Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
Kai → Kenny
Boys Next Door < Νομίζω είδα δει την iristella να το παινεύει σε κάποιο thread το συγκεκριμένο. Ίσως το τσεκάρω κάποια στιγμή γιατί συνήθως μόνο αδιάφορα πετυχαίνω.
Ιαν 02 2012 23:46
Kenny → Kai
[QUOTE]αλλά έμεινα λίγο πριν το τέλος του πρώτο κεφαλαίου[/QUOTE]Πολύ μικρό το attention span σου. :hahaha:
Ιαν 02 2012 23:45
Kenny → Kai
BTW, κάτι που δεν σχολίασα πιο πριν, και τώρα το ξαναείδα.
Δεν έχω κανένα πρόβλημα να διαβάσω και να εκτιμήσω κάτι που τυχαίνει να είναι και yaoi/shounen-ai, με την προϋπόθεση όμως ότι αξίζει να διαβαστεί για άλλους λόγους πέραν του "omigosh, 2 bishies together, kyaaa~". Τα MW και Boys Next Door είναι από τα καλύτερα manga που διάβασα ποτέ. Τα εκάστοτε yaoi που ξετρελαίνουν τις fujoshi this week, από την άλλη, μ' αφήνουν όπως φαντάζεσαι αδιάφορο.
Ιαν 02 2012 23:43
Kai → Kenny
Το συγκεκριμένο είχα αρχίσει να το διαβάζω μαζί με την μικρή αλλά έμεινα λίγο πριν το τέλος του πρώτο κεφαλαίου. Η μικρή που το συνέχισε λέει (ακριβώς από δίπλα μου XD) ότι είναι πολύ καλό και να το συνεχίσεις.
ΥΣΤ. Δεν θυμάμαι σχεδόν καθόλου τι γινόταν παρόλα αυτά, εκτός απ' ό,τι η πρωταγωνίστρια ήταν κουλ
Ιαν 02 2012 23:39
Kenny → Kai
[QUOTE]Όταν διαβάζω shounen θέλω να νιώθω έστω και στο ελάχιστο ότι διαβάζω shounen.[/QUOTE]Εγώ πάλι το βρίσκω refreshing να διαβάζω που και που shounen με shoujo τεχνοτροπία, καθώς και το αντίστροφο. :P
Άσχετο: Μόλις ανακάλυψα κι εγώ ο ίδιος [URL="http://www.mangaupdates.com/series.html?id=52969"]τούτο 'δώ[/URL], και φαίνεται λουκούμι.
Ιαν 02 2012 22:38
Kai → Kenny
:hahaha: Καλά σε κάνουν. Κανονικά θα έπρεπε να μοιράζεσαι όλη την αγωνία μαζί τους και να φωνάζεις "Σκότωσέ την την σπαστικιά την Ελπίδα!".
[QUOTE][B]Bishounen Bodyguard/s [/B]< Μετά από υπερβολικές δόσεις φτάνεις στο αμήν
[B]Male-Oriented Manga with Shoujo-esque Art[/B] < Αν το art έλεγε κάτι παραπάνω ίσως να μην με ενοχλούσε τόσο. Όταν διαβάζω shounen θέλω να νιώθω έστω και στο ελάχιστο ότι διαβάζω shounen. Σε συνδυασμό με το από πάνω δεν μου φαίνεται καλός οιωνός
[/QUOTE]
Το Manga no Tsukurikata θα το τσεκάρω αφού ολοκληρωθεί. Δεν βλέπω να τα πηγαίνει καλά με τα updates.
:nod2: Συγνώμη, τα μπέρδεψα.
Ιαν 02 2012 22:26
Kenny → Kai
Ήξερα ότι το emoticon θα σ' έπειθε. :tensai:[QUOTE]Μέχρι και στο "η ζωή της άλλης" τα βλέπεις αυτά.[/QUOTE]Μη μου καταστρέφεις το manga! :madtodeath: Έχω και τους γονείς μου εδώ αυτές τις μέρες που βλέπουν τη σειρά ανελειπώς και μου σπάν' τα νεύρα. Ευτυχώς τελειώνει τουλάχιστον.[QUOTE]Bishounen Bodyguard/s
Male-Oriented Manga with Shoujo-esque Art[/QUOTE]Δεν περίμενα να σε χαλάσουν αυτά τα δύο.
Τεσπά, δεν επιμένω μ' αυτά τα δύο, δεν θέλω να γίνω και πιεστικός.
Αν σ' αρέσει το art του Natsuzora ni, Kimi to Mita Yume, μπορείς να δοκιμάσεις το προηγούμενο έργο του/της ίδιου/ας mangaka, το [URL="http://www.mangaupdates.com/series.html?id=41127"]Manga no Tsukurikata[/URL]. Προειδοποιώ όμως, πρόκειται για shoujo-ai με ένα από τα πιο αργά relationship developments που έχω δει ποτέ στο είδος του. Για το art πάντως θα συμφωνήσω. Αυτό είναι που με κρατάει στο MnT, και αυτό είναι που με κάνει να ξεκινάω και κάθε νέο έργο του/της εν λόγω mangaka.
