Community Status Updates
Kenny → Kamen Tantei Zura
Ευχαριστώώώ, επίσης. ^^
I got my gift και είμαι σε happier-than-usual mode. :P
Dec 25 2011 01:46
Kai → Kenny
:terror2:
:unlucky: Καλά, θα τσωπάσω τώρα.
Και σ' εσένα καλά Χριστουγεννα και καλά να περνάς. Τα μετέφερα και στη Vagge.
Edit: :uhh: Πρόλαβε και έστειλε τις ευχές της.
Dec 25 2011 01:40
Kenny → Kai
Έλα, τσώπα, τσώπα. :P Εδώ τόσα και τόσα υπέροχα manga δεν θα γίνουν ποτέ anime, στο Yotsubato θα κολλήσουμε;
(Κάτι μου λέει ότι δεν τα κάνω καλύτερα τα πράγματα. >_<)
Καλά Χριστούγεννα σε σένα και στη Βάγγε! Να περνάτε υπέροχα. :gotit:
Dec 25 2011 01:25
Kai → Kenny
:unlucky: Είσαι κακός άνθρωπος. You should feel bad. Θα πάω μετά να κλαφτώ στη Vagge.
Γιατί; Γιατί; Γιατί έπρεπε να μου το πεις σήμερα; Τι δώρο ήταν αυτό; :nanana:
:emptyonexg1: Κανονικά θα έπρεπε να στο κρατήσω αυτό, αλλά χρόνια πολλά και υγεία.
Dec 25 2011 01:07
Kenny → Night Wizard Seal
Βασικά καλύτερα να ξαναπαίξεις, γιατί αυτό με το RoTK που έβαλε ο Kamui δεν βλέπω να το βρίσκει κανείς άλλος.
Dec 23 2011 13:57
Night Wizard Seal → Kenny
Ok, i am officially out of the game. :P
Τους είχα διαβάσει τους κανόνες εν τω μεταξύ, αλλά αυτό δεν μου έμεινε.
Dec 23 2011 13:37
zennith666 → Kenny
Αλλά βέβαια δύο λεπτά με απροσανατόλισε η μάνα μου και την έκανα την *******!!Εκλεισα το teamviewer στον άλλον και δεν μπορώ να μπώ τώρα :'( . OOOOOxiiiii
Dec 23 2011 12:53
zennith666 → Kenny
Ε σου είπα τον ελένχο καθημερινά με το teamviewer.Αλλά οκ άμα το έχεις φόβο (Π.Χ. περίπτωση με τον σκληρό σου) είναι πιο δύσκολο!!
Dec 23 2011 12:45
Kenny → zennith666
Θα 'πρεπε να το κάνω κι εγώ αυτό (ειδικά εγώ που είμαι γραμμένος σε τόσους private trackers και χρειάζεται να seedάρω κάθε μέρα), αλλά θα λείπω γι' αρκετές μέρες και φοβάμαι μην πάθει τίποτα όσο λείπω.
Dec 23 2011 12:37
zennith666 → Kenny
Πάντως εγώ άφησα το PC στην Λαμία ανοικτό να seedarei!!! Και το ελένχω με teamviewer!!!εύκολος τρόπος να seed χωρίς να γαμιέσε στο latency!!!!!!!
Dec 23 2011 12:05
zennith666 → Kenny
Να φανταστώ για γιορτές στους γονείς έεε? οκ Καλά να περάσεις και να μας ξανα έρθεις!!!
Dec 23 2011 10:57

This status update has reached the maximum number of replies allowed