' αυτήν την περιγέλαστη μειονότητα από σκληροπηρυνικούς male yuri fans που σου 'λεγα και στο προηγούμενο VM... άτομα που, όπως ακριβώς και οι fujoshi που κράζω, σιχαίνονται την ύπαρξη του ίδιου τους του φύλου σε ρομαντικές ιστορίες. Θα τους πετύχεις να λένε διάφορα τραγελαφικά όπως "the purest form of love is one untainted by a filthy penis" κτλ. :frozen: Η ένστασή σου είναι ότι έκανα τη σύγκριση "καμένες fujoshi vs σύνολο ανδρών", κάτι το οποίο όμως απέχει πολύ από την αλήθεια. Ίσως κι εγώ βέβαια θα έπρεπε να το περιγράψω με περισσότερα λόγια για να μην παρεξηγηθώ. Στην πραγματικότητα, η σύγκριση μέσα στο μυαλό μου ήταν "γυναίκες yaoi fans vs άνδρες yuri fans". Άλλωστε, με θεωρώ κι εμένα yuri fan (κι ας μην το φωνάζω καθόλου). Εκεί κολλούσε λοιπόν το "εμείς" της πρότασης που quotαρες. Έχω σχηματίσει την εντύπωση (κι άμα θες αμφισβήτησέ το, δεν έχω κάποιο τρόπο να σε πείσω) ότι μέσα στο γυναικείο yaoi κοινό υπάρχουν πολύ περισσότερες μουρλές απ' όσους μουρλούς περιέχει το ανδρικό yuri κοινό. Εξ ου και η ρητορική μου ερώτηση "Εμείς γιατί δεν..." σ' εκείνο το VM. Δεν είναι ότι δεν έχουμε κι εμείς τους μουρλούς μας, αλλά είναι αμελητέα σχεδόν ποσότητα. Όχι ότι τυχαίνουν ελαφρότερης αντιμετώπισης από μένα όποτε τους συναντώ, μόνο και μόνο επειδή είναι λιγότεροι.
Dec 29 2011 17:45
Photo

iristellaKenny

Mετά από δύο μέρες που δεν είχα net και μία που κοιμόμουν όρθια είπα να απαντήσω. Πιθανόν δεν κατάλαβες το ποια είναι η ένστασή μου. Συμφωνώ το ότι να βάζουν inuendos, fanservice εκεί που δεν υπάρχει για να ικανοποιήσουν συγκεκριμένη μερίδα του κοινού δεν είναι σωστή τακτική. Συμφωνώ ότι οι εν λόγω τυπισσες είναι λαλημένες. Εκεί που διαφωνώ είναι να τις αντιπαραβάλλεις με το σύνολο του ανδρικού φύλου με το "εμείς γιατί δεν το κάνουμε αυτό" ή έστω με την μεγάλη πλειοψηφία του από την στιγμή που οι συγκεκριμένες δεν αποτελούν κάτι τέτοιο. Τελείως διαφορετικά μεγέθη στην μία και στην άλλη περίπτωση. Θες να κάνεις την σύγκριση ανάμεσα σε sane και insane ατομα? Fine by me. Θες να κάνεις την σύγκριση ανάμεσα στο fanservice obsessed (με την κακή έννοια) αντρικό και γυναικείο κοινό; Επίσης fine by me. Μην μου μπερδεύεις όμως ανόμοια πράγματα γιατί βγαίνουν περίεργα συμπεράσματα. Εφόσον μιλάς για τις τύπισσες που θέλουν όλα να τα βλέπουν yaoi γιατί μου συγκρίνεις τον μέσο ecchi fan? Δεν ειναι αυτή η αντιστοιχία. Η αντιστοιχία είναι αυτοί που όπως αναφέρεις είναι έρμαια και δούλοι των ορέξεων τους σε yuri/ecchi/hentai αυτοί που θα ήθελαν το usagi drop hentai ή να έχει ανά δεύτερο καρέ pantsushots της Rin, και εκτός και αν έχεις κάποια επισημα στοιχεία πέρα από την προσωπική σου εκτίμηση δεν μπορούμε να πούμε αν είναι περισσότεροι ή λιγότεροι από τις αντίστοιχες fujoshi/smut obsessed δεν ξέρω και εγώ τι του γυναικείου φύλου. Και είμαι σίγουρη ότι κανέναν από αυτούς απασχολησε το ζήτημα που ανέφερες για τα manga αποκλειστικα με ξύλο. ΤL:DR και με κίνδυνο να ακουστώ ωμή. Ηλίθιοι άνθρωποι υπάρχουν παντού. Δεν είναι ούτε φυλετικό το ζήτημα ούτε ζήτημα είδους manga. Είναι θέμα ατόμου καθαρά. Αυτό έτσι όπως διατύπωσες την θέση σου στο vm δεν φαίνεται. Από εκεί και πέρα αναφερόμενη στο κατά πόσο το fanservice αποπροσανατολίζει. Από την στιγμή που κάποιος δεν διαμαρτύρεται για κάτι, και δεν θίγει καν το θέμα είναι στο χέρι του άλλου να ερμηνεύσει την στάση αυτή. Είμαι διατεθειμένη να δεχτώ ότι υπάρχουν άτομα τα οποία δεν διαμαρτύρονται για τον λόγο που ανέφερες. Από την άλλη όμως όπως μας έχει αποδείξει περίτρανα και το Misa thread υπάρχουν και αυτοί οι οποίοι εστιάζουν άλλου. Κανένα από τα δύο ενδεχόμενα δεν κάνει λιγότερο σωστό "το να πεις ότι κάτι σε ενοχλεί, να ξενερώσεις και να στραφείς αλλού." Ίσως δεν θα αλλάξει κάτι σε επίπεδο anime industry αλλά ενδεχομένως να αλλάξεις την οπτική ενός συνομιλητή σου πάνω στο θέμα κάτι που θεωρώ εξίσου σημαντικό. :)
Dec 29 2011 16:49
Photo