ESPER Mami; Όχι, [URL="http://www.mangaupdates.com/series.html?id=9748"]αυτό είναι άλλο manga[/URL]. Εγώ γι' [URL="http://www.mangaupdates.com/series.html?id=37574"]αυτό[/URL] λέω. :P
Ιαν 02 2012 22:00
Kamen Tantei Zura → Kenny
Ευχαριστώ πολύ :3
Ωραία! Ευχαριστώ!
Ναι, μου είπε η αδερφή μου γιατί είδε ότι στο thread του original Saint Seiya μιλούσαν για το Lost Canvas ήδη. Και ότι δεν θα μας αφήσουν.
Αλλά εγώ δεν την άκουσα, και ήρθα βέβαια να σε ρωτήσω πρώτα :p
Θα της πω να το ανοίξει τώρα εκείνη.
Ιαν 02 2012 21:46
Kenny → Kamen Tantei Zura
Καλή χρονιά, ειδικά σε σένα που δίνεις φέτος! (:
Δεδομένου ότι α. είναι prequel, β. έχει περάσει καιρός πολύς από την προηγούμενη σειρά, εννοείται ότι θα κάνεις νέο thread. (Ακούγεσαι σαν να σου είπε κάποιος το αντίθετο, ή είναι ιδέα μου; :P)
Ιαν 02 2012 21:41
Kai → Kenny
[QUOTE]Και μόνο το γεγονός ότι υπάρχει κάποιος που κάνει αυτό -> τουλάχιστον μία φορά ανά πέντε σελίδες αρκεί για να σε πείσει, πιστεύω.[/QUOTE]
Ok, αρχίζω να το βλέπω πιο θετικά.
[B]Six Half.[/B] Τι να σου πω, δεν μου έκανε ιδιαίτερο click η υπόθεση. Μέχρι και στο "η ζωή της άλλης" τα βλέπεις αυτά.
Οι λόγοι για το "[B]Youko x Boku SS[/B]" εκτός του ότι το summary δεν με έπεισε.
[spoiler]
Arranged Marriage
Bishounen Bodyguard/s
Male-Oriented Manga with Shoujo-esque Art
Δεν με είχε ενθουσιάσει ούτε το trailer του anime
[/spoiler]
[B]Natsuzora ni, Kimi to Mita Yume[/B] < Για κάποιον λόγο μ' άρεσε πολύ το art. Ελπίζω να μην το αφήσουν μισό.
[B]Usotsuki Lily[/B] < :unlucky: Κάποια μέρα θα πείσω κάποιον να το διαβάσει. Δεν έχει σημασία που όλες οι προσπάθειές μου μέχρι τώρα δεν είχαν επιτυχία.
Όσο για το [B]ESPER Mami[/B] vs[B] Eien no With[/B], μπορεί να μην έχω διαβάσει το πρώτο αλλά νιώθω πως το δεύτερο έχει χάσει ήδη τη μάχη. Shounen > Shoujo
Ήμουν σίγουρη για το[B] Naruto[/B] και το[B] Bleach[/B]! Άντε να τα διαβάσεις κι εσύ να έχω με ποιον να μιλήσω, [SIZE="3"]έχω απελπιστεί!!!!!!!!!!![/SIZE]
:kakaka: Κατακαημένη, Zura. Τελείωσε τη 2η season σήμερα και χάρηκε.
Ιαν 02 2012 18:24
iristella → Kenny
Lol. Δεν έχω πρόβλημα με τα hentai όπως γνωρίζεις πάρα πολύ καλά έχοντας παράσχει quite a few. XD Απλά δεν με τρελαίνουν κιόλας επειδή όταν τα διαβάζω τις περισσότερες φορές είναι προφανές ότι δεν απευθύνονται σε μένα. Και από πότε όλες οι κοπέλες που ξέρεις που τους αρέσει να διαβάζουνε hentai εξισώνονται με την πλειοψηφία των γυναικών;Ή ακόμη σωστότερα πόσες από τις κοπέλες που ξέρεις είναι fan του είδους; Γι αυτό και λέω ότι όχι δεν είναι όλα απλά hentai. Δεν καταλαβαίνω γιατί σου είναι τόσο δύσκολο να αποδεχτείς ότι πολύ απλά δεν μας κάνουν κλικ τα ίδια πράγματα.
Kαταλαβαίνεις ότι δεν μπορώ να δώσω συγκεκριμένα παραδείγματα σε vm όμως έχω δει το εξής καταπληκτικό φαινόμενο σε σοβαρή σειρά/ταινία/anime το μόνο που να σχολιάζει κάποιος να είναι το βυζί/μπούτι/βρακί της πρωταγωνίστριας. Ή συγκεκριμένα το πόσο γαμάτο θα ήταν το Usagi Drop ως loli hentai. Να θυμήσω μήπως περίπτωση που thread starter βάφτιζε σειρές ως ecchi (ενώ δεν ήταν) για να "προσελκύσει κόσμο;" Και αυτό είναι ανώτερο από την κατάπτιστη herp derp fujoshi σε τι ακριβώς; Σε τίποτα. Τουλάχιστον σε fujoshi oriented thread δεν έχει ακουστεί στα τρία χρόνια που είμαι εδώ μέσα ατακα τύπου "το παιδάκι βλέπει τον βιασμό ως παιχνίδι" (έτσι για να θυμόμαστε παλιές ένδοξες στιγμές). Ή μήπως σε εκείνη την περίπτωση έφταιγε το hentai genre και όχι αυτός που πέταξε το μαργαριτάρι?
Νομίζω το ότι το fanservice υπάρχει παντού και ότι εν δυνάμει ο καθένας μπορεί να είναι εξίσου brainless και ενοχλητικός ήμουν η πρώτη που το ανέφερα. Thanks for proving my point και χαίρομαι που επιτέλους συμφωνούμε αλλά γιατί μου το λες σαν να προσπαθείς να μου διδάξεις την βαρύτητα; XD Στην συγκεκριμένη έχουμε fanservice σχετικό με την σεξουαλικότητα οπότε και επικεντρώθηκα εκεί.
Thing is ότι σε καμία από τις παραπάνω περιπτώσεις δεν ευθύνονται ούτε τα mecha, ούτε το ξύλο ούτε κανένα από τα tropes. Είναι καθαρά θέμα ατόμου. Δεν είπα ποτέ ότι δεν είναι λοβοτομημένο να σιχαίνεσαι κάθε γυναίκα που εμφανίζεται στα animanga σου. Το να λες σε κάθε ηλιθιο σχόλιο που θα συναντήσεις βλαμμένη fujoshi/shonentard/ecchifan/mechafan είναι ανάλογο με το να γυρίσεις και να πεις κάποιον στο δρόμο μ@λ@κα Αλβανέ γνωρίζοντας ότι είναι όντως Αλβανός (και μαλ@κας XD). Μία τέτοια ατάκα είναι discriminatory και κατακριτέα από τον μέσο άνθρωπο που δεν εγκρίνει τον ρατσισμό. Γιατί είναι λοιπόν οκ να κάνουμε το ίδιο συστηματικά σε αυτήν την περίπτωση;
PS: Τα αγαπημένα μου yaoi έχουν ενεργούς γυναικείους ρόλους και πολύ ενδιαφέροντες γυναικείους χαρακτήρες στην πλοκή. Το αναφέρω όχι επειδή υπονόησες το αντίθετο αλλά για να δείξω ότι υπάρχει και αυτή η μερίδα του κοινού και των τίτλων.
Ιαν 02 2012 18:23
Kamen Tantei Zura → Kenny
Γεια! Καλή Χρονιά καταρχήν~ Χρόνια πολλά. Και ευτυχισμένος ο καινούριος χρόνος.
Να σου κάνω μια ερώτηση;
Οκ για το Prince of Tennis δεν υπάρχει θέμα, στο υπάρχον thread θα συζητάμε μιας και είναι sequel.
Το Saint Seiya The Lost Canvas δεν μπορεί να έχει διαφορετικό thread; Είναι άλλωστε prequel σαν το Fate/Zero και έχει διαφορετικό story και χαρακτήρες. Αυτό γιατί να μην έχει σαν το Fate/Zero;
Ιαν 02 2012 17:47
Kenny → Kai
Βλέπω δεν είχα και τόση επιτυχία τούτη τη φορά... τα περισσότερα τα είχες προσθέσει ήδη. Γιατί όμως τέτοια τάπα για τα Six Half και Youko x Boku SS; Όσο για το 7O3X... λίγο πολύ αυτό που λέει και στο εξώφυλλο είναι - competitive quiz bowls. Από τη στιγμή που σ' αρέσουν τα trivia games, υποθέτω ότι θα το βρεις τουλάχιστον catchy. Just give it a try. Και μόνο το γεγονός ότι υπάρχει κάποιος που κάνει αυτό -> :tensai: τουλάχιστον μία φορά ανά πέντε σελίδες αρκεί για να σε πείσει, πιστεύω. :hahaha:
Πάμε τώρα και στα δικά σου...
[SPOILER]Natsuzora ni, Kimi to Mita Yume < Ahead of you. :P
Natsuyuki Rendez-vous < Χμμμμμμ. Reading list με επιφύλαξη.