KennyKai

[SPOILER]Ε ναι, αν δεν επενέβαινε εκείνη τη στιγμή, μετά θα ήταν σε φάση "μου φάγαν' το μπιφτέκι μουουουου :if:". :hahaha:[/SPOILER]PS. Silly zennith... Τί με πρόλαβες, ρε; Όταν εσύ πήγαινες εγώ ερχόμουν. :tensai:
Dec 29 2011 16:38
Photo

zennith666 → Kenny

Μπες MSN!!!!!!
Dec 29 2011 16:23
Photo

KaiKenny

[spoiler] Το θέμα είναι, αν λυθούν οι παρεξηγήσεις και εξομολογηθούν τελικά, τι θα γίνει μετά; Θα έχουμε κάτι αντίστοιχο με αυτό που έγινε με την Saki όπως φοβάται ή όχι; Πάντως ήταν ευχάριστο το κεφάλαιο. XD Ε, ο καημένος είχε και τα δίκια του. Το περίμενε, το περίμενε, όχι να του πάρουν και το φαγητό από το στόμα. [/spoiler]
Dec 29 2011 16:17
Photo

Kenny → Tenshi

Περαστικά ρε αγορίνα... BTW, μέχρι πότε μένεις Θεσσαλονίκη;
Dec 29 2011 16:11
Photo

KennyKai

Καλό το σημερινό chapter. [spoiler]Γέλασα με τις φωνές του Harisugawa, που ήταν σε φάση "ΑΦΗΣΤΕ ΚΑΤΩ ΤΟ ΦΑΪ ΜΟΥ". :hahaha: Λες να λυθούν γρήγορα και τα misunderstandings με τη Mao;[/spoiler]
Dec 29 2011 16:06
Photo

Kamen Tantei Zura → Kenny

Για να σε βλέπω να την πείθεις να το διαβάσει πρώτα :hahaha: Θα το άρχιζε κάποτε, αλλά δεν έτυχε ποτέ. Σε κάποια φάση θέλαμε να κάνουμε ένα σετάκι με χαρακτήρες που ταιριάζουν, αλλά δεν θυμάμαι τι ήταν αυτό. Κόλλησα τώρα.
Dec 27 2011 23:01
Photo

Kenny → Kamen Tantei Zura

Αυτό το avatar χαραμίζεται μόνο του. Πρέπει και η Kai να φορέσει τον Βούδα. :hihi2:
Dec 27 2011 22:30