Imawa no Kuni no Alice < Μόνο ένα chapter. >__< Τεσπά, reading list.
Gozen 3-ji no Muhouchitai < OK, αυτό το ξεκινάω τώρα. Και βλέπω έχει και sequel. Θα περάσουμε καλά. :3
Totsugami < Reading list με επιφύλαξη κι αυτό.
Sekine-kun no Koi < Άλλο ένα που θα διαβάσω ASAP.
Eien no With < Χμμ. Θυμάμαι που είχα διαβάσει παλιά το Helen ESP και το είχα βρει πολύ γλυκό και συγκινητικό. Θα καταφέρω να νιώσω ξανά το ίδιο με μια παρόμοια ιστορία; Θα δείξει. Reading list.
Usotsuki Lily < Δεν το είχες αναφέρει, αλλά δεν με ψήνει κιόλας tbh. Έχω διαβάσει τόσα πολλά gender bender τον τελευταίο καιρό που έχω κορεστεί/κουραστεί πια. Ίσως στο μέλλον. Εκτός πια κι αν διαφέρει τόσο πολύ από κάθε άλλο gender bender.
Naruto, Bleach < Τρέχω λέμε. :P[/SPOILER]Αργότερα σήμερα (ή αύριο) θα σου δώσω μερικά ακόμα, έτσι για να αναπληρώσω. :hihi2:
Ιαν 02 2012 17:10
Kenny → iristella
[I]Ένα χρόνο αργότερα, η απάντηση...[/I]
Αυτά τα λες επειδή εσένα δεν σ' αρέσουν τα hentai :P (και δικαίωμά σου φυσικά, και δεκτόν). Αλλά όλες οι κοπέλες που ξέρω που τους αρέσει να βλέπουν hentai, λίγο-πολύ τα ίδια με μας τους μαντράχαλους βλέπουν... άντε να διαφέρουν 2-3 πιο hardcore τίτλοι. Συνεπώς, δεν υφίστανται "hentai for men" και "hentai for women". Όλα hentai είναι, take 'em or leave 'em.
Επιμένεις όμως στη γενίκευση του "όλα fanservice είναι στο κάτω-κάτω" (με συνεπαγόμενο implication ότι οι ecchitards είναι εξίσου ενοχλητικοί με τις fujoshi στις οποίες προαναφέρθηκα*). If you wanna go down that path, at least do it right. Fanservice είναι πολλά περισσότερα πράγματα από ένα βρακί, ένα βυζί, ή ένα yaoi innuendo. Fanservice είναι [b]οτιδήποτε βρίσκεται εκεί αποκλειστικά και μόνον προς τέρψη του θεατή, δίχως να προχωράει το ίδιο την πλοκή[/b]. Φοράει όμορφα ρούχα ο πρωταγωνιστής; Fanservice. Είναι γυαλιστερό και badass το mecha που κυβερνάει; Fanservice. Παίζει εξαιρετικά εθιστική μουσική από πίσω; Fanservice. Είναι ειδυλλιακό το γύρω τοπίο; Fanservice. Είναι απρόσμενα λεπτομερές το animation στις σκηνές μάχης; Fanservice.
Όπως καταλαβαίνεις, fanservice είναι πολλά πράγματα που θα δίσταζες να αποκαλέσεις έτσι, διότι έχει επικρατήσει λανθασμένα το "fanservice" να το χρησιμοποιείτε αποκλειστικά και μόνο σαν υποτιμητικό monicker για οτιδήποτε έχει έστω και μια υπόνοια sex μέσα του. Και ερωτώ ευθύς αμέσως: γιατί τέτοιο discrimination εναντίον του ερωτικού fanservice; Και γιατί ξέρω 'γώ είναι morally superior το mecha fanservice από το ecchi fanservice; (Πόσο μάλλον το ξυλίκι fanservice, huh; - για να μην ξεχνιόμαστε.)
But I digress... Μ' όλη αυτή την κουβέντα περί fanservice κινδυνεύουμε να χάσουμε το point,το οποίο είναι ότι κάποιοι/ες μισούν το φύλο τους, κι αυτό είναι άρρωστο. Κι άντε, ήθελε να το κάνουν yaoi, πάει στο διάολο, αλλά "eww, there's a girl in there"; Πάει καλά;
(* Σοβαρά τώρα, πόσες φορές έχεις στ' αλήθεια ακούσει να λένε για μια σοβαρή σειρά "ήθελα περισσότερα βρακιά"; XD Και δεν λέω ότι αποκλείεται να το σκέφτηκε κανείς τους κρυφά έστω και μία φορά... αλλά τουλάχιστον δεν υποτιμούν τον εαυτό τους με το να το γράψουν κιόλας.)
Ιαν 02 2012 17:03

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